Nickchris36 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 (edited) 2 minutes ago, elkons said: Παραπάνω ώρα σε σχέση με εχτές; Εδώ έχουμε κανονοικά. Κάπου εκεί στο εικοσαλεπτο. Την εμφανίζει τώρα ... Ίσως κάτι μαγειρεύουν Χάνεται για αρκετά λεπτά και επανεμφανίζεται Μαζί με 2100 και 800 η μονή της με 2100 Edited October 26, 2025 by Nickchris36 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 3 minutes ago, elkons said: Νομίζω κάνουμε τη διαφορά, δεν έχει Β20 💀 Δε σ κάνω πλάκα, καπουτ η Β20! 2 minutes ago, Nickchris36 said: Μαζί με 2100 και 800 η μονή της με 2100 Για μερικά δευτερόλεπτα συνδέθηκε Β3 και είχε διαθέσιμη στα neighbour cells μόνο B1. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 4 minutes ago, elkons said: Δε σ κάνω πλάκα, καπουτ η Β20! Για μερικά δευτερόλεπτα συνδέθηκε Β3 και είχε διαθέσιμη στα neighbour cells μόνο B1. Κάτι ετοιμάζουν... 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Κλειστή πάλι η Β8 στη Πάρνηθα και micro Σχηματάρι. Τουλάχιστον τώρα που κλείδωσα Β8 δε κατάφερε να συνδεθεί πουθενά (ούτε έξω) 2 minutes ago, Nickchris36 said: Κάτι ετοιμάζουν... Σίγουρα. Άνοιξε για δευτερόλεπτα η Β20 μετά τη ξανά έχασε τελείως και συνδέθηκε Β3. Μπήκε Πάρνηθα 🎉 Κυριολεκτικά προτίμησε Β8 στα -124dBm και έχασε τη Β28. Πολύ πιθανό να μοιράσει διαφορετικά την ισχύ για τη κάθε μπάντα. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Εδώ Βόλο, όλα σταθερά. Δεν παρατηρώ κάτι να ανοιγοκλείνει. Μάλλινο κάτι κάνουν σε συγκεκριμένες περιοχές. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 8 minutes ago, elkons said: Κλειστή πάλι η Β8 στη Πάρνηθα και micro Σχηματάρι. Τουλάχιστον τώρα που κλείδωσα Β8 δε κατάφερε να συνδεθεί πουθενά (ούτε έξω) Σίγουρα. Άνοιξε για δευτερόλεπτα η Β20 μετά τη ξανά έχασε τελείως και συνδέθηκε Β3. Μπήκε Πάρνηθα 🎉 Κυριολεκτικά προτίμησε Β8 στα -124dBm και έχασε τη Β28. Πολύ πιθανό να μοιράσει διαφορετικά την ισχύ για τη κάθε μπάντα. Για να δούμε.... 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Δε μπορώ όμως χωρίς Β20 τρελαίνομαι, κανονίστε να σκάσετε μύτη με Ν20 και αφήσετε Β28 στο LTE, θα μου πέσουν τα μαλλιά. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 1 minute ago, elkons said: Δε μπορώ όμως χωρίς Β20 τρελαίνομαι, κανονίστε να σκάσετε μύτη με Ν20 και αφήσετε Β28 στο LTE, θα μου πέσουν τα μαλλιά. Β είκοσι ονλι 😝 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Έχουν κλείσει όλες τις Β20 εδώ γύρω για κάποιο ανεξήγητο, θα έλεγα λόγο. Κλείδωμα Β20 μπήκε στα -129dBm και SNR -10 με VIO-KALLITHEA.TOP. Σχετικά μακριά συνήθως μόνο GSM έφτανε με ζόρια. 1 1 1 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 4 minutes ago, elkons said: Έχουν κλείσει όλες τις Β20 εδώ γύρω Τι έκαναν λέει;;; Μόλις μείωσαν την κάλυψη τους στο μισό 😂 Α, όχι εντάξει αν υπάρχει ακόμα η b28 καλά είμαστε. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Την άναψε πάλι, πολύ το φιλοσόφησε. 3 minutes ago, marios239 said: Τι έκαναν λέει;;; Μόλις μείωσαν την κάλυψη τους στο μισό 😂 Α, όχι εντάξει αν υπάρχει ακόμα η b28 καλά είμαστε. Έχει Β28 αλλά τι να πρωτοπρολάβει θα ψοφήσει. Θα τα τινάξει τα Huawei πριν την ώρα τους. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Τόσες μέρες πάντως παίζουν με τα Χαβέι τους, ακόμα να δούμε τίποτα... 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 (edited) 41 minutes ago, elkons said: Δε σ κάνω πλάκα, καπουτ η Β20! Για μερικά δευτερόλεπτα συνδέθηκε Β3 και είχε διαθέσιμη στα neighbour cells μόνο B1. Μήπως απλά κρατάει το κινητό την 700αρα για πιο σταθερό σήμα; Συνήθως όταν είσαι σε WiFi κρατάει μια μπάντα και μένει εκεί, δεν κάνει ca. Αν ανοίξεις δεδομένα και κλείσεις WiFi τι γίνεται; Αποκλείεται υριακή βράδυ ανοιγοκλείνουν μπάντες Edited October 26, 2025 by panos.k2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 1 minute ago, panos.k2 said: Μήπως απλά κρατάει το κινητό την 700αρα για πιο σταθερό σήμα; Συνήθως όταν είσαι σε WiFi κρατάει μια μπάντα και μένει εκεί, δεν κάνει ca. Αν ανοίξεις δεδομένα και κλείσεις WiFi τι γίνεται; Αποκλείεται υριακή βράδυ ανοιγοκλείνουν μπάντες; Κάτσε να βρω το CU εάν έχει τίποτα να πειραματιστώ καλύτερα, CA δε κάνει με άλλο δίκτυο. Βασίζομαι με Neighbour cells που εμφανίζει καθώς κάνει σύνδεση κανονοικά από άλλο δίκτυο, μπορώ να κλειδώσω μπάντες και να συνδεθώ επίσης σε οποιοδήποτε τρίτο δίκτυο απλά δε δίνει δεδομένα εννοείται γιατί δεν είναι ο πάροχος μου. Δηλαδή με μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης συνδέομαι. Vodafone συνδέεται και μένει, Nova μετά από λίγο φεύγει. Α καλά έχει λήξει το CU 3 μήνες τώρα. Β8 ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ!! Από eNb 11875 ήρθε Β8. ✨️ γιατί; 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 32 minutes ago, elkons said: ✨️ γιατί; Βρε το έχουμε συζητήσει τόσες φορές αυτό! Σημαίνει ότι ενώ υπάρχει η κεραία στη βάση, δεν υπάρχει το συγκεκριμένο cell, και το netmonster βρίσκει το πιο κοντινό (με βάση enb και άλλα στοιχεία) και δίνει το όνομα. 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 On 25/10/2025 at 8:10 ΜΜ, elkons said: Εμμ χωρίς πλάκα, δε ξέρω αν ήταν bug, με NR Only εμφανίστηκε η Vodafone! Δε με αφήνει βέβαια να συνδεθώ με καμία (Απέτυχε η σύνδεση) Έπαθα ένα μικρό σοκ είναι η αλήθεια. Τώρα εξαφανίστηκε τελείως. Το Phone info που το βρήκες θελω και εγώ για να διαλέξω να έχω κλειδωμένο το 4G 3 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 34 minutes ago, elkons said: Β8 ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ!! Από eNb 11875 ήρθε Β8. Άρα ανοίγουν κι άλλες! Ωραία! 1 minute ago, Dimitris_15 said: Το Phone info που το βρήκες θελω και εγώ για να διαλέξω να έχω κλειδωμένο το 4G Γράφεις στον dialer *#*#4636#*#* ή απ'το netmonster κάτω δεξιά τις τρεις τελείες και phone info. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 5 minutes ago, Dimitris_15 said: Το Phone info που το βρήκες θελω και εγώ για να διαλέξω να έχω κλειδωμένο το 4G Όπως σου είπε ο Μάριος παραπάνω Μετά από επανεκκίνηση όμως να ξέρεις θα πάει πάλι αυτόματο. Μετά το Android 15 (εγώ έχω 16, αλλά και στο 15 το ίδιο είναι) στο μενού με τα δίκτυα κινητής απλά κλείνεις τον διακόπτη "Να επιτρέπεται η υπηρεσία 2G" και έχει κλειδώσει. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Ευχαριστώ παιδιά να είστε καλά 4 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 On 26/10/2025 at 12:43 ΠΜ, marios239 said: Αναβαθμίστηκε!! Άρα ο σατράπης είχε δίκαιο 😁 On 26/10/2025 at 12:46 ΠΜ, Chrischal1908 said: Και η συνεργάτιδα;; Κάτι άκουσα για μικρο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 4 minutes ago, hercoulis said: Άρα ο σατράπης είχε δίκαιο 😁 Έχει κάνει Delete account 😂 Ο Telekomgr κατάφερε πάντως να σβήσει σχεδόν όλες τις φωτογραφίες της Cosmote παντού. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 4 ώρες πριν, elkons said: Έχει κάνει Delete account 😂 Ο Telekomgr κατάφερε πάντως να σβήσει σχεδόν όλες τις φωτογραφίες της Cosmote παντού. Όντως κοιτάω και εγώ για φωτογραφίες με κεραίες της κοσμοτε στο cell mapper και δεν υπάρχει ούτε μια 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 Και από vf δεν υπάρχει, βλ. enb 1012 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 (edited) Μπήκε Ν78 στο eNb13108 🙂 Edited October 27, 2025 by elkons 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 3 minutes ago, elkons said: Μπήκε Ν78 στο eNb13108 🙂 Κέντρο Χαλκίδας; Επιτέλους! 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts