xaxa1982 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις... Πώς να βάλει στα έξοδα τις κάρτες ανανέωσης? Και αυτό τι σχέση έχει με αυτό που έλεγε ο deadp για τα συμβόλαια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις... Πώς να βάλει στα έξοδα τις κάρτες ανανέωσης? Και αυτό τι σχέση έχει με αυτό που έλεγε ο deadp για τα συμβόλαια? Έχει και παραέχει. Ας τα κάνει η εταιρεία τα συμβόλαια καρτοκινητά CU ή What's Up, και να δίνουν τις αποδείξεις στο λογιστήριο. Πόσο δύσκολο είναι πια; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 http://www.cosmote.gr/content/el/resources/html/COSMOTEMOBILE_DEIKTES.htm Δεν ειναι λιγο μεγαλο το ποσοστο αναπαντητων κλησεων στο 1212; Η δεν καταλαβα καλα; Περιεργο μου φενεται.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 καλησπερα παιδες,σε λιγο καιρο εχω απο cosmote 3 επιδοτησεις των 100 ευρω η καθε μια.οι συνδεσεις ειναι στο ιδιο ονομα και στο ιδιο αφμ.γνωριζει καποιος σιγουρα αν γινεται να τις ενωσω και να παρω μια συσκευη αξιας 300 ευρω? thnx εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 μονο εαν πας και τις βαλεις ολες μαζι σε ενα οικογενειακο προγραμμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 ειναι σιγουρο αυτο φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 ειναι σιγουρο αυτο φιλε μου? Δυστυχώς έτσι είναι. Κι εγώ όταν τους ρώτησα, μου είπαν ότι πρέπει να μπούμε σε οικογενειακό και πρέπει οποσδήποτε να γίνει μία νέα σύνδεση η να αλλάξει αριθμό ένας απ'τους 3 μας. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 παιδες ρωτησα σε καταστημα τελικα αλλα και στην εξυπηρετηση πελατων,μπορει να γινει προσθεση του ποσου των επιδοτησεων απο 3 διαφορετικες συνδεσεις αρκει ολες να ναι στο ιδιο ονομα και αφμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 παιδες ρωτησα σε καταστημα τελικα αλλα και στην εξυπηρετηση πελατων,μπορει να γινει προσθεση του ποσου των επιδοτησεων απο 3 διαφορετικες συνδεσεις αρκει ολες να ναι στο ιδιο ονομα και αφμ. Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Σίγουρα μίλησες με την εξυπηρέτηση πελατών; 1212; Και σου είπαν ότι μπορείς να ενώσεις ποσά 3 συνδέσεων για να πάρεις μια συσκευή χωρίς αυτές οι συνδέσεις να είναι σε οικογενειακό πακέτο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 ναι φιλε μου.ακριβως οπως στο λεω.και μενα μου εκανε εντυπωση διοτι περυσι ιδια εποχη ειχα παρει 3 κινητα των 100 ευρω.μου ειπαν πως εφ'οσων οι 3 συνδεσεις ειναι στο ιδιο αφμ και ονομα τοτε το ποσο μπορει να ενωθει!θα περασω αυριο και απο κανα καταστημα να το τσεκαρω για ασφαλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Αυτό θα το ελέγξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Σίγουρα μίλησες με την εξυπηρέτηση πελατών; 1212; Και σου είπαν ότι μπορείς να ενώσεις ποσά 3 συνδέσεων για να πάρεις μια συσκευή χωρίς αυτές οι συνδέσεις να είναι σε οικογενειακό πακέτο;;; Δεν ξέρω για τη Cosmote, πάντως στη Vodafone αυτό γίνεται εδώ και χρόνια, το έχω κάνει πολλές φορές. Νομίζω και στη Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 οποιος εχει την διαθεση παιδες να το διπλοτσεκαρει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Θα το ελέγξω και θα σου πω αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Για δείτε το ρε παιδιά και πείτε στα σίγουρα γιατί ρώτησα στον γερμανό 2-3 φορές και αυτό μου είπαν... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 o Γερμανος και το Πλαισιο ΔΕΝ μπορουν το κανουν,η ενοποιηση των επιδοτησεων μπορει να γινει μονο σε oteshop. soz που δεν το ανεφερα πιο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Εγώ πήρα το omnia σε Γερμανό με -50% σε δύο συνδέσεις τσάμπα, άρα γίνεται...Δεν ξέρω αν μου το έκαναν κατά λάθος πάντως εγώ δε πλήρωσα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Στην προσφορά με τα 500' δεν περιλαμβάνονται βιντεο-κλήσεις σωστά? Και προφανώς πρώτα καταναλώνει τα 500' και μετά από τον δωρεάν χρονο του προγράμματος (για κλήσεις προς Κοτε πάντα). Ετσι δεν είναι? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 περιλαμβανονται βιντεοκλησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Επειδή θέλω να κάνω σύνδεση συμβολαίου σε ένα cosmote shop, και τυχαίνει να μην έχω εδώ το εκκαθαριστικό της εφορίας, θέλω να ρωτήσω κάποιον αν ξέρει: αρκεί βεβαίωση απόδωσης ΑΦΜ και το χαρτί των αποδοχών μου? ΥΓ: Δημόσιος Υπάλληλος είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 να ρωτησω και γω κατι.....ειχα παρει πριν 7-8 μηνες ενα κινητο στο cosmote 180...μπορω να αλλαξω προγραμμα τώρα ή πρεπει υποχρεωτικα να κλεισω χρονο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 να ρωτησω και γω κατι.....ειχα παρει πριν 7-8 μηνες ενα κινητο στο cosmote 180...μπορω να αλλαξω προγραμμα τώρα ή πρεπει υποχρεωτικα να κλεισω χρονο; Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της cosmote ισχύουν τα παρακάτω: "Οι συνδρομητές των οικονομικών προγραμμάτων έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα μεγαλύτερου παγίου, ατελώς και οποτεδήποτε. Μετάβαση σε πρόγραμμα με μικρότερο πάγιο είναι δυνατή μετά την πάροδο τριών (3) μηνών από την αρχική ενεργοποίηση (ή ανανέωση) και ενός (1) μήνα από την προηγούμενη αλλαγή." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 σ ευχαριστω για την απαντηση...θα παρω τη δευτερα τηλ να κανω την αλλαγη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 σ ευχαριστω για την απαντηση...θα παρω τη δευτερα τηλ να κανω την αλλαγη.... Καλείς χωρίς χρέωση το 1213 για αλλαγή προγράμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 να σαι καλα ρε alany...thanks και παλι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts