Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εστειλε ο γιος sms στο 1256 και του λεει οτι προς αλλα δικτυα εχει 46 λεπτα και 46 sms ενω κανονικα δεν επρεπε να εχει 120 αφου σημερα εγινε η συνδεση στο Csmote 35 ?

Αναλογικα παει μεχρι την ημερα εκδοσης λογαριασμου.

Samsung S21 Ultra

• Απαντήσεις 19,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αναλογικα παει μεχρι την ημερα εκδοσης λογαριασμου.

Και πως ξερουμε ποτε ειναι αυτη ? Η συνδεση ειναι σημερινη.Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Για να εισαι σιγουρος παρε το 1212 και ρωτα. Οτι ημερομηνια σου πει τοτε θα ανανωνεται και ο χρονος ομιλιας σου.
Samsung S21 Ultra

Και πως ξερουμε ποτε ειναι αυτη ? Η συνδεση ειναι σημερινη.Ευχαριστω.

Τον πρώτο λογαριασμό θα τον λάβεις 15 ημέρες μετά την ενεργοποίηση της γραμμής και θα περιέχει 1,5 πάγιο.

Edited by Student

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Για να εισαι σιγουρος παρε το 1212 και ρωτα. Οτι ημερομηνια σου πει τοτε θα ανανωνεται και ο χρονος ομιλιας σου.

Ευχαριστω.Πηρα και μου ειπαν οτι ειναι μεχρι 15/4 που θα εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος και απο εκει και μετα θα ισχυουν τα 120 λεπτα για καθε μηνα.

Φιλικά Γιάννης

Στο μηνυμα που ηρθε και λεει τα λεπτα και τα μηνυματα λεει οτι ισχυουν μεχρι "ταδε" ημερομηνια , λεει σιγουρα μεχρι ποτε ισχυουν.

Στο μηνυμα που ηρθε και λεει τα λεπτα και τα μηνυματα λεει οτι ισχυουν μεχρι "ταδε" ημερομηνια , λεει σιγουρα μεχρι ποτε ισχυουν.

Δικιο εχεις....Το κινητο ειναι του γιου μου και μου διαβασε μισα τα sms που ηρθαν.Παιδια.....

Φιλικά Γιάννης

Κάτι μου είπαν ότι η προσφορά με την έκπτωση των 10€ πήρε παράταση μέχρι τις 17/4. Ξερει κανείς κατι παραπάνω;

Ναι ισχυει αυτο, το γραφουν στην διαφημιση με τις γιαγιες!:D

Ναι ισχυει αυτο, το γραφουν στην διαφημιση με τις γιαγιες!:D

Είσαι 100% σίγουρος, γιατί στο site γράφει έως 3/4 και με δύο υπαλλήλους στο Κέντρο Εξυπηρέτησης είπαν ότι έληξε χθες.

Ειμαι σιγουρος, παιζουν ακομα διαφημιστικα στην tv θα το δεις και συ. Τωρα στο site θα το αλλαξουν απο τριτη γιατι πηγαν για αρνι!:lol:

Ειμαι σιγουρος, παιζουν ακομα διαφημιστικα στην tv θα το δεις και συ. Τωρα στο site θα το αλλαξουν απο τριτη γιατι πηγαν για αρνι!:lol:

Το ειδα κι εγω σημερα με τις γιαγιαδες που λεει μεχρι 17/4.

Φιλικά Γιάννης

Η διαφήμιση με τις γιαγιάδες είναι με το Απεριόριστα 15 ή με το 35 και άνω;

Χμμμ...Δεν το προσεξα.Αν την ξαναδειξει θα το προσεξω.

Φιλικά Γιάννης

Η διαφήμιση με τις γιαγιάδες είναι με το Απεριόριστα 15 ή με το 35 και άνω;

35 και ανω νομιζω διαβασα.

Παιδιά καλησπέρα και απο εμένα. Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.

Έχω μια σύνδεση στη cosmote, είμαι παλιός συνδρομητής απο το 2001, και κάπου απο το 2003 έχω το cosmote 240. Tωρα πλέον έχω το προνομιακό 240. Έχω βάλει μαζί την υπηρεσία freeze για να μου παγώνει τη χρέωση(3,5 ευρώ) και την υπηρεσία 600+600(7,5 ευρώ). Το θέμα είναι οτι πληρώνω κάθε μήνα 50-52 ευρώ.

Πρόσφατα είδα τα προγράμματα Απεριόριστα όπως π.χ το Απεριόριστα 45 που μοιάζει με το δικό μου στα χρήματα αλλα μιλάς πολύ παραπάνω.

Το ερώτημα που τίθεται είναι να προχωρήσω στην αλλαγή του προγράμματος (πόσο μάλλον που σου κάνουν και - 10 ευρώ πάγιο για ένα χρόνο=35 ευρώ το μήνα) ή να παραμείνω στο προνομιακό πρόγραμμα που βρίσκομαι τόσα χρόνια; Μετα το χρόνο θα γίνεται προνομιακό Απεριόριστο 45;

Τέλος, έχω αναβάθμιση συσκευής 185 ευρώ (μόνο 185 ευρώ μετα απο τόσα χρόνια συνδρομητής).Υπάρχει περίπτωση το ποσό αυτό να ανέβει με αυτήν την αλλαγή προγράμματος;

Δεν ξέρω πως να κινηθώ για να βγεί κερδισμένη η τσέπη μου μιλώντας στα ίδια επίπεδα όμως! Ευχαριστώ πολύ! Χρόνια πολλά!

Edited by Anemelos1

35 και ανω νομιζω διαβασα.

Μολις ειδα την διαφιμηση. Οντως μεχρι 17/4 για προγραμματα 35 και ανω.

Φιλικά Γιάννης

... Μετα το χρόνο θα γίνεται προνομιακό Απεριόριστο 45; ...

Τα "προνομιακά" δεν δίνονται πλέον (άλλο εσύ που το είχες ήδη πριν καταργηθεί). ;)

Διευκρίνιση: εννοώ ότι ναι μεν τώρα έχεις "προνομιακό" πρόγραμμα, αλλά πλέον ΔΕΝ δίνονται προνομιακά προγράμματα οπότε ΥΠΟΘΕΤΩ ότι δεν θα έχεις τίποτε "προνομιακό" μετά τον 1ο χρόνο εάν αλλάξεις πρόγραμμα. Αλλά για να είσαι σίγουρος ... μια κλήση στο 1212 είναι ... μονόδρομος! :)

Edited by greatst
προσθήκη διευκρίνισης

Τα "προνομιακά" δεν δίνονται πλέον (άλλο εσύ που το είχες ήδη πριν καταργηθεί). ;)

Διευκρίνιση: εννοώ ότι ναι μεν τώρα έχεις "προνομιακό" πρόγραμμα, αλλά πλέον ΔΕΝ δίνονται προνομιακά προγράμματα οπότε ΥΠΟΘΕΤΩ ότι δεν θα έχεις τίποτε "προνομιακό" μετά τον 1ο χρόνο εάν αλλάξεις πρόγραμμα. Αλλά για να είσαι σίγουρος ... μια κλήση στο 1212 είναι ... μονόδρομος! :)

Δεν υπάρχουν Unlimited προνομιακά .

Αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί σε ένα χρόνο....

Παίδια αν ανανεώσω το συμβολαιο μου (ειμαι στο Cosmote 35 απεριοριστα) θα έχω έκπτωση 10€ ΚΑΙ επιδότηση συσκευής;;;;
Ακομα μαθαίνω......

Παίδια αν ανανεώσω το συμβολαιο μου (ειμαι στο Cosmote 35 απεριοριστα) θα έχω έκπτωση 10€ ΚΑΙ επιδότηση συσκευής;;;;

Την εκπτωση σιγουρα.Για την επιδοτηση δεν εχει ξεκαθαρισει γιατι κανονικα εληγε 3/4 αλλα στην διαφιμηση με τις γιαγιαδες μιλαει για το παγιο μονο μεχρι 17/4 . Αυριο με ενα τηλ θα ξερεις . Αν λειτουργει και σημερα παρε το 1212 απο το κινητο σου.

Φιλικά Γιάννης

Η προσφορά των μεγάλων επιδοτήσεων, πήρε εξίσου παράταση;

Τελικά στην Cosmote δεν ξέρουν τι τους γίνεται. 3 κοπέλες μας είπαν οτι η προσφορά με την έκπτωση στα Απεριόριστα λήγει στις 3/4 και μία κοπέλα ότι λήγει στις 17/4. Ας ενημερώνουν καλύτερα το προσωπικό τους...

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Τελικά στην Cosmote δεν ξέρουν τι τους γίνεται. 3 κοπέλες μας είπαν οτι η προσφορά με την έκπτωση στα Απεριόριστα λήγει στις 3/4 και μία κοπέλα ότι λήγει στις 17/4. Ας ενημερώνουν καλύτερα το προσωπικό τους...

προφανώς η τέταρτη κοπέλλα διαβάζει Myphone!!

Ειπαμε μερικοι ειναι ακομα στο αρνι!:D Απο αυριο λογικα θα ξερουμε αν ισχυει και καμια επιδοτηση.

Παιδια και εγω το εχω μεγαλη απορια τι θα γινει με την εκπτωση.

Οσον αφορα την επιδοτηση : Ειχε μεγαλυτερη επιδοτηση απο το κανονικο ;;;

Επισης αν παω να κανω προγραμμα που με συμφερει καλύτερα :Γερμανός ,Κοσμοτε ή e-shop ;Οι προσφορες ισχυουν και για τα 3 προαναφερθεντα καταστηματα ;

Κατι τελυταιο.Οταν λεει -10ε παγιο θα μας ερχεται 25 +φορους (κανα 32αρι ) ;

Γιατι ****το το κανανε ως 3/4 για να μην παει κανεις μ.βδομαδα ;

edit : Τωρα πηρα τη Κοσμοτε και με ενημερωσαν οτι η προσφορα για το παγιο (-10ε ) ισχυει ως τις 17 του μηνα.

Οσον αφορα τις επιδοτησεις ειναι στη λογικη του καταστηματος.

Και μια ερωτηση αν μπορει κανεις να μου απαντησει.Εστω οτι παω αυριο στο γερμανο και κανω μια συνδεση απεριοριστα 35 κ μια 15 για τους γονεις μου.Η αδερφη μου εχει κ αυτη συνδεση στην Κοσμοτε.Μπορω να τα φερνω ολα σε ενα λογαριασμο (οικογενειακο λεγεται αυτο ) ;

Ποση επιδοτηση θα εχω.Θελω να παρω το Βιβαζ δωρεαν με τις 2 νεες αυτες συνδεσεις ;

Αμα τους πω οτι θα φυγω για αλλες εταιρειες θα μου κανουν καλυτερη επιδοτηση ;

Edited by zerow

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]