DENIOR Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Έκανα μία ανάλογη ερώτηση στην ενότητα της Wind, μιας και θέλω να γνωρίζω τι ισχύει και στις δύο εταιρείες. Αν λοιπόν ένας πελάτης συμβολαίου Cosmote βρίσκεται στο εξωτερικό και επιθυμεί να λάβει τα μηνύματα του τηλεφωνητή του, τι ακριβώς πρέπει να κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Υπάρχει ένας αριθμός στον οποίο καλείς από σταθερό και ακούς τα μηνύματα του τηλεφωνητή σου όπως ακριβώς θα τα άκουγες κ από το κινητό σου. Τουλάχιστον εγώ αυτό είχα κάνει από Καναδά. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kull Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Παιδιά συγνώμη για την εμβόλιμη ερώτηση αλλά πονέσαν τα ματάκια μου να ψαχνω όλο το θέμα. Αν δεν κανεις ανανεώση συμβολαίου στο 12μηνο και συνεχίσεις στο ίδιο πρόγραμμα, αργότερα δικαίουσε μεγαλύτερη επιδότηση; Γενικά η cosmote αυξάνει την επιδότηση όσο περνάε ο καιρός ή την χάνεις και περιμένεις το επόμενο 12μηνο να σου δώσουν το ίδιο ποσό (περιπου); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Δεν την χάνεις, αλλά ούτε ανεβαίνει. Μπορείς να την πάρεις οποιαδήποτε στιγμή, απλά ξαναπροσδιορίζεται απλά βάση της χρήσης των τελευταίων 12 μηνών :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kull Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Κάποιος φίλος μου είπε ότι στην vodafone αν γκρινιάξεις για το ύψος της επιδότησης και απειλήσεις να φύγεις σου αυξάνουν το ποσό σημαντικά. Ενδεικτικά μου είπε ότι αν εχεις 100€ μπορεί να στην ανεβάσουν ίσως και 180 € (λεπτομέριες και προϋποθέσεις δεν γνωρίζω). Η συνομιλία για το συγκεκριμένο θέμα έγινε μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και όχι σε κατάστημα. Ξέρεται να ισχύει κάτι ανάλογο και στην cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Το πιο πιθανό αν τους πεις ότι θα φύγεις (αν καταφέρεις να μιλήσεις τελικά με την εξυπηρέτηση πελατών γιατί σε βάζει σε αναμονή και κάπου στο 3λεπτο πέφτει η γραμμή), μάλλον θα σου απαντήσουν σκασίλα τους και να το κάνεις... Είπαμε, κοσμοτέ είναι αυτή... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karetsos Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Λοιπόν, για ατομικά προγράμματα, ισχύουν τα εξής: 1. Η επιδότηση συσκευής υπολογίζεται με βάση τους 12 τελευταίους μήνες. 2. Αν περάσει ένας μήνας επιπλέον, απλά δεν υπολογίζεται ο πρώτος, αλλά ουσιαστικά από τον 2ο έως τον 13ο, κτλ... Φυσικά μπορεί να αλλάξει και το ποσό. 3. Επιστολή πλέον δεν στέλνεται στου περισσότερους. Απλά μόλις κλείσεις χρόνο, παίρνει τηλ. στο 1212 και μαθαίνεις το ποσό της επιδότησης και τους όρους. Η απλά πηγαίνεις σε ένα κατάστημα που εξυπηρετεί cosmote. 4. Το ποσό υπολογίζεται με βάση την χρήση του κινητού στο διάστημα των τελευταίων 12 μηνών, χωρίς να υπολογίζονται οι φόροι και τυχόν χρεώσεις από περιαγωγές. 5. Αν η χρήση μας είναι πολύ μικρή, πιθανόν η cosmote να μας ζητήσει να αλλάξουμε πρόγραμμα. Επίσης συχνά με την επιλογή μεγαλύτερου προγράμματος μας προσφέρεται λίγο μεγαλύτερο ποσό. 6. Αν δε μας αρέσει το ποσό που δικαιούμαστε, δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.(εκτός από το να διακόψουμε τη σύνδεση....) 7. Μπορούμε να εξυπηρετηθούμε από οποιοδήποτε κατάστημα που εξυπηρετεί cosmote, όχι υποχρεωτικά από αυτό που κάναμε τη σύνδεση. Αυτό ισχύει και για το δίκτυο (δηλ. ΟΤΕ, Γερμανός κτλ.) 8. Με κάθε επιδότηση δικαιούμαστε και μία κάρτα what's up των 3€. Παράθεση Nokia και ξερό ψωμί ... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Επειδή δεν βρίσκα κάποιο ανάλογο θρεντ αναγκάζομαι να ρωτήσω εδώ για το κέντρο μυνημάτων της Cosmote.. Στο σπίτι δεν έχω σχεδόν καθόλου σήμα αλλά είχα συνηθίσει.. Τελευταία μαθαίνω από φίλους ότι πολλά από το μυνήματα που μου στέλνουν δεν τα λαμβάνω.. Φταίει το κέντρο μυνημάτων? Η' κάτι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Επειδή δεν βρίσκα κάποιο ανάλογο θρεντ αναγκάζομαι να ρωτήσω εδώ για το κέντρο μυνημάτων της Cosmote.. Στο σπίτι δεν έχω σχεδόν καθόλου σήμα αλλά είχα συνηθίσει.. Τελευταία μαθαίνω από φίλους ότι πολλά από το μυνήματα που μου στέλνουν δεν τα λαμβάνω.. Φταίει το κέντρο μυνημάτων? Η' κάτι αλλο? Όχι δε φταίει το κέντρο. Πες τους φίλους σου να βάλουν στο «μέγιστο χρόνο»την αποστολή του μηνύματος. Μέσα σε 3 24ωρα αν δεν έχεις σήμα έτσι, χάνεις το μήνυμα. Αν το έχουν πχ. μόνο στην 1ώρα αν στη 1αυτή ώρα δε λάβεις το μήνυμα λόγω κακού σήματος, τότε αυτό χάνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Κάποιος φίλος μου είπε ότι στην vodafone αν γκρινιάξεις για το ύψος της επιδότησης και απειλήσεις να φύγεις σου αυξάνουν το ποσό σημαντικά. Ενδεικτικά μου είπε ότι αν εχεις 100€ μπορεί να στην ανεβάσουν ίσως και 180 € (λεπτομέριες και προϋποθέσεις δεν γνωρίζω). Η συνομιλία για το συγκεκριμένο θέμα έγινε μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και όχι σε κατάστημα. Ξέρεται να ισχύει κάτι ανάλογο και στην cosmote; Σίγουρα οι αυξήσεις τις Vodafone είναι πιο γενναιόδωρες, ίσως επειδή έχει ανάγκη και πελάτες. Ακόυστε οι τραγικοί στην Cosmote.. (H πιο άθλια αντιμετώπιση πελάτη που μπορεί να υπάρξει) Παίρνω τηλ 10/12 για να παραπονεθώ για την επιδότηση, μου λένε οκ κρατάμε αίτημα και θα σε ενημερώσουμε. Περιμένω μέχρι Παρασκευή.. τίποτα! Δευτέρα απογευμα παίρνω τηλεφωνο, λέω τι γίνεται? μην ανησυχειτε καθόλου μου λέει η εκπρόσωπος, θα σας καλέσουνε. ξαναπαίρνω σήμερα, ναι λεει έχει γίνει η αυξηση της επιδότησης απο την Παρασκευη 14/12. Α ωραία λέω τι ποσό? 270 μου λέει (απο 240, για 3 συνδεσεις) Καλα λεω είμαστε σοβαροί? Περιμένω μια απάντηση μιαμιση εβδομάδα, δεν μπαίνει κανείς στον κόπο να με καλέσει (να μου πει δεν γίνεται στο κατω κάτω, αλλά να ξέρω), σας ενοχλώ κάθε μέρα και η απάντηση είναι +30ευρώ? για ψιλικατζίδες μας πέρασαν? Αντε γειάααααααααααααα Cosmote... Εγώ θα χάσω? Αντε γειάααααααααααααααααααα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Γεια σας Μου εκανε ο πατερας μου μεταβιβαση της συνδεσης του (που την εχει 6 χρονια) κ θα ερχετε ο λογαριασμος στο ονομα μου. Παραλληλα μπηκα στο cosmote 120 πλεον.Μπορω να κανω φορητοτητα στην wind ή επειδη αλλαξα προγραμμα (βασικο του πατερα μου σε cosmote 120 δικο μου) πρεπει ενα χρονο να ειμαι σε cosmote 120 ?? Υπαρχει καποιος τροπος να δω την διαρκεια του συμβολαιου μου κ να δω αν ειμαι αοριστου ή οχι?? (Αν παω στην wind κ τους πω για φορητοτητα,θα ελεγξουν τις παραπανω λεπτομερειες αραγε ή θα μου κανουν κατευθειαν την αλλαγη χωρις να ελεγξουν την διαρκεια του συμβολαιου μου στην cosmote?? ) Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Με αφορμή το τελευταίο ποστ θέλω να κάνω κι εγώ μια ερώτηση : Έχω συμβόλαιο 6-7 χρόνια τώρα. Στο όνομα μου έχει γίνει η μεταβίβαση από το καλοκαίρι. Στον τελευταίο λογαριασμό κατέβασα το πρόγραμμα από 240 σε 120. Πρόσφατα όμως φλέρταρα με τις τιμές που δίνει η Wind σε προγράμματα Flexy. Έχω τη δυνατότητα να μεταφερθώ? Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια απαγόρευση, έτσι? Οσο για το αν συμφέρει (οικονομικά πάντα) η φορητότητα σε κάποιο Flexy (γύρω στα 25€ πάγιο) μπορεί κάποιος να μου το απαντήσει από δω, ή να ψάξω στην ενότητα της Wind? Ευχαριστώ! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Γεια σας. Φευγω σε λιγο καιρο για Κυπρο και εχω ηδη συμβολαιο με την cosmote για αλλους 10 μηνες (cosmote240). Μηπως υπαρχει καποιο προγραμα με roaming στο οποιο μπορω να μεταφερθω ετσι ωστε να μην παει χαμενη η τωρινη μου συνδεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Γεια σας. Φευγω σε λιγο καιρο για Κυπρο και εχω ηδη συμβολαιο με την cosmote για αλλους 10 μηνες (cosmote240). Μηπως υπαρχει καποιο προγραμα με roaming στο οποιο μπορω να μεταφερθω ετσι ωστε να μην παει χαμενη η τωρινη μου συνδεση? Αντιγράφω από την σελίδα http://www.cosmote.gr/cosmote/portlets/ForYou/pricelist.jsp?locale=el_GR&pricelistType=contractplan&breadcrumbTitle=COSMOTE%20240 Οι συνδρομητές των οικονομικών προγραμμάτων έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα μεγαλύτερου παγίου, ατελώς και οποτεδήποτε. Μετάβαση σε πρόγραμμα με μικρότερο πάγιο είναι δυνατή μετά την πάροδο τριών (3) μηνών από την αρχική ενεργοποίηση (ή ανανέωση) και ενός (1) μήνα από την προηγούμενη αλλαγή. Με λίγα λόγια μόλις κλείσεις 3 μήνες κάνεις μια αλλαγή στο χωρίς πάγιο και τελείωσες. Στην Κύπρο προφανώς σε συμφέρει να χρησιμοποιείς τοπική κάρτα αν θα μείνεις πολύ καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Γεια σας Μου εκανε ο πατερας μου μεταβιβαση της συνδεσης του (που την εχει 6 χρονια) κ θα ερχετε ο λογαριασμος στο ονομα μου. Παραλληλα μπηκα στο cosmote 120 πλεον.Μπορω να κανω φορητοτητα στην wind ή επειδη αλλαξα προγραμμα (βασικο του πατερα μου σε cosmote 120 δικο μου) πρεπει ενα χρονο να ειμαι σε cosmote 120 ?? Υπαρχει καποιος τροπος να δω την διαρκεια του συμβολαιου μου κ να δω αν ειμαι αοριστου ή οχι?? (Αν παω στην wind κ τους πω για φορητοτητα,θα ελεγξουν τις παραπανω λεπτομερειες αραγε ή θα μου κανουν κατευθειαν την αλλαγη χωρις να ελεγξουν την διαρκεια του συμβολαιου μου στην cosmote?? ) καποιος?? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Μετά την πάροδο 2 μηνών μπορείς να πάς σε όποια εταιρεία θές. Άν όμως πήρες επιδότηση αυτή θα πρέπει να επιστραφεί .(όλη πριν τους 6 μήνες και μετά μείωση κατά 16,66% για κάθε μήνα μέχρι τους 12) Επιπλέον ισχύει αυτό που έγραψα πιό πάνω: Οι συνδρομητές των οικονομικών προγραμμάτων έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα μεγαλύτερου παγίου, ατελώς και οποτεδήποτε. Μετάβαση σε πρόγραμμα με μικρότερο πάγιο είναι δυνατή μετά την πάροδο τριών (3) μηνών από την αρχική ενεργοποίηση (ή ανανέωση) και ενός (1) μήνα από την προηγούμενη αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Επιδοτηση δεν πηρα... Τελικα ομως δεν εχω καταλαβει αν μπορω να κανω φορητοτητα στην wind βοηθεια?? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyros15 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Μια απλή ερώτηση: Είμαι χρόνια με σύνδεση στην cosmote αλλά δεν έχω μεγάλους λογαριασμούς για να πάρω επιδότηση. Επειδή λήγει το συμβόλαιο μου και θέλω νέο κινητό μπορώ να κάνω νέα συνδεση με τον ίδιο αριθμό ώστε να έχω καλύτερη επιδότηση (στην cosmote ή αλλιώς σε άλλη εταιρία)???:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Γεια σας Μου εκανε ο πατερας μου μεταβιβαση της συνδεσης του (που την εχει 6 χρονια) κ θα ερχετε ο λογαριασμος στο ονομα μου. Παραλληλα μπηκα στο cosmote 120 πλεον.Μπορω να κανω φορητοτητα στην wind ή επειδη αλλαξα προγραμμα (βασικο του πατερα μου σε cosmote 120 δικο μου) πρεπει ενα χρονο να ειμαι σε cosmote 120 ?? Υπαρχει καποιος τροπος να δω την διαρκεια του συμβολαιου μου κ να δω αν ειμαι αοριστου ή οχι?? (Αν παω στην wind κ τους πω για φορητοτητα,θα ελεγξουν τις παραπανω λεπτομερειες αραγε ή θα μου κανουν κατευθειαν την αλλαγη χωρις να ελεγξουν την διαρκεια του συμβολαιου μου στην cosmote?? ) Γεια σας.Δεν ξερω τι να κανω Πηρα στο 1212 κ με μπερδεψαν περισσοτερο. Παιζει στο τελος να καταλαβε η κοπελια στο τηλεφωνο οτι ζηταω φορητοτητα απο wind σε cosmote,ενω θελω το αναποδο.... :blink: Εχουμε κ λεμε λοιπον. Ειμαι στο cosmote 120 πλεον απο 6/11 (μετα απο μεταβιβαση της συνδεσης απο τον πατερα μου) .Επιδοτηση δεν πηρα. οποτε μπορω να παω στην Wind αμεσα με φορητοτητα ή μετα απο 2 μηνες (δηλ 6/1 ) οπως λεει ο Vasileios?? Μετά την πάροδο 2 μηνών μπορείς να πάς σε όποια εταιρεία θές. Άν όμως πήρες επιδότηση αυτή θα πρέπει να επιστραφεί .(όλη πριν τους 6 μήνες και μετά μείωση κατά 16,66% για κάθε μήνα μέχρι τους 12) Επιδοτηση δεν πηρα. Οι 2 μηνες που κολανε??Αοριστου δεν ειμαι?? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 panos23 αφού δεν έκανες χρήση επιδότησης για συσκευή, μπορείς όποτε θέλεις να κάνεις φορητότητα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Αντιγράφω από την σελίδα http://www.cosmote.gr/cosmote/portlets/ForYou/pricelist.jsp?locale=el_GR&pricelistType=contractplan&breadcrumbTitle=COSMOTE%20240 Οι συνδρομητές των οικονομικών προγραμμάτων έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα μεγαλύτερου παγίου, ατελώς και οποτεδήποτε. Μετάβαση σε πρόγραμμα με μικρότερο πάγιο είναι δυνατή μετά την πάροδο τριών (3) μηνών από την αρχική ενεργοποίηση (ή ανανέωση) και ενός (1) μήνα από την προηγούμενη αλλαγή. Με λίγα λόγια μόλις κλείσεις 3 μήνες κάνεις μια αλλαγή στο χωρίς πάγιο και τελείωσες. Στην Κύπρο προφανώς σε συμφέρει να χρησιμοποιείς τοπική κάρτα αν θα μείνεις πολύ καιρό. Vasileios, για να πας σε μικρότερο πρόγραμμα μπορείς σαφώς μετά το τρίμηνο, αλλά δεν αναφέρει ατελώς!!! αυτό ισχύει νομίζω μόνο στην Vodafone προς το παρόν. Για να πας σε μικρότερο πρόγραμμα, μπορείς μεν, αλλά πρεπει να πληρώσεις αναπόσβεστο ποσό επιδότησης. Μέχρι τώρα έτσι ήταν τουλάχιστον. Αν ισχύει κάτι διαφορετικό διόρθωσε με σε παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Φίλε tasulm. Εγώ έκανα αντιγραφή από την σελίδα της cosmote δίνοντας και την παραπομπή. Για έναν συνδρομητή που θα πάειι στη Κύπρο για τους επόμενους 9 μήνες (πάγια 270 περίπου ευρώ) προφανώς τον συμφέρει η αλλαγή στο μηδενικό πάγιο ακόμα και αν πληρώσει την επιδότηση (που σίγουρα είναι κάτω από 270 ευρώ) Από την Κύπρο δεν υπάρχει κανένας τρόπος να εκμεταλευτεί το 240 που έχει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 panos23 αφού δεν έκανες χρήση επιδότησης για συσκευή, μπορείς όποτε θέλεις να κάνεις φορητότητα. thank u Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Εχω συμβόλαιο 60 προνομιακό με COTE και θέλω να διακόψω ,έχω κλείσει 11 μήνες και κάτι μέρες ,για να ξεμπερδεύω τι πρέπει να κάνω ( δεν θέλω φορητότητα ..) μια και με το 1212 δεν βρίσκω άκρη... Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 COSMOTE ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΑΓΙΟ ' Με το ατομικό πρόγραμμα COSMOTE Μηδενικό Πάγιο, σας παρέχεται για τους έξι πρώτους μήνες η πρόσθετη υπηρεσία COSMOTE 45, δηλαδή 45 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα προς όλα τα εθνικά δίκτυα, με μηνιαία χρέωση 9 ευρώ. Από τον έβδομο μήνα, η πρόσθετη υπηρεσία καταργείται αυτόματα και πληρώνετε ανάλογα με τη χρήση που κάνετε, χωρίς μηνιαία χρέωση και χωρίς δωρεάν χρόνο ομιλίας. # Χρεώσεις προς εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας: 0,0045 ευρώ / δευτ. # Αποστολή γραπτού μηνύματος (σε κινητά ελληνικού δικτύου): 0,085 ευρώ / SMS. # Επιδότηση συσκευής. # Χρονοχρέωση ανά δευτερόλεπτο, μετά τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα # Διάρκεια συμβολαίου 12 μήνες. Δηλαδή το μηνιαίο πάγιο είναι 9 ευρώ για 6 μήνες και μετά τον 6ο μήνα τί γίνεται??Συνεχίζω να πληρώνω κάποιο πάγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts