memoriesradio Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Μακρυνίτσα - Πήλιο Εξωτερικός χώρος. 1 hour ago, johnny_htc said: Πώς σου φαίνεται μέχρι τώρα η εμπειρία με αυτό; Τελικά αυτό διάλεξες, ωραίος Και κυρίως να μας πει για την ευαισθησία στην λήψη (σε σχέση με ένα Xiaomi πχ δίπλα δίπλα), γιατί το Α55 είχε και έχει πολύ χαμηλή ευαισθησία στην λήψη. 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 21 minutes ago, memoriesradio said: Μακρυνίτσα - Πήλιο Εξωτερικός χώρος. Και κυρίως να μας πει για την ευαισθησία στην λήψη (σε σχέση με ένα Xiaomi πχ δίπλα δίπλα), γιατί το Α55 είχε και έχει πολύ χαμηλή ευαισθησία στην λήψη. Πώς και δεν σε βάζει στη 1919 4g; Περίεργο. Από αυτή έρχεται η n78. Για το σήμα n78 είναι χαμηλή η ταχύτητα γμτ. Εντύπωση μου κάνει επίσης ότι φτάνει σήμα απ' την 4903 (PCI 180, 181) που είναι στο κέντρο του Βόλου! 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 7 minutes ago, marios239 said: Πώς και δεν σε βάζει στη 1919 4g; Περίεργο. Από αυτή έρχεται η n78. Για το σήμα n78 είναι χαμηλή η ταχύτητα γμτ. Εντύπωση μου κάνει επίσης ότι φτάνει σήμα απ' την 4903 (PCI 180, 181) που είναι στο κέντρο του Βόλου! Είπαμε ο Mediatek έχει καλό πομποδέκτη... 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 6 minutes ago, memoriesradio said: Είπαμε ο Mediatek έχει καλό πομποδέκτη... Βλέπω κι εγώ διάφορα τρελά στα neighbor cells απ'όταν πήρα το Poco x7 pro. 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Πώς σου φαίνεται μέχρι τώρα η εμπειρία με αυτό; Τελικά αυτό διάλεξες, ωραίος Μέχρι τώρα είναι πολύ vfm. Είναι αρκετά τίμιο και η έκδοση (8/256 gb) είναι ότι πρέπει όχι μόνο για τον απλό user,αλλά και για αυτόν που θέλει να κάνει αρκετά πράγματα και θέλει κάτι στην μεσαία κατηγορία 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Το A56 5G Πόσα CC δίνει με Ν78 και με Ν1; Πχ το A34 δίνει 4CC μαζι με N78 ενώ με Ν1 δίνει 5CC. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 49 minutes ago, memoriesradio said: γιατί το Α55 είχε και έχει πολύ χαμηλή ευαισθησία στην λήψη. Εγώ μέχρι τώρα δούλευα με Turbox το πρώτο μου smartphone και μετά κυρίως Samsung. Ποτέ δεν αντιμετώπισα θέμα με την λήψη,συνεπώς ούτε με αυτό Just now, elkons said: Πόσα CC δίνει με Ν78 και με Ν1; Πχ το A34 δίνει 4CC μαζι με N78 ενώ με Ν1 δίνει 5CC. Γενικώς δεν πολύ κοιτάω Netmonster. Σίγουρα δίνει 4CC με n78,αλλά δεν είμαι σίγουρος νομίζω ότι έχω δει και 5CC,αλλά ξανά λέω δεν είμαι σίγουρος 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Και εγω Samsung, Xiaomi, και πάλι Samsung. Χειρότερο πομποδέκτη από του Galaxy A55 δεν έχω ξανά δει σε Samsung όμως. Να έχουν όλοι σήμα εκτός από αυτό με τον ίδιο πάροχο. Πολύ ευαίσθητο..δε ξερω τι φταίει. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 1 minute ago, elkons said: Και εγω Samsung, Xiaomi, και πάλι Samsung. Χειρότερο πομποδέκτη από του Galaxy A55 δεν έχω ξανά δει σε Samsung όμως. Να έχουν όλοι σήμα εκτός από αυτό με τον ίδιο πάροχο. Πολύ ευαίσθητο..δε ξερω τι φταίει. Καθόλου ευαίσθητο θες να πεις! 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 55 minutes ago, marios239 said: Καθόλου ευαίσθητο θες να πεις! Ζώον κανονικό με λίγα λόγια 😂🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 16 minutes ago, johnny_htc said: Ζώον κανονικό με λίγα λόγια 😂🤣 Ζώον ντυμένο... Έτοιμη και η παραλία του Βόλου στο nPerf, και τώρα καφεδάκι μαζί με Mario239. 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Περιμένω κόντρες 😄 Να ήμουν και γω στον Βόλο.. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 17 minutes ago, elkons said: Περιμένω κόντρες 😄 Να ήμουν και γω στον Βόλο.. Κόντρες μονο με μεζέ και τσίπουρα. 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 17 minutes ago, memoriesradio said: Κόντρες μονο με μεζέ και τσίπουρα. Τσίπουρο ο Μάριος; Ζούμε μεγάλες στιγμές 😅 (αστειεύομαι) Τετάρτη θα είναι κανείς Θεσσαλονίκη διαθέσιμος το απόγευμα; Υπάρχει περίπτωση να πάω για "επαγγελματικές" υποχρεώσεις (εάν δε τις φάει ο συνάδελφος και μείνω εδώ..): 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 1 hour ago, elkons said: Τσίπουρο ο Μάριος; Ζούμε μεγάλες στιγμές 😅 (αστειεύομαι) Τετάρτη θα είναι κανείς Θεσσαλονίκη διαθέσιμος το απόγευμα; Υπάρχει περίπτωση να πάω για "επαγγελματικές" υποχρεώσεις (εάν δε τις φάει ο συνάδελφος και μείνω εδώ..): Για μετρήσεις; Αν είναι στείλε προσωπικό. 1 ώρα πριν, memoriesradio said: Κόντρες μονο με μεζέ και τσίπουρα. Πρέπει να γίνει συνάντηση μελών στη Θεσσσαλονικη. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 1 minute ago, Nikolas14 said: Για μετρήσεις; Αν είναι στείλε προσωπικό. Ε γενικά καφεδάκι μετρήσεις. Θα μάθω από Τρίτη σίγουρα γιατί θα είναι κλειστά Δευτέρα προφανώς. Μολις μάθω θα στείλω γιατί οπως είπα δεν είναι ακόμα σίγουρο. 2 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 1 ώρα πριν, elkons said: Τσίπουρο ο Μάριος; Ζούμε μεγάλες στιγμές 😅 Μακριάαααα. Τσίπουρο ποτέ. Μόνο οι μεζέδες μ' αρέσουν! 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Just now, marios239 said: Μακριάαααα. Τσίπουρο ποτέ. Μόνο οι μεζέδες μ' αρέσουν! Α εγώ 😂 ανάλογα τη περίσταση βέβαια. Να μπούμε και στο Topic, δεν παρατήρησα σήμερα στη Vodafone να χάνει B28. Βέβαια Κυριακή είναι.. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 (edited) 49 minutes ago, Nikolas14 said: Πρέπει να γίνει συνάντηση μελών στη Θεσσσαλονικη. Αυτό θα ήταν ωραίο, αξίζει να το κανονίσουμε κάποια στιγμή. 26 minutes ago, elkons said: Να μπούμε και στο Topic, δεν παρατήρησα σήμερα στη Vodafone να χάνει B28. Βέβαια Κυριακή είναι.. ε, Κυριακή δε νομίζω να κάνουν τίποτα. Παρατραβηγμένο θα ήταν. Edited October 26, 2025 by marios239 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 5 minutes ago, marios239 said: Αυτό θα ήταν ωραίο, σκίζει να το κανονίσουμε κάποια στιγμή. Γινόταν παλαιότερα ξέρω, μετά τη καραντίνα κόπηκαν νομίζω τελείως. 6 minutes ago, marios239 said: ε, Κυριακή δε νομίζω να κάνουν τίποτα. Παρατραβηγμένο θα ήταν. Και ριψοκίνδυνο για αυτές τις μέρες. Λογικά από Τετάρτη ίσως κάνουν δοκιμές Β8. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 (edited) 12 minutes ago, marios239 said: Αυτό θα ήταν ωραίο, σκίζει να το κανονίσουμε κάποια στιγμή. ε, Κυριακή δε νομίζω να κάνουν τίποτα. Παρατραβηγμένο θα ήταν. *Αξίζει, γ**ώ το autocorrect... 5 minutes ago, elkons said: Γινόταν παλαιότερα ξέρω, μετά τη καραντίνα κόπηκαν νομίζω τελείως. Κι εγώ έχω διαβάσει σε παλιά ποστ ότι γινόντουσαν συναντήσεις. Edited October 26, 2025 by marios239 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 3 ώρες πριν, elkons said: Ε γενικά καφεδάκι μετρήσεις. Θα μάθω από Τρίτη σίγουρα γιατί θα είναι κλειστά Δευτέρα προφανώς. Μολις μάθω θα στείλω γιατί οπως είπα δεν είναι ακόμα σίγουρο. Πιθανόν να μπορώ και εγώ Τετάρτη αν δεν είναι πολύ αργά 🙂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Στην περίπτωση που επιβεβαιώσω και έρθω με το καλό, γύρω στις 5 ή 5:30 το απόγευμα θα είμαι Αριστοτέλους. Θα επανέλθω μόλις μου δώσουν το οκ. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Πάλι μόνο με β20 εδω και ώρα Εξαφανισμένη η β28 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 2 minutes ago, Nickchris36 said: Πάλι μόνο με β20 εδω και ώρα Εξαφανισμένη η β28 Παραπάνω ώρα σε σχέση με εχτές; Εδώ έχουμε κανονοικά. Νομίζω κάνουμε τη διαφορά, δεν έχει Β20 💀 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts