Jump to content

Vodafone 5G εντυπώσεις

CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η αλλαγή μετά από τόσα χρόνια δεν ήταν οικονομικό θέμα αλλά μη τήρησης συμβολαίου αλλά και επόμενων συνεννοησεων συμβολαίων από την cosmote. 

Οπότε θεωρώ είναι αυτονόητο ότι με τις επιλογές που είχα πλέον στους στραβού ο μονόφθαλμος βασίλευε.. 

Τέλος πάντων εγώ μίλησα για συγκεκριμένο τόπο και χρόνο συγκρίσεων που έκανα. 

Θα επανέλθω μετά από καθημερινή χρήση της συγκεκριμένης εταιρείας και του σήματος της. 

Με εντυπωσίασε αρνητικά αυτή η μεγάλη διαφορά. 

Όπως και στην άλλη άκρη της πόλης μετά την Αγίας Σοφίας (Πάτρα) μέτρηση σε 5ο όροφο 650 cosmote 110 vodafone. 

Δεν έχω κάτι με την εταιρεία αντιθέτως με την cosmote τα έχω αλλά να μην γράψω τις διαφορές που εντόπισα; 

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

52 minutes ago, miltos74 said:

Η αλλαγή μετά από τόσα χρόνια δεν ήταν οικονομικό θέμα αλλά μη τήρησης συμβολαίου αλλά και επόμενων συνεννοησεων συμβολαίων από την cosmote. 

Οπότε θεωρώ είναι αυτονόητο ότι με τις επιλογές που είχα πλέον στους στραβού ο μονόφθαλμος βασίλευε.. 

Θα επανέλθω μετά από καθημερινή χρήση της συγκεκριμένης εταιρείας και του σήματος της. 

Όπως και στην άλλη άκρη της πόλης μετά την Αγίας Σοφίας (Πάτρα) μέτρηση σε 5ο όροφο 650 cosmote 110 vodafone. 

Δεν έχω κάτι με την εταιρεία αντιθέτως με την cosmote τα έχω αλλά να μην γράψω τις διαφορές που εντόπισα; 

Κρατάμε μόνο τους άστοχους χαρακτηρισμούς: 

[Το άκουγα για το σήμα της vodafone αλλά ειλικρινά δεν πίστευα τόσο άθλιο. 

Μιλάμε για πέταμα χαχα. Τουλάχιστον να έχω κλήσεις. Χαχαχχα. ]

"μη τήρησης συμβολαίου αλλά και επόμενων συνεννοησεων συμβολαίων". Αν επιτρέπεται φυσικά, τι θέλει να πει ο ποιητής, αφού δεν είναι οικονομικό το ζήτημα "μετεγκατάστασης";

Επίσης στις μετρήσεις δώσε και λεπτομέρειες (screenshot) από NetMonster ώστε να έχουμε μια πιο αντικειμενική εικόνα για το τόσο άθλιο δίκτυο, που είναι για πέταμα, χαχαχαα χαχαχαα, αλλά που τουλάχιστον έχει σήμα μόνο για κλήσεις;

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

6 ώρες πριν, miltos74 said:

Μέσα στο σπίτι έχω 100αρα οπότε δεν με καίει το 5g. 

Σε κλήσεις θέλω να πιστεύω δεν θα έχω θέματα γενικά. 

Όταν φεύγεις από την κοσμοτε και μετά από τόσα χρόνια, ε είναι κάπως…
Για αρχή ενεργοποιείς το wifi calling.

11 ώρες πριν, memoriesradio said:

Απλά το "άθλιο" δίκτυο είναι πολύ γενικευμένο και χτυπάει κάπως άσχημα, όταν έχουμε καλύτερες επιλογές...

Εντάξει μωρέ φόρουμ είμαστε.. δεν το παρουσίασε και σε συνέδριο.. δεν πρόσβαλε κανέναν.. όλοι καταλάβαμε τι έγινε και κανείς δεν λέει πως η Vodafone δεν έχει δίκτυο (απλώς από το σοκ παρασύρθηκε και την είπε άθλια). Τα έχουμε χιλιοπεί και τα λέμε καθημερινά.

12 ώρες πριν, miltos74 said:

Καλή χρονιά να έχουμε. Δεν έχεις όμως πετύχει 2.5ΜΒ ταχύτητα 5G με Κοτε στην Β. Ηπείρου (χτες βράδυ έδινε γύρω στα 70-80). Κι εγώ να την κάνω είμαι γιατί μου έρχεται ανανέωση συμβολαίου απο απεριόριστα όλα με 14.75 στα 28-29ευρώ. Ντροπη!

Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Εντάξει μωρέ φόρουμ είμαστε.. δεν το παρουσίασε και σε συνέδριο.. δεν πρόσβαλε κανέναν.. όλοι καταλάβαμε τι έγινε και κανείς δεν λέει πως η Vodafone δεν έχει δίκτυο (απλώς από το σοκ παρασύρθηκε και την είπε άθλια). Τα έχουμε χιλιοπεί και τα λέμε καθημερινά.

Απλά να μην λέμε γενικευμένες ανακρίβειες, άστοχα σχόλια και χαρακτηρισμούς και φυσικά να παραθέτουμε απλά speedtests χωρίς λεπτομέρειες όπως NetMonster, περιοχή, συσκευή, κτλ, για αντικειμενική άποψη, όπως αρκετοί από εμάς εδώ μέσα κάνουμε, για σωστή ενημέρωση και για την αποφυγή όποιων παρεξηγήσεων...

Και όχι το "σοκ" δεν το δέχομαι, με 3 χαρακτηρισμούς στη σειρά, για εντυπωσιασμούς. Άσε που υπήρχε και λύση για αποφυγή του "σοκ", με δοκιμή κάποιων ημερών με καρτοκινητό, στις επιθυμητές περιοχές, πριν την μετάβαση σε άλλο δίκτυο.

Μου θύμησες το, εντάξει μωρέ δε μιζεριάζουμε, φραπεδιά και παοκάρα... 😄

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

1 hour ago, geovision said:

Καλή χρονιά να έχουμε. Δεν έχεις όμως πετύχει 2.5ΜΒ ταχύτητα 5G με Κοτε στην Β. Ηπείρου (χτες βράδυ έδινε γύρω στα 70-80). Κι εγώ να την κάνω είμαι γιατί μου έρχεται ανανέωση συμβολαίου απο απεριόριστα όλα με 14.75 στα 28-29ευρώ. Ντροπη!

Βορείου Ηπείρου στο Σκαγιοπούλειο είναι αυτή; Δίπλα έχει κεραία η Cosmote με N78 μάλιστα, για βλάβη μου ακούγεται πιο πολύ...

25 minutes ago, memoriesradio said:

Απλά να μην λέμε γενικευμένες ανακρίβειες, άστοχα σχόλια και χαρακτηρισμούς και φυσικά να παραθέτουμε απλά speedtests χωρίς λεπτομέρειες όπως NetMonster, περιοχή, συσκευή, κτλ, για αντικειμενική άποψη, όπως αρκετοί από εμάς εδώ μέσα κάνουμε, για σωστή ενημέρωση και για την αποφυγή όποιων παρεξηγήσεων...

Και όχι το "σοκ" δεν το δέχομαι, με 3 χαρακτηρισμούς στη σειρά, για εντυπωσιασμούς. Άσε που υπήρχε και λύση για αποφυγή του "σοκ", με δοκιμή κάποιων ημερών με καρτοκινητό, στις επιθυμητές περιοχές, πριν την μετάβαση σε άλλο δίκτυο.

Μου θύμησες το, εντάξει μωρέ δε μιζεριάζουμε, φραπεδιά και παοκάρα... 😄

Έχεις δίκιο.. μόνο που είναι ΜΠαοκάρα όχι παοκάρα.. 🙂 καλημέρα!!!

Καλημέρα.

313 σελίδες δεν είναι λίγες.

Ερώτηση, λοιπόν:

στις περιοχές

🔻Αμαρουσίου

🔻Μελισσίων

🔻Βριλησσίων

🔻Κηφισιάς

🔻Νέας Ιωνίας

πώς αξιολογείτε την απόδοση, όσοι είστε συνδρομητές VODAFONE;

Προσώρας, χρησιμοποιώ συσκευή 4G (...iPhone 6s Plus...ναι, το χρησιμοποιώ, αδιάλειπτα, από το 2016, με δύο αλλαγές μπαταρίας...).

Όμως, σύντομα θα την αντικαταστήσω και οποιαδήποτε νέα (ανεξαρτήτως OS), μάλλον θα είναι συμβατή με 5G.

Ευχαριστώ ανεξαρτήτως απόκρισης / ανταπόκρισης.

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

Μελίσσια υπάρχει μέλος εδώ μέσα που θα σε ενημερώσει πως πάει. Πάντως δεν ήταν και πολύ καλά τα πράματα θυμάμαι εκεί. Πιθανότατα και Βριλήσσια το ίδιο που είναι κοντά. @MIKU, τα φώτα σου. Μαρούσι κοντά στο mall που ξέρω μόνο, αρκετά βελτιωμένη η κατάσταση σε σχέση με ένα χρόνο πριν, καθόλου drop calls ας πούμε που ήταν χάλι μαύρο σε εσωτερικους χώρους ειδικά.. 

35 minutes ago, miaow said:

Καλημέρα.

Ερώτηση, λοιπόν:

στις περιοχές

🔻Αμαρουσίου

🔻Μελισσίων

🔻Βριλησσίων

🔻Κηφισιάς

🔻Νέας Ιωνίας

Προσώρας, χρησιμοποιώ συσκευή 4G (...iPhone 6s Plus...ναι, το χρησιμοποιώ, αδιάλειπτα, από το 2016, με δύο αλλαγές μπαταρίας...).

Όμως, σύντομα θα την αντικαταστήσω και οποιαδήποτε νέα (ανεξαρτήτως OS), μάλλον θα είναι συμβατή με 5G.

Νεα Ιωνία είναι αξιοπρεπής, για εμένα δοκιμάζεις με καρτοκινητό CU. 
Επισης επειδή είδα τι συσκευή έχεις με iPhone 13 & 14 Pro που έχω τώρα μια χαρά είμαι με Vodafone, 4G/5G κανονικά και VoLTE απλά ανοίγεις WiFi Calling οπωσδήποτε  και μπορείς να ενεργοποιήσεις για e-sim αν κρατήσεις το QR παραπάνω από μια φορά. Επίσης χρεώνει 0,07€ για iMessage activation.

15 ώρες πριν, miltos74 said:

Πρώτα λεπτά με vodafone, μετά από 35 χρόνια cosmote. 

Μετρήσεις μέσα στο σπίτι στο ίδιο ακριβώς σημείο. 

Το άκουγα για το σήμα της vodafone αλλά ειλικρινά δεν πίστευα τόσο άθλιο. 

Μιλάμε για πέταμα χαχα. Τουλάχιστον να έχω κλήσεις. Χαχαχχα. 

Screenshot_20250107_165341_Speedtest.jpg

Screenshot_20250107_165432_Speedtest.jpg

Screenshot_20250107_165521_Speedtest.jpg

Screenshot_20250107_165608_Speedtest.jpg

Screenshot_20250107_175823_Speedtest.jpg

Screenshot_20250107_175838_Speedtest.jpg

Screenshot_20250107_175907_Speedtest.jpg

Screenshot_20250107_180925_Speedtest.jpg

Λειτουργική είναι αλλά χαμηλές ταχύτητες. Κάπου τόσο έπαιζα και εγώ, τώρα έχουν ανέβει οι ταχύτητες. Βέβαια με κοσμοτε είχα τις τριπλάσιες και παραπάνω από σένα. 

15 ώρες πριν, memoriesradio said:

Καλή χρονιά και σε εσένα!

Ανέφερες μία σύγκριση σε ίδιο σημείο με την Cosmote.

Αναφέρθηκα ότι σε τέτοιες περιπτώσεις (συνήθως) επιλέγουμε τον provider που μας εξυπηρετεί... Αν πάλι είναι καθαρά θέμα οικονομικό, ε τότε δεν κάνει και η πίτα ολόκληρη αλλά και ο σκύλος χορτάτος. Όπως επίσης σε πολλά άλλα σημεία ανά την Ελλάδα να συμβαίνει το εντελώς αντίθετο συγκριτικά πάντα.

Απλά το "άθλιο" δίκτυο είναι πολύ γενικευμένο και χτυπάει κάπως άσχημα, όταν έχουμε καλύτερες επιλογές...

Ξέρεις πόσοι "άθλιοι" του Ούγκο, έχουν "άθλια" Vodafone & Nova, αλλά είναι με αϊφόνια τελευταίας γενιάς, και ψάχνουν να βρουν κανένα χοτσπότι για να πουλήσουν λίγο μούρη;

Και οι περισσότεροι είναι με κάρτα κι ολας. 

Επειδή είχα δει και άλλο νήμα του Μίλτου, ο άνθρωπος ήταν περίπτωση που πλήρωνε πολλά λεφτά το μήνα στη κοσμοτε και δεν ήταν ευχαριστημένος. Δεν είναι ο μόνος, και εγώ έχω φίλο που πληρώνει Gigamax 10GB 25€… 

14 ώρες πριν, miltos74 said:

Περιμένουμε εικόνα, πάντως για Πάτρα κέντρο γύρω από τα ΚΤΕΛ και Πλατεία Γεωργίου είναι αξιοπρεπής σε σήμα και ταχύτητες. Απλά δεν έχει Ν78 πολλές, μια εξ αυτών είναι στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ριο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

3 ώρες πριν, miaow said:

Καλημέρα.

Ερώτηση, λοιπόν:

στις περιοχές

🔻Αμαρουσίου

🔻Μελισσίων

🔻Βριλησσίων

🔻Κηφισιάς

🔻Νέας Ιωνίας

Καλημέρα, νέα Ιωνία, Κηφισιά και Μαρούσι δίνει ταχύτητες αλλά σε κάτι μεγάλες πολυκατοικίες με 20+ διαμερίσματα με πιλοτές για 10+ αυτοκίνητα τότε ίσως να θέλει δοκιμή με καρτοκινητή για να δεις πως είναι το σήμα πρώτα.

Αν συνδεθείς σε micro, δεν τα έχουν αναβαθμίσει ακόμα και είναι με 4g, αν είναι δεν έχει κίνηση δίνει και ταχύτητες αν έχει γεμίσει τότε σέρνεται. Σε κεντρικά σημεία όπως η Κηφισίας είναι γεμάτη με n78.

Για Βριλήσσια Μελίσσια είχαν βγει άδειες πριν μερικές εβδομάδες για κεραίες οπότε αν μπούνε σύντομα θα βελτιωθεί η κάλυψη σε αυτές τις περιοχές.

Δεν θα έλεγα πως έχουν απομείνει κενά κάλυψης όμως στις 3 αυτές περιοχές, το χειρότερο σενάριο είναι να δίνει χαμηλές ταχύτητες.

18 ώρες πριν, miltos74 said:

Το συμβόλαιο αφού είναι νέο μπορείτε να κάνετε αίτηση φορητότητας για Cosmote whats up για 9 μήνες όλα απεριόριστα και μετά βλέπετε πως θα πράξετε. 

Θα δώσετε όμως ποινή αποχώρησης. 

Στο σπίτι έχω τις ίδιες ταχύτητες με την vodafone και την nova και αρκετές φορές δεν δίνει σήμα πέφτει η γραμμή κτλ. 

Nova only Edge SA For Ever.. 

Λοιπόν πήγα για 3 μέρες Θεσσαλονίκη εκτάκτως και μπορώ να πω ότι δεν με κρέμασε καθόλου η Vodafone. Κινήθηκα, κέντρο, λαδαδικα και Καλαμαριά και δεν έπεσε πουθενά σε 4G. Κάνα δυο μετρήσεις που έκανα στην είδα κάτω από 130 και Αριστοτέλους βάρεσε 350. Δεν είχα σχεδόν καθόλου χρόνο για περισσότερες λεπτομέρειες. Απογοήτευση μόνο το κομμάτι της Εγνατίας Γρεβενά Βέροια πολύ 4G με 800ρες μπάντες. 

1 minute ago, katsiletra said:

Λοιπόν πήγα για 3 μέρες Θεσσαλονίκη εκτάκτως και μπορώ να πω ότι δεν με κρέμασε καθόλου η Vodafone. Κινήθηκα, κέντρο, λαδαδικα και Καλαμαριά και δεν έπεσε πουθενά σε 4G. Κάνα δυο μετρήσεις που έκανα στην είδα κάτω από 130 και Αριστοτέλους βάρεσε 350. Δεν είχα σχεδόν καθόλου χρόνο για περισσότερες λεπτομέρειες. Απογοήτευση μόνο το κομμάτι της Εγνατίας Γρεβενά Βέροια πολύ 4G με 800ρες μπάντες. 

Αξιοπρεπέστατη είναι στο κέντρο η βονταφον αλλά και στη καλαμαριά δεν τα πάει άσχημα με εξαίρεση 1-2 σημεία.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

2 minutes ago, Nikolas14 said:

Αξιοπρεπέστατη είναι στο κέντρο η βονταφον αλλά και στη καλαμαριά δεν τα πάει άσχημα με εξαίρεση 1-2 σημεία.

Πάντως μου έκανε εντύπωση πολύ κεραία στις πολυκατοικίες. Ούτε κάλυψη ούτε τίποτα. Με κάτι στύλους ναααα μέχρι πάνω. Γιάννενα ότι είναι σε ταράτσα, λούφα και παραλλαγή. 😂😂

7 minutes ago, katsiletra said:

Πάντως μου έκανε εντύπωση πολύ κεραία στις πολυκατοικίες. Ούτε κάλυψη ούτε τίποτα. Με κάτι στύλους ναααα μέχρι πάνω. Γιάννενα ότι είναι σε ταράτσα, λούφα και παραλλαγή. 😂😂

Εχει αρκετές ναι, εκτός περιοχή Δήμου Συκεών-Νεαπολης που τις κατεβάζουν. Επισης επειδή αναφέρθηκες στα Ιωάννινα, πήραν τηλέφωνο τον φίλο μου που είχε θέμα και του έδωσαν ένα πάγιο δώρο.

Εχει αρκετές ναι, εκτός περιοχή Δήμου Συκεών-Νεαπολης που τις κατεβάζουν. Επισης επειδή αναφέρθηκες στα Ιωάννινα, πήραν τηλέφωνο τον φίλο μου που είχε θέμα και του έδωσαν ένα πάγιο δώρο.

Ωραίος. Άλλη φορά με τον Μπάμπη το βλέπω να κανονίζουμε σε ΣΕΑ για καφέ. 😂😂

18 minutes ago, katsiletra said:

Ναι βρε. Άμα παίζουν σε κέντρα πόλεων, σμπούτσα τους εννοείται, βάζουν τούμπανα ιστούς, ό,τι θα έπρεπε δηλαδή να βάζουν παντού όπως πχ σε σας στον ΟΤΕ. Βάλε δες cellmapper έχει και φωτογραφίες πολλές φορές από ιστούς σε διάφορες πόλεις, πχ Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη ξεχωρίζουν πολλές. 😛

Ωραίος. Άλλη φορά με τον Μπάμπη το βλέπω να κανονίζουμε σε ΣΕΑ για καφέ. 😂😂

Σε ΣΕΑ της Εγνατίας να πάτε (διόδια ) 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣

1 minute ago, johnny_htc said:

Ναι βρε. Άμα παίζουν σε κέντρα πόλεων, σμπούτσα τους εννοείται, βάζουν τούμπανα ιστούς, ό,τι θα έπρεπε δηλαδή να βάζουν παντού όπως πχ σε σας στον ΟΤΕ. Βάλε δες cellmapper έχει και φωτογραφίες πολλές φορές από ιστούς σε διάφορες πόλεις, πχ Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη ξεχωρίζουν πολλές. 😛

Σε ΣΕΑ της Εγνατίας να πάτε (διόδια ) 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣

Ελάτε ΣΕΑ Πλάτανου, το χωριό μου είναι δίπλα.

3 minutes ago, johnny_htc said:

Ναι βρε. Άμα παίζουν σε κέντρα πόλεων, σμπούτσα τους εννοείται, βάζουν τούμπανα ιστούς, ό,τι θα έπρεπε δηλαδή να βάζουν παντού όπως πχ σε σας στον ΟΤΕ. Βάλε δες cellmapper έχει και φωτογραφίες πολλές φορές από ιστούς σε διάφορες πόλεις, πχ Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη ξεχωρίζουν πολλές. 😛Σε ΣΕΑ της Εγνατίας να πάτε (διόδια ) 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣

Θα εγκαινιάσουμε τα καινούρια που θα ανοίξουν τώρα σύντομα σε καμία 50ρια χρόνια. 😂😂😂

Ελάτε ΣΕΑ Πλάτανου, το χωριό μου είναι δίπλα.

Παίζει να είναι και το μοναδικό ΣΕΑ της Εγνατίας; Από Γιάννενα μέχρι εσάς Θεσσαλονίκη που είχα κάνει το 2020, δεν θυμάμαι να υπήρχε άλλο, αλλά θυμάμαι τώρα που το λες ότι είχαμε σταματήσει σε ένα πριν μπω στη Θεσσαλονίκη, ίσως είναι αυτό. Επίσης από Θεσσαλονίκη μέχρι Ξάνθη, επίσης δεν υπάρχει τίποτα και όποιος θέλει πιπί, προσπαθήστε σε κάποιο πολύ εμφανές σημείο και βραδινές ώρες με φακουδάκι και γιλέκο με αντανακλαστικά πάνω του λολ

@Nikolas14 Πάντως άμα έρθω προς τα εκεί ξανά, θα στείλω pm να πάμε να κοντράρουμε και τα  δίκτυα λολ 😅

Edited by johnny_htc

Που είναι εκείνες οι παλιές καλές εποχές που κάναμε και καμιά συνάντηση κι ας είχε και 3G. 4G μόνο στα χαρτιά τότε.. Κάναμε μόνο τα κινητά μόστρα. 😂😂

Edited by katsiletra

17 minutes ago, johnny_htc said:

Παίζει να είναι και το μοναδικό ΣΕΑ της Εγνατίας; Από Γιάννενα μέχρι εσάς Θεσσαλονίκη που είχα κάνει το 2020, δεν θυμάμαι να υπήρχε άλλο, αλλά θυμάμαι τώρα που το λες ότι είχαμε σταματήσει σε ένα πριν μπω στη Θεσσαλονίκη, ίσως είναι αυτό. Επίσης από Θεσσαλονίκη μέχρι Ξάνθη, επίσης δεν υπάρχει τίποτα και όποιος θέλει πιπί, προσπαθήστε σε κάποιο πολύ εμφανές σημείο και βραδινές ώρες με φακουδάκι και γιλέκο με αντανακλαστικά πάνω του λολ

@Nikolas14 Πάντως άμα έρθω προς τα εκεί ξανά, θα στείλω pm να πάμε να κοντράρουμε και τα  δίκτυα λολ 😅

Αν έχω καμιά άδεια από το στρατό ευχαρίστως.

Που είναι εκείνες οι παλιές καλές εποχές που κάναμε και καμιά συνάντηση κι ας είχε και 3G. 4G μόνο στα χαρτιά τότε.. Κάναμε μόνο τα κινητά μόστρα. 😂😂

Εν τω μεταξύ τότε, τα κινητά ήταν όντως ωραία εμφανισιακά για όποιον τα θυμάται. Δηλαδή οκ, τετράγωνες κατασκευές ήταν και είναι για λειτουργικούε λόγους, αλλά προσπαθούσαν να δώσουν μια δόση designιας, ό,τι κρατάς κάτι ιδιαίτερο. Τώρα όλα ίδια και το iphone τείνει να είναι πχ το ίδιο εδώ και 6 γενιές μη σου πω περίπου. Ή xiaomi ξέρω γω, δεν ξέρεις ποιο μοντέλο κρατάς, λολ 🥲