Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιστεψε δεν υπερβαλει καθολου , αυτη την στιγμη προσπαθω να πιασω και να μιλησω με το 1212 η μερα ειναι Δευτερα 19/07 η ωρα 22:50 και ειμαι απο τις 22:25 στην γραμμη και ακουω την ρημαδα την μουσικη , αν δεν ειναι κανεις εκει το βραδυ η αν ειναι μια κοπελα μονο για ολους του συνδρομητες καλυτερα να το κλεισουν το μαγαζι :mad:

και δεν ειναι η μονη φορα που μου τυχαινει.

Ο πρωτος διαθεσιμος εκπροσωπος θα με εξυπηρετηση , μηπως ο πρωτος διαθεσιμος ειναι και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υπαλληλος που δουλευει εκει η εχει μεινει βραδυατικα ..

θα ανοιξω ενα νημα με διαγωνισμο την μεγαλυτερη αναμονη στο 1212 της κοτε , αλλα με σκρινσοτ του κινητου , σκεφτομαι τα δωρα ποια να ειναι.

μολις επεσε και η γραμμη ....τι λετε να ξαναπαρω η να βαλω ξυπνητηρι κατα τις 4:30 το πρωι και να καλεσω μπας και πιασω γραμμη , φοβαμαι ομως μην σκασω με το time zone της Αμερικης και αρχισουν να περνουν οι ομογενεις ..

Ερασιτεχνες

Δεν αντεχω αλλο θα κανω και τριτη τροποποιηση , ειναι 23:26 και ακομη περιμενω να μιλησω , εννοειτε οτι οποτε πεγτει η γραμμη ξαναπερνω καπακι,μπ@@@ρδελο σκετο ειναι εκει δεν αντεχω αλλο , παω για φορητοτητα μολις χασανε ενα πελατακι των 3.500 περιπου ανα ετος λογαρισμο τα τελευταια 5 χρονια που εχω συνδεση.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και βαλτε την ''καμπανα'' σας εκει που ξερετε

Edited by alexasso

Πιστεψε δεν υπερβαλει καθολου , αυτη την στιγμη προσπαθω να πιασω και να μιλησω με το 1212 η μερα ειναι Δευτερα 19/07 η ωρα 22:50 και ειμαι απο τις 22:25 στην γραμμη και ακουω την ρημαδα την μουσικη , αν δεν ειναι κανεις εκει το βραδυ η αν ειναι μια κοπελα μονο για ολους του συνδρομητες καλυτερα να το κλεισουν το μαγαζι :mad:

και δεν ειναι η μονη φορα που μου τυχαινει.

Ο πρωτος διαθεσιμος εκπροσωπος θα με εξυπηρετηση , μηπως ο πρωτος διαθεσιμος ειναι και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υπαλληλος που δουλευει εκει η εχει μεινει βραδυατικα ..

θα ανοιξω ενα νημα με διαγωνισμο την μεγαλυτερη αναμονη στο 1212 της κοτε , αλλα με σκρινσοτ του κινητου , σκεφτομαι τα δωρα ποια να ειναι.

μολις επεσε και η γραμμη ....τι λετε να ξαναπαρω η να βαλω ξυπνητηρι κατα τις 4:30 το πρωι και να καλεσω μπας και πιασω γραμμη , φοβαμαι ομως μην σκασω με το time zone της Αμερικης και αρχισουν να περνουν οι ομογενεις ..

Ερασιτεχνες

Δεν αντεχω αλλο θα κανω και τριτη τροποποιηση , ειναι 23:26 και ακομη περιμενω να μιλησω , εννοειτε οτι οποτε πεγτει η γραμμη ξαναπερνω καπακι,μπ@@@ρδελο σκετο ειναι εκει δεν αντεχω αλλο , παω για φορητοτητα μολις χασανε ενα πελατακι των 3.500 περιπου ανα ετος λογαρισμο τα τελευταια 5 χρονια που εχω συνδεση.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και βαλτε την ''καμπανα'' σας εκει που ξερετε

Η δική σου αναμονή επιβεβαιώνεται καθώς είχαν πρόβλημα στο σύστημά τους.

Η δική σου αναμονή επιβεβαιώνεται καθώς είχαν πρόβλημα στο σύστημά τους.

''Ειχαν'' ?? πως το γνωριζεις τοσο άμεσα ? δηλαδη αν παρω τωρα θα πιασω γραμμη η το ''ειχαν'' ειναι ''εχουν'' ακομη ?

και αφου εχουν προβλημα γιατι δεν βαζουν ενα ρημαδι μηνυμα στην αναμονη να μην περιμενει ο κοσμος ?δεν ειναι πιο τιμιο και εξυπηρετικο αυτο , απο το να χανει ο καθενας την ωρα του ?Πιστεψε με δεν θα ελεγε κανεις τιποτα και ισα ισα που οι πιο πολλοι θα εδειχναν ανοχη χωρις κανενα προβλημα..Αντε και εγω ειμαι τυχερος και μου ειπες εσυ οτι εχουν προβλημα και θα σταματησω να περνω τηλ βραδυατικα , ολοι οι αλλοι που περνουν κατεβαζουν καντηλια.Κατι μικρολεπτομεριες και μικρα βασικα πραγματα ''κερδιζουν'' την εκτιμηση των πελατων τους και ξεχωριζουν τους επαγγελματιες απο ολους τους υπολοιπους.

Αγαπητε UniqueGR τελικα ειχαν και εχουν ακομη προβλημα 12:25 πηγε , βαρεθηκα , δεν ασχολουμε αλλο με τους καμπανες , αυριο παω απο καταστημα του εξοφλω , πλακωνομαι γιατι παλι θα μου λενε βλακειες δικαιολογιες (εχω χρεωσεις που ποτε δεν εκανα γυρω στο κατοσταρικο ,και το τελειο ειναι οτι την περιοδο που ειχα τις χρεωσεις μου ειχαν κανει αυτοι φραγη ) και παω για φορητοτητα.Arrivederci ( ποτέ όμως ) e grazie cosmote

Edited by alexasso

παιδιά καλησπέρα.έχω το cosmote i-35 απο πέρισυ τον Άυγουστο.Έκλεισα 1 χρόνο και μου ήρθε η επιδότηση την οποία εβαλα στο πάγιο και θα αφαιρεθει 9,58 ΕΥΡΩ απο κάθε λογαριασμό.Αυτό θα ισχύει δια παντώς....ή του χρόνου θα αλλάξει?Και τέλος το data plan που μου είχανε πέι τότε στο πακέτο του cosmote i-35 περιελάμβανε 100 λεπτά χρόνο ομιλίας 150 sms δωρεάν και 500ΜΒ για ίντερνετ και μου είχανε πεί ότι τα 500ΜΒ λόγω προσφοράς θα ήταν 1000ΜΒ....και ρωτώ,τώρα μετα την ανανέωση την χάνω αυτην την προσφορά(των εξτρα 500ΜΒ) ή όχι?Σας ευχαριστώ
...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω...

Η έκπτωση παγίου ισχύει μέχρι να τη διακόψεις. Αν δηλαδή πάνω στο 8μηνο π.χ. αποφασίσεις να πάρεις συσκευή μπορείς να τη διακόψεις.

Όσον αφορά τον αυξημένο όγκο λόγω προσφοράς, λογικά ισχύει για έναν χρόνο από την ημερομηνία ενεργοποίησης της σύνδεσης.

Η έκπτωση παγίου ισχύει, αν δεν την διακόψεις, για ένα χρόνο (μέχρι να σου ξαναβγεί επιδότηση δηλαδή). Μετά το χρόνο, ή χρησιμοποιείς την νέα επιδότηση που θα σου βγει για αγορά συσκευής ή την ξανακάνεις έκπτωση στο πάγιό σου (απλά το ποσό της έκπτωσης μπορεί να αλλάξει σε σχέση με αυτό που έχεις τώρα ανάλογα με το πόση επιδότηση θα σου βγει).

Εξυπηρέτηση πελατών Cosmote (1212) = 0

Μόλις πήρα τηλέφωνο και ήμουν στην αναμονή 30' και 20'' όταν ... έπεσε η γραμμή!!!

Τα 0,123 ευρώ όμως μου άξιζε να τα φάει...........

Εννοείται! Μου έχει τύχει και μένα σε διάφορες περιόδους να περιμένω ΠΟΛΥ και ξαφνικά να κόβεται η γραμμή. Είναι στα πλαίσια της γενικότερης υπερφόρτωσης που αντιμετωπίζει το δίκτυο της κοσμοτέ... Απαράδεκτο από κάθε άποψη!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Παιδια προσοχη στο εξωτερικο το sms ΕΥ στο 1256 χρεωνεται κανονικα με 0,11€ .

Ενταξει βολευει το traveller aλλα με ρεγουλα.

Εγω με 20 μερες με νορμαλ χρηση εφτασα επιπλεον του λογαριασμου αλλα 60€ !

Ακομα μαθαίνω......

30 λεπτά αναμονής, δεν σηκώνει με τη καμια το 1212. Σταμάτα να υπερβάλεις.

Δεν έχω κανέναν λόγο να κάνω log-in εδωμέσα και να γράφω κάτι που δεν ισχύει.

Τώρα αν δεν θες να το πιστέψεις , είναι επειδή δεν σου έχει τύχει! :blink:

lalista.gr

Χαλαρά 30λεπτη αναμονή και με πιθανότητα να πέσει και η γραμμή στο τέλος...

Ειλικρινά αναρωτιέμαι τί έχει η κοσμοτέ αυτή τη στιγμή να προσφέρει... Γιατί το σήμα... καμπάνα, το εμπεδώσαμε !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

παιδια αν κανω το cosmote οκογενειακο με 4 νούμερα το παγιο ειναι 28,94 (http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=Tariff_Plans&catID=0b0f42bb802646fc&rootid=0b0f42bb80264690) για ολους ή για τον καθε εναν ξεχωριστα?

Καλησπερα και απο εμενα.Εκανα συμβολαιο κοσμοτε απεριοριστα 25 κ την υπηρεσια μπλακμπερρυ.Υπαρχει περιπτωση μετα να μηνα να φυγω εξωτερικο λογο σοβαρου προβληματος υγειας της γυναικας μου κ θα χρειαστει να κοψω εντελως το συμβολαιο.Πως να το κανω κ ποσο πρεπει να πληρωσω μετα?

Ευχαριστω για το χρονο σας.

Γιαννης

Καλησπερα και απο εμενα.Εκανα συμβολαιο κοσμοτε απεριοριστα 25 κ την υπηρεσια μπλακμπερρυ.Υπαρχει περιπτωση μετα να μηνα να φυγω εξωτερικο λογο σοβαρου προβληματος υγειας της γυναικας μου κ θα χρειαστει να κοψω εντελως το συμβολαιο.Πως να το κανω κ ποσο πρεπει να πληρωσω μετα?

Ευχαριστω για το χρονο σας.

Γιαννης

Κατ'αρχάς να ευχηθώ περαστικά.

Απαντώντας στο ερώτημά σου , θα σου πρότεινα να μην πάρεις επιδότηση συσκευής με την σύνδεση, αλλά έκπτωση στο πάγιο. Εαν το κόψεις να ξέρεις

1) Ότι η διακοπή γίνεται μέσα σε 30 μέρες από τη στιγμή που θα την αιτηθείς

2) Ότι η επιδότηση ή η έκπτωση που θα έχεις λάβει θα πρέπει να επιστραφεί σε χρήμα, εαν η διακοπή γίνει μέσα στους πρώτους 6 μήνες (άρα και σε αυτήν την περίπτωση)

Συμπέρασμα : Καλύτερα να πάρεις έκπτωση που κάνοντας τη διακοπή θα πρέπει να πληρώσεις πχ 8 -10 ευρώ , παρά να πληρώσεις τα 80 - 100 ευρώ της επιδότησης συσκευής.

lalista.gr

Καλησπέρα παιδιά!! Να ρωτήσω: Πόσες "cosmote" υπάρχουν; Πήραν πριν λίγο την μανα μου τηλεφωνο και ενώ έχουμε το cosmote απεριριστα 15 με την προσφορά πάγιο στα 10€ (κάπου εκει) άρχισαν να την λένε να μείνει στη cosmote αλλά σε αυτούς κ όχι εκεί που είναι και με 68 € θα έχει 1500' προς όλες τις εταιρείες και 1700 sms και δεν θα πληρώσει 21€ αλλαγή ονόματος στη σύνδεση (είναι στο ονομα μου). Μόνο 60 € θα πληρώσει στη cosmote που είναι λόγω της επιδότησης που πήρα (άσχετα με το ότι πήραμε 2 συσκευές απο την επιδότηση 500€)!! Το κόβω για "μπαρμ******λα" όλα αυτά.. Ξέρει κανείς;

παιδια αν κανω το cosmote οκογενειακο με 4 νούμερα το παγιο ειναι 28,94 (http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=Tariff_Plans&catID=0b0f42bb802646fc&rootid=0b0f42bb80264690) για ολους ή για τον καθε εναν ξεχωριστα?

ο καθενας ξεχωριστα. 4 νουμερα = 4 συνδεσεις μονο που εχετε δωρεαν χρονο μεταξυ σας η εκπτωση. αυτο ειναι με λιγα λογια το οικογενειακο!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

παιδια αμα κανω μεταφορα το κινητο μου και του αδερφου μου απο το ονομα του θειου μου στο δικο μου θα αλλαξειο ο κυκλος τιμολογησης και θα ου ερθει ο πρωτος λογαριασμος παλι 1,5 παγιο? να πω οτι ειμαστε σε οικογενιεακο πακετο μονο εμεις 2 μπορω να κανω μεταφορα του οικογενειακου πακετου οι θα πρεπει να διαλυθει και μετα να ξαναγινει στο ονομα μου
υπογραφή εκτός ορίων

αν καταλαβα καλα θελεις να αλλαξεις το ονομα των συνδεσεων το οποιο δεν αλλαζει τον κυκλο τιμολογησης και ειναι με χρεωση!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Σήμερα επικοινώνησα με την Cosmote, βγήκε η φετινή "επιδότησή" μου. Το μαγικό ποσό των 60 ευρώ. Έχω πρόγραμμα 35 ευρώ πάγιο και είμαι συνδρομητής 6-7 χρόνια. Πέρυσι δεν πήρα καμία συσκευή και φέτος ήθελα να την αλλάξω.

Μου φαίνεται πάρα πολύ μικρό το ποσό, ειδικά όταν η Vοdafone μου δίνει 155 με φορητότητα. (Επικοινώνησα προχθές)

Στο καλό λοιπόν, και τα λέμε του χρόνου, αν κάνετε καμία καλή προσφορά για φορητότητα, ώστε να ξαναγυρίσουμε σε σας..

Bye Bye...

--- Sony Xperia 5 II ---

μια χαρα ειναι 60 ευρω εμενα μου ειχαν δωσει 30 ευρω στο καρτοσυμβολαιο και εφυγα για vodafone που εδινε 90.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Μπορει κανεις να μεταφερθει απο συμβολαιο ή καρτοκινητο στο Cosmote Μηδενικο πάγιο ? Ρωτω γιατί παλιότερα δεν επιτρεπόταν ...

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

ειχα την εντυπωση οτι ειχε παγιο 9ε δεν ηξερα οτι ειναι 0. τισ χρεωσεις δε τισ λεει
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.