UniqueGR Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Αν θυμάμαι καλά, 0.0045/δευτ με ελάχιστη χρέωση ανά κλήση τα 45". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 εκανα την μεταβιβαση απο το ονομα του θειου μου στο δικο μου αλλα αλλαξε ο τιμολογιακος κυκλος και πηγε στις 20 καθε μηνα απο 3 που ηταν πριν:( Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 εκανα την μεταβιβαση απο το ονομα του θειου μου στο δικο μου αλλα αλλαξε ο τιμολογιακος κυκλος και πηγε στις 20 καθε μηνα απο 3 που ηταν πριν:( Λογικό. Αν δεν είχες πάρει και αναβάθμιση κλειδώνει για κάποιους μήνες. Αλλάζει το ΑΦΜ και σε βλέπουν σχεδόν σαν νέο συνδρομητή! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 το κινητο μου ηταν στο ονομα του ξαδερφου εταιρικο μετα πηγε στο ονομα του θειου μου σε οικιακο επειδη δεν ειχα βεβαιωση ΑΦΜ και τωρα το πηρα εγω Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con7 Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...Ξέρει κανείς αν μπορώ να πάρω κινητό σε προσφορά από saturn ή media markt με επιδότηση cosmote...? Π.χ. στο πλαισίο δεν μπορείς να πάρεις κινητό που είναι σε προσφορά με επιδότηση από όσο ξέρω...Αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει...Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:) Ζητώ συγνώμη αν δεν είναι εδώ το κατάλληλο σημείο για το συγκεκριμένο θέμα:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Yπάρχει συνεργασία με saturn και νομίζω ότι υπάρχει και με mediamarkt. Στο πλαίσιο μπορείς να αγοράσεις συσκευή με επιδότηση, φτάνει να είναι στη λίστα των συσκευών που καλύπτονται απο τη Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con7 Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Σε ευχαριστώ πολυ... Αυτή η λίστα ισχυεί και στα media markt και στα saturn ή όχι?:wacko: Ξέρεις? Έχω δει κάποιες συγκεκριμένες συσκευές που είναι σε προσφορά και επειδή δεν είμαι και πολυ κοντά στα συγκεκριμένα καταστήματα... για να μην πάω τσάμπα...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος, εάν κάνω φορητότητα από την vodafone που βρίσκομαι στην cosmote, τι ποσό θα μου δώσουν ως επιδότηση για την φορητότητα? Το ποσό που σου δίνουν ως επιδότηση για την φορητότητα, ποικίλει ανάλογα με την επιλογή του προγράμματος χρήσης που θα επιλέξω, ή είναι άσχετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος, εάν κάνω φορητότητα από την vodafone που βρίσκομαι στην cosmote, τι ποσό θα μου δώσουν ως επιδότηση για την φορητότητα? Το ποσό που σου δίνουν ως επιδότηση για την φορητότητα, ποικίλει ανάλογα με την επιλογή του προγράμματος χρήσης που θα επιλέξω, ή είναι άσχετο? αναλογα με το οικονομικo προγραμμα παρε στο 13897(χωρις χρεωση) απο το κινητο σου και θα σου πουν συγκεκριμενα ειναι το τμημα φορητοτητας της cosmote:) Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mouki Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Καλησπέρα, το ποσό που θα πάρεις ως επιδότηση εξαρτάται από το πρόγραμμα κατά βάση ή τη συσκευή -αν αφορά iphone ή κάποια τρέχουσα προσφορά που μπορεί να έχει σε συγκεκριμένες συσκευές και επιλογή συγκεκριμένων προγραμμάτων - ή αν επιλέξεις έκπτωση στο πάγιο αντί επιδότησης συσκευής.. Δεν διαφοροποιείται αν κάνεις φορητότητα ή όχι, οι επιδοτήσεις που δίνουν είναι συγκεκριμένες στα συμβόλαια, είτε είναι νέα νούμερα, είτε φορητότητες κτλ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 εχει κανεις τα ποσοστα εκπτωσης αντι επιδοτησης για ολα τα απεριοριστα; δεν υπαρχουν στο site της cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Παιδια συγνωμη αλλα θελω να ρωτησω κατι. Η αλλαγη πακετου σε χαμηλωτερο εχει αλλαξει? Γιατι ενα παλικαρι με ειπε οτι απο 3 μηνες που ηταν τοσα χρονια εγινε σαν την Vodafone στους 9 μηνες. Γνωριζει καποιος κατι? Ευχαριστω ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Για αλλαγή προς τα κάτω στους 6 μήνες ξέρω για Cosmote Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Στους 6 μηνες πηγε τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 6 μηνες σε 12μηνο συμβολαιο 9 μηνες σε 18 μηνο συμβολαιο. Ουσιαστικα Πρεπει να περασει το 50% του χρονου που εισαι δεσμευμενος. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Αρα το αλλαξανε. Ποτε αυτο παιδια? Προσφατα η εχει καιρο?Γιατι εχω χασει επεισοδια λογω εξωτερικου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Εχει αρκετους μηνες... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 (edited) Παιδιά μπήκα πριν στο My Account και είδα αυτό, όποιος θέλει ας μου εξηγήσει τι εννοεί αναλυτικά για να καταλάβω, ευχαριστώ :) Ανανεώστε τώρα τη Σύμβαση της σύνδεσής σας, αξιοποιώντας τις επιλογές που σας προσφέρουμε! Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα νέο κινητό τηλέφωνο, η επιδότηση για την νέα σας συσκευή είναι 36€ Έχοντας ως στόχο να σας παρέχουμε πάντα τις πιο συμφέρουσες λύσεις, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε υψηλότερης επιδότησης, η οποία να μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 420€ για μια από τις συσκευές COSMOTE MF636, COSMOTE MF662, COSMOTE E1823, COSMOTE MF110, COSMOTE OT-X200, COSMOTE MF636 PLUS HP2140, COSMOTE MF636 PLUS SONY VAIO W, COSMOTE MF636 PLUS LG X120N, COSMOTE MF110 PLUS SONY VAIO M , επιλέγοντας κάποιες από τις ειδικότερες προσφορές μας. <=TI ENNOEI ME AYTO? Αν θέλετε να μειώσετε τον λογαριασμό σας, κερδίζοντας έκπτωση κάθε μήνα, επιλέξτε την προσφορά ανανέωσης με πίστωση. Για να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τις προσφορές απευθυνθείτε σε ένα από τα αποκλειστικά καταστήματα της COSMOTE (τηλέφωνο επικοινωνίας 801 11 97000). (τηλέφωνο επικοινωνίας 801 11 97000). Αν θέλετε να εξυπηρετηθείτε σε κάποιον άλλο από τους Εμπορικούς μας Συνεργάτες, καλέστε μας στη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών στο 1212 από το κινητό σας (χρέωση 0,0030€/δευτ.), ή στο 13838 από σταθερό ΟΤΕ (χρέωση 0,0021€/δευτ.). Εναλλακτικά, αν επιθυμείτε να εξυπηρετηθείτε μέσω courier, σε διεύθυνση της επιλογής σας, καλέστε μας στο 801-11-97000 από σταθερό τηλέφωνο (αστική χρέωση), στο 210-2505777 από κινητό (χρέωση προς σταθερά ΟΤΕ), ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να αποκτήσετε την COSMOTE Eurobank Visa, με δωρεάν συνδρομή για πάντα, κερδίζοντας επιπλέον 50€ στο ποσό της επιδότησής σας, καθώς και έκπτωση κάθε μήνα στο λογαριασμό του κινητού σας. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας! Edited August 12, 2010 by Mitsos_The_Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 ειναι netbooks! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 ειναι netbooks! Μάλιστα. Και δίνουν ένα από αυτά δωρεάν εφόσον λένε ότι μπορεί να φτάσει έως 420ευρώ η επιδότηση; Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 λογικα... παρε ομως και ενα τηλεφωνο και ψαξε στο google μετα την λεξη plus να δεις οτι ειναι. στα πρωτα μου εβγαλε κατι stick για internet. τι να πω ομως 36€ επιδοτηση; σε ποιο προγραμμα εισαι; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Στο πρόγραμμα internet on the go 100mb. Ήμουν στα 10Gb, μετά στο απεριόριστο, μετά στα 300ΜΒ και τώρα στα 100ΜΒ. :) Πήρα τηλέφωνο στο 1212 και δεν ήξερα να μου πουν... Πάντως έχω μπερδευτεί. Λένε πως είναι επιδότηση 36Ε, τότε παρακάτω γιατί λένε ότι μπορεί να φτάσει τα 420? Δηλαδή να πάρω λάπτοπ και να έχω δέσμευση 2 χρόνια ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 α ναι μαλλον αυτο θα εννοει γι' αυτο τα εβγαζε λεω και εγω αρχισαν να δινουν και laptop? καλυτερα τοτε να πας σ'ενα καταστημα αλλα θα ξερουν και εκει;;;; αν επιλεξεις κατι δεν σου λεει προυποθεσεις; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 α ναι μαλλον αυτο θα εννοει γι' αυτο τα εβγαζε λεω και εγω αρχισαν να δινουν και laptop? καλυτερα τοτε να πας σ'ενα καταστημα αλλα θα ξερουν και εκει;;;; αν επιλεξεις κατι δεν σου λεει προυποθεσεις; Όχι δεν γράφει πουθενά για προϋποθέσεις. Θα καλέσω στα υπόλοιπα τηλέφωνα αύριο και ελπίζω να ξέρουν αυτοί :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 κανε και καμια προσευχη μπας και γνωριζουν τιποτα! :whistle: και τα λεμε αυριο γιατι το να δινουν τετοιου τυπου επιδοτησεις πρωτη φορα (προσωπικα) το ακουω. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts