Jump to content

sastros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sastros

  1. είμαι στο εξωτερικο ... οπότε δε παίζει ....
  2. Υπαρχει ακόμη η υπηρεσία νova on demand για live streaming αγώνων ...? ή εχει καταργηθεί ...(εν' οψη ντερμπι ... ) ψάχνω για κάτι με καλύτερη ποιότητα απο τα 'δωρεάν' - αλλα με κακή ποιότητα streaming (για εξωτερικό )
  3. sastros

    Cosmote Roaming

    Τελικα εχετε δικιο ... Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέσατε για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σχετικά με το αίτημα σας , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τις συνδέσεις COSMOKARTA / WHAT'S UP που βρίσκονται σε κατάσταση περιαγωγής , επί του παρόντος δεν παρέχεται η δυνατότητα αναγνώρισης εισερχομένων κλήσεων . Πρόσθετα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση παροχής νέων Υπηρεσιών προηγείται σχετική επίσημη ανακοίνωση από την COSMOTE. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση. Με εκτίμηση, Για το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
  4. sastros

    Cosmote Roaming

    Υπάρχει αναγνώριση κλήσεων στη COSMOTE όταν κάποιος είναι σε roaming? Εγώ πάντως με cosmokarta δεν έχω αναγνώριση κλήσων στη μεγάλη βρετανία (αλλά ούτε και στην ολλανδία και στην Ιταλία) Έχω ρωτήσει και στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελάτων και οι υπάλληλοι δεν είναι καθόλου ενημερωμένοι (αλλοι πιστεύουν ότι η υπηρεσία προσφέρεται κανονικά , άλλοι ότι αν υπάρχει πρόβλημα με ποιο δίκτυο κάνεις περιαγωγή στο εξωτερίκο ... και τέλος πάντων δε φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν λύση ή σαφή απάντηση...) Έχω δοκιμάσει και τα τέσσερα μεγάλα δίκτυα εδώ στο UK (vodafone , O2 , T-mobile,orange) και με κανένα δεν έχω αναγνώριση κλήσεων. Γνωρίζει κανείς σχετικά επί του θέματος ?
  5. Θέλω να έχω δεύτερη γραμμή σταθερού στο σπίτι ... κυρίως για εισερχόμενες κλήσεις (ακόμη και ως voip- αλλά να είναι ευκολη στη χρήση , χωρίς παρεμβολή pc) ,
  6. Υπάρχει η δυνατότητα για δεύτερη τηλεφωνική γραμμή σε σύνδεση PSTN ΟΤΕ (που έχει ADSL) όπως στη forthnet ...? (Εννοώ χώρις να χρειαστεί να κάνει εγκατάσταση δεύτερης τηλεφωνικής σύνδεσης ...)
  7. Μπορει κανεις να μεταφερθει απο συμβολαιο ή καρτοκινητο στο Cosmote Μηδενικο πάγιο ? Ρωτω γιατί παλιότερα δεν επιτρεπόταν ...
  8. Ξερει κανείς αν υπάρχει έκδοση (offline) της Βικιπαιδεια σε .jar μορφή .... για μη windows mobile κινητό όπως το Samsung Tocco lite ??
  9. Πολυ καλό το κινητό ... αλλά το προβλημα μου ειναι με το Samsung New Pc Studio, οπου δεν μπορώ να κάνω export του τηλεφωνικού καταλόγου της SIM στο outlook ή σε κάποιο άλλο τύπο αρχείου ... Μπορεί κανείς να βοηθήσει ?
  10. Εχω αγοράσει και εγώ πρόσφατα το LG shine και αγόρασα και το usb cable (αλλά χωρίς συνoδευτικό cd) αλλά δε μπορώ να βρω το λογισμικό sto site της LG . Μπορεί κανείς να βοηθήσει?
×
×
  • Create New...