Jump to content

Vodafone 5G εντυπώσεις

CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

7 ώρες πριν, zerokill said:

Το θέμα είναι ότι το 90% των συνδρομητών δεν γνωρίζουν καν τι δικαιώματα έχουν.

Ή βαριούνται να τα ασκήσουν. Πραγματικά δεν θα έπρεπε να ήταν τόσο λάσκα ο κόσμος. Ειδικά εκεί που δίνει τα λεφτά του για να λάβει κάποιες υπηρεσίες και παροχές. Δεν αναφέρομαι μόνο στα θέματα των τηλεπικοινωνιών.

Τώρα που γύρισα μπορώ να γράψω, Λεπτοκαρυά Πιερίας από το κακό στο χειρότερο, 5G και το speedtest μου έβγαζε οτι δεν μπορεί να γίνει speedtest! Καμιά φορά δεν λάμβανα ούτε μηνύματα viber, παιδιά μιλάμε για 0 ! Τόσο απλά . 

19 minutes ago, Arinos said:

Ή βαριούνται να τα ασκήσουν. Πραγματικά δεν θα έπρεπε να ήταν τόσο λάσκα ο κόσμος. Ειδικά εκεί που δίνει τα λεφτά του για να λάβει κάποιες υπηρεσίες και παροχές. Δεν αναφέρομαι μόνο στα θέματα των τηλεπικοινωνιών.

Ο κόσμος πετάει λεφτά για τσιγάρα, πληρώνει στο μπάρ μια μπόμπα πανάκριβη, πάει στην εκκλησία για να παντρευτεί, πάει στα επώνυμα ρουχαλαδικα και πληρώνει 100€ ένα φανελάκι κλπ και εσύ λες να κάνει οικονομία στην κινητή?

Εκτός τόπου και χρόνου η ανάλυση αυτή και δεν βοηθάει πουθενά.

Edited by dimitroula10

6 minutes ago, dimitroula10 said:

Ο κόσμος πετάει λεφτά για τσιγάρα, πληρώνει στο μπάρ μια μπόμπα πανάκριβη, πάει στην εκκλησία για να παντρευτεί, πάει στα επώνυμα ρουχαλαδικα και πληρώνει 100€ ένα φανελάκι κλπ και εσύ λες να κάνει οικονομία στην κινητή.

Εκτός τόπου και χρόνου η ανάλυση αυτή και δεν βοηθάει πουθενά.

Δεκτή η άποψη σου και συμφωνώ μαζί σου αλλά όπως βλέπεις δεν αναφέρομαι ούτε σε οικονομία ούτε συγκεκριμένα στην κινητή οπότε μιλάμε για διαφορετικά πράγματα.

Πλαταμώνα η Vodafone ήταν καταπληκτική όπως και σε όλη την διαδρομή Σκοτίνα-Πλαταμώνας(παράλληλος δρόμος από στην Νέα Εθνική Οδό). Στον οικισμό οι μπάρες ακόμα και στα στενά ήταν φουλ γεμάτες. Στην διαδρομή κυμαίνοταν ανάλογα το σημείο από μια έως full πλήρως λειτουργικές όμως. Νομίζω έχουν και κεραίες κοντά όλες οι εταιρείες(συνεργάτιδες μία και η πράσινη μία στον λόφο πάνω). Στο κάστρο επίσης η Vodafone πολύ καλή με ελάχιστα προβλήματα(η μαύρη είχε πιο πολλά). Σκοτίνα τα έχω πει είναι εξίσου πολύ καλή αν και στην παραλία το απόγευμα χρειάζεσαι το 5G(και ιδιαίτερα η πράσινη). Μέτρηση από Πλαταμώνα με πάρα πολύ κόσμο:20240729_161056.thumb.jpg.c35a6812c4c3748e6bfba64c874064f6.jpg

(χτες βράδυ περί στις 11 το βράδυ η μέτρηση 23:00)

20240722_104726.thumb.jpg.0b56b99a8771b72f9c338c1fb7058ba6.jpg

Βόρεια Μακεδονία 

20240729_161431.thumb.jpg.f86377d792acd3bd39fd6a107a089281.jpg

Αγγλία το φθινόπωρο είχα κόφτη,Ολλανδία τον χειμώνα όχι και τώρα επίσης όχι. Η κοπέλα μου με συμβόλαιο Vodafone RED Unlimited τώρα μόνο δεν είχε "κόφτη"

ΥΓ:Φώτο ημέρας για εμένα από Σκοτίνα:

20240723_195241.thumb.jpg.bc68f67e22aa3aefddaa6e491f1748a1.jpg

Βγήκε στις 18/07/2024 αναβάθμιση για τις συνεργάτιδες στην κεραία βόρεια των Μεθανων και συγκεκριμένα Βόρεια της Βρομολιμνης που καλύπτει κυρίως τη Βόρεια πλευρά της πόλης, στην οποία βρίσκεται και το σπίτι μου, με B1,B3,B7,B20,B28,N1,N78 με eNb 12076. Επίσης για κεραία της Vodafone στον Γαλατά, που εγκαταστάθηκε πέρσι το καλοκαίρι και από την οποία καλύπτεται το παραλιακό μέτωπο των Μεθανων έχει βγει από τον 10/2023 αίτηση για εγκατάσταση B1,B3,B7,B20,B28,N1 και N78. Βέβαια δεν ξέρω αν θα πιάνει N78 σε τόσο μακρινή απόσταση από τον Γάλατα μέχρι τα Μέθανα, ωστόσο N1 έχει κανονικά με γύρω στα 70 mbps με B28 4G N1 5G είτε 5G disconnected με 60 περίπου Mbps

Μέθανα 12076.pdf Γαλατάς 4262.pdf

Edited by Gv2008
Εισαγωγή αρχείων

23 ώρες πριν, MIKU said:

Η Vodafone αφήνει να διακόψεις τα συμβόλαια λόγω δικτύου.

Κάνε το.

23 ώρες πριν, MIKU said:

Η Vodafone αν έχεις αδυναμία δικτύου σε αφήνει. Μιλάς μέσω τσατ με το τεχνικό τμήμα και σου δίνουν το ελεύθερο. Οι άλλες δύο δύσκολα.

Δυστυχώς έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν ξέρω πραγματικά τι είναι καλύτερο...

Όταν έφυγα από Cosmote λόγω τραγικής προσφοράς ανανέωσης και επέλεξα την Vodafone, αν ήξερα ότι θα έκοβαν τις έξτρα Sim δεν θα το κουνούσα από εκεί. 

Είχα την έξτρα Sim μου στο εξοχικό με 3€  για να βλέπω EON, COSMOTE TV  & NETFLIX, τώρα  με 25€ δεν συμφέρει, τόσα έδινα τον μήνα για σταθερή γραμμή και το έκοψα λόγω κόστους. 

Δυστυχώς κάποιοι που έκαναν κατάχρηση του συγκεκριμένου πλεονεκτήματος πήραν στον λαιμό τους και όλους τους υπόλοιπους...

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

5 minutes ago, jimmis11 said:

Δυστυχώς έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν ξέρω πραγματικά τι είναι καλύτερο...

Όταν έφυγα από Cosmote λόγω τραγικής προσφοράς ανανέωσης και επέλεξα την Vodafone, αν ήξερα ότι θα έκοβαν τις έξτρα Sim δεν θα το κουνούσα από εκεί. 

Είχα την έξτρα Sim μου στο εξοχικό με 3€  για να βλέπω EON, COSMOTE TV  & NETFLIX, τώρα  με 25€ δεν συμφέρει, τόσα έδινα τον μήνα για σταθερή γραμμή και το έκοψα λόγω κόστους. 

Δυστυχώς κάποιοι που έκαναν κατάχρηση του συγκεκριμένου πλεονεκτήματος πήραν στον λαιμό τους και όλους τους υπόλοιπους...

Αν η Extra SIM Vodafone με τα 300GB σε καλύπτει από όγκο και κυρίως σήμα, μείνε όπως είσαι, δυστυχώς είναι μονόδρομος.

Αλλιώς κάνε τη διαδικασία και φύγε προς Cosmote/Nova.

ΥΓ: Εγώ ήθελα να βγάλω κάρτα στην Cosmote και δεν πρόλαβα πριν τις κόψουν.

Τώρα δεν πρόκειται να δώσω 25/μήνα, έχω το on the go με κάρτα και βάζω όποτε χρειαστεί.

Π.χ. τώρα έβαλα με 55 ευρώ απεριόριστο για 3 μήνες και είμαι ΟΚ μέχρι τον Οκτώβριο.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

1 hour ago, Gv2008 said:

Βγήκε στις 18/07/2024 αναβάθμιση για τις συνεργάτιδες στην κεραία βόρεια των Μεθανων και συγκεκριμένα Βόρεια της Βρομολιμνης που καλύπτει κυρίως τη Βόρεια πλευρά της πόλης, στην οποία βρίσκεται και το σπίτι μου, με B1,B3,B7,B20,B28,N1,N78 με eNb 12076. Επίσης για κεραία της Vodafone στον Γαλατά, που εγκαταστάθηκε πέρσι το καλοκαίρι και από την οποία καλύπτεται το παραλιακό μέτωπο των Μεθανων έχει βγει από τον 10/2023 αίτηση για εγκατάσταση B1,B3,B7,B20,B28,N1 και N78. Βέβαια δεν ξέρω αν θα πιάνει N78 σε τόσο μακρινή απόσταση από τον Γάλατα μέχρι τα Μέθανα, ωστόσο N1 έχει κανονικά με γύρω στα 70 mbps με B28 4G N1 5G είτε 5G disconnected με 60 περίπου Mbps

Μέθανα 12076.pdf 349 kB · 2 downloads Γαλατάς 4262.pdf 357 kB · 2 downloads

Πως τα βρίσκεις αυτά για τις αναβαθμίσεις 

6 minutes ago, elkons said:

Πως τα βρίσκεις αυτά για τις αναβαθμίσεις 

Στο keraies.eett.gr

Πάντως αυτό που η Vodafone έχει στα Μελίσσια μόνο 2G στην κεραία - θηρίο της Cosmote επί της Λ. Πηγής και δεν έχει βάλει τίποτα στην κεραία της Nova ακριβώς απέναντι, με ξεπερνά.

Και η τρύπα είναι τεράστια ("E" only στο σημείο).

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

36 minutes ago, MIKU said:

Αν η Extra SIM Vodafone με τα 300GB σε καλύπτει από όγκο και κυρίως σήμα, μείνε όπως είσαι, δυστυχώς είναι μονόδρομος.

Αλλιώς κάνε τη διαδικασία και φύγε προς Cosmote/Nova.

ΥΓ: Εγώ ήθελα να βγάλω κάρτα στην Cosmote και δεν πρόλαβα πριν τις κόψουν.

Τώρα δεν πρόκειται να δώσω 25/μήνα, έχω το on the go με κάρτα και βάζω όποτε χρειαστεί.

Π.χ. τώρα έβαλα με 55 ευρώ απεριόριστο για 3 μήνες και είμαι ΟΚ μέχρι τον Οκτώβριο.

Η έξτρα sim της Vodafone σαφώς με καλύπτει, γι αυτό έκανα συμβόλαιο με την συγκεκριμένη εταιρεία. 

Όπως έγραψα πιο πριν δεν κάνω υπερβολική χρήση, για iptv την χρειάζομαι. 

Το μόνο μεγάλο πρόβλημα  βέβαια είναι πως τώρα το καλοκαίρι με τον υπέρτουρισμό και την υπερφόρτωση του δικτύου της οι ταχύτητες είναι τουλάχιστον τραγικές...

Αυτό που με εκνευρίζει όμως τρομερά είναι πως ενώ γνωρίζουν τις περιοχές που θα έχουν υπερβολικό αριθμό χρηστών το καλοκαίρι, (πρώτο πόδι Χαλκιδικής για παράδειγμα), δεν έχουν κάνει καμία ενέργεια αναβάθμισης για να λύσουν το πρόβλημα αυτό. 

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

6 minutes ago, MIKU said:

Πάντως αυτό που η Vodafone έχει στα Μελίσσια μόνο 2G στην κεραία - θηρίο της Cosmote επί της Λ. Πηγής και δεν έχει βάλει τίποτα στην κεραία της Nova ακριβώς απέναντι, με ξεπερνά.

Και υποτίθεται ότι η κάλυψη έχει φθάσει στο 90%. 

11 minutes ago, MIKU said:

Screenshot_20240729_181752_Instagram.thumb.jpg.7e9b217794417442f87e04e0a5931b1e.jpg

Λιμάνι Σούδας για τα πανηγύρια

IMG_6055.thumb.png.07d6497b95f7c025f3fb2b1cd160870d.png

μην ρωτήσετε τι κάνει η πράσινη στην πλατεία έχει σταθμό και πάει 200+ καλοκαιριάτικα 

IMG_6054.thumb.jpeg.59e2a4907d54beb309a140bb6fdf844f.jpeg

IMG_6057.thumb.jpeg.c2831abc3c29100cd6774a495a19ebd8.jpeg

15 minutes ago, jimmis11 said:

Η έξτρα sim της Vodafone σαφώς με καλύπτει, γι αυτό έκανα συμβόλαιο με την συγκεκριμένη εταιρεία. 

Όπως έγραψα πιο πριν δεν κάνω υπερβολική χρήση, για iptv την χρειάζομαι. 

Το μόνο μεγάλο πρόβλημα  βέβαια είναι πως τώρα το καλοκαίρι με τον υπέρτουρισμό και την υπερφόρτωση του δικτύου της οι ταχύτητες είναι τουλάχιστον τραγικές...

Αυτό που με εκνευρίζει όμως τρομερά είναι πως ενώ γνωρίζουν τις περιοχές που θα έχουν υπερβολικό αριθμό χρηστών το καλοκαίρι, (πρώτο πόδι Χαλκιδικής για παράδειγμα), δεν έχουν κάνει καμία ενέργεια αναβάθμισης για να λύσουν το πρόβλημα αυτό. 

Μα το streaming τρώει πολλά δεδομένα, αλλά όπως και να έχει, αν δεν σε καλύπτει το δίκτυο, απλά πληρώνεις τσάμπα.

Εγώ είμαι της λογικής ότι καλύτερα να δώσω κάτι παραπάνω και να έχω υπηρεσίες, παρά το αντίθετο.

3 minutes ago, zerokill said:

Θα έχουν τα βίντεο ποιότητα 8k με αυτή τη ταχύτητα 😂

10 minutes ago, Chrischal1908 said:

Μελίσσια υπάρχει τρομερό πρόβλημα πάντως.

Στο συγκεκριμένο σημείο, ειδικά σε εσωτερικούς χώρους 2G καμπάνα αλλά 4G/5G, τίποτα, τύπου 1-2 Mbps.

Έχω ανεβάσει τεστ.

2 minutes ago, MIKU said:

Μα το streaming τρώει πολλά δεδομένα, αλλά όπως και να έχει, αν δεν σε καλύπτει το δίκτυο, απλά πληρώνεις τσάμπα.

Εγώ είμαι της λογικής ότι καλύτερα να δώσω κάτι παραπάνω και να έχω υπηρεσίες, παρά το αντίθετο.

Πριν είχα την έξτρα Sim της Cosmote, μέχρι που άλλαξα δίκτυο τον Ιανουάριο. 

Ποτέ δεν ξεπέρασα τα 300 GB, άλλωστε δεν είμαι συνέχεια στο εξοχικό, τα ΣΚ του καλοκαιριού και 15 μέρες διακοπές τον Αύγουστο. 

Όσο για τις ταχύτητες σας τα έγραψα, τότε στις μετρήσεις η Vodafone έδινε σχεδόν 300 mbps, που να φανταστώ το "ναυάγιο" του καλοκαιριού...

16 minutes ago, zerokill said:

μην ρωτήσετε τι κάνει η πράσινη στην πλατεία έχει σταθμό και πάει 200+ καλοκαιριάτικα 

IMG_6054.thumb.jpeg.59e2a4907d54beb309a140bb6fdf844f.jpeg

IMG_6057.thumb.jpeg.c2831abc3c29100cd6774a495a19ebd8.jpeg

Υπομονή έχουν δώσει μέχρι τον Μάρτιο του 2025 95% κάλυψη 5G. Λογικά θα είσαι εντάξει το επόμενο καλοκαίρι που θα έρθουν οι τουρίστες. 

24 minutes ago, Chrischal1908 said:

Δεν υποτίθεται, έχει φτάσει στο 88%. Εγώ μπορώ να σου δώσω πολλές περιοχές που η Vf έχει 5G και η nova EDGE, πχ Καμινια, Πέραμα 

14 minutes ago, jimmis11 said:

Πριν είχα την έξτρα Sim της Cosmote, μέχρι που άλλαξα δίκτυο τον Ιανουάριο. 

Ποτέ δεν ξεπέρασα τα 300 GB, άλλωστε δεν είμαι συνέχεια στο εξοχικό, τα ΣΚ του καλοκαιριού και 15 μέρες διακοπές τον Αύγουστο. 

Όσο για τις ταχύτητες σας τα έγραψα, τότε στις μετρήσεις η Vodafone έδινε σχεδόν 300 mbps, που να φανταστώ το "ναυάγιο" του καλοκαιριού...

Ζήτα προσφορές από Cosmote, να δεις τι παίζει και αποφασίζεις.

1 minute ago, MIKU said:

Ζήτα προσφορές από Cosmote, να δεις τι παίζει και αποφασίζεις.

Με την έξτρα Sim στα 25€, δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι που να με συμφέρει...

9 minutes ago, jimmis11 said:

Με την έξτρα Sim στα 25€, δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι που να με συμφέρει...

Αφού είναι εξοχικό με μικρή χρήση δες το on the go.

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/programmata-kinitis-paketa-mobile-internet.html

28 minutes ago, MIKU said:

Αφού είναι εξοχικό με μικρή χρήση δες το on the go.

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/programmata-kinitis-paketa-mobile-internet.html

Χρειάζομαι Internet όλο τον χρόνο λόγω καμερών. Αν ήταν μόνο για το καλοκαίρι θα έψαχνα κι άλλες επιλογές.