Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nαι για πρόγραμμα μιλάω... Τηλεφώνησα στο 13897. Σήμερα προχώρησα με τα δύο νούμερα και θα βάλω και VDSL 30 ΟΤΕ, οπότε έκπτωση στο απεριόριστα 65 μαζί με τέλη στα 27.66€ 18μηνη και η δεύτερη προς όλους 25 με τέλη 19.60€. Σε οικογενειακό πακέτο τα παραπάνω... Να υπογράψω στην cosmote μιας και αναμένω τα συμβόλαια την άλλη Τετάρτη; Αν πάρει η βοϊδιfone, πως να το χειριστώ; Ο στόχος είναι να μειώσω λίγο ακόμα το 65 αλλά ιδανικά να πάρω iPhone 5S με μεγάλη έκπτωση... Πιστεύετε ότι γίνεται; Edited by nick314

OK...το ξερω πως τελικα θα παρω τηλ στην εξυπηρετηση πελατων....απλα ηθελα μια πρωτη γνωμη/γνωση μεσα στο προχωρημενο της ωρας..:)

ρωταω παντως γιατι στη vodafone γινεται...να μεταφερεις ΜΒ σε αλλο νουμερο εντος family pack..

τουλαχιστον αυτο μου ειπαν σε καταστημα σημερα....

Στην cosmote δε γινεται σίγουρα !

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση και εγώ για την συμβουλή σας. Λήγει σε μερικές ημέρες το 18μηνο σε τέσσερα νούμερα, cosmote απεριόριστα 45 και 3 cosmote απεριόριστα 25. Πλήρωνα με έκπτωση παγίου περίπου 82 ευρώ, τελικό λογαριασμό αντί για 120. Τώρα λένε σταματάνε τις εκτπώσεις που μου έχουν επειδή λήγει το υπάρχων συμβόλαιο, και μου κάνουν κάτι χαζές & απαράδεκτες εκτπώσεις οπότε ο λογαριασμός από το κανονικό 120 Ευρώ πηγαίνει στα 105 ευρώ. Τι λέτε να κάνω? Τα πακέτα με καλύπτουν όπως είναι. Φορητότητα και αν ναι, σε τι? Να τα μετατρέψω σε κάποιου είδουν κάρτα της Cosmote? Αξίζει κάτι?

Ευχαριστω...

Νίκος.

00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten

06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!!

14-... Straight Six Open Top Sliding Machine ///

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση και εγώ για την συμβουλή σας. Λήγει σε μερικές ημέρες το 18μηνο σε τέσσερα νούμερα, cosmote απεριόριστα 45 και 3 cosmote απεριόριστα 25. Πλήρωνα με έκπτωση παγίου περίπου 82 ευρώ, τελικό λογαριασμό αντί για 120. Τώρα λένε σταματάνε τις εκτπώσεις που μου έχουν επειδή λήγει το υπάρχων συμβόλαιο, και μου κάνουν κάτι χαζές & απαράδεκτες εκτπώσεις οπότε ο λογαριασμός από το κανονικό 120 Ευρώ πηγαίνει στα 105 ευρώ. Τι λέτε να κάνω? Τα πακέτα με καλύπτουν όπως είναι. Φορητότητα και αν ναι, σε τι? Να τα μετατρέψω σε κάποιου είδουν κάρτα της Cosmote? Αξίζει κάτι?

Ευχαριστω...

Νίκος.

Με τους χρόνους που περιγράφεις, οποιαδήποτε κάρτα σε εξυπηρετεί. Σε συμφέρει να προτιμήσεις άλλη εταιρεία (κάρτα ή συμβόλαιο) μήπως αποφασίσουν να σου κάνουν καλύτερη προσφορά από Cosmote.

οταν λες 45-65 εννοεις ευρω ή προγραμμα 45-65.παντως ειδα σε site "προσφορα" για το απεριοριστα 65 στα 30e με τις εκτωσεις μεσα.δεν θυμαμαι αν συμπεριλαμβανεται και το -20% για οτε double play.στο τηλ που εβαλα πιο πριν τμημα προσφορων εκει πηρες τηλ?

Αυτην την προσφορα των 30e πού την ειδες; Εχει να κανει με οικογενειακο πακετο ή ισχυει και στο ατομικο;

για την συγκεκριμενη προσφορα ειχανε γραψει συμφορουμιτες μερικες σελιδες πισω.ουσαιστικα δεν ηταν προσφορα αλλα αθροιστικα οι εκπτωσεις που δινει η cosmote πχ εκπτωση αντι παγιου κτλ και ητανε για οικογενειακο πακετο 2 γραμμων το ελαχιστο.αν κανεις το κολπο της φορητοτητας μαλλον θα σου δωσουν κατι καλυτερο.εχω πηρα το cosmote 65 στα 25ε/μηνα σε οικογενειακο πακετο.

απο οσο καταλαβει οι προσφορες παιζουν αναλογα την εποχη πχ αν ληγουν πολλα συμβολαια εναν συγκεκριμενο μηνα οποτε κανουν καλυτερες τιμες.

για την συγκεκριμενη προσφορα ειχανε γραψει συμφορουμιτες μερικες σελιδες πισω.ουσαιστικα δεν ηταν προσφορα αλλα αθροιστικα οι εκπτωσεις που δινει η cosmote πχ εκπτωση αντι παγιου κτλ και ητανε για οικογενειακο πακετο 2 γραμμων το ελαχιστο.αν κανεις το κολπο της φορητοτητας μαλλον θα σου δωσουν κατι καλυτερο.εχω πηρα το cosmote 65 στα 25ε/μηνα σε οικογενειακο πακετο.

απο οσο καταλαβει οι προσφορες παιζουν αναλογα την εποχη πχ αν ληγουν πολλα συμβολαια εναν συγκεκριμενο μηνα οποτε κανουν καλυτερες τιμες.

Αυτο το τελευταιο μπορουμε εμεις οι συνδρομητες να το μαθουμε με καποιο τροπο; Ο Μάιος ειναι καλος μηνας για να παιξεις με τη φορητοτητα; Ο Ιουνιος; Ή απλα πρεπει να 'σαι τυχερος;

Δυστυχώς πρέπει να είσαι τυχερος.περσυ δίνανε το 65 στα 22-23ε.το έχω σε ένα νούμερο μου και δεν το αλλάζω με τιποτα.μονο αν παρακολουθείς στο φόρουμ για καμιά πληροφορια...

Καλημερα.Ειμαι στη wind με το large προγραμμα το οποιο περιλαμβανει σταθερο-ιντερνετ 24αρι και κινητο με 350 mb+χρονους ομιλιας κοινο,απεριοριστα σταθερα-υπεραστικα και 300 λεπτα κινητα.Θελω να κανω φορητοτητα στην cosmote-οτε σταθερου κινητου και να συνδυασω και το ote tv.To συμβολαιο στη wind ληγει σε ενα μηνα.

Να περιμενω να με παρουν,να παω σε καταστημα η να παρω καποιο τηλεφωνο για προσφορα?Με ενδιαφερει στθερο με 24αρα συνδεση και το cosmote 55 η cosmote 65.

προσφατα εκανα ανανεωση συμβολαιων σε καταστημα γερμανος στο απεριοριστα 65.ζητησα να μου δωσουν και τις καρτες που ειναι για να καταναλωνω τα mb των προγραμματων και σε αλλες συσκευες.οταν πηγα σπιτι ειδα οτι ειναι promo pack απο αυτα που σου δινουν τσαμπα.αυτες τις sim μπορω να τις χρησιμοποιησω για sharing ή οχι?αν ξερει κανεις...

τελικα καμια σχεση...

Edited by dalton114

σε τι τιμη σου αφησαν το 65?

25e/μηνΑ σε οικογενειακο..αλλα εχω πετυχει και καλυτερη τιμη 23/ε σε αλλο νουμερο του οικογενειακου πριν ενα χρονο αυτο περιπου.

Τα ατομικα, που δεν ανηκουν σε οικογενειακό πρόγραμμα, σε τι τιμές παίζουν αυτόν τον καιρό στο απεριόριστα 65; Γνωρίζει κανείς;

Edit: εννοώ αν έρθεις με φορητότητα από άλλη εταιρία.

Edited by mplamplakas

Συγνωμη γτ και εμενα τωρα μου τελειωσε το συμβολαιο πως τα καταφερες?σε πηραν τηλ; πηγες απλα σε γερμανο1 σε ποιον;

Συγνωμη γτ και εμενα τωρα μου τελειωσε το συμβολαιο πως τα καταφερες?σε πηραν τηλ; πηγες απλα σε γερμανο1 σε ποιον;

παιδια καντε το κλασσικο κολπο με την φορητοτητα και η cosmote θα σας παρει για αντιπροσφορα για να σας κρατησει στο δικτυο της.

Έχω δύο νούμερα στην cosmote με λογαριασμό περίπου 70-80 ευρώ. Το ένα νούμερο δεν το χρησιμοποιώ για κλήσεις/ιντερνετ και είχα ζητήσει να φύγουν αυτά (που λανθασμένα έβαλα) και να μειωθεί. Φυσικά μου είπαν ότι δεν γίνεται.

Το ένα είναι νέα σύνδεση πριν 9 μήνες περίπου και το άλλο είναι 3 ετών αλλα με ανανέωση για επιδότηση πριν 9 μήνες πάλι περίπου.

Εκανα αίτηση φορητότητας σε vodafone (από την οποία είχα φύγει λόγω απαράδεκτων επιδοτήσεων σε πολύ καλό συμβόλαιο) και έχω παραλάβει από χτες τις κάρτες σιμ της βονταφον. Η κοσμοτε δεν με έχει πάρει τηλ για αντιπροσφορά. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η αντιπροσφορά (δεν έχω πρόβλημα να αλλάξω εταιρία) αλλα το θέμα που δεν έχω καταλάβει είναι.

Η μονομερής καταγγελία της σύμβασης που είναι αφορμή για όλα αυτά πρέπει να γίνει χωριστά ή αρκεί απλά η φορητότητα? Λογικά θα μου ζητήσουν μέρος της επιδότησης συσκευής πίσω. Το θέμα είναι θα μου ζητήσουν και πέναλντι-πρόστιμο που φευγω με φορητότητα πριν λήξει το συμβόλαιο? Για αυτό και ρωτάω αν πρέπει να κάνω και χωριστά την καταγγελία της σύμβασης.

Μετα από πόσες μέρες περίπου σας πήρε η κοσμοτέ για αντιπρόταση μετά την υπογραφή της φορητότητας σε άλλο πάροχο?

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

παιδια καντε το κλασσικο κολπο με την φορητοτητα και η cosmote θα σας παρει για αντιπροσφορα για να σας κρατησει στο δικτυο της.

Το ειχα κανει πριν 18μηνες και η απαντηση της κοσμοτε ηταν κ. ************ συγνωμη δεν μπορουμε να σας κανουμε καλυτερη προσφορα και με αφησαν και εφυγα..:X

Έχω δύο νούμερα στην cosmote με λογαριασμό περίπου 70-80 ευρώ. Το ένα νούμερο δεν το χρησιμοποιώ για κλήσεις/ιντερνετ και είχα ζητήσει να φύγουν αυτά (που λανθασμένα έβαλα) και να μειωθεί. Φυσικά μου είπαν ότι δεν γίνεται.

Το ένα είναι νέα σύνδεση πριν 9 μήνες περίπου και το άλλο είναι 3 ετών αλλα με ανανέωση για επιδότηση πριν 9 μήνες πάλι περίπου.

Εκανα αίτηση φορητότητας σε vodafone (από την οποία είχα φύγει λόγω απαράδεκτων επιδοτήσεων σε πολύ καλό συμβόλαιο) και έχω παραλάβει από χτες τις κάρτες σιμ της βονταφον. Η κοσμοτε δεν με έχει πάρει τηλ για αντιπροσφορά. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η αντιπροσφορά (δεν έχω πρόβλημα να αλλάξω εταιρία) αλλα το θέμα που δεν έχω καταλάβει είναι.

Η μονομερής καταγγελία της σύμβασης που είναι αφορμή για όλα αυτά πρέπει να γίνει χωριστά ή αρκεί απλά η φορητότητα? Λογικά θα μου ζητήσουν μέρος της επιδότησης συσκευής πίσω. Το θέμα είναι θα μου ζητήσουν και πέναλντι-πρόστιμο που φευγω με φορητότητα πριν λήξει το συμβόλαιο? Για αυτό και ρωτάω αν πρέπει να κάνω και χωριστά την καταγγελία της σύμβασης.

Μετα από πόσες μέρες περίπου σας πήρε η κοσμοτέ για αντιπρόταση μετά την υπογραφή της φορητότητας σε άλλο πάροχο?

Τυπικά πρέπει να προηγηθεί η καταγγελία της σύμβασης και να ακολουθήσει η φορητότητα.

Εφόσον όμως τα συμβόλαια που είχες επηρεάζονταν από τις αλλαγές τιμολόγησης, ακόμη κι αν ζητήσουν πρόστιμα για την πρόωρη διακοπή, θα επικαλεστείς το δελτίο τύπου και το δικαίωμά σου να καταγγείλεις τη σύμβαση. Εφόσον έχεις αλλάξει εταιρεία δεν μπορούν άμεσα να σου κάνουν κάτι, απλά θα πρέπει να λύσετε τις όποιες διαφορές σας...

Καλησπέρα σε όλους πηγα σήμερα για ανανέωση οικογενειακού συμβολαίου και μου πρότειναν το απεριόριστα 35 και το 25 με 25.96 και 17,90 συν 750mb και στα δύο νούμερα, για 18μήνες,επειδη εχω καιρο να ψαχτω με συνδεσεις και προγραμματα θεωρείτε καλή την προσφορά αυτη?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Καλησπέρα σε όλους πηγα σήμερα για ανανέωση οικογενειακού συμβολαίου και μου πρότειναν το απεριόριστα 35 και το 25 με 25.96 και 17,90 συν 750mb και στα δύο νούμερα, για 18μήνες,επειδη εχω καιρο να ψαχτω με συνδεσεις και προγραμματα θεωρείτε καλή την προσφορά αυτη?

Αν διαβασεις λιγο πιο πανω θα δεις οτι δινουν το απεριοριστα 65 σε οικογενειακο πακετο με 25 Ευρω την γραμμη. Αρα δεν ειναι καλη προσφορα αυτο που σου εδωσαν.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

παιδια καλησπερα..!

εκανα αίτηση φορητότητας για vodafone μια και θα εχω εταιρικο πακετο και επειδη γενικα αγανάκτησα με την cosmote..

(δεν μπορει χρονιαααα πελατης να πληρωνω ενα παγιο διπλασια τιμη απο ενα πελατη με νεο συμβόλαιο...)...!

εχουν 2 μερες με παίρνουν τηλ προφανως για να προτείνουν προσφορα!

σημερα το σηκωσα βγηκε μια κοπελα και με αρχισε την κλάψα γιατι να φυγω απο cosmote ktl τους ειπα γιατι και στο τελος μου λεει μια και εχετε οτε σταθερο εχουμε να σας προτείνουμε ενα γενικο πακετο έκπτωσης και στο σταθερό και στο κινητο σας!

λεω τι για πειτε μου? θα σας παρω σε 2 λεπτα μου λεει να σας πω!

έχουνε περάσει 4 ωρες απο τοτε και δεν πηρε κανενας! εχει πλακα να μου κανουν καμια φουστια τωρα και μην μου εγκρίνουν την αλλαγη παροχου...!

γιατι ολα να τα περιμενω απο αυτους...

Καλημέρα! Σε 2 μέρες λήγει το συμβόλαιο μου και σκέφτομαι για ανανέωση. Έχω το απεριόριστο 35 και πληρώνω 29 ευρώ. Έχω έκπτωση 10% λόγο ανεργίας και 10% από το συνδυασμό με 2play. Και κάτι ακόμα μη εμπορικό, είχα πάρει τηλέφωνο πριν κάνα 5μηνο για να το γυρίσω σε what's up. Με ρώτησαν γιατί και τους είπα γιατί τα mb δεν μου φτάνουν ούτε για μια βδομάδα. Μου έδωσαν εντελώς δωρεάν το πρόγραμμα που δίνει 750mb κάθε μήνα. Τώρα με την ανανέωση λέτε να διεκδικήσω τίποτα η να καθίσω στα αυγά μου?
kountouraN

Καλημέρα! Σε 2 μέρες λήγει το συμβόλαιο μου και σκέφτομαι για ανανέωση. Έχω το απεριόριστο 35 και πληρώνω 29 ευρώ. Έχω έκπτωση 10% λόγο ανεργίας και 10% από το συνδυασμό με 2play. Και κάτι ακόμα μη εμπορικό, είχα πάρει τηλέφωνο πριν κάνα 5μηνο για να το γυρίσω σε what's up. Με ρώτησαν γιατί και τους είπα γιατί τα mb δεν μου φτάνουν ούτε για μια βδομάδα. Μου έδωσαν εντελώς δωρεάν το πρόγραμμα που δίνει 750mb κάθε μήνα. Τώρα με την ανανέωση λέτε να διεκδικήσω τίποτα η να καθίσω στα αυγά μου?

Αναλογα με την τσεπη σου και τις ανάγκες σου κάνεις .. παντα προς το συμφερον σου.

Εγώ ρε παιδιά έπαθα το αντίθετο...έληξε το συμβόλαιό μου, δεν μου εκαναν φυσικά καλή προσφορά από κοσμοτέ, έκανα φορητότητα στη βονταφον αλλά η κοσμοτέ δεν έχει πάρει ακόμα για αντιπροσφορά.....μπορώ να πάρω κάπου εγώ? (έχω υπογράψει στη βόντα αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα....)
Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p