AlexM2 Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 Για τα δυο που ήταν ήδη Vodafone αυτή μου είπε θα πληρώσει η Vodafone το πέναλτι Το δικό μου κινητό δεν ξέρω ποσό πρόστιμο θα έχει για να φύγω Ετσι κατάλαβα Πάρε την Cosmote και ρωτά ή κοίτα το συμβόλαιο που σου έδωσαν αλλά συνήθως είναι τα δύο πρώτα πάγια αν αποχωρήσεις στους δύο πρώτους μήνες Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 5 minutes ago, AlexM2 said: Πάρε την Cosmote και ρωτά ή κοίτα το συμβόλαιο που σου έδωσαν αλλά συνήθως είναι τα δύο πρώτα πάγια αν αποχωρήσεις στους δύο πρώτους μήνες Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έμπλεξα με το Σαββατοκύριακο Αυτη από την Vodafone μου είπε Δευτέρα 10 η ώρα θα ξεκινήσει η μεταφορά των γραμμών Αρα Δευτέρα πρωί άμα γίνει κάτι Το πρόστιμο αυτό που πιστώνεται; Εγώ καρτοκινητο έχω. Πως θα μου έρθει να το πληρώσω και γιατί να το πληρώσω; 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 1 ώρα πριν, Tasos19s said: Παιδιά την βοήθεια σας Το σταθερό και το κινητό της γυναίκας είναι Vodafone Το κινητό μου είναι Frog Cosmote Ήρθε η ώρα για ανανέωση Πηρα προσφορές από Vodafone όλα μαζί 85€ Πηγα Cosmote και μου είπαν 80€ Ολα απεριόριστα και το σταθερό και τα κινητά Τελος πάντων το σκέφτηκα λίγες μέρες και πήγα έκανα αίτηση στην Cosmote να τα πάμε όλα εκεί Μου λέει στο κατάστημα ότι δεν γίνεται ακύρωση επειδή έκανες σε κατάστημα την αίτηση σύμφωνα με τον νόμο τάδε τάδε Περνάει η ώρα με παίρνουν από Vodafone Προσφορά όλα απεριόριστα σύνολο 55€ Και θα πληρώσουν και το πέναλτι του σταθερού και του κινητού που ήταν ήδη Vodafone Για το δικό μου κινητό όμως δεν γνωρίζουν και δεν μπορούν να πληρώσουν το πέναλτι Τι παίζει μπορείτε να με βοηθήσετε; Ποσο μπορεί να πληρώσω πέναλτι για να πάω Vodafone ενώ έγινε αίτηση; Κάθε 2 χρόνια τους ζητιάνους φτιάχνουμε Δύσκολο γιατί σε κατάστημα δεν έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης. Λογικά όπως προαναφέρθηκε τα δύο πρώτα πάγια ήτοι 160€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 3 minutes ago, aektzhs 1 said: Δύσκολο γιατί σε κατάστημα δεν έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης. Λογικά όπως προαναφέρθηκε τα δύο πρώτα πάγια ήτοι 160€ Αυτό είναι συνολικά όμως για δυο κινητά και ένα σταθερό Το πάγιο για ένα κινητό είναι 25€ 3 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 Παιδιά γραμμή των παππούδων μας που είναι 90+ (εχουν 24μηνο συμβόλαιο το οποίο λήγει σε 4 μήνες) μπορώ να το πάρω στο όνομα μου με εξουσιοδότηση απο gov? Αν ναί και γίνει η μεταβίβαση το χρονικό υπόλοιπο της σύμβασης μένει ως έχει; Επειδή έχω ήδη τα κινητά τους στο δικό μου όνομα γιαυτό.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 7 ώρες πριν, zerokill said: Παιδιά γραμμή των παππούδων μας που είναι 90+ (εχουν 24μηνο συμβόλαιο το οποίο λήγει σε 4 μήνες) μπορώ να το πάρω στο όνομα μου με εξουσιοδότηση απο gov? Αν ναί και γίνει η μεταβίβαση το χρονικό υπόλοιπο της σύμβασης μένει ως έχει; Επειδή έχω ήδη τα κινητά τους στο δικό μου όνομα γιαυτό. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Μπορείς. Κανονικά η μεταβίβαση δεν επιφέρει ανανέωση, αλλά μπορεί να σου κάνουν καμία, προληπτικά 😄. Σημειώνω ότι έχει και κόστος, και λογικά θα σου ζητήσουν και αντίγραφο ταυτότητας. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 Μπορείς. Κανονικά η μεταβίβαση δεν επιφέρει ανανέωση, αλλά μπορεί να σου κάνουν καμία, προληπτικά . Σημειώνω ότι έχει και κόστος, και λογικά θα σου ζητήσουν και αντίγραφο ταυτότητας.Οκ ευχαριστώ Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 24,90 η μεταβίβαση! Αύριο θα κάνω σε καταστημα. Μπορείς και από το 13888 και τα 24,90 μπαίνουν στον επόμενο λογαριασμό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 24,90 η μεταβίβαση! Αύριο θα κάνω σε καταστημα. Μπορείς και από το 13888 και τα 24,90 μπαίνουν στον επόμενο λογαριασμό. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 (edited) Αυξήθηκε και σε εσάς το κοντέρ κατά 3€ αντί για 0,9€; Edit: Σημερα αποφάσισε αυτό το ποσό να μην περιλαμβάνει την απαλλαγή τελών. Κάθε φορά που το ανοίγω ένα άλλο νούμερο βλέπω 😛 Edited October 1, 2023 by paanos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 Δεν δικαιούται αυτός ο αριθμός απαλλαγή? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 Έχει απαλλαγή. Το app δεν την εφαρμόζει σε εκείνο το σημείο τελικά.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 17 ώρες πριν, paanos said: Αυξήθηκε και σε εσάς το κοντέρ κατά 3€ αντί για 0,9€; Edit: Σημερα αποφάσισε αυτό το ποσό να μην περιλαμβάνει την απαλλαγή τελών. Κάθε φορά που το ανοίγω ένα άλλο νούμερο βλέπω 😛 Και στου γιου μου το ίδιο γίνεται, όταν έκανα την αίτηση για την απαλλαγή, τις πρώτες ημέρες έδειχνε το μειωμένο ποσό και από εκεί και μετά δείχνει το προηγούμενο, πριν την απαλλαγή των τελών, παρόλα αυτά η έκπτωση γίνεται κανονικά. Εννοείται φυσικά ότι όλα πήραν την αύξηση των 0,90€, λόγω του e-bill. 4 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 (edited) Με λογαρισμό 25,21 πριν την αφαίρεση e-bill μαζί με cosmote one(-10%) και χωρίς φόρο κινητής μου βγάζει αυτό. Λογικά μετά τις αλλαγές στο e-bill θα πάει 26,10 Edited October 2, 2023 by user2163 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Μέχρι στιγμής για το θέμα που είχα θέσει παραπάνω τα δεδομένα έχουν ως εξής Πρέπει να ολοκληρωθεί η μετάβαση των γραμμών στην Cosmote και μετά να μου πούνε τι πέναλτι προκύπτει εάν φύγω να πάω στην Vodafone Εγω βρήκα στο Ίντερνετ το εξής άρθρο που λέει ότι τους πρώτους δυο μήνες πληρώνεις τα πάγια 2 μηνών σαν πρόστιμο συν τον εξοπλισμό και λοιπά που εγώ δεν έχω πάρει https://www.businessdaily.gr/tehnologia/64758_ta-kryfa-kosti-gia-tin-aposyndesi-apo-parohoys-tilepikoinonion?amp Δεν ξέρω εάν ισχύει αυτό αλλά αν είναι έτσι τότε μου προκύπτει 50€ πέναλτυ για την κάθε γραμμή. Το ποσό αυτό μου είπαν από την Vodafone ότι θα μου το πληρώσουν αυτοί 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 20 minutes ago, Tasos19s said: Μέχρι στιγμής για το θέμα που είχα θέσει παραπάνω τα δεδομένα έχουν ως εξής Πρέπει να ολοκληρωθεί η μετάβαση των γραμμών στην Cosmote και μετά να μου πούνε τι πέναλτι προκύπτει εάν φύγω να πάω στην Vodafone Εγω βρήκα στο Ίντερνετ το εξής άρθρο που λέει ότι τους πρώτους δυο μήνες πληρώνεις τα πάγια 2 μηνών σαν πρόστιμο συν τον εξοπλισμό και λοιπά που εγώ δεν έχω πάρει https://www.businessdaily.gr/tehnologia/64758_ta-kryfa-kosti-gia-tin-aposyndesi-apo-parohoys-tilepikoinonion?amp Δεν ξέρω εάν ισχύει αυτό αλλά αν είναι έτσι τότε μου προκύπτει 50€ πέναλτυ για την κάθε γραμμή. Το ποσό αυτό μου είπαν από την Vodafone ότι θα μου το πληρώσουν αυτοί Στους 2 πρώτους μήνες όντως έτσι είναι, πληρώνεις τα πάγια των 2 πρώτων μηνών, αυτό που δεν γνωρίζω όμως είναι αν τα υπολογίζουν με την έκπτωση ή πριν την έκπτωση. Λογικά όταν λάβεις τα συμβόλαια θα έχουν και το πινακάκι του πέναλτι, ανάλογα με τον μήνα αποχώρησης. Τέλος ζήτησε από την Vodafone να σου επιβεβαιώσουν ρητά την δέσμευση τους, ότι θα σου καλύψουν εξολοκλήρου το πέναλτι αποχώρησης από τον ΟΤΕ, μην βρεθείς προ εκπλήξεως... 2 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 22 minutes ago, jimmis11 said: Στους 2 πρώτους μήνες όντως έτσι είναι, πληρώνεις τα πάγια των 2 πρώτων μηνών, αυτό που δεν γνωρίζω όμως είναι αν τα υπολογίζουν με την έκπτωση ή πριν την έκπτωση. Λογικά όταν λάβεις τα συμβόλαια θα έχουν και το πινακάκι του πέναλτι, ανάλογα με τον μήνα αποχώρησης. Τέλος ζήτησε από την Vodafone να σου επιβεβαιώσουν ρητά την δέσμευση τους, ότι θα σου καλύψουν εξολοκλήρου το πέναλτι αποχώρησης από τον ΟΤΕ, μην βρεθείς προ εκπλήξεως... μου είπαν θα πληρώσεις το πέναλτι μια μας στείλεις τις αποδείξεις και θα πιστωθούν στους λογαριασμούς σου ξεκαθαρα μου το είπε γιατί το ρώτησα 3 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, jimmis11 said: Στους 2 πρώτους μήνες όντως έτσι είναι, πληρώνεις τα πάγια των 2 πρώτων μηνών, αυτό που δεν γνωρίζω όμως είναι αν τα υπολογίζουν με την έκπτωση ή πριν την έκπτωση. Λογικά όταν λάβεις τα συμβόλαια θα έχουν και το πινακάκι του πέναλτι, ανάλογα με τον μήνα αποχώρησης. Τέλος ζήτησε από την Vodafone να σου επιβεβαιώσουν ρητά την δέσμευση τους, ότι θα σου καλύψουν εξολοκλήρου το πέναλτι αποχώρησης από τον ΟΤΕ, μην βρεθείς προ εκπλήξεως... Πληρώνεις τα πάγια της σύμφωνης τιμής που σε δώσανε όχι της τιμής τιμοκατάλογο του πακέτου σου. Έκανα ανανέωση τον προηγούμενο μήνα σε gigamax 31 ευρώ τελικη τιμη και στον πίνακα του συμβολαίου για τον 1ο και 2ο μήνα με έχει πέναλτι 62 ευρώ τον 3ο μήνα ξεφεύγει το πέναλτι κατακόρυφα στα 170 ευρώ. Οπότε άνετα μπορείς να κάνεις υπολογισμό πόσο είναι το πέναλτι που θα σου βγει και ας μην έχεις ενεργοποιηθεί ακόμα. Edited October 3, 2023 by GreekMu 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 On 4/9/2023 at 10:01 ΜΜ, spookype20 said: Εγώ είχα συμφωνήσει για 27,76€ και ο 2ος λογαριασμός μου ήρθε 21,23€ Να πάρω να παραπονεθώ; 3ος λογαριασμός... 22,21€ λόγω της αφαίρεσης της έκπτωσης του e-λογαριασμού. Άρα συνεχίζω σε χαμηλότερη τιμή από αυτήν που είχαμε συμφωνήσει. ! Cosmote Gigamax Unlimited 7 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Παρά πολύ καλή τιμή για cosmote!!!! 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 3 ώρες πριν, spookype20 said: Άρα συνεχίζω σε χαμηλότερη τιμή από αυτήν που είχαμε συμφωνήσει. ! Το 30% του One που λέγαμε 😉 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 16 ώρες πριν, paanos said: Το 30% του One που λέγαμε 😉 αυτή την έκπτωση που την δίνουν; δεν την αναγράφει πουθενά όπου έχω ψάξει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 4 ώρες πριν, dennis99 said: αυτή την έκπτωση που την δίνουν; δεν την αναγράφει πουθενά όπου έχω ψάξει. Τηλεφωνικά την δίνουν. Σε εμένα την έδωσαν αλλά τελικά δεν με συνέφερε και δεν έφερα σταθερό. Αν πάρεις και τους πεις ότι θέλεις να κάνεις νέο συμβόλαιο ή κινητής ή σταθερής θα σου τη δώσουν 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoback4a Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 On 1/10/2023 at 8:21 ΠΜ, minast said: Μπορείς. Κανονικά η μεταβίβαση δεν επιφέρει ανανέωση, αλλά μπορεί να σου κάνουν καμία, προληπτικά 😄. Σημειώνω ότι έχει και κόστος, και λογικά θα σου ζητήσουν και αντίγραφο ταυτότητας. Καλησπέρα ποιο είναι το τηλέφωνο του τμήματος προσφορών της cosmote για φορητότητα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2023 19 ώρες πριν, hoback4a said: Καλησπέρα ποιο είναι το τηλέφωνο του τμήματος προσφορών της cosmote για φορητότητα Δε νομίζω να υπάρχει.... Όπου έχω τηλεφωνήσει μου δίνουν τιμές site και επειδή δεν έχω και σταθερό δικό τους μου λένε 41,00€.... Δοκίμασα όλα τα τηλέφωνα τους είτε για φορητότητα καρτοκινητού είτε για μετατροπή καρτοκινητού... αλλά τίποτα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts