elkons Δημ. 20 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Δεκέμβριος 36 minutes ago, makap said: Νεώτερα από την επικοινωνία με την Cosmote. Κάλεσα το γνωστό σταθερό, η κοπέλα κράτησε τα στοιχεία μου και σταθερό + 1 κινητό και προ ολίγου με πήρε άλλη για την προσφορά. Ξεκίνησε από το σταθερό και για 50 vdsl (δεν θα γράψω λεπτομέρειες του πακέτου) έδωσε 28,90(!) και για τα κινητά με 2,5 GB (14,74 το 1ο και 17,90 το 2ο (!!!). Απάντησα ότι οι τιμές είναι υπερβολικές και είπε ότι "η Cosmote είναι η πρώτη εταιρεία και οι άλλες παίρνουν απ' αυτήν (!!!). Επανέλαβα το περιστατικό με το σταθερό+ κινητό στα 22€ και απάντησε ότι "αποκλείεται" (!!!). Ανταπάντησα, ευγενικά ότι, δεν είναι αυτή η πραγματικότητα, αλλά κατάλαβα ότι έπεσα στο τοίχο και δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσω. Τελικά, είναι μονόδρομος η Nova, με τα όποια προβλήματά της. Γιαυτό πολλές φορές λέω η Cosmote το έχει πάρα τραβήξει με τις τιμές αλλά οι αρμόδιοι κοιμούνται. Κάτσε νόβα τότε δεν υπάρχει άλλη λύση. 8 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 20 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Δεκέμβριος (edited) 14€ για 2 giga καλύτερα να πάει σε cu και Unlimited ομιλία και data πιο πολλά και με 13€ απλά λιγότερα sms. 2 minutes ago, Antonio21 said: 14€ για 2 giga καλύτερα να πάει σε cu και Unlimited ομιλία και data και με 13€ Edited 20 Δεκέμβριος by Antonio21 7 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 20 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Δεκέμβριος @makapβάλε στην Vodafone στην ιστοσελίδα το τηλέφωνο και θα σε καλέσουν δίνοντας πολύ καλές προσφορές. Κινητό πχ με 3 GB και απεριόριστη ομιλία και μηνύματα μπορεί να στο δώσουν περίπου 9 ευρώ. Δοκίμασε το 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 20 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Δεκέμβριος 5 ώρες πριν, aektzhs 1 said: @makapβάλε στην Vodafone στην ιστοσελίδα το τηλέφωνο και θα σε καλέσουν δίνοντας πολύ καλές προσφορές. Κινητό πχ με 3 GB και απεριόριστη ομιλία και μηνύματα μπορεί να στο δώσουν περίπου 9 ευρώ. Δοκίμασε το @makapΈχει δίκο ο aketzhs 1. Κι εγώ τις καλύτερες προσφορές από vodafone έτσι τις είχα πάρει παλιότερα. @Antonio21 Σωστά αυτά που του γράφεις για τo CU, κι εγώ αυτό έχω, αλλα΄τα πακέτα και οι προσφορες του αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι και πολλοί προτιμούν να έχουν ένα οικονομικό συμβόλαιο και να ξενοιάζουν για 2 χρόνια, παρά να ψάχνονται με καρτοκινητά συνέχεια. Υπάρχει αυτό το τίμημα που πληρώνουμε όλοι εμείς με τα καρτοκινητά που προσπαθούμε να την βγάλουμε με 5-10 ευρώ το μήνα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 20 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Δεκέμβριος 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: @makapβάλε στην Vodafone στην ιστοσελίδα το τηλέφωνο και θα σε καλέσουν δίνοντας πολύ καλές προσφορές. Κινητό πχ με 3 GB και απεριόριστη ομιλία και μηνύματα μπορεί να στο δώσουν περίπου 9 ευρώ. Δοκίμασε το Το έκανα προχθές και μου έδωσε για το κινητό με απεριόριστα, 6000 sms+ 6 GB στα 14,41, όσο δηλαδή (14€) το πάει η Nova από ΙΑΝ 25 (14€) με 2 GB που έχω τώρα, αλλά δεν μου χρειάζονται τα 6.Το σταθερό με 50 vdsl 26 και συνδυαστικά 20,36, και σύνολο 20,36+2*14,41= 49,18€, ενώ τώρα πληρώνω 49,28 και από ΙΑΝ 25 51,28. Προτείνεις κινητό με 3 GB στα 9€ περίπου. Πήρα αμέσως τηλέφωνο, η κοπέλα που απάντησε είπε ότι ο συγκεκριμένος είναι στη γραμμή και θα με πάρει σε 5' και είναι 20.30 και .... ακόμη περιμένω (!!!) 12 minutes ago, opmgls said: @makapΈχει δίκο ο aketzhs 1. Κι εγώ τις καλύτερες προσφορές από vodafone έτσι τις είχα πάρει παλιότερα. Όπως έγραψα, προσπάθησα, χωρίς να με πάρει ο υπάλληλος. Θα προσπαθήσω πάλι αύριο, αν δουλεύουν. 3 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Δευτέρα στις 09:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:12 πμ Καλή εβδομάδα να έχουμε με υγεία. Μία λίγο χαζή ερώτηση. Η extra sim της Cosmote με Unlimited data κοστίζει πλέον 25€. Πως γίνετε να την δίνουν και στα 10€ όπως έχουν γράψει κάποια μέλη. Είναι κάποια προσφορά; Σας ευχαριστώ. 7 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Δευτέρα στις 09:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:21 πμ Είναι προσωπική προσφορά και συνήθως την κάνουν μετά από αίτημα διακοπής ή φορητότητας. 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. Δευτέρα στις 04:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:30 μμ On 20/12/2024 at 1:42 ΜΜ, elkons said: Γιαυτό πολλές φορές λέω η Cosmote το έχει πάρα τραβήξει με τις τιμές αλλά οι αρμόδιοι κοιμούνται. Κάτσε νόβα τότε δεν υπάρχει άλλη λύση. Δυστυχώς φίλε, σε αυτά τα φτηνά συμβόλαια, είναι αρκετά δύσκολο να πετύχεις τιμή χαμηλότερη από τα 14-15€. Πιο εύκολο είναι να βρεις προσφορά τούμπανο, με όλα απεριόριστα στα 20€, παρά αυτό που ζητάει ο φίλος. Άλλωστε, στα 13€ το μήνα, είναι το ελάχιστο κόστος για την καρτοκινητή. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Δευτέρα στις 06:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:52 μμ 2 ώρες πριν, Mad_Scientist said: Δυστυχώς φίλε, σε αυτά τα φτηνά συμβόλαια, είναι αρκετά δύσκολο να πετύχεις τιμή χαμηλότερη από τα 14-15€. Πιο εύκολο είναι να βρεις προσφορά τούμπανο, με όλα απεριόριστα στα 20€, παρά αυτό που ζητάει ο φίλος. Άλλωστε, στα 13€ το μήνα, είναι το ελάχιστο κόστος για την καρτοκινητή. Για 9 μήνες μπορείς να πας What's up ή Vodafone CU όπου θα έχεις απεριόριστα λεπτά ομιλίας,δεδομένα και μηνύματα για 13 ευρώ τον μήνα(για 9 μήνες όπως προείπα). Απλά βάζεις την κάρτα κάθε μήνα και ενεργοποιείς ένα πακέτο και σου δίνει δώρο τα πάντα απεριόριστα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. Δευτέρα στις 07:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:24 μμ On 20/12/2024 at 8:18 ΜΜ, makap said: Το έκανα προχθές και μου έδωσε για το κινητό με απεριόριστα, 6000 sms+ 6 GB στα 14,41, όσο δηλαδή (14€) το πάει η Nova από ΙΑΝ 25 (14€) με 2 GB που έχω τώρα, αλλά δεν μου χρειάζονται τα 6.Το σταθερό με 50 vdsl 26 και συνδυαστικά 20,36, και σύνολο 20,36+2*14,41= 49,18€, ενώ τώρα πληρώνω 49,28 και από ΙΑΝ 25 51,28. Προτείνεις κινητό με 3 GB στα 9€ περίπου. Πήρα αμέσως τηλέφωνο, η κοπέλα που απάντησε είπε ότι ο συγκεκριμένος είναι στη γραμμή και θα με πάρει σε 5' και είναι 20.30 και .... ακόμη περιμένω (!!!) Σήμερα είχα επικοινωνία και με τις 2 εταιρείες. Τηλεφώνησε πρώτα άλλη υπάλληλος της Cosmote, πρόσφερε για το σταθερό την ίδια τιμή που είχε δώσει και η προηγούμενη (vdsl 50 28,90€) και για τα κινητά, το μεν 1ο τοπακέτο Απερ+ 2000 sms+ 2,5 GB στα 13,04€ και το 2ο στα 15,84€, με δωρεάν 2 πάγια + 30€ που υπολογίζεται σε (13,04+15,84+30)*2= 117,76€, ενώ η ίδια είπε 118,68€. Δηλαδή μηνιαίο κόστος στους 24 μήνες [(28,90+13,04+15,84)*24-117,76]/24= 52,87€. Ζήτησα καλλίτερη τιμή, συμβουλεύτηκε και έδωσε νέες τιμές για τα κινητά 9,48 για το 1ο και 12,67 για το 2ο, με τις ίδιες εκπτώσεις, που σημαίνουν [(28,90+9,48+12,64)*24-(9,04+12,64+30)*2]/24= (1213,92-103,36)/24= 46,27€. Η πρώτη υπάλληλος, την προηγούμενη εβδομάδα, είχε δώσει μεγαλύτερες τιμές από τις πρώτες, χωρίς τις εκπτώσεις. Πήρε πάλι ο εκπρόσωπος της Voda, που είχε δώσει τις παραπάνω τιμές την Πέμπτη, αρνήθηκε κατηγορηματικά την ύπαρξη προγράμματος 3 GB στα 9€ περίπου που πρότεινε ο aektzhs 1, και μετά από πίεση, έδωσε, μετά από έγκριση από προιστάμενο, έκπτωση 2 παγίων στα κινητά (με 6GB που δεν τα χρειάζομαι), που σημαίνουν [(20,36+2*14,41)*24-(2*14,41*2)]/24= (1180,32-57,64)/24= 46,78€. Θυμίζω ότι πληρώνω 49,28 στη Nova που θα γίνουν 51,28 μετά τον ΙΑΝ 25. Δεν ξέρω αν χωράει και άλλη πίεση και στους δύο. 9 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Δευτέρα στις 07:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:56 μμ 23 minutes ago, makap said: Σήμερα είχα επικοινωνία και με τις 2 εταιρείες. Τηλεφώνησε πρώτα άλλη υπάλληλος της Cosmote, πρόσφερε για το σταθερό την ίδια τιμή που είχε δώσει και η προηγούμενη (vdsl 50 28,90€) και για τα κινητά, το μεν 1ο τοπακέτο Απερ+ 2000 sms+ 2,5 GB στα 13,04€ και το 2ο στα 15,84€, με δωρεάν 2 πάγια + 30€ που υπολογίζεται σε (13,04+15,84+30)*2= 117,76€, ενώ η ίδια είπε 118,68€. Δηλαδή μηνιαίο κόστος στους 24 μήνες [(28,90+13,04+15,84)*24-117,76]/24= 52,87€. Ζήτησα καλλίτερη τιμή, συμβουλεύτηκε και έδωσε νέες τιμές για τα κινητά 9,48 για το 1ο και 12,67 για το 2ο, με τις ίδιες εκπτώσεις, που σημαίνουν [(28,90+9,48+12,64)*24-(9,04+12,64+30)*2]/24= (1213,92-103,36)/24= 46,27€. Η πρώτη υπάλληλος, την προηγούμενη εβδομάδα, είχε δώσει μεγαλύτερες τιμές από τις πρώτες, χωρίς τις εκπτώσεις. Πήρε πάλι ο εκπρόσωπος της Voda, που είχε δώσει τις παραπάνω τιμές την Πέμπτη, αρνήθηκε κατηγορηματικά την ύπαρξη προγράμματος 3 GB στα 9€ περίπου που πρότεινε ο aektzhs 1, και μετά από πίεση, έδωσε, μετά από έγκριση από προιστάμενο, έκπτωση 2 παγίων στα κινητά (με 6GB που δεν τα χρειάζομαι), που σημαίνουν [(20,36+2*14,41)*24-(2*14,41*2)]/24= (1180,32-57,64)/24= 46,78€. Θυμίζω ότι πληρώνω 49,28 στη Nova που θα γίνουν 51,28 μετά τον ΙΑΝ 25. Δεν ξέρω αν χωράει και άλλη πίεση και στους δύο. Εγώ αν ήμουν στην θέση σου ή θα προχωρούσα με κάποιον από τους δύο ή θα έκανα τα κινητά μεταφορά σε Cosmote ή Vodafone σε καρτοκινητό όπου αυτήν την περίοδο(τουλάχιστον μέχρι 15 Ιανουαρίου. Αν επιλέξεις θα τσεκάρεις και όλας να δεις αν άλλαξε κάτι)δίνουν με ενεργοποίηση ενός πακέτου(ανανέωση 13 ευρώ)δώρο απεριόριστα λεπτά ομιλίας,δεδομένα και μηνύματα και αυτό θα γίνεται κάθε μήνα για 9 μήνες,δηλαδή θα βάζεις 13 ευρώ θα ενεργοποιείς το πακέτο και τσουπ το δώρο και παράλληλα θα άφηνα το σταθερό σε αορίστου για να διαπραγματευτώ αργότερα είτε αν πάει κάτι πάει στραβά είτε όταν περάσει το εννιάμηνο και λήξει η προσφορά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 08:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:01 μμ 35 minutes ago, makap said: Σήμερα είχα επικοινωνία και με τις 2 εταιρείες. Τηλεφώνησε πρώτα άλλη υπάλληλος της Cosmote, πρόσφερε για το σταθερό την ίδια τιμή που είχε δώσει και η προηγούμενη (vdsl 50 28,90€) και για τα κινητά, το μεν 1ο τοπακέτο Απερ+ 2000 sms+ 2,5 GB στα 13,04€ και το 2ο στα 15,84€, με δωρεάν 2 πάγια + 30€ που υπολογίζεται σε (13,04+15,84+30)*2= 117,76€, ενώ η ίδια είπε 118,68€. Δηλαδή μηνιαίο κόστος στους 24 μήνες [(28,90+13,04+15,84)*24-117,76]/24= 52,87€. Ζήτησα καλλίτερη τιμή, συμβουλεύτηκε και έδωσε νέες τιμές για τα κινητά 9,48 για το 1ο και 12,67 για το 2ο, με τις ίδιες εκπτώσεις, που σημαίνουν [(28,90+9,48+12,64)*24-(9,04+12,64+30)*2]/24= (1213,92-103,36)/24= 46,27€. Η πρώτη υπάλληλος, την προηγούμενη εβδομάδα, είχε δώσει μεγαλύτερες τιμές από τις πρώτες, χωρίς τις εκπτώσεις. Πήρε πάλι ο εκπρόσωπος της Voda, που είχε δώσει τις παραπάνω τιμές την Πέμπτη, αρνήθηκε κατηγορηματικά την ύπαρξη προγράμματος 3 GB στα 9€ περίπου που πρότεινε ο aektzhs 1, και μετά από πίεση, έδωσε, μετά από έγκριση από προιστάμενο, έκπτωση 2 παγίων στα κινητά (με 6GB που δεν τα χρειάζομαι), που σημαίνουν [(20,36+2*14,41)*24-(2*14,41*2)]/24= (1180,32-57,64)/24= 46,78€. Θυμίζω ότι πληρώνω 49,28 στη Nova που θα γίνουν 51,28 μετά τον ΙΑΝ 25. Δεν ξέρω αν χωράει και άλλη πίεση και στους δύο. Ποια έχει καλύτερο σήμα στη περιοχή σου; Cosmote ή Vodafone; Εγώ Cosmote θα έλεγα αλλά πίεσε αλλο λίγο για καλύτερη τιμή στο σταθερό επίσης κάνε Cosmote One για -10% στο συμβόλαιο κινητής αφού θα χεις κ σταθερή αν πας εκεί 6 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. Δευτέρα στις 08:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:04 μμ On 12/12/2024 at 8:12 ΜΜ, Aggelos41 said: Σημερα ενεργοποιηθηκε σε δυο κινητα η συνδεση μου.Στο ενα cosmote gigamax unlimited στα 19.10 ευρω και το αλλο cosmote gigamax 20gb στα 14.70 με τους πρωτους τρεις μηνες τα παγια δωρο.Ληγει σε ενα μηνα το συμβολαιο μου fiber 300 σταθερο αλλα μου το ανανεωνουν στα 37.90 χωρις να μπορεσουν σε αυτο το τμημα να μου δωσουν καποιο παγιο δωρο.Πρεπει να κανω φορητοτητα(ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ) ωστε να μπορεσω να διεκδικησω κατι καλυτερο σε τιμη η καποια παγια δωρα.Οποτε πρεπει να μπω ξανα στην διαδικασια της φορητοτητας γιατι ειναι το μονο μας οπλο. Τελικα εκλεισα και το σταθερο FTTH 300 στα 36.10 για 24 μηνες.Δεν μπηκα στο κλιπακι της φορητοτητας(δεν ξερω αν μπορουσα να διεκδικησω κατι καλυτερο) 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Τρίτη στις 03:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:22 πμ 7 ώρες πριν, Aggelos41 said: Τελικα εκλεισα και το σταθερο FTTH 300 στα 36.10 για 24 μηνες.Δεν μπηκα στο κλιπακι της φορητοτητας(δεν ξερω αν μπορουσα να διεκδικησω κατι καλυτερο) Εγώ έκλεισα FTTH 300 με το κουπόνι στη Vf 26,5 ευρώ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. Τρίτη στις 05:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:05 πμ (edited) 2 ώρες πριν, Gv2008 said: Εγώ έκλεισα FTTH 300 με το κουπόνι στη Vf 26,5 ευρώ Σε περιοχή με δίκτυο της Voda ή άλλου παρόχου? Edited Τρίτη στις 05:50 πμ by makap 3 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Τρίτη στις 05:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:30 πμ 24 minutes ago, makap said: Σε περιοχή με δίκτυο της Voda ή άλλου παρόχου? Cosmote το δίκτυο της περιοχής 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. Τρίτη στις 05:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:51 πμ (edited) 21 minutes ago, Gv2008 said: Cosmote το δίκτυο της περιοχής Ρωτάω γιατί στην περιοχή μου υπάρχει δίκτυο vdsl στο οποίο έχω συνδεθεί από το 2013 και δίκτυο FTTH (και στα 2 δίκτυα υπάρχουν καμπίνες απέναντι από το σπίτι μου), στο οποίο έχει συνδεθεί ο γείτονάς μου με ίνα 300. Ψάχνω στο Gigabit Voucher και δεν δίνει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου !!! Όπως έγραψα παραπάνω, η Cosmote προσφέρει σύνδεση 50 vdsl για το σταθερό στα 28,90€, που αντιστοιχεί στο Double Play Advanced XL του καταλόγου της, με τις ίδιες ακριβώς παροχές (απεριόριστα+ 500'). Πήρες εσύ voucher ή τα κανόνισε η Voda χωρίς να ανακατευτείς? Αν έχεις τηλέφωνο επικοινωνίας, στείλε το με πμ. Edited Τρίτη στις 05:54 πμ by makap 7 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Τρίτη στις 06:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:09 πμ 17 minutes ago, makap said: Ρωτάω γιατί στην περιοχή μου υπάρχει δίκτυο vdsl στο οποίο έχω συνδεθεί από το 2013 και δίκτυο FTTH (και στα 2 δίκτυα υπάρχουν καμπίνες απέναντι από το σπίτι μου), στο οποίο έχει συνδεθεί ο γείτονάς μου με ίνα 300. Ψάχνω στο Gigabit Voucher και δεν δίνει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου !!! Όπως έγραψα παραπάνω, η Cosmote προσφέρει σύνδεση 50 vdsl για το σταθερό στα 28,90€, που αντιστοιχεί στο Double Play Advanced XL του καταλόγου της, με τις ίδιες ακριβώς παροχές (απεριόριστα+ 500'). Πήρες εσύ voucher ή τα κανόνισε η Voda χωρίς να ανακατευτείς? Αν έχεις τηλέφωνο επικοινωνίας, στείλε το με πμ. Πήρα voucher εννοείται, μου έδωσαν την τιμή μετά από αίτημα φορητότητας 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Τρίτη στις 07:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:15 πμ 1 hour ago, makap said: Ρωτάω γιατί στην περιοχή μου υπάρχει δίκτυο vdsl στο οποίο έχω συνδεθεί από το 2013 και δίκτυο FTTH (και στα 2 δίκτυα υπάρχουν καμπίνες απέναντι από το σπίτι μου), στο οποίο έχει συνδεθεί ο γείτονάς μου με ίνα 300. Ψάχνω στο Gigabit Voucher και δεν δίνει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου !!! Όπως έγραψα παραπάνω, η Cosmote προσφέρει σύνδεση 50 vdsl για το σταθερό στα 28,90€, που αντιστοιχεί στο Double Play Advanced XL του καταλόγου της, με τις ίδιες ακριβώς παροχές (απεριόριστα+ 500'). Πήρες εσύ voucher ή τα κανόνισε η Voda χωρίς να ανακατευτείς? Αν έχεις τηλέφωνο επικοινωνίας, στείλε το με πμ. Παρά την εγγύτητα της καμπίνας FTTH, είναι πολύ πιθανό να μην παρέχει υπηρεσία για το κτίριό σου. Έχεις παρατηρήσει να έχουν σκάψει το δρόμο στην είσοδό σου; Υπάρχουν πολλές περιπτώσει που έχει η μία πλευρά του δρόμου και όχι η άλλη, ή που οι ίνες τελειώνουν λίγα μέτρα πριν κάποιον ενδιαφερόμενο. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. Τρίτη στις 08:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:07 πμ (edited) 53 minutes ago, minast said: Παρά την εγγύτητα της καμπίνας FTTH, είναι πολύ πιθανό να μην παρέχει υπηρεσία για το κτίριό σου. Έχεις παρατηρήσει να έχουν σκάψει το δρόμο στην είσοδό σου; Υπάρχουν πολλές περιπτώσει που έχει η μία πλευρά του δρόμου και όχι η άλλη, ή που οι ίνες τελειώνουν λίγα μέτρα πριν κάποιον ενδιαφερόμενο. Βεβαίως, και μάλιστα είχα πάρει φωτο την εποχή εκείνη από όλο σχεδόν το δίκτυο FTTH της Cosmote. Μια όδευση περνάνει μπροστά από το σπίτι μου, διακλαδίζεται στην κολώνα του ΟΤΕ που είναι στο όριο με το διπλανό οικόπεδο και σ' αυτήν υπάρχουν 2 κουτιά. Από το ένα παίρνω εγώ το vdsl 50, που έρχεται από την καμπίνα του 2013 και από το άλλο παίρνει ο γείτονας που έβαλε πριν από 2 χρόνια το FTTH 300. Το περίεργο είναι ότι το Gigabit Voucher δεν δίνει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου !!! 1 ώρα πριν, Gv2008 said: Πήρα voucher εννοείται, μου έδωσαν την τιμή μετά από αίτημα φορητότητας Πήρες το voucher με δική σου ενέργεια ή της Voda? Edited Τρίτη στις 08:10 πμ by makap 4 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 08:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:15 πμ (edited) 8 minutes ago, makap said: Βεβαίως, και μάλιστα είχα πάρει φωτο την εποχή εκείνη από όλο σχεδόν το δίκτυο FTTH της Cosmote. Μια όδευση περνάνει μπροστά από το σπίτι μου, διακλαδίζεται στην κολώνα του ΟΤΕ που είναι στο όριο με το διπλανό οικόπεδο και σ' αυτήν υπάρχουν 2 κουτιά. Από το ένα παίρνω εγώ το vdsl 50, που έρχεται από την καμπίνα του 2013 και από το άλλο παίρνει ο γείτονας που έβαλε πριν από 2 χρόνια το FTTH 300. Το περίεργο είναι ότι το Gigabit Voucher δεν δίνει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου !!! Πήρες το voucher με δική σου ενέργεια ή της Voda? Φίλε, και γω το ίδιο. Δεν δικαιούμαι voucher. Εγώ και ο γείτονας, στο πηγάδι κατουρησαμε. Βγάζει μη διαθεσιμότητα, ενώ έχουν φέρει οπτική κανονικά μέχρι εδώ, αναμονή έξω στο δρόμο. Το θυμάμαι άλλωστε πριν δύο χρόνια που είχαν σκάψει. Τι να πω, δεν ξέρω τι έκαναν λάθος. Αλλά δεν ασχολούμαι προς το παρόν με το θέμα. Cosmote έχει σκάψει και δω Edited Τρίτη στις 08:16 πμ by johnny_htc 1 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Τρίτη στις 09:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:05 πμ 57 minutes ago, makap said: Βεβαίως, και μάλιστα είχα πάρει φωτο την εποχή εκείνη από όλο σχεδόν το δίκτυο FTTH της Cosmote. Μια όδευση περνάνει μπροστά από το σπίτι μου, διακλαδίζεται στην κολώνα του ΟΤΕ που είναι στο όριο με το διπλανό οικόπεδο και σ' αυτήν υπάρχουν 2 κουτιά. Από το ένα παίρνω εγώ το vdsl 50, που έρχεται από την καμπίνα του 2013 και από το άλλο παίρνει ο γείτονας που έβαλε πριν από 2 χρόνια το FTTH 300. Το περίεργο είναι ότι το Gigabit Voucher δεν δίνει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου !!! Πήρες το voucher με δική σου ενέργεια ή της Voda? Με δική μου ενέργεια, έκανα αίτηση μέσω gigabit voucher με κωδικούς taxis 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greg29Ms Δημ. Τρίτη στις 01:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:51 μμ Η ανανέωση με τιμή 30,6€ (με κουπόνι) στο ftth 300 και 3 πάγια δώρο είναι καλή ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. Τρίτη στις 01:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:54 μμ 10 ώρες πριν, Gv2008 said: Εγώ έκλεισα FTTH 300 με το κουπόνι στη Vf 26,5 ευρώ Εγώ δεν μπορώ να πάρω κουπόνι. Είχα πάρει τό πρώτο Αλλά πολύ καλή τιμή πήρες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Τρίτη στις 02:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:06 μμ 14 minutes ago, Greg29Ms said: Η ανανέωση με τιμή 30,6€ (με κουπόνι) στο ftth 300 και 3 πάγια δώρο είναι καλή ; Μια χαρά 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts