achillesgk Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Το έχω γράψει και στο thread της Vodafone. Για να δείτε διαφορά αντιμετώπιση στις δύο εταιρείες. Εγώ πλέον στην cosmote δεν ξανακάνω συμβόλαιο. Περιμένω να λήξει αυτό που εδώ (unlimited 25) και τους αποχαιρετώ. Ήμουν συνδρομητής στις ελληνικές ραδιοϋπηρεσίες. Λόγω αλλαγών στα προγράμματα τους και επειδή δικαιούμαι το Vodafone cu φοιτητικό, αποφάσισα να κάνω διακοπή. Για να μπορέσω να πάρω πίσω τον αριθμό μου έπρεπε να κάνω συμβόλαιο (χωρίς έκπτωση) για δύο μήνες στη Vodafone. Έτσι έκανα το unlimited 20. Στις 17 Μαρτίου γίνεται η μετατροπή σε κάρτα. Χτες δέχτηκα τηλεφώνημα από τη Vodafone όπου μου πρότειναν 50% έκπτωση. Βέβαια δεν με βολεύει γιατί η φοιτητική προσφορά είναι κορυφαία οπότε αρνήθηκα. Ο άνθρωπος που με πήρε ήταν ευγενικότατος και μου έκανε τρομερή εντύπωση. Πρόσφατη ήταν η εμπειρία μου από cosmote που στο unlimited 60 μου δώσανε την τρομερή έκπτωση των 3 ευρώ ανά μήνα στο πάγιο και ήταν και αγενείς... Επίσης στην διακοπή συμβολαίου που έκανα δεν μπήκαν καν στον κόπο να με πάρουν τηλέφωνο για να δουν γιατί φεύγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Καλησπερα παιδια! εχω συμβολαιο με 2 αριθμους στην cosmote! ο ενας αριθμος ειναι καρτοσυμβολαιο 20 € και ο αλλος ουτε που ξερω (της μανας μου ειναι) αλλα πληρωνω 35 € και χτες που πηγα και ρωτησα στον γερμανο δεν ειναι το 35 απεριοριστα, μου ειπαν κατι για cosmote 120... τελος παντων συνολικα πληρωνω 55 € τον μηνα και εφτασε η ωρα για ανανεωση! μας προτειναν συμβολαιο 1 χρονου με επιδοτηση 45 €, 1,5 χρ. 70€ και 2 χρ. 130 €! γελοιες οι επιδοτησεις αν σκεφτει κανεις οτι δεινω 660 € γι' αυτους τον χρονο συν οτι ειμαι πελατης τους απο το 2005! Τι λετε να κανω? να ξεκινησω το συστημα φορητοτητα ή δεν αξιζει? ποσο περισσοτερο μπορει να μου αυξήσουν την επιδοτηση? εχετε καμια αλλη προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Καλησπερα παιδια! εχω συμβολαιο με 2 αριθμους στην cosmote! ο ενας αριθμος ειναι καρτοσυμβολαιο 20 € και ο αλλος ουτε που ξερω (της μανας μου ειναι) αλλα πληρωνω 35 € και χτες που πηγα και ρωτησα στον γερμανο δεν ειναι το 35 απεριοριστα, μου ειπαν κατι για cosmote 120... τελος παντων συνολικα πληρωνω 55 € τον μηνα και εφτασε η ωρα για ανανεωση! μας προτειναν συμβολαιο 1 χρονου με επιδοτηση 45 €, 1,5 χρ. 70€ και 2 χρ. 130 €! γελοιες οι επιδοτησεις αν σκεφτει κανεις οτι δεινω 660 € γι' αυτους τον χρονο συν οτι ειμαι πελατης τους απο το 2005! Τι λετε να κανω? να ξεκινησω το συστημα φορητοτητα ή δεν αξιζει? ποσο περισσοτερο μπορει να μου αυξήσουν την επιδοτηση? εχετε καμια αλλη προταση? Κάνε αίτημα για καλύτερη πρόσφορα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1916 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 καλημέρα σας, έχω ενα συμβόλαιο απεριόριστα 25 και στην ανανέωση έχω 45€ για άλλους 18 μήνες και 70 € για 24.Αν θέλω έκπτωση μου είπαν ότι είναι μονάχα 2 ευρώ.Τους ρώτησα για την online έκπτωση(ίδιο πρόγραμμα με 18€ συμπ. ΦΠΑ) και μου είπαν ότι είναι μόνο για καινούργιους συνδρομητές. Γίνεται να πάρω κάπως αυτή την έκπτωση με κάποια διαδικασία;και το τέλος κινητής είναι μέσα; Επίσης μου είπε η κοπέλα στο κατάστημα ότι αν δεν είχα πρόβλημα με τον αριθμό θα μου έκανε συμβόλαιο με 150 € επιδότηση στο ίδιο πρόγραμμα με νέο αριθμό όμως Υπάρχει δυνατότητα να πάρω τέτοια επιδότηση με τον ίδιο αριθμό; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 καλημέρα σας, έχω ενα συμβόλαιο απεριόριστα 25 και στην ανανέωση έχω 45€ για άλλους 18 μήνες και 70 € για 24.Αν θέλω έκπτωση μου είπαν ότι είναι μονάχα 2 ευρώ.Τους ρώτησα για την online έκπτωση(ίδιο πρόγραμμα με 18€ συμπ. ΦΠΑ) και μου είπαν ότι είναι μόνο για καινούργιους συνδρομητές. Γίνεται να πάρω κάπως αυτή την έκπτωση με κάποια διαδικασία;και το τέλος κινητής είναι μέσα; Επίσης μου είπε η κοπέλα στο κατάστημα ότι αν δεν είχα πρόβλημα με τον αριθμό θα μου έκανε συμβόλαιο με 150 € επιδότηση στο ίδιο πρόγραμμα με νέο αριθμό όμως Υπάρχει δυνατότητα να πάρω τέτοια επιδότηση με τον ίδιο αριθμό; Ευχαριστώ. Απλά κάνε μια αίτηση φορητότητος σε άλλο δίκτυο ( θα βρίσκεσαι εκεί σε 3 εργάσιμες, ) Μετά θα βρίσκεσε πίσω στην Cosmote σε άλλες 3 εργάσιμες με νέα αίτηση φορητότητος , και θα έχεις νέο συμβόλαιο με τον αριθμό σου . Εν τω μεταξύ μπορεί να σε καλέσουν από την cosmote για καλύτερη προσφορά. Ή ζήτα αλλαγή σε καρτοκινητό cosmote , αλλά αυτό γίνετε σε 30 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Το υπόλοιπο στο λογαριασμό της cosmote μπορεί να πάει αρνητικό με την έκπτωση της cosmote MasterCard ? ή μόνο μέχρι 0 πάει; Edited March 16, 2013 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Κάνε αίτημα για καλύτερη πρόσφορα . πως γινετε αυτο, υπαρχει τετοια αιτηση? παω στην ιδια την cosmote ή μεσω internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Το υπόλοιπο στο λογαριασμό της cosmote μπορεί να πάει αρνητικό με την έκπτωση της cosmote MasterCard ? ή μόνο μέχρι 0 πάει; Πάει αρνητικό και αφαιρείται από το πόσο του επόμενου μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Πάει αρνητικό και αφαιρείται από το πόσο του επόμενου μήνα Είσαι σιγουρος γιναυτό; Προσπαθώ να δω τi με συμφέρει τώρα που λήγει και το συμβόλαιο. Στη vodafone που ημουν μεχρι τώρα .. Ειχα πχ έκπτωση 40 ευρώ με την κάρτα της vodafone, αλλά σαν έκπτωση λάμβανα μόνο επι της αξιας του παγίου.. Απλά μηδενίζονταν δηλαδή.. Δεν πήγαινε πιστωτικό το υπόλοιπο.. Αν μεταφερθώ στην κοσμοτέ και έχω την κάρτα της.. Η έκπτωση θα ειναι όπως μου λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Καλησπέρα σας!Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που είχε κανει κ ένα παιδί πιο πάνω...αν γνωρίζει κάποιος!Ο λογαριασμος έρχεται ένα μηνα και κάθε ίδια μέρα αφού κανεις το πρόγραμμα(καρτοσυμβολαιο)?Δηλαδη για οικονομικούς λόγους,επειδή εγώ θα έχω τα χρήματα πάντα 1η του κάθε μήνα,πρέπει να την κάνω κ σε εκείνη την περίοδο η μπορώ να το αλλάξω?Θα μου πείτε πάρε ένα τηλ κ ρωτα..απλά εχω μείον στην κάρτα κ δεν μπορώ!Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Καλησπέρα σας!Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που είχε κανει κ ένα παιδί πιο πάνω...αν γνωρίζει κάποιος!Ο λογαριασμος έρχεται ένα μηνα και κάθε ίδια μέρα αφού κανεις το πρόγραμμα(καρτοσυμβολαιο)?Δηλαδη για οικονομικούς λόγους,επειδή εγώ θα έχω τα χρήματα πάντα 1η του κάθε μήνα,πρέπει να την κάνω κ σε εκείνη την περίοδο η μπορώ να το αλλάξω?Θα μου πείτε πάρε ένα τηλ κ ρωτα..απλά εχω μείον στην κάρτα κ δεν μπορώ!Ευχαριστώ Ναι, κάθε μήνα και πάντα ίδια διορία. Αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα. Επιτρέπουν και ληξηπροθεσμες πληρωμές μέχρι και ένα μήνα μετά την λήξη της διορίας σου. Αν οι λογαριασμός σου λήγει δηλαδή στις 20 Μαρτίου πχ, και εσύ πληρώσεις 1 Απριλίου είσαι κομπλέ. Δεν σε ενοχλούν ούτε τίποτα. Τον έχω κάνει πολλές φορές και ξέρω. Μετά απο ένα μήνα και κάτι, όταν δηλαδή θα έχεις 2 λογαριασμούς σε εκκρεμότητα το κόβουν, αλλά ενεργοποιειται καμιά ώρα αφού πληρώσεις και χωρίς έξτρα χρέωση. Επίσης από εμπειρία :-P Κατά την περίοδο που έχεις απληρωτο λογαριασμό μόνο μερικά SMS θα σου έρθουν για υπενθύμιση της οφειλής. Edited March 16, 2013 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 πως γινετε αυτο, υπαρχει τετοια αιτηση? παω στην ιδια την cosmote ή μεσω internet? Εγώ είχα πάρει στο κέντρο εξυπηρέτησης να ρωτήσω τί επιδότηση δικαιούμαι.Όταν μου είπαν το ποσό,τούς ρώτησα άν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο.Μου είπαν θα προωθήσουν το αίτημα μου στο αρμόδιο τμήμα. Τελικά μου έβγαλαν επιπλέον έκπτωση 8%. Αυτά:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ευχαριστώ φιλε Tsabasid!Δηλαδη κανονικα πόσες μέρες σου δίνουν περιθώριο από την στιγμή βγαίνει ο λογαριασμος?Δηλαδη ποτε έχει ημερομηνία λήξης?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ευχαριστώ φιλε Tsabasid!Δηλαδη κανονικα πόσες μέρες σου δίνουν περιθώριο από την στιγμή βγαίνει ο λογαριασμος?Δηλαδη ποτε έχει ημερομηνία λήξης?Ευχαριστώ Αν ο λογαριασμός εκδοθεί 20 Φεβρουαρίου, τότε η προθεσμία πληρωμής του κανονικά είναι 20 Μαρτίου. Ένα μήνα δηλαδή μετά την έκδοση. Και μετά έχεις ακόμη ένα μήνα που σου επιτρέπουν πριν στο κόψουν. Θεωρητικά δηλαδή αυτόν που εκδόθηκε 20 Φεβρουαρίου μπορείς να τον πληρώσεις μέχρι και το 2ο 10ημερο του Απρίλη. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Α τόσο πολύ?Δηλαδή εγώ αν το κάνω σήμερα η αύριο ας πούμε 17 Μαρτη,την 1η Απριλίου είμαι κανονικά μέσα στην προθεσμία??Δεν το ήξερα...νόμισα δίνουν 7-10 μέρες!Δεν έχω ξανακάνει γι'αυτό δεν ήξερα...σ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Α τόσο πολύ?Δηλαδή εγώ αν το κάνω σήμερα η αύριο ας πούμε 17 Μαρτη,την 1η Απριλίου είμαι κανονικά μέσα στην προθεσμία??Δεν το ήξερα...νόμισα δίνουν 7-10 μέρες!Δεν έχω ξανακάνει γι'αυτό δεν ήξερα...σ ευχαριστώ Η ημερομηνία έκδοσης σε συμπίπτει συνήθως με την ημερομηνία εγγραφής. Ότι πρώτος λογαριασμός εκδίδεται συνήθως κάνα δεκαήμερο μετά. Αλλά όπως σου εξήγησα δε χρειάζεται να ανησυχείς διότι έχεις άπλετο χρόνο να πληρώσεις. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Α τόσο πολύ?Δηλαδή εγώ αν το κάνω σήμερα η αύριο ας πούμε 17 Μαρτη,την 1η Απριλίου είμαι κανονικά μέσα στην προθεσμία??Δεν το ήξερα...νόμισα δίνουν 7-10 μέρες!Δεν έχω ξανακάνει γι'αυτό δεν ήξερα...σ ευχαριστώ Σου φαίνεται ότι δίνουν μόνο 7-10 μέρες , γιατί αργεί να έρθει ο λογαριασμός σπίτι. Πχ αν εκδίδεται 17 Απριλίου ο λογαριασμός.. Σπίτι σου μπορεί να σου έρθει 30 Απριλίου και να λέει πληρωμή μέχρι 14 Απριλίου .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Σου φαίνεται ότι δίνουν μόνο 7-10 μέρες , γιατί αργεί να έρθει ο λογαριασμός σπίτι. Πχ αν εκδίδεται 17 Απριλίου ο λογαριασμός.. Σπίτι σου μπορεί να σου έρθει 30 Απριλίου και να λέει πληρωμή μέχρι 14 Απριλίου .. Εμένα στα Γιάννενα πάντως έρχεται και νωρίς. 5 μέρες μάξιμουμ από την έκδοση. Αλλά ούτως ή άλλως είναι ένα πάγιο έξοδο που πάντα έχω υπόψιν. Και μπορείς να έχεις πρόσβαση στο λογαριασμό σου μέσω Internet. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Δηλαδη καλύτερα λέτε να το κάνω τώρα για να έχω και τα χρήματα εκείνο τον καιρό...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Δηλαδη καλύτερα λέτε να το κάνω τώρα για να έχω και τα χρήματα εκείνο τον καιρό...? Ρε πασά μου, αφού λέμε έχεις 1,5 μήνα και βάλε διορία να πληρώσεις τον λογαριασμό. Τι ταλαιπωρείσαι; Όποτε σε βολεύει καντο. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ναι σωστά...!!Ευχαριστώ φίλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Α κατι τελευταίο...έμαθα οτι αν έχεις μείον στην κάρτα πάει στο λογαριασμό και ετσι έβαλα μια κάρτα των 5€!Αυτά τα χρήματα θα τα χάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Εγώ είχα πάρει στο κέντρο εξυπηρέτησης να ρωτήσω τί επιδότηση δικαιούμαι.Όταν μου είπαν το ποσό,τούς ρώτησα άν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο.Μου είπαν θα προωθήσουν το αίτημα μου στο αρμόδιο τμήμα. Τελικά μου έβγαλαν επιπλέον έκπτωση 8%. Αυτά:p Α! τοσο πολυ? :P Το θεμα ειναι οτι θελω μεγαλυτερο ποσο επιδοτησης για κινητο :) εκπτωση απο καρτα ανεργιας και απο φοιτητικο πασο! μαλλον θα πρεπει να εφαρμοσω την φορητοτητα ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Α κατι τελευταίο...έμαθα οτι αν έχεις μείον στην κάρτα πάει στο λογαριασμό και ετσι έβαλα μια κάρτα των 5€!Αυτά τα χρήματα θα τα χάσω? Δεν καταλαβαίνω γιατί να βάλεις μια κάρτα. Οποία οφειλή έχεις θα πάει στο λογαριασμό όπως λες. Δεν ξέρω τι παίζει. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Είχα μείον 20 λεπτά και είχα βάλει και τα 3 ευρώ οπότε θα ερχόταν 4 ευρώ παραπάνω και είπα καλύτερα να είμαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts