marios239 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 4 minutes ago, elkons said: Βάση μόνο Vodafone ή και NOVA; Έχω μερικές αν είναι να διορθωθεί και η 3028 στη NOVA να φανεί Πάρνηθα και όχι Ιπποκράτειο. Οι βάσεις vf και nova πάνε μαζί λόγω victus. Ότι θες στείλε και θα το δω! 2 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 4 minutes ago, marios239 said: Οι βάσεις vf και nova πάνε μαζί λόγω victus. Ότι θες στείλε και θα το δω! Τι ακριβώς στέλνω; Κατευθείαν όπως φαίνεται στη λίστα με τις πληροφορίες που δίνει; 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 19 minutes ago, marios239 said: Αν είναι εφικτό μπορείς να καταγράψεις και το 2g στο cellmapper; Ασχολούμαι αυτή την ώρα με τη βάση του nm και είναι ευκαιρία να την περάσω και στη vf, αλλά χρειάζομαι και το 2g για να τη βάλω. Δεν ξέρω πόσο θα κάνει να εμφανιστεί, αλλά για την ώρα sparti top😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 1 minute ago, VasilisSam said: Δεν ξέρω πόσο θα κάνει να εμφανιστεί, αλλά για την ώρα sparti top😂 Θεσσαλονίκη δεν είσαι; Πότε έφτασες Σπάρτη 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 Μάλλον κάποιο κοινό pci που προκαλεί μπέρδεμα στο νετμονστερ? Δεν ξέρω πολύ πως πάνε αυτά να πω την αλήθεια 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 9 minutes ago, VasilisSam said: Μάλλον κάποιο κοινό pci που προκαλεί μπέρδεμα στο νετμονστερ? Δεν ξέρω πολύ πως πάνε αυτά να πω την αλήθεια Μπορεί! Σε εμένα δε βρίσκει τα PCI στο LTE (μάλλον κάποιος περιορισμός της Samsung θα είναι οπότε το Netmonster νομίζει είναι 0. Ε λοιπόν εχω καταγράψει κεραία με PCI 0 με αποτέλεσμα να εμφανίζεται όλη την ωρα στα Neighbour ενώ να μην πιάνει καν μέχρι εκεί! 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 1 hour ago, VasilisSam said: Δεν ξέρω πόσο θα κάνει να εμφανιστεί, αλλά για την ώρα sparti top😂 Ευχαριστώ! Εάν φαίνονται τα υπόλοιπα cells, έχουν βάλει 3045, 3046, 3047; 1 hour ago, VasilisSam said: Μάλλον κάποιο κοινό pci που προκαλεί μπέρδεμα στο νετμονστερ? Δεν ξέρω πολύ πως πάνε αυτά να πω την αλήθεια Η vf εδώ και κάποια χρόνια επαναχρησημοποιεί τα 2g cell IDs οπότε αν είναι ήδη στη βάση άλλη κεραία με αυτό το cid θα βγάλει λάθος ονομασία. 1 ώρα πριν, elkons said: Τι ακριβώς στέλνω; Κατευθείαν όπως φαίνεται στη λίστα με τις πληροφορίες που δίνει; Μπορείς να στείλεις screenshot απ'το nm για να τα βάλω πιο άμεσα. 2 2 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 2 minutes ago, marios239 said: Μπορείς να στείλεις screenshot απ'το nm για να τα βάλω πιο άμεσα. Θα στα στείλω σε pm μαζεμένα οργανωμένα ανα κεραία άμα είναι και όποτε μπορέσεις πέρασε τες. Τώρα θα οργανωθώ άργησα λίγο γιατί τελικά ακυρώθηκε η πτήση που είχα. 1 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Κλειστή η 1077 στην Παπάφη {Θεσσαλονίκη). Λέτε να γίνει το θαύμα; Για την ώρα μέσα στο σπίτι με βάζει στο Μακεδονία Palace και σε b20 από πύργο ΟΤΕ. 6 1 1 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 B8 και στην Παπάφη! Απ' όταν ξανάνοιξε βλέπω λίγο χαμηλότερη ισχύ και το snr της b3 είναι στα τάρταρα. Σε τέτοιο σημείο που πλέον κάνει εναλλαγές με B3 από πύργο ΟΤΕ, κάτι που βλέπω πρώτη φορά με ανοιχτή τη 1077! Έχω την εντύπωση ότι κάτι πειράζουν στο δίκτυο, και ελπίζω να είναι σε κάποιο ενδιάμεσο στάδιο γιατί αν μείνει έτσι τη βάψαμε. ----- Μόλις έκανε εναλλαγή σε b7 από πύργο ΟΤΕ, ενώ μέχρι χθές σ'αυτό το σημείο ήταν στα -120+ dbm. Δε μένει κάπου σταθερά για κάποιο λόγο. Με κάνει βόλτες b1 Παπάφη, b3 ΟΤΕ, b28 Μακεδονία Παλλάς, b7 ΟΤΕ, b3 Παπάφη, b8 Παπάφη. 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Κάποιες μετρήσεις απ' τα ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Αρχικά, μέσα στην Opthalmica, χάλια και η vf και η Nova, με σήμα κάτω των -120dbm. Δε περνούσε καμία δεδομένα, και κλήσεις έβγαιναν ανάλογα το σημείο που ήσουν. Υπήρχαν και σημεία που έβαζε σε cosmote για κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Στάση αστικών "Στρατόπεδο", Καλαμαριά (αν θεωρείται Καλαμαριά δηλαδή, δεν έχω ιδέα) Μπότσαρη με Δελφών Μπότσαρη με Βασ. Όλγας Πάνω στη Βασ. Όλγας, λίγο μετά τη στάση Μπότσαρη Και τέλος, στάση Σχολή Τυφλών 7 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 1 hour ago, marios239 said: Κάποιες μετρήσεις απ' τα ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Αρχικά, μέσα στην Opthalmica, χάλια και η vf και η Nova, με σήμα κάτω των -120dbm. Δε περνούσε καμία δεδομένα, και κλήσεις έβγαιναν ανάλογα το σημείο που ήσουν. Υπήρχαν και σημεία που έβαζε σε cosmote για κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Στάση αστικών "Στρατόπεδο", Καλαμαριά (αν θεωρείται Καλαμαριά δηλαδή, δεν έχω ιδέα) Μπότσαρη με Δελφών Μπότσαρη με Βασ. Όλγας Πάνω στη Βασ. Όλγας, λίγο μετά τη στάση Μπότσαρη Και τέλος, στάση Σχολή Τυφλών Να ρωτήσω πως έχει κάνει στο Xiaomi σου να φαίνεται το εικονίδιο του volte στην Vodafone θελω να το κάνω και εγω να φαίνεται στο δικό μου το Xiaomi 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 (edited) Vog - Θεσσαλονίκη Indoor + Hotspot Ας φτιάξουν την συμβατότητα με screenshot + forum + upload + Chrome for Android... Edited November 21, 2025 by memoriesradio 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 4 minutes ago, memoriesradio said: Ας φτιάξουν την συμβατιτητα με screenshot + foroum + upload... Μόνο αυτό; Πήγε να φτιάξει προφίλ ένας φίλος και δε περνάει στο τέλος "ΣΦΑΛΜΑ για τον κάτοχο ιστότοπου: Μη έγκυρο κλειδί ιστότοπου" Το ίδιο επίσης ισχύει για ανάκτηση κωδικού. 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 9 minutes ago, elkons said: Μόνο αυτό; Πήγε να φτιάξει προφίλ ένας φίλος και δε περνάει στο τέλος "ΣΦΑΛΜΑ για τον κάτοχο ιστότοπου: Μη έγκυρο κλειδί ιστότοπου" Το ίδιο επίσης ισχύει για ανάκτηση κωδικού. Τα έχω πει (γράψει) προ πολλού (ψάξτε και διαβάστε τα) ότι δεν έχουν περάσει έγκυρα κλειδιά στο site για το Google Captcha... 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 22 ώρες πριν, marios239 said: Κάποιες μετρήσεις απ' τα ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Αρχικά, μέσα στην Opthalmica, χάλια και η vf και η Nova, με σήμα κάτω των -120dbm. Δε περνούσε καμία δεδομένα, και κλήσεις έβγαιναν ανάλογα το σημείο που ήσουν. Υπήρχαν και σημεία που έβαζε σε cosmote για κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Στάση αστικών "Στρατόπεδο", Καλαμαριά (αν θεωρείται Καλαμαριά δηλαδή, δεν έχω ιδέα) Μπότσαρη με Δελφών Μπότσαρη με Βασ. Όλγας Πάνω στη Βασ. Όλγας, λίγο μετά τη στάση Μπότσαρη Και τέλος, στάση Σχολή Τυφλών Αν λες για στάση στρατόπεδο λες ψηλά στο Νταλίπη… εκεί καλαμαριά θεωρείται. Μια χαρά είναι η μέτρηση… τώρα για τα άλλα αποτελέσματα. Σχολή τυφλών θυμάμαι τις μισές ταχύτητες έβλεπα, μια χαρά είναι. Εγώ στη Κύπρου από πανω είχα 60-80Mbps. Ολγας με Μπότσαρη είναι κάκιστη… σε πετάει σε κεραία/micro που είναι σε 4G ακόμα στο My Market τώρα στην διασταύρωση με Δελφων είναι πυκνοκατοικημένα, τόσο παίζει και στα στενά δυσκολεύει η κατάσταση μέχρι να πιάσει την 539 στη στάση του μετρό Δελφων με Φλέμινγκ. 3 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 Να φανταστώ το Netmonster πάλι κάνει λάθος, όπως στον @VasilisSam έλεγε SPARTI-TOP. Μπορώ να δω από κάπου αν είναι η σωστή; 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 2 minutes ago, elkons said: Να φανταστώ το Netmonster πάλι κάνει λάθος, όπως στον @VasilisSam έλεγε SPARTI-TOP. Μπορώ να δω από κάπου αν είναι η σωστή; Έχει B8 Χαλάνδρι, Μαρούσι;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 3 minutes ago, Chrischal1908 said: Έχει B8 Χαλάνδρι, Μαρούσι;; 2G είναι βρε. Δεν είμαι εκεί, σπίτι μου είμαι! Από εβδομάδα θα περάσω Μαρούσι και Χαλάνδρι όμως, θα τσεκάρω. Σίγουρα θα έχει, Κηφισιά έχει πολλές Β8. 1 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 6 minutes ago, elkons said: Να φανταστώ το Netmonster πάλι κάνει λάθος, όπως στον @VasilisSam έλεγε SPARTI-TOP. Μπορώ να δω από κάπου αν είναι η σωστή; Απ' το γεγονός ότι το lac είναι κόκκινο, μάλλον είναι "μπέρδεμα" και από κάπου αλλού έρχεται. Αν δεις στο τέλος έχει .L που σημαίνει ότι αυτό το cid αντιστοιχεί κανονικά στο lte, απλά το nm για κάποιο λόγο δεν τα φιλτράρει ανάλογα την τεχνολογία. Το συγκεκριμένο cid το βλέπεις 1η φορά; Και αν ναι, σε ποια περιοχή περίπου; 8 minutes ago, Chrischal1908 said: Έχει B8 Χαλάνδρι, Μαρούσι;; Αν έχει καταγράψει κάποιος, μπορείς να δεις και στο cellmapper! Αν πας στις 3 τελείες πάνω δεξιά -> Filters έχει και την επιλογή να φιλτράρεις μόνο τις κεραίες με B8. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 8 minutes ago, marios239 said: Απ' το γεγονός ότι το lac είναι κόκκινο, μάλλον είναι "μπέρδεμα" και από κάπου αλλού έρχεται. Αν δεις στο τέλος έχει .L που σημαίνει ότι αυτό το cid αντιστοιχεί κανονικά στο lte, απλά το nm για κάποιο λόγο δεν τα φιλτράρει ανάλογα την τεχνολογία. Το συγκεκριμένο cid το βλέπεις 1η φορά; Και αν ναι, σε ποια περιοχή περίπου; Ναι 1η φορά έψαξα στο Log. Στην αρχή έδειξε 14km αλλά μετά 0, δε ξέρω αν το υπολόγισε σωστά. Νέα Λάμψακος Εύβοιας σε εξωτερικό χώρο είμαι. Ακόμα και αυτή την ονομασία στη κεραία πρώτη φορά τη βλέπω. Δε πρόλαβα να μπω CellMapper να δω στον χάρτη. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 15 minutes ago, elkons said: Ναι 1η φορά έψαξα στο Log. Στην αρχή έδειξε 14km αλλά μετά 0, δε ξέρω αν το υπολόγισε σωστά. Ή μπήκε κάπου κάποια νέα κεραία ή αναβαθμίστηκε κάποια παλιά, και άλλαξε το 2G της. Συνήθως τέτοια "περίεργα" cid μπαίνουν στις νέες συνεγκαταστάσεις ή αναβαθμίσεις πάνω σε άδειες Nova. 17 minutes ago, elkons said: Νέα Λάμψακος Εύβοιας σε εξωτερικό χώρο είμαι. Ακόμα και αυτή την ονομασία στη κεραία πρώτη φορά τη βλέπω. Δε πρόλαβα να μπω CellMapper να δω στον χάρτη. Δεν έχει καταγραφεί στο cellmapper ο συγκεκριμένος συνδυασμός cid + lac. 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 6 minutes ago, marios239 said: Ή μπήκε κάπου κάποια νέα κεραία ή αναβαθμίστηκε κάποια παλιά, και άλλαξε το 2G της. Συνήθως τέτοια "περίεργα" cid μπαίνουν στις νέες συνεγκαταστάσεις ή αναβαθμίσεις πάνω σε άδειες Nova. Δεν έχει καταγραφεί στο cellmapper ο συγκεκριμένος συνδυασμός cid + lac. LAC ίδιο είναι σε όλες πάντως. Δεν περιμένει κάτι στην απόσταση αυτή αλλά θα το ξανά τσεκάρω κάποια στιγμή 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 On 22/11/2025 at 4:34 ΜΜ, Nikolas14 said: Αν λες για στάση στρατόπεδο λες ψηλά στο Νταλίπη… εκεί καλαμαριά θεωρείται. Μια χαρά είναι η μέτρηση… τώρα για τα άλλα αποτελέσματα. Σχολή τυφλών θυμάμαι τις μισές ταχύτητες έβλεπα, μια χαρά είναι. Εγώ στη Κύπρου από πανω είχα 60-80Mbps. Ολγας με Μπότσαρη είναι κάκιστη… σε πετάει σε κεραία/micro που είναι σε 4G ακόμα στο My Market τώρα στην διασταύρωση με Δελφων είναι πυκνοκατοικημένα, τόσο παίζει και στα στενά δυσκολεύει η κατάσταση μέχρι να πιάσει την 539 στη στάση του μετρό Δελφων με Φλέμινγκ. Είδα μία τις άδειες, έχει βγει τόσο για τη 1333, όσο και για τη 3999 αναβάθμιση με n78 3 sector. Όταν μπουν ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση. 27 minutes ago, elkons said: LAC ίδιο είναι σε όλες πάντως. Είναι το αντίστοιχο του TAC στο 4G, αλλάζει ανά περιοχή. 27 minutes ago, elkons said: Δεν περιμένει κάτι στην απόσταση αυτή αλλά θα το ξανά τσεκάρω κάποια στιγμή Ειδικά επειδή δεν είσαι συνδεδεμένος στο δίκτυο, μην το πολυεμπιστεύεσαι. Το ta του 2g δεν είναι ούτως ή άλλως τόσο ακριβές, σ' αυτό που σου έδειξε βάλε +- 1χλμ. Αν και κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 (edited) Καλησπέρα από Bitola (Μοναστήρι). Μετά την Φλώρινα και μέχρι τον συνοριακό στην Νίκη απλά άθλια τα δίκτυα κινητής. Με το που περνάς τα σύνορα γεια σας. Εικονικό σήμα και τίποτα άλλο. Ταχύτητες αποτυπωμένες στο nPerf για να πάρετε μια γεύση. Και η πράσινη εκτός δικτύου, αλλά σε μικρότερο βαθμό. Παρατημένο δίκτυο, παρατημένη περιοχή. Μήπως τελικά η Μακεδονία έχουμε μπερδέψει που ανήκει και ποιοι έχουν την ευθύνη; Μήπως με πρωτεύουσα τα Σκόπια να ενδιαφερόντουσαν καλύτερα;; Μήπως τελικά οι ντόπιοι να έχουν όλοι κάρτες sim της γείτονος χώρας; ΓΤΠ 2025 Edited November 23, 2025 by memoriesradio 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts