doganos Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Εστειλε ο γιος sms στο 1256 και του λεει οτι προς αλλα δικτυα εχει 46 λεπτα και 46 sms ενω κανονικα δεν επρεπε να εχει 120 αφου σημερα εγινε η συνδεση στο Csmote 35 ? Αναλογικα παει μεχρι την ημερα εκδοσης λογαριασμου. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Αναλογικα παει μεχρι την ημερα εκδοσης λογαριασμου. Και πως ξερουμε ποτε ειναι αυτη ? Η συνδεση ειναι σημερινη.Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Για να εισαι σιγουρος παρε το 1212 και ρωτα. Οτι ημερομηνια σου πει τοτε θα ανανωνεται και ο χρονος ομιλιας σου. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 (edited) Και πως ξερουμε ποτε ειναι αυτη ? Η συνδεση ειναι σημερινη.Ευχαριστω. Τον πρώτο λογαριασμό θα τον λάβεις 15 ημέρες μετά την ενεργοποίηση της γραμμής και θα περιέχει 1,5 πάγιο. Edited April 3, 2010 by Student Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Για να εισαι σιγουρος παρε το 1212 και ρωτα. Οτι ημερομηνια σου πει τοτε θα ανανωνεται και ο χρονος ομιλιας σου. Ευχαριστω.Πηρα και μου ειπαν οτι ειναι μεχρι 15/4 που θα εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος και απο εκει και μετα θα ισχυουν τα 120 λεπτα για καθε μηνα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Στο μηνυμα που ηρθε και λεει τα λεπτα και τα μηνυματα λεει οτι ισχυουν μεχρι "ταδε" ημερομηνια , λεει σιγουρα μεχρι ποτε ισχυουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Στο μηνυμα που ηρθε και λεει τα λεπτα και τα μηνυματα λεει οτι ισχυουν μεχρι "ταδε" ημερομηνια , λεει σιγουρα μεχρι ποτε ισχυουν. Δικιο εχεις....Το κινητο ειναι του γιου μου και μου διαβασε μισα τα sms που ηρθαν.Παιδια..... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Κάτι μου είπαν ότι η προσφορά με την έκπτωση των 10€ πήρε παράταση μέχρι τις 17/4. Ξερει κανείς κατι παραπάνω; Ναι ισχυει αυτο, το γραφουν στην διαφημιση με τις γιαγιες!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 Ναι ισχυει αυτο, το γραφουν στην διαφημιση με τις γιαγιες!:D Είσαι 100% σίγουρος, γιατί στο site γράφει έως 3/4 και με δύο υπαλλήλους στο Κέντρο Εξυπηρέτησης είπαν ότι έληξε χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 Ειμαι σιγουρος, παιζουν ακομα διαφημιστικα στην tv θα το δεις και συ. Τωρα στο site θα το αλλαξουν απο τριτη γιατι πηγαν για αρνι!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 Ειμαι σιγουρος, παιζουν ακομα διαφημιστικα στην tv θα το δεις και συ. Τωρα στο site θα το αλλαξουν απο τριτη γιατι πηγαν για αρνι!:lol: Το ειδα κι εγω σημερα με τις γιαγιαδες που λεει μεχρι 17/4. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 Η διαφήμιση με τις γιαγιάδες είναι με το Απεριόριστα 15 ή με το 35 και άνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 Η διαφήμιση με τις γιαγιάδες είναι με το Απεριόριστα 15 ή με το 35 και άνω; Χμμμ...Δεν το προσεξα.Αν την ξαναδειξει θα το προσεξω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 Η διαφήμιση με τις γιαγιάδες είναι με το Απεριόριστα 15 ή με το 35 και άνω; 35 και ανω νομιζω διαβασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemelos1 Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 (edited) Παιδιά καλησπέρα και απο εμένα. Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη. Έχω μια σύνδεση στη cosmote, είμαι παλιός συνδρομητής απο το 2001, και κάπου απο το 2003 έχω το cosmote 240. Tωρα πλέον έχω το προνομιακό 240. Έχω βάλει μαζί την υπηρεσία freeze για να μου παγώνει τη χρέωση(3,5 ευρώ) και την υπηρεσία 600+600(7,5 ευρώ). Το θέμα είναι οτι πληρώνω κάθε μήνα 50-52 ευρώ. Πρόσφατα είδα τα προγράμματα Απεριόριστα όπως π.χ το Απεριόριστα 45 που μοιάζει με το δικό μου στα χρήματα αλλα μιλάς πολύ παραπάνω. Το ερώτημα που τίθεται είναι να προχωρήσω στην αλλαγή του προγράμματος (πόσο μάλλον που σου κάνουν και - 10 ευρώ πάγιο για ένα χρόνο=35 ευρώ το μήνα) ή να παραμείνω στο προνομιακό πρόγραμμα που βρίσκομαι τόσα χρόνια; Μετα το χρόνο θα γίνεται προνομιακό Απεριόριστο 45; Τέλος, έχω αναβάθμιση συσκευής 185 ευρώ (μόνο 185 ευρώ μετα απο τόσα χρόνια συνδρομητής).Υπάρχει περίπτωση το ποσό αυτό να ανέβει με αυτήν την αλλαγή προγράμματος; Δεν ξέρω πως να κινηθώ για να βγεί κερδισμένη η τσέπη μου μιλώντας στα ίδια επίπεδα όμως! Ευχαριστώ πολύ! Χρόνια πολλά! Edited April 4, 2010 by Anemelos1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 35 και ανω νομιζω διαβασα. Μολις ειδα την διαφιμηση. Οντως μεχρι 17/4 για προγραμματα 35 και ανω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 (edited) ... Μετα το χρόνο θα γίνεται προνομιακό Απεριόριστο 45; ... Τα "προνομιακά" δεν δίνονται πλέον (άλλο εσύ που το είχες ήδη πριν καταργηθεί). ;) Διευκρίνιση: εννοώ ότι ναι μεν τώρα έχεις "προνομιακό" πρόγραμμα, αλλά πλέον ΔΕΝ δίνονται προνομιακά προγράμματα οπότε ΥΠΟΘΕΤΩ ότι δεν θα έχεις τίποτε "προνομιακό" μετά τον 1ο χρόνο εάν αλλάξεις πρόγραμμα. Αλλά για να είσαι σίγουρος ... μια κλήση στο 1212 είναι ... μονόδρομος! :) Edited April 4, 2010 by greatst προσθήκη διευκρίνισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 Τα "προνομιακά" δεν δίνονται πλέον (άλλο εσύ που το είχες ήδη πριν καταργηθεί). ;) Διευκρίνιση: εννοώ ότι ναι μεν τώρα έχεις "προνομιακό" πρόγραμμα, αλλά πλέον ΔΕΝ δίνονται προνομιακά προγράμματα οπότε ΥΠΟΘΕΤΩ ότι δεν θα έχεις τίποτε "προνομιακό" μετά τον 1ο χρόνο εάν αλλάξεις πρόγραμμα. Αλλά για να είσαι σίγουρος ... μια κλήση στο 1212 είναι ... μονόδρομος! :) Δεν υπάρχουν Unlimited προνομιακά . Αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί σε ένα χρόνο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Παίδια αν ανανεώσω το συμβολαιο μου (ειμαι στο Cosmote 35 απεριοριστα) θα έχω έκπτωση 10€ ΚΑΙ επιδότηση συσκευής;;;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Παίδια αν ανανεώσω το συμβολαιο μου (ειμαι στο Cosmote 35 απεριοριστα) θα έχω έκπτωση 10€ ΚΑΙ επιδότηση συσκευής;;;; Την εκπτωση σιγουρα.Για την επιδοτηση δεν εχει ξεκαθαρισει γιατι κανονικα εληγε 3/4 αλλα στην διαφιμηση με τις γιαγιαδες μιλαει για το παγιο μονο μεχρι 17/4 . Αυριο με ενα τηλ θα ξερεις . Αν λειτουργει και σημερα παρε το 1212 απο το κινητο σου. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 (edited) Η προσφορά των μεγάλων επιδοτήσεων, πήρε εξίσου παράταση; Τελικά στην Cosmote δεν ξέρουν τι τους γίνεται. 3 κοπέλες μας είπαν οτι η προσφορά με την έκπτωση στα Απεριόριστα λήγει στις 3/4 και μία κοπέλα ότι λήγει στις 17/4. Ας ενημερώνουν καλύτερα το προσωπικό τους... Edited April 5, 2010 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Τελικά στην Cosmote δεν ξέρουν τι τους γίνεται. 3 κοπέλες μας είπαν οτι η προσφορά με την έκπτωση στα Απεριόριστα λήγει στις 3/4 και μία κοπέλα ότι λήγει στις 17/4. Ας ενημερώνουν καλύτερα το προσωπικό τους... προφανώς η τέταρτη κοπέλλα διαβάζει Myphone!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Μα μας το είπε πριν το γράψω στο myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Ειπαμε μερικοι ειναι ακομα στο αρνι!:D Απο αυριο λογικα θα ξερουμε αν ισχυει και καμια επιδοτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 (edited) Παιδια και εγω το εχω μεγαλη απορια τι θα γινει με την εκπτωση. Οσον αφορα την επιδοτηση : Ειχε μεγαλυτερη επιδοτηση απο το κανονικο ;;; Επισης αν παω να κανω προγραμμα που με συμφερει καλύτερα :Γερμανός ,Κοσμοτε ή e-shop ;Οι προσφορες ισχυουν και για τα 3 προαναφερθεντα καταστηματα ; Κατι τελυταιο.Οταν λεει -10ε παγιο θα μας ερχεται 25 +φορους (κανα 32αρι ) ; Γιατι ****το το κανανε ως 3/4 για να μην παει κανεις μ.βδομαδα ; edit : Τωρα πηρα τη Κοσμοτε και με ενημερωσαν οτι η προσφορα για το παγιο (-10ε ) ισχυει ως τις 17 του μηνα. Οσον αφορα τις επιδοτησεις ειναι στη λογικη του καταστηματος. Και μια ερωτηση αν μπορει κανεις να μου απαντησει.Εστω οτι παω αυριο στο γερμανο και κανω μια συνδεση απεριοριστα 35 κ μια 15 για τους γονεις μου.Η αδερφη μου εχει κ αυτη συνδεση στην Κοσμοτε.Μπορω να τα φερνω ολα σε ενα λογαριασμο (οικογενειακο λεγεται αυτο ) ; Ποση επιδοτηση θα εχω.Θελω να παρω το Βιβαζ δωρεαν με τις 2 νεες αυτες συνδεσεις ; Αμα τους πω οτι θα φυγω για αλλες εταιρειες θα μου κανουν καλυτερη επιδοτηση ; Edited April 5, 2010 by zerow Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts