Alex0077 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Συνολο ληφθεντα και σταλθεντα βγαινει 10,13 kb. Μου φαινονται λιγα, αλλα ελπιζω να ισχυει και να εμπαινε τις περισσοτερες φορες απ το wifi :) Πάρε την εξυπηρέτηση πελατών και ρώτησε τι χρεώσεις data έχουν γίνει στη γραμμή σου τον τελευταίο μήνα ώστε να μην ανησυχείς. ΥΓ.: Εγώ θα σου προτείνω πάντως να βάλεις ένα πακέτο data (έστω το πιο χαμηλό που υπάρχει) για ασφάλεια και να μην έχεις άγχος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 παιδια καλισπέρα σΑς. ισως είναι εκτός τοπικ αλλα η υπόθεση προκαλεί πολύ ...κλάμα..εγώ πήρα τηλ απο το κινητό μου στο τμήμα φορητοτητας της κοσμοτε (ειμαι στη vodafone) και με εξυπηρετησε μια κοπελα παρα πολυ ευγενικη.αφου συμφωνισαμε στο προγραμμα φωνης της ειπα οτι θελω και internet στη γραμμη.μου μιλησε για τα υπαρχων 2 προγραμματα με τα 100 mb και 300 mb .της ειπα οτι δεν μου φτανουν και μου ειπε οτι υπαρχή και to οulti me 20 ευρο και 3 gb απλα δεν μπορεί να το ενεργοποίησή αυτή αλλα αφου γίνει η μεταφορά περνω το 1212 ζειταω το ιδικό τμημα και αφου με συνδέσουν μονο απο εκεί μπορώ να εχω τα 3 gb.(της τόνισα οτι στο 12 12 λένε οτι δεν γίνεται αυτο δεν ισχύει ) και μου είπε αποκλείεται μου έκλεισε το τηλ για να το εξακρίβωσή και με πήρε μετά απο μια ώρα όπου μου ειπε ότι το έλεγξε και ότι ισχύει κανονικά.εγω βεβαία πήρα απο αλλο τηλ που ειναι είδη στην κοσμοτε εκανα ολη την διαδικασία που μου ειπαν, αλλα ολοι οι υπάλληλοι μου ειπαν οτι τετοια υπηρισια δεν υπαρχή.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ.Απο εβδομαδα θα με ειδοποιήσουν οτι η μεταφορα ολοκληρώθηκε αλλα να πω την αλήθεια εχω μετανιώσει λίγο.δεν ξέρω τη να κάνω.νομίζω οτι ολο αυτο ειναι πολυ προχηρο .και στη τελικη η vodafone ειναι αρκετα καλη .απλα μου την σπαει γιατι δεν εχει καλο σημα εκει που μενω και στις επιδοτισεις ειναι ενευριστικα σφικτη . θα σας εχω ενημερους για της εξελιξεις.... το όλο θεμα παντως μου φενεται πολυ λυπηρό.... το παρακατω κείμενο το εστειλα ακριβως ετσι στη κοσμοτε μιπως ξέρει κανεις τι πεζει? ευχαριστώ Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 (edited) Κι εγώ τα ίδια έπαθα. Κάλεσα διάφορα τμήματα και κάνουν τους κινέζους! Όχι όμως απο φορητότητα. Δε κράτησα ονομα υπαλλήλου . Ηδη εξυπηρετούμαι απο άλλο δίκτυο για data και φωνή, αλλά κρατάω τη γραμμή μου cosmote για τα απεριόριστα. Τωρα για τις επιδοτήσεις και η cosmote σφικτή είναι. Απλά πρέπει να κάτσεις σε προσφορά, όπως το Πασχα. Edited April 19, 2010 by ermis1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 ναι αλλα σε μενα φιλε μου αν γείνει μιλάμε για κοροϊδία η απλα για εταιρία ..... Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 παιδια καλισπέρα σΑς. ισως είναι εκτός τοπικ αλλα η υπόθεση προκαλεί πολύ ...κλάμα..εγώ πήρα τηλ απο το κινητό μου στο τμήμα φορητοτητας της κοσμοτε (ειμαι στη vodafone) και με εξυπηρετησε μια κοπελα παρα πολυ ευγενικη.αφου συμφωνισαμε στο προγραμμα φωνης της ειπα οτι θελω και internet στη γραμμη.μου μιλησε για τα υπαρχων 2 προγραμματα με τα 100 mb και 300 mb .της ειπα οτι δεν μου φτανουν και μου ειπε οτι υπαρχή και to οulti me 20 ευρο και 3 gb απλα δεν μπορεί να το ενεργοποίησή αυτή αλλα αφου γίνει η μεταφορά περνω το 1212 ζειταω το ιδικό τμημα και αφου με συνδέσουν μονο απο εκεί μπορώ να εχω τα 3 gb.(της τόνισα οτι στο 12 12 λένε οτι δεν γίνεται αυτο δεν ισχύει ) και μου είπε αποκλείεται μου έκλεισε το τηλ για να το εξακρίβωσή και με πήρε μετά απο μια ώρα όπου μου ειπε ότι το έλεγξε και ότι ισχύει κανονικά.εγω βεβαία πήρα απο αλλο τηλ που ειναι είδη στην κοσμοτε εκανα ολη την διαδικασία που μου ειπαν, αλλα ολοι οι υπάλληλοι μου ειπαν οτι τετοια υπηρισια δεν υπαρχή.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ.Απο εβδομαδα θα με ειδοποιήσουν οτι η μεταφορα ολοκληρώθηκε αλλα να πω την αλήθεια εχω μετανιώσει λίγο.δεν ξέρω τη να κάνω.νομίζω οτι ολο αυτο ειναι πολυ προχηρο .και στη τελικη η vodafone ειναι αρκετα καλη .απλα μου την σπαει γιατι δεν εχει καλο σημα εκει που μενω και στις επιδοτισεις ειναι ενευριστικα σφικτη . θα σας εχω ενημερους για της εξελιξεις.... το όλο θεμα παντως μου φενεται πολυ λυπηρό.... το παρακατω κείμενο το εστειλα ακριβως ετσι στη κοσμοτε μιπως ξέρει κανεις τι πεζει? ευχαριστώ Εισαι απόλυτα σίγουρος πως θες να κάνεις φορητότητα σε cosmote??? Εγώ προσωπικά θα σε συμβούλευα να μείνεις εκεί που είσαι... Τουλάχιστον όπως έχει η κατάσταση στην cosmote αυτή την στιγμή, θα σου έλεγα να ΜΗΝ πας για κανένα λόγο!! και δεν μιλάω από θέμα επιδοτήσεων κτλ κτλ, αλλά από θέμα ποιότητας δικτύου. Κι εγώ χρήστης cosmote είμαι, και αν δεν είχαν όλοι οι γνωστοί μου what's up, θα την είχα εγκαταλήψει πρό πολλού! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Εισαι απόλυτα σίγουρος πως θες να κάνεις φορητότητα σε cosmote??? Εγώ προσωπικά θα σε συμβούλευα να μείνεις εκεί που είσαι... Τουλάχιστον όπως έχει η κατάσταση στην cosmote αυτή την στιγμή, θα σου έλεγα να ΜΗΝ πας για κανένα λόγο!! και δεν μιλάω από θέμα επιδοτήσεων κτλ κτλ, αλλά από θέμα ποιότητας δικτύου. Κι εγώ χρήστης cosmote είμαι, και αν δεν είχαν όλοι οι γνωστοί μου what's up, θα την είχα εγκαταλήψει πρό πολλού! καταρχήν συγνώμη εγω έκανα βλακεία με τα τοπικ. όσον αφορά τώρα τη συζήτηση μας ακριβώς γι αυτο το λόγο θέλω να έρθω. ειδικά στην επαρχία (κυκλαδες πχ) παιζει μπάλα μόνη της η κοσμοτε Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 τι να σου πω... Πάντως πρόσεχέ την την cosmote και μην "ανοίγεσαι" κατευθείαν με συμβόλαιο.... Θα σου πρότεινα να πάρεισ πρώτα ένα καρτοκινητό να δεις όχι την κάλυψη, αλλά αν μπορείς να βγάλεις κλήση, και την ποιότητα της κλήσης, και μετά αποφασίζεις αν σου κάνει για σύνδεση η όχι! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apstratos Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 ξεκινησα με cosmote 8/4 και ειχα ενημερωση υπολοιπου μεχρι 8/5. Μου ηρθε κιολας ο 1ος λογαριασμος που επιβεβαιωνει οτι απο 8/4 αρχιζει η νεα χρεωση. Στελνω μηνυμα στο 1256 για ενημερωση υπολοιπου και μου λεει υπολοιπο χρονου ομηλιας προς τριτους 31 λεπτα μεχρι τις 1/5. Τι γινεται ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Να ρωτήσω κάτι. Ο έλεγχος υπολοίπου έχει αλλάξει? Χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα, από τον προηγούμενο λογαριασμό μου έβγαζε το γνωστό μήνυμα περί μετατροπής και νέας ισχής από 17/4. Σήμερα πάλι που έστειλα, το ίδιο μήνυμα πλέον από 17/5. Επίσης, πέρσυ που είχα κάνει την σύνδεση σε i35 είχε την προσφορά για 1 έτος (?) +1000Mb. Μπορώ από πέρα από την υπηρεσία για έλεγχο υπολοίπου να δω πόσα GB έχω τελικά διαθέσιμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Ξέρει κάποιος ποιες είναι οι ρυθμίσεις για το WAP και τα MMS για το δίκτυο της COSMOTE? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Γεία σας.Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που να ξέρει να με κατατωπήσει!! Εχω το cosmote 60 εδω και 2 χρόνια περιπου!! Αναβάθμιση δεν δικαιουμε καθως δεν προσφερει η cosmote στο συγκεκριμενο πρόγραμμα της. Δίνει έκπτωση αντι επιδότησης η cosmote ?? Γιατι έψαξα στο sait αλλα δεν λεει τιποτα. Γιατι αν δεν εχει λεω να παω στην vodafone να παρω το πρόγραμμα 100 με 40 λεπτα περισσοτερα ομιλιας με εκπτωση αντι επιδότησης που στην ουσια βγαινει ακριβως στην ιδια τιμη με αυτο που εχω.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Γεία σας.Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που να ξέρει να με κατατωπήσει!! Εχω το cosmote 60 εδω και 2 χρόνια περιπου!! Αναβάθμιση δεν δικαιουμε καθως δεν προσφερει η cosmote στο συγκεκριμενο πρόγραμμα της. Δίνει έκπτωση αντι επιδότησης η cosmote ?? Γιατι έψαξα στο sait αλλα δεν λεει τιποτα. Γιατι αν δεν εχει λεω να παω στην vodafone να παρω το πρόγραμμα 100 με 40 λεπτα περισσοτερα ομιλιας με εκπτωση αντι επιδότησης που στην ουσια βγαινει ακριβως στην ιδια τιμη με αυτο που εχω.:worry: δικαιουσαι επιοδτηση 100% παρε το 1212 να μαθεις περισσοτερα:) Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Έκπτωση στο πάγιο αντι επιδότησης έχει?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Έκπτωση στο πάγιο αντι επιδότησης έχει?:) λογικα ναι παρε το 1212 για λεπτομεριες Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOUM Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Σήμερα έκανα αίτηση στη Cosmote και μου ζητήθηκε κάποια εγγύηση την οποία και κατέβαλα. Ξέρετε πότε θα επιστραφεί η εγγύηση γιατί στο κατάστημα μου είπαν είτε με τη λήξη του 12 μήνου είτε όποτε διακόψω το συμβόλαιο.Τι ισχύει από τα 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 γιατι εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 γιατι εγγυηση? Εγγύηση ζητάνε συνήθως σε άτομα που καθυστερούν να πληρώσουν το λογαριασμό τους. Αυτό γίνεται μόνο στις φορητότητες. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOUM Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Δεν ανακοινώνεται ο λόγος αλλά είναι για νέα αίτηση κι όχι φορητότητα.Το θέμα είναι πότε επιστρέφετε γιατί και στο 13838 κάθε ένας λέει τα δικά του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techjunkie Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Δεν ανακοινώνεται ο λόγος αλλά είναι για νέα αίτηση κι όχι φορητότητα.Το θέμα είναι πότε επιστρέφετε γιατί και στο 13838 κάθε ένας λέει τα δικά του Είναι για την περιαγωγή. Ρίξε μια ματιά εδώ Παράθεση Beware of geeks bearing gifts !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOUM Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Μα δήλωσα ΚΑΙ πιστωτική οπότε δε νομίζω να είναι για την περιαγωγή. Δε με ενδιαφέρει ο λόγος αλλά το πότε επιστρέφονται και δεν γνωρίζει ούτε η εξυπηρέτηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Η εγγύηση επιστρέφεται με την λύση του συμβολαίου. Όταν και αν το διακόψεις ποτέ, τότε θα σου επιστραφεί. Γενικά ζητάνε σε πολλές νέες συνδέσεις τωρα τελευταία εγγύηση στην κοσμοτε. Και στις περισσότερες περιπτώσεις έχει να κάνει με άσχημο παρελθόν στην εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftsalas Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Ρε παιδία πέρσι χρησιμοποίησα την επιδότηση μου στις 22/7. Ξέρετε πότε περίπου φέτος δικαιούμαι ξανά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Ρε παιδία πέρσι χρησιμοποίησα την επιδότηση μου στις 22/7. Ξέρετε πότε περίπου φέτος δικαιούμαι ξανά ; Και φέτος στις 22/7 δικαιούσαι επιδότηση. :) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftsalas Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Και φέτος στις 22/7 δικαιούσαι επιδότηση. :) Επειδή άκουσα κάτι για 8 με 10 μήνες ότι βγαίνει για αυτό…. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Επειδή άκουσα κάτι για 8 με 10 μήνες ότι βγαίνει για αυτό…. Ευχαριστώ πολύ Αυτό συμβαίνει μόνο στη Voda και στη Wind. Στην Cosmote δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts