gpou Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Καλησπέρα. Μεχρι σήμερα πλήρωνα για το παρακάτω πρόγραμμα τελική τιμή 36 Ευρώ, μιας είχα έκπτωση απο ανανέωση 25 Ευρώ. Χρέωση παγίων 51,4568€ COSMOTE Mobile L ΠΑΛ (12/03-11/04) 43,4730 GIGA MAX 5GB (12/02-11/03) 7,9838 Προσφορά διπλάσια GB (12/02-11/03) 0,0000 Σύνολο 51,4568€ Με τη νεα προσφορά που βλέπω στο Comsote MyApp, μου δίνουν τα εξής: Cosmote Mobile Large 2000 λεπτά προς όλους 2000 sms προς όλους 5 GB Τιμή: Από 65,90 στα 46,86 Εγώ είμαι μια χαρά ικανοποιημένος από το προγραμμα που έχω ως τώρα, και δεν θέλω να ανεβω πρόγραμμα. Τηλέφωνο πλεον δεν απανταν ποτέ, περίμενα μια ημέρα 40 λεπτά αναμονή. Πιστευετε αξίζει η προσφορά που μου έχουν κάνει; Να δοκιμάσω φορητότητα η πλεον δεν εχει νόημα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Αυτό το πακέτο το έχω εγώ στα 33 ευρώ. Το έδιναν πριν έναν χρόνο μέσω του app. Χωρίς παρακάλια και τεχνάσματα. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Γενικη ερωτηση για τις φορητοτητες. Δεν εχει αλλαξει πλεον ο τροπος που γινονται? Εαν κανεις αιτηση στο παροχο Β για να πας εκει απο το παροχο Α, πλεον γινεται αμεσα και ο παροχος Α δεν προλαβαινει καν να σου κανει αντιπροταση ουτε κι εσυ μετα να προλαβεις να ακυρωσεις την φορητοτητα στον παροχο Β. Σωστα? Αρα δεν μπορεις πλεον να παρεις καλη τιμη στον παροχο οπου εισαι με αυτον τον τροπο, ενω παλια μπορουσες. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 (edited) Παιδιά που στέλνω μήνυμα για να μου έρχονται με sms οι κλήσεις που γίνονται όταν το έχω κλειστό; Παίρνω την εξυπηρέτηση πελατών από το πρωί και δεν απαντάει κανένας. Ούτε στο τσατ του Facebook ούτε στο mycosmote. Έχω καρτοσυμβολαιο. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 3, 2020 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Μπες από το σάιτ τους (όχι από την εφαρμογή) στο my cosmote > shop > υπηρεσίες κλήσεων και θα βρεις ότι ψάχνεις για ειδοποίηση κλήσεων με/χωρίς ενημέρωση καλούντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Μπες από το σάιτ τους (όχι από την εφαρμογή) στο my cosmote > shop > υπηρεσίες κλήσεων και θα βρεις ότι ψάχνεις για ειδοποίηση κλήσεων με/χωρίς ενημέρωση καλούνταΤο σοπ δεν βρίσκω. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Μήπως το λέει αγορά πακέτων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskor Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Παιδιά που στέλνω μήνυμα για να μου έρχονται με sms οι κλήσεις που γίνονται όταν το έχω κλειστό; Παίρνω την εξυπηρέτηση πελατών από το πρωί και δεν απαντάει κανένας. Ούτε στο τσατ του Facebook ούτε στο mycosmote. Έχω καρτοσυμβολαιο. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάρε τηλέφωνο στο 13888 και ζήτα , όταν σου απαντήσουν, να καταργήσεις την υπηρεσία τηλεφωνητή για να έρχονται τα sms. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 (edited) μπαχαλο το τηλεφωνικο τους κεντρο στην εξυπηρετηση,προσπαθω να μιλησω με εκπροσωπο εδω και μερες,αντιθετα στη vodafone μιλας μαζι τους στο λεπτο,λογω ανεργιας εδω και 2 μηνες θελω να κανω το συμβολαιο μου καρτα και μετα να σηκωθω να φυγω προς vodafone,η cosmote βαρεσε διαλυση με τη μια,ειναι μπαχαλο και καθε κληση που κανω χρεωνομαι 25 λεπτα ποσο ειναι.....ουτε οταν ηταν δημοσιο δεν υπηρχε αυτο το χαλι..δε νομιζω οτι φταιει η πανδημια γιατι στη vodafone δεν εχει αναμονη..να πατε ολοι στην cosmote δε με ενδιαφερει εαν οι συγγενεις,φιλοι,γνωστοι εχουν cosmote εγω φευγω.... Edited April 9, 2020 by odim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Δεν χρειάζεται να το κάνεις κάρτα και μετά να φύγεις. Κάνε αίτημα φορητοτητας στην Vodafone και κάντο κάρτα απευθείας Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Δεν χρειάζεται να το κάνεις κάρτα και μετά να φύγεις. Κάνε αίτημα φορητοτητας στην Vodafone και κάντο κάρτα απευθείας ετσι θα κανω με το μπαχαλο που εμπλεξα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 ετσι θα κανω με το μπαχαλο που εμπλεξα.. Μου κάνει εντύπωση που λες ότι είναι μπάχαλο η υποστήριξη.Μια χαρά μου απάντησαν. Κακή εμπειρία έχω και με τις τρεις αλλά είναι ανάλογα ποιον θα πετύχεις. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Μου κάνει εντύπωση που λες ότι είναι μπάχαλο η υποστήριξη.Μια χαρά μου απάντησαν. Κακή εμπειρία έχω και με τις τρεις αλλά είναι ανάλογα ποιον θα πετύχεις. Εγώ προσωπικά τους τελευταίους 3 μήνες που επικοινώνησα με την εξ πελατών 2 φορές το πρόβλημα ήταν η μεγάλη αναμόνη θυμάμαι η μία ήταν πάνω απο 45 λεπτά και η άλλη κανα μισαωρο.Το πρόβλημά μου όμως λυθηκε ταχύτατα. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Σε λίγο καιρό θα γίνουμε Ευρώπη :lol: COSMOTE: συμβόλαια online για νέους συνδρομητές με έκπτωση έως 45% Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Σε λίγο καιρό θα γίνουμε Ευρώπη :lol: COSMOTE: συμβόλαια online για νέους συνδρομητές με έκπτωση έως 45% Είπα κι εγώ να μπω να δω τις τιμές μετά τις γενναίες εκπτώσεις και όπως μπήκα, έτσι βγήκα. :lol: Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Σε λίγο καιρό θα γίνουμε Ευρώπη :lol: COSMOTE: συμβόλαια online για νέους συνδρομητές με έκπτωση έως 45% Παλι πανακριβα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 ...και γιατί μόνο σε νέους συνδρομητές;;; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 ...και γιατί μόνο σε νέους συνδρομητές;;; Σε παλιούς μόνο οι άλλες κάνουν καλύτερες τιμές μετά από παζάρι. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Ναι, αλλά γίναμε Ευρώπη. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Σε παλιούς μόνο οι άλλες κάνουν καλύτερες τιμές μετά από παζάρι. Δυστηχώς αν θες προσφορές θα πρέπει κάθε 23 μήνες να ρωτας μέν και δέ και στο 24μηνο να εισαι παλι στις φορητότητες. Ηλίθια πολιτική τελείως. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Δυστηχώς αν θες προσφορές θα πρέπει κάθε 23 μήνες να ρωτας μέν και δέ και στο 24μηνο να εισαι παλι στις φορητότητες. Ηλίθια πολιτική τελείως. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Συμφωνώ αλλά με τα χάλια τα παλιά τα συμβόλαια είναι σε καλύτερη κατάσταση σήμερα. Σε καμία διετία τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Συμφωνώ αλλά με τα χάλια τα παλιά τα συμβόλαια είναι σε καλύτερη κατάσταση σήμερα. Σε καμία διετία τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Πολύ αμφιβάλω.. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Πολύ αμφιβάλω.. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Δεν ξέρω αλλά η πολύ άρνηση δεν κάνει κάλο. Σε δυο χρόνια αν υπάρχει οικονομία ακόμα και δούμε εφάμιλλα των απεριορίστων σε χαμηλή τιμή θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είδα τα συμβόλαια παίζουν στο 40αρι με τρελές παροχές σε σχέση με πέρσι. Ακόμα και η Cosmote προσπαθεί οπότε όλα καλά για τώρα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Πάρε τηλέφωνο στο 13888 και ζήτα , όταν σου απαντήσουν, να καταργήσεις την υπηρεσία τηλεφωνητή για να έρχονται τα sms.Μίλησα σήμερα μαζί τους επιτέλους και μου το έφτιαξαν. Προσπαθούσα πολλές μέρες. Χάλια η εξυπηρέτηση πελατών. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Έχει τύχει να περιμένω και μισή ώρα αφού πρώτα περάσω από τους δαιδαλους και λαβύρινθους... Πάτα το 1 γι αυτό, το 2 για το άλλο, πες το νούμερο, κλπ κλπ. Τραγική κατάσταση Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts