manzoump Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 17 minutes ago, cmvr said: Αυτό είναι από χρήστη που το ανέβασε στην ομάδα του fb Greek Android & IOS users Της Vodafone είναι αυτό, όχι της Cosmote 4 Παράθεση Galaxy A54 5G - COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 (edited) 🤣🤣🤣 Πάντως η Novαρα πάλι πόσο μπροστά ήταν. Ήξερε τι θα γίνει με τις extrasim και δεν έβγαλε καθόλου 🤣 30 minutes ago, manzoump said: Της Vodafone είναι αυτό, όχι της Cosmote Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Πάντως εμένα ούτε cosmote μου έχει έρθει μήνυμα για την Extrasim ούτε στην i4s της vodafone ακόμα. Edited October 2, 2024 by cmvr 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokara4594 Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 (edited) 2 ώρες πριν, cmvr said: Βάζεις ΝΕΟ και ανάλογα τι σου χρειάζεται παίζεις από 16 έως 33 τον μήνα και το πιο σημαντικό χωρίς καμία δέσμευση. Τους έχω ικανούς να καταργήσουν και το ΝΕΟ ή να το πάνε στον θεό από θέμα τιμής. Καρτελ μαζί με την Vodafone δυστυχώς. Ναι η άλλη εναλλακτική μου είναι το NEO που είναι νομίζω η μόνη αξιόλογη υπηρεσία σε αξιόλογη τιμή αυτή τη στιγμή. Αν το καταργήσουν και αυτό θα είναι σαν να πυροβολάνε τα πόδια τους. Αυτοί θα χάσουν στην τελική διότι εμείς σαν πελάτες που ψαχνόμαστε θα βρούμε τη λύση με την καλύτερη δυνατή τιμή σε οποιοδήποτε πάροχο. Edited October 2, 2024 by paokara4594 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 Εάν το καταργήσουν θα πρέπει να χαμηλώσουν τις τιμές στα συμβόλαια, δεν είναι πολύ καλές τιμές γενικά για τα σημερινά δεδομένα της χώρας μας 1 hour ago, cmvr said: Ούτε στο νοκια 3310 δεν χωράει αυτή η σιμ 😅 τι ΑΙ χρησιμοποιείς κ εσύ για την εικόνα ; 😛 6 1 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 5 minutes ago, paokara4594 said: Ναι η άλλη εναλλακτική μου είναι το NEO που είναι νομίζω η μόνη αξιόλογη υπηρεσία σε αξιόλογη τιμή αυτή τη στιγμή. Αν το καταργήσουν και αυτό θα είναι σαν να πυροβολάνε τα πόδια τους. Αυτοί θα χάσουν στην τελική διότι εμείς σαν πελάτες που ψαχνόμαστε θα βρούμε τη λύση με την καλύτερη δυνατή τιμή σε οποιοδήποτε πάροχο. Το NEO είναι πολύ καλό, αλλά πιστεύω είναι κάτι σαν δούρειος ίππος για να σε πάνε στα συμβόλαια. Βασικά προσπαθούν να πάρουν κόσμο από τη καρτοκινητή μ' αυτή την ενδιάμεση μετάβαση. Για όσο υπάρχει, είναι εντάξει λοιπόν και εφόσον κρατάς τα αυτιά σου μακριά από τις σειρήνες των πανάκριβων συμβολαίων. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manzoump Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 (edited) Όπου και να πάμε, στο καρτέλ θα τα ακουμπάμε. Μπορείς να τα κόψεις όλα; Όχι. Θα πας αποκλειστικά σε Starlink; Ούτε. Στη δική μου περίπτωση, 2 Extra SIMs είχαν μπει στην οικογένεια σε Κρήτη και Πάτρα που η μοναδική επιλογή είναι ADSL σε αυτά τα σπίτια. Total traffic δεν περνούσαμε τα 200GB το μήνα συνολικά. Ε, θα μπουν 2 ADSL σε όσο πιο φθηνή τιμή βρεθεί, θα κοπεί ΟΛΟ το Gigamax που έφερνε στον ΟΤΕ ένα 50αρικο κάθε μήνα, και θα ζήσουμε έτσι. Ευτυχώς τα σταθερά όλα στη modulus εδώ και χρόνια οπότε ούτε φορητότητες ούτε τίποτα. Το μεγάλο θέμα για μένα πλέον είναι η αξιοπιστία της COSMOTE. Ποιος θα ξαναεπενδύσει σε εξοπλισμό όταν οι πολιτικές αλλάζουν κάθε 3μηνο και παίρνουν μπάλα και τα υφιστάμενα 2ετή συμβόλαια (και όλα τα setup που κάνουμε); Θα σκάω λεφτά κάθε τρεις και λίγο για αλλαγές και θα τρέχω πάνω κάτω να σετάρω routers; No thanks Όποιος μπορεί και το έχει ανάγκη, ας τους ακουμπάει το 25άρι κάθε μήνα για κάθε unlimited SIM πλέον, εγώ με τίποτα. (Και μεθαύριο μπορεί να μην είναι μόνο 25, και παραμεθαύριο μπορεί να μην είναι και unlimited αλλά Χ giga και Y ταχύτητες και Z speed limits) Edited October 2, 2024 by manzoump 8 Παράθεση Galaxy A54 5G - COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokara4594 Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Το NEO είναι πολύ καλό, αλλά πιστεύω είναι κάτι σαν δούρειος ίππος για να σε πάνε στα συμβόλαια. Βασικά προσπαθούν να πάρουν κόσμο από τη καρτοκινητή μ' αυτή την ενδιάμεση μετάβαση. Για όσο υπάρχει, είναι εντάξει λοιπόν και εφόσον κρατάς τα αυτιά σου μακριά από τις σειρήνες των πανάκριβων συμβολαίων. Σττην ουσία για εμένα 2 είναι οι λύσεις: Είτε πας σε καρτοκινητό και παίζεις με τα εβδομαδιαία πακέτα για τα απεριόριστα όταν θέλεις περισσότερο Internet. Είτε πας σε Neo αν δεν θέλεις να ασχολήσει με το να βάζεις κάρτα κάθε μήνα και να έχεις κάτι πιο σταθερό χωρίς συμβόλαιο και όποτε χρειάζεσαι απλά παίρνεις το Unlimited πακέτο για ένα μήνα (πχ πας διακοπές το καλοκαίρι) και κάνεις τη δουλειά σου. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 1 minute ago, paokara4594 said: Σττην ουσία για εμένα 2 είναι οι λύσεις: Είτε πας σε καρτοκινητό και παίζεις με τα εβδομαδιαία πακέτα για τα απεριόριστα όταν θέλεις περισσότερο Internet. Είτε πας σε Neo αν δεν θέλεις να ασχολήσει με το να βάζεις κάρτα κάθε μήνα και να έχεις κάτι πιο σταθερό χωρίς συμβόλαιο και όποτε χρειάζεσαι απλά παίρνεις το Unlimited πακέτο για ένα μήνα (πχ πας διακοπές το καλοκαίρι) και κάνεις τη δουλειά σου. Ε ναι, ουσιαστικά έτσι παίζεις. Καλή επιλογή και αυτή με το what's up με τα απεριόριστα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 8 minutes ago, paokara4594 said: Σττην ουσία για εμένα 2 είναι οι λύσεις: Είτε πας σε καρτοκινητό και παίζεις με τα εβδομαδιαία πακέτα για τα απεριόριστα όταν θέλεις περισσότερο Internet. Είτε πας σε Neo αν δεν θέλεις να ασχολήσει με το να βάζεις κάρτα κάθε μήνα και να έχεις κάτι πιο σταθερό χωρίς συμβόλαιο και όποτε χρειάζεσαι απλά παίρνεις το Unlimited πακέτο για ένα μήνα (πχ πας διακοπές το καλοκαίρι) και κάνεις τη δουλειά σου. 6 minutes ago, johnny_htc said: Ε ναι, ουσιαστικά έτσι παίζεις. Καλή επιλογή και αυτή με το what's up με τα απεριόριστα. Για πόσο ακόμα είναι το ερώτημα;;;; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 1 minute ago, aektzhs 1 said: Για πόσο ακόμα είναι το ερώτημα;;;; Τι να σου πω. Προς το παρόν έτσι όπως τα έκαναν "βίαια " τις αλλαγές, μας έπιασαν στον ύπνο μεν, οπότε ή θα μας τη φορέσουν και την κατάργηση αυτών ή απλά δεν τους παίρνει τώρα και το αναβάλουν για την επόμενη χρονιά. Θα δείξει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Ε ναι, ουσιαστικά έτσι παίζεις. Καλή επιλογή και αυτή με το what's up με τα απεριόριστα. Και το frog το έχει που έχω εγώ. Μια χαρά είναι και μπορείς να πάρεις και έκπτωση 10% ανανέωση την κάρτα αν το έχεις στο cosmote one. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 Ναι μπαίνει όλο το ποσό ανανέωσης με One συνδυάζοντας σταθερή . Στο one με τα κινητά δεν νομίζω να δίνει το 10% στο καρτοκινητο παράνομο τα λεπτά προς one 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 4 ώρες πριν, elkons said: Εάν το καταργήσουν θα πρέπει να χαμηλώσουν τις τιμές στα συμβόλαια, δεν είναι πολύ καλές τιμές γενικά για τα σημερινά δεδομένα της χώρας μας Ούτε στο νοκια 3310 δεν χωράει αυτή η σιμ 😅 τι ΑΙ χρησιμοποιείς κ εσύ για την εικόνα ; 😛 Πήγε να αντιγράψει τις κάρτες σιμ του edge sa + άλλης εταιρίας και έφαγε τα μούτρα της η cosmote 🤣🤣🤣 1 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 10 minutes ago, johnny_htc said: Το καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται ολόκληρη εγκατάσταση σε μια πολυκατοικία με 7 διαμερίσματα ώστε να διαμοιρασεις LAN σε κάθε διαμέρισμα, να κάνεις συμφωνία με όλους τους υπόλοιπους μαζί ότι θα είναι οκ στις πληρωμές τους προς αυτόν που έχει τη σύνδεση και επίσης ότι θα ανεχθούν χαμηλές ταχύτητες όταν θα πέσουν όλοι μαζί πάνω στην γραμμή. Και επίσης κάποιος που θελει να κάνει δουλειά μέσω υπολογιστή , το ξέχνα. Αυτός ο διαμοιρασμός είναι μόνο για σερφαρισμα στο φβ... 😀😆 Στις καινούργιες πολυκατοικίες υπάρχει lan σε όλα τα διαμερίσματα και βέβαια στις παλιές υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές και κάποιος να σου πει ότι τα WiFi πιάνουν 50 μέτρα σε κλειστό χώρο το λιγότερο. Εδώ σε ένα τεχνολογικό φόρουμ τέτοια σχόλια είναι ντροπή.😝 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 (edited) 16 minutes ago, johnny_htc said: Το καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται ολόκληρη εγκατάσταση σε μια πολυκατοικία με 7 διαμερίσματα ώστε να διαμοιρασεις LAN σε κάθε διαμέρισμα, να κάνεις συμφωνία με όλους τους υπόλοιπους μαζί ότι θα είναι οκ στις πληρωμές τους προς αυτόν που έχει τη σύνδεση και επίσης ότι θα ανεχθούν χαμηλές ταχύτητες όταν θα πέσουν όλοι μαζί πάνω στην γραμμή. Και επίσης κάποιος που θελει να κάνει δουλειά μέσω υπολογιστή , το ξέχνα. Αυτός ο διαμοιρασμός είναι μόνο για σερφαρισμα στο φβ... Κοίτα επειδή έχω εγκαταστήσει σε οικογενειακές οικοδομές που μοιράζονται συνδέσεις συνήθως μπαίνουν 2x100 ή 2x200 με load balancing και καλύπτονται πχ για 7-8 διαμερίσματα. Ξοδεύουν χρήματα για τον εξοπλισμό αλλά είναι έτοιμα να κουμπώσουν σε οποιοδήποτε παροχο και με οτιδήποτε σύνδεση κινητής, fiber, vdsl αλλάζοντας μόνο το μόντεμ του παροχου χωρίς να απαιτούνται άλλες ρυθμίσεις και το κάθε διαμέρισμα είναι σε άλλο υποδικτυο οπότε δεν μπαίνει ο ένας στο δίκτυο του άλλου να έχει πρόσβαση σε αρχεία κλπ. Edited October 2, 2024 by cmvr 4 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 9 minutes ago, cmvr said: Κοίτα επειδή έχω εγκαταστήσει σε οικογενειακές οικοδομές που μοιράζονται συνδέσεις συνήθως μπαίνουν 2x100 ή 2x200 με load balancing και καλύπτονται πχ για 7-8 διαμερίσματα. Ξοδεύουν χρήματα για τον εξοπλισμό αλλά είναι έτοιμα να κουμπώσουν σε οποιοδήποτε παροχο και με οτιδήποτε σύνδεση κινητής, fiber, vdsl αλλάζοντας μόνο το μόντεμ του παροχου χωρίς να απαιτούνται άλλες ρυθμίσεις και το κάθε διαμέρισμα είναι σε άλλο υποδικτυο οπότε δεν μπαίνει ο ένας στο δίκτυο του άλλου να έχει πρόσβαση σε αρχεία κλπ. Καλά σαφώς δεν μπαίνει ο ένας στο δίκτυο του άλλου. Εγώ δεν μίλησα για θέματα ασφαλείας και ούτε ότι δεν έχουν τα καινούργια σπίτια υποδοχές LAN κλπ. Απλά υπάρχουν περιορισμοί πχ όπως είπες είναι οικογενειακές οικοδομές, άρα υπάρχει μια "συνεννόηση" και έχουν ρίξει χρήμα για να μπαλανσαριστει σωστά η γραμμή. Προφανώς μια 100αρα δεν αρκεί, άρα πας και για δεύτερη οπωσδήποτε γραμμή, εσύ ξέρεις καλύτερα τη δουλειά φυσικά. Έτσι γίνεται αλλά και πάλι κάποιος που χρειάζεται bandwidth για τη δουλειά του ή οτιδήποτε, μπορεί να τη θέλει τη γραμμή όλη δικιά του. Βέβαια αυτός θα ρίξει και χρήμα κάθε μήνα γιατί τα βγάζει πίσω. Κατ άλλα κανείς δεν είναι αντίθετος στην ιδέα του διαμοιρασμού, η δημητρουλα ή ο δημητρης προτρέχει και την λέει ενώ δεν του/της την έχει πει κανένας και φυσικά κανένας δεν απέρριψε την ιδέα που έριξε.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 5 minutes ago, johnny_htc said: Προφανώς μια 100αρα δεν αρκεί, άρα πας και για δεύτερη οπωσδήποτε γραμμή, εσύ ξέρεις καλύτερα τη δουλειά φυσικά. Μία χαρά δουλεύει η 100αρα στα 7 διαμερίσματα και δεν είναι οικογενειακή πολυκατοικία. Απλώς κάποιοι έχουν την ευφυΐα να συνεργαστούν και δεν είναι αρνητικοί σε όλα. Και μάλιστα ούτε balancing ούτε τίποτα. Είναι οικογένειες που ζούνε χρόνια μαζί και γνωρίζονται και το κυριότερο δεν είναι όλοι στην Ελλάδα φανατικοί του νετφλιξ και βλέπουν όλη μέρα ταινίες και σίριαλ και τα παιδιά τους μαζί, ούτε ανεβοκατεβάζουν τεράστια αρχεία. Μία ανακοίνωση έβαλε ο φίλος και αμέσως από τα 11 διαμερίσματα ανταποκρίθηκαν τα 7 και βέβαια για 2 χρόνια δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Ο φίλος πιο πάνω είπε ότι με 2 Extra sims έφαγε 200 γβ Καταλαβαίνεις ότι απλώς φοβάσαι, χωρίς να ξέρεις γιατί?? Κλασική περίπτωση στην χώρα. Ότι δεν ξέρουμε το φοβόμαστε. 17 minutes ago, johnny_htc said: η δημητρουλα ή ο δημητρης προτρέχει και την λέει ενώ δεν του/της την έχει πει Από αυτό και μόνο φαίνονται πολλά. 4 ώρες πριν, manzoump said: Total traffic δεν περνούσαμε τα 200GB το μήνα συνολικά. Η πλειοψηφία των Ελλήνων ούτε αυτές τις καταναλώσεις έχουν. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manzoump Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 52 minutes ago, dimitroula10 said: Η πλειοψηφία των Ελλήνων ούτε αυτές τις καταναλώσεις έχουν. Σε μια απλή DSL που συγχρονίζει 24Mbps και 4 χρήστες, το monthly traffic που βλέπω είναι σταθερά πάνω από 600-700 GB και χρήση Netflix-Instagram-Tiktok-YouTube-Browsing (και καθόλου downloads/game updates/torrents). Η εποχή είναι full σε video content που δημιουργεί πλέον αρκετό traffic σε σχέση με ότι ξέραμε παλιά. Οπότε ναι, τα 100GB ανά extra sim σε router σπιτιού τα θεωρώ πολύ μακριά από κατάχρηση πόρων κινητής. 6 Παράθεση Galaxy A54 5G - COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 7 minutes ago, manzoump said: Σε μια απλή DSL που συγχρονίζει 24Mbps και 4 χρήστες, το monthly traffic που βλέπω είναι σταθερά πάνω από 600-700 GB και χρήση Netflix-Instagram-Tiktok-YouTube-Browsing (και καθόλου downloads/game updates/torrents). Η εποχή είναι full σε video content που δημιουργεί πλέον αρκετό traffic σε σχέση με ότι ξέραμε παλιά. Οπότε ναι, τα 100GB ανά extra sim σε router σπιτιού τα θεωρώ πολύ μακριά από κατάχρηση πόρων κινητής. Eγω επειδη ειμαι με 24αρα ADSL και δεν παιζει ουτε VDSL αλλα ουτε FTTH στην περιοχη μου θα καταργησω σε χωριο και εξοχικο τις extra sims και θα κρατησω μονο αυτη που εχω για το σπιτι και δινω ιντερνετ με ενα RUTX50 . Παντως η κινηση μηνιαιως στο σπιτι λογο παιδιων ξεπερναω τα 1.5-2 ΤΒ και μιλαμε οτι torrent εχω να κατεβασω απο την εποχη του Δελαπατρίδη 😁 6 2 Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 Νομίζω η αναφορά σε παράνομες δραστηριότητες απαγορεύεται στο παρόν forum... 3 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 6 ώρες πριν, manzoump said: Στη δική μου περίπτωση, 2 Extra SIMs είχαν μπει στην οικογένεια σε Κρήτη και Πάτρα που η μοναδική επιλογή είναι ADSL σε αυτά τα σπίτια. Total traffic δεν περνούσαμε τα 200GB το μήνα συνολικά. Εδώ έχουμε μία λογική κατανάλωση που αφορά την πλειοψηφία των χρηστών 35 minutes ago, dream21 said: Παντως η κινηση μηνιαιως στο σπιτι λογο παιδιων ξεπερναω τα 1.5-2 ΤΒ Αν είναι ευχαριστημένοι στο σπίτι με 24αρα σημαίνει ότι 5 σπίτια θα δουλεύουν άνετα με μία 100αρα, οπότε έρχεσαι σε αυτό που είπα. Ότι υπάρχει τρόπος για οικονομία. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 7 ώρες πριν, cmvr said: 🤣🤣🤣 Πάντως η Novαρα πάλι πόσο μπροστά ήταν. Ήξερε τι θα γίνει με τις extrasim και δεν έβγαλε καθόλου 🤣 Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Πάντως εμένα ούτε cosmote μου έχει έρθει μήνυμα για την Extrasim ούτε στην i4s της vodafone ακόμα. Γιατί είσαι παλιός... 😂😂😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 1 hour ago, manzoump said: Σε μια απλή DSL που συγχρονίζει 24Mbps και 4 χρήστες, το monthly traffic που βλέπω είναι σταθερά πάνω από 600-700 GB και χρήση Netflix-Instagram-Tiktok-YouTube-Browsing (και καθόλου downloads/game updates/torrents). Η εποχή είναι full σε video content που δημιουργεί πλέον αρκετό traffic σε σχέση με ότι ξέραμε παλιά. Οπότε ναι, τα 100GB ανά extra sim σε router σπιτιού τα θεωρώ πολύ μακριά από κατάχρηση πόρων κινητής. Πως μπορούμε να δούμε το monthly traffic; 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 (edited) 26 minutes ago, dimitroula10 said: Εδώ έχουμε μία λογική κατανάλωση που αφορά την πλειοψηφία των χρηστών Αν είναι ευχαριστημένοι στο σπίτι με 24αρα σημαίνει ότι 5 σπίτια θα δουλεύουν άνετα με μία 100αρα, οπότε έρχεσαι σε αυτό που είπα. Ότι υπάρχει τρόπος για οικονομία. Tην 24αρα δεν την χρησιμοποιυμε καν... την εχω μονο για να χτυπάει το τηλεφωνο 2 φορες το μηνα 😄 Την οποια θα την καταργησω μολις ληξει το συμβολαιο 3/25 γιατι να δινω 24€ ; οποτε μια η αλλη με την extra sim στα 25€ 13 minutes ago, elkons said: Πως μπορούμε να δούμε το monthly traffic; Απο το λογαριασμο σου μεσα απο το cosmote app Edited October 2, 2024 by dream21 4 1 Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 14 minutes ago, dream21 said: Απο το λογαριασμο σου μεσα απο το cosmote app Ευχαριστώ 🤓 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts