grmaster Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 για πια εταιρία μιλάτε για το Iphone?... που είναι αυτη η προσφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Τι συμβολαιο ειναι; 12μηνο ; Επισης θυμασαι ποση επιδοτηση πηρε; Το συμβολαιο δεν το έχεις; 12 μηνο 70 ή 80 ευρω εκπτωση παγιου συνολικα Δεν το έχω εδώ που είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 12 μηνο 70 ή 80 ευρω εκπτωση παγιου συνολικα Δεν το έχω εδώ που είμαι. Θα πληρωσεις όλο το ποσό της επιδότησης. Η απόσβεση της επιδοτησης ξεκιναει στο 6μηνο για τα 12 μηνα συμβολαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 για πια εταιρία μιλάτε για το Iphone?... που είναι αυτη η προσφορα? Ισχυει αυτο ή ειναι μουφα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Το ευχαριστω της Cosmote μετα απο 6 χρονια συνδρομητης ειναι που μου ακυρωσε την αιτηση φορητοτητας. Με πηραν τηλεφωνο για αντιπροσφορα, χτυπησε για 5 δευτερολεπτα κ δεν προλαβα να το σηκωσω. Δεν με ξαναπηραν κ οταν πηρα πισω μου το εκλεισαν κ ολας. 2 φορες. Την ξαναεκανα κ αν φαω ακυρο κ παλι θα τους παρω τηλεφωνο να τους ξεχεσω. Τωρα φευγω με 2 νουμερα αλλα μετα απ'αυτο θα παρω κ τα αλλα 2. Δεν φτανει που δεν κατεβασαν τις τιμες αφου μειωθηκαν τα τελη τερματισμου, μου δημιουργουν κ προβληματα. Ο νομος λεει 3 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Θα πληρωσεις όλο το ποσό της επιδότησης. Η απόσβεση της επιδοτησης ξεκιναει στο 6μηνο για τα 12 μηνα συμβολαια. Δεν έχω πάρει επιδότηση όμως, αλλά έκπτωση παγίου. Από τη Wind με ενημέρωσαν ότι θα πληρώσω μόνο όση έκπτωση μου έχει γίνει ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phalanx Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Παιδιά καλησπέρα καλή χρονιά και καλώς σας βρήκα. Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με την cosmote και θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω το παλιό πρόγραμμα σύνδεσης απεριόριστα 55 το οποίο ανανέωσα τον Ιούλιο του 2010 για 18 μήνες πέρνοντας επιδότηση 170 ευρώ για συσκευή (βλακεία μου που το δέχτηκα τότε γιατί φανταστείτε 3 μήνες πριν την ανανέωση είχα κάνει 520 ευρώ λογαριασμό , αλλά τότε δυστηχώς δεν γνώριζα για αυτό το φόρουμ ώστε να πάρω την πολύτιμη συμβουλή σας :p). Λοιπόν το θέμα μου είναι το εξής. Χρειάζομαι νέα συσκευή (δεν με ενδιαφέρει ενδεχόμενη μείωση παγίου) και μου είπαν ότι η επιδότηση μου θα είναι περίπου 80 ευρώ (το συμβόλαιό μου λήγει στις 27/01/2013). Έψαξα λοιπόν και βρήκα μια προσφορά που με ενδιαφέρει και συγκεκριμένα στα PUBLIC μου δινουν με το πρόγραμμα της wind το windtoall 50 (το οποίο με καλύπτει πλήρως με 50 ευρώ πάγιο) και δωρεάν μία από τις συσκευές Samsung Galaxy Ace 2 i8160 - 4GB ή Samsung Galaxy S Duos - 4GB (θα εκτιμούσα να μου πείτε πια είναι καλύτερη) που όμως θα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων στις συσκευές αυτές.Επειδή θέλω να την προλάβω αποφάσισα να επιλέξω αυτήν την προσφορά πήρα στο 13831 την cosmote για να ρωτήσω πόσο θα επιβαρυνθώ κάνοντας φορητότητα και μου είπαν ότι πρέπει να επιστρέψω ΟΛΟΚΛΗΡΗ την επιδότηση δήλαδή και τα 170 ευρώ.Δυστηχώς δεν μπορώ να βρω το συμβόλαιό μου ο άτιμος αλλά είναι δυνατόν ρε παιδιά για 20 μόλις μέρες πριν ξήξει το συμβόλαιό μου να μου ζητούν ολόκληρη την επιδότηση πίσω? Μου φαίνεται ανήκουστο... Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Εγώ ξέρω ότι από το εξάμηνο, αρχίζει και μειώνεται το ποσό που πρέπει να πληρώσεις. Αυτό που σου είπαν, δεν το έχω ακούσει ξανά. Σίγουρος δεν μπορώ να είμαι όμως. Το πολύ-πολύ πάρε τηλέφωνο να διακόψεις τη σύνδεση σου (μπορείς να το κάνεις και χρειάζεται και εύλογο χρονικό διάστημα) και πήγαινε κάνε νέο συμβόλαιο στη WIND. Edited January 9, 2013 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phalanx Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντησή σου όμως το πρόβλημά μου είναι ότι επιθυμώ να κρατήσω το νούμερο που έχω τώρα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους.Οπότε η μόνη λύση μου είναι η φορητότητα.Μάλλον με δουλεύουν αλλά έχοντας χάσει το συμβόλαιο δεν μπορώ να αποδείξω κάτι δηστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντησή σου όμως το πρόβλημά μου είναι ότι επιθυμώ να κρατήσω το νούμερο που έχω τώρα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους.Οπότε η μόνη λύση μου είναι η φορητότητα.Μάλλον με δουλεύουν αλλά έχοντας χάσει το συμβόλαιο δεν μπορώ να αποδείξω κάτι δηστυχώς. Καταλαβαίνω. Κάνε λίγη υπομονή 18 μέρες τότε και ελπίζεις να υπάρχουν τα κινητά που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Πήγαινε σε ένα κατάστημα cosmote ή Germanos και ζήτησε να σου τυπώσουν το συμβόλαιο σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Δεν έχω πάρει επιδότηση όμως, αλλά έκπτωση παγίου. Από τη Wind με ενημέρωσαν ότι θα πληρώσω μόνο όση έκπτωση μου έχει γίνει ήδη. Θα πληρώσεις για το ποσό της έκπτωσης που πήρες . Σωστά σου είπαν. Νόμιζα ότι είχες πάρει επιδότηση συσκευής. Εφόσον είσαι κάτω από τους έξι μήνες και η σύνδεση έγινε Σεπτέμβριο , θα πάει μηνιαία έκπτωση * 4 αν κοπεί τον Ιανουάριο τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? 4 λύσεις. Ρωτάς στη wind αν σου δίνει το συμβόλαιο τώρα και να κάνεις τη φορητότητα σε 20 μέρες. Θα ζημιωθείς ένα πάγιο. Ρωτάς στον ΟΤΕ αν μπορεί να σου αλλάξει αριθμό και να κάνεις φορητότητα τον παλιό. Το ίδιο ακριβώς θα ζημειωθείς ένα πάγιο Αφήνεις να λήξει το συμβόλαιό σου πηγαίνεις με φορητότητα στην wind on line με 35 ευρώ το μήνα. Με τα 15x12 Ευρώ διαφορά αγοράζεις το τηλ που θες. Ζημιώνεσαι 50 Ευρώ. Μόλις κάνεις αίτηση για φορητότητα σου τηλ. ο ΟΤΕ και τον πατάς στο λαιμό. Του λες εγώ θέλω αυτό κι αυτό. Το δίνεις; Αν ναι μένεις αν όχι φεύγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Νέα ερώτηση: Από τη στιγμή που υπέγραψα και παρέλαβα SIM από courier, μπορώ να κάνω ακύρωση φορητότητας ή να υπαναχωρήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Νέα ερώτηση: Από τη στιγμή που υπέγραψα και παρέλαβα SIM από courier, μπορώ να κάνω ακύρωση φορητότητας ή να υπαναχωρήσω; Οχι. Εκτός κι αν πληρώσεις την επιδότηση ή το πάγιο σαν έκπτωση κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Οχι. Εκτός κι αν πληρώσεις την επιδότηση ή το πάγιο σαν έκπτωση κτλ.. Όμορφα :P Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Εκανα νεο συμβολαιο Cosmote online επιλεγοντας τα 4.5 παγια δωρο στο Cosmote απεριοριστα και οπως μπορει να δει στο site ο καθενας βγαζει τελικη τιμη με φπα 41,25 ευρο το μηνα(βγαινει εκπτωση 13,75 ευρο το μηνα).Μου ηρθε λοιπον ο πρωτος λογαριασμος και βλεπω για χρηση 1,5 μηνα: παγια 44+26 ευρο +23%φπα + 9 ευρο τελη κινητης - 7 ευρο εκπτωση = 93 και κατι ψιλα και με πιανει εγκεφαλικο.Παω να παρω το 13838 ειδα οτι εχει κατι φωνητικες αηδιες,λεω δε θα βγαλω ακρη το εκλεισα.Τωρα τι κανω ,εκτος βεβαια απο το να μην πληρωσω το λογαριασμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karetsos Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Εκανα νεο συμβολαιο Cosmote online επιλεγοντας τα 4.5 παγια δωρο στο Cosmote απεριοριστα και οπως μπορει να δει στο site ο καθενας βγαζει τελικη τιμη με φπα 41,25 ευρο το μηνα(βγαινει εκπτωση 13,75 ευρο το μηνα).Μου ηρθε λοιπον ο πρωτος λογαριασμος και βλεπω για χρηση 1,5 μηνα: παγια 44+26 ευρο +23%φπα + 9 ευρο τελη κινητης - 7 ευρο εκπτωση = 93 και κατι ψιλα και με πιανει εγκεφαλικο.Παω να παρω το 13838 ειδα οτι εχει κατι φωνητικες αηδιες,λεω δε θα βγαλω ακρη το εκλεισα.Τωρα τι κανω ,εκτος βεβαια απο το να μην πληρωσω το λογαριασμο? Πάρε το 13838. Παράθεση Nokia και ξερό ψωμί ... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Δεν εχει μονο φωνητικη βοηθεια εκει?Πως μπορω να μιλησω με καποιον εκει κι οχι μονο με το "ρομποτ"?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voutsssss Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλησπέρα σε όλους Πρίν λίγες μέρες αγόρασα απο κατάστημα cosmote corner ενα iphone 5 με αναβάθμισης δύο αριθμών και χρηση πιστωτικης για το υπόλοιπο του ποσού. Το τηλέφωνο παρουσίασε πρόβλημα απο τη πρώτη στιγμη της λειτουργιας του και φυσικά το επέστρεψα αμεσως. Σε χθεσινη μου επικοινωνια με το καάαστημα με ενημέρωσαν οτι το εχουν στειλει για αντικατασταση αλλα ο δικος τους τεχνικος που το κοιταξε διαπιστωσε οτι εχει παρει υγρασια κι ετσι βγαινω εκτος εγγυησης.(Η παραλαβη εγινε Πεμπτη βραδυ και Παρασκευη πρωι πρωι εγινε η επιστροφη). Θα ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση που δεν το αντικαταστησουν με απολυτως καινουριο αν εχω το δικαιωμα να μην παραλαβω οτι μου δωσουν και στην εσχατη περιπτωση αν μπορω να σπάσω το συμβολαιο.Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλησπέρα σε όλους Πρίν λίγες μέρες αγόρασα απο κατάστημα cosmote corner ενα iphone 5 με αναβάθμισης δύο αριθμών και χρηση πιστωτικης για το υπόλοιπο του ποσού. Το τηλέφωνο παρουσίασε πρόβλημα απο τη πρώτη στιγμη της λειτουργιας του και φυσικά το επέστρεψα αμεσως. Σε χθεσινη μου επικοινωνια με το καάαστημα με ενημέρωσαν οτι το εχουν στειλει για αντικατασταση αλλα ο δικος τους τεχνικος που το κοιταξε διαπιστωσε οτι εχει παρει υγρασια κι ετσι βγαινω εκτος εγγυησης.(Η παραλαβη εγινε Πεμπτη βραδυ και Παρασκευη πρωι πρωι εγινε η επιστροφη). Θα ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση που δεν το αντικαταστησουν με απολυτως καινουριο αν εχω το δικαιωμα να μην παραλαβω οτι μου δωσουν και στην εσχατη περιπτωση αν μπορω να σπάσω το συμβολαιο.Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ευχαριστω!!! Οι περισσότερες εταιρίες δίνουν DOA 7 ημερών. Δίνει και η apple 10 ημερών για τα προϊόντα που πωλεί η ίδια μέσω των καταστημάτων της. Δε θα δεχτείς τίποτε άλλο εκτός από καινούρια συσκευή ή θα υπαναχωρήσεις από τη σύμβαση. Ούτε επισκευές ούτε εγγυήσεις ούτε τίποτε. Αν δε δέχονται κάτι τέτοιο πας σε δικηγόρο, προστασία καταναλωτή κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makikp Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 μια φιλη εκανε συμβολαιο με ~30ευρω παγιο για 18μηνη συνδεση και πηρε δωρεαν το ιphone 5. μια αλλη που ειναι στο απεριοριστα 25,πηρε επιδοτηση απο 200ευρω -> 500.. Δώσε αν μπορείς παραπάνω λεπτομέρειες... που υπάρχουν τέτοιες επιδοτήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apanemos10 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Ενημέρωση γενικώς περί επιδοτήσεων.... Με 2 συνδέσεις που δικαιούταν επιδότησης, σε επίσκεψη σε Γερμανό μου είπαν για 200,00 σύνολο επιδότησης για αγορά συσκευής, και για τις 2 ανανεώσεις. Τηλέφωνο στην Cosmote , ερώτηση για επιδότηση, ίδια απάντηση, 200,00 ευρώ, αναμενόμενο. Τους λέω ότι έχω προσφορά από άλλη εταιρία με πολλαπλάσια επιδότηση, μισό λεπτό κλπ κλπ , μου την ανεβάζουν στα 250,00. Απαντώ ότι είμαστε πολύ μακριά, αν κάνω αίτηση διακοπής μήπως χρωστάω κάτι. Με συνδέουν στο τμήμα ακυρώσεων, πολύ ευγενικά ρωτάω για τα 2 νούμερα αν έχω κάποια επιβάρυνση για να αλλάξω πάροχο, όχι μου λέει αλλά γιατί να φύγετε? Η ίδια απάντηση, οι άλλοι μου δίνουν περισσότερη επιδότηση, μισό λεπτό, ....... τελευταία προσφορά 270,00 ευρώ για αγορά συσκευής από cosmote, 250,00 για αγορά συσκευής από συνεργαζόμενο κατάστημα και 15% έκπτωση και για τα 2 πάγια. Επεσε και πάνω στην προσφορά για διπλασιασμό χρόνου ομιλίας προς τρίτους και διπλασιασμό MB, και έγινε η ανανέωση. Λεπτομέρεια ... η ανανέωση έγινε από γνωστό Skroutzoμάγαζο που συνεργάζεται με την Cosmote, όπου η συσκευή που ήθελα ήταν 35% φθηνότερη από την τιμή cosmote γερμανού κλπ, και φυσικά αφαιρέθηκαν κανονικά και τα 250,00. Συμπέρασμα : Ταλαιπωρήστε τους λίγο, συνδεθείτε με το τμήμα ακυρώσεων και καλά να ρωτήσετε σε περίπτωση που φύγετε αν έχουν κάποια απαίτηση, όλο και κάτι θα τσιμπήσετε... Δεν μπήκα στο ρίσκο να κάνω άιτηση σε άλλη εταιρία για εκφοβισμό, ίσως κέρδιζα περισσότερα. Το γεγονός ότι πήρα δωρεάν ουσιαστικά τη συσκευή που ήθελα με 15% έκπτωση στα πάγια με κάλυψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Δεν εχει μονο φωνητικη βοηθεια εκει?Πως μπορω να μιλησω με καποιον εκει κι οχι μονο με το "ρομποτ"?!! Πατώντας το 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 μια φιλη εκανε συμβολαιο με ~30ευρω παγιο για 18μηνη συνδεση και πηρε δωρεαν το ιphone 5. μια αλλη που ειναι στο απεριοριστα 25,πηρε επιδοτηση απο 200ευρω -> 500.. Συγγνώμη που θα στο πω, αλλά δεν το νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts