_NikitaS_ Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 Να ρωτήσω και εδώ εκτός από το νήμα του 4g μπας και ξέρετε και μου απαντήσει κανένας. Η συσκευή μου (pixel 7 Pro) μέχρι πριν λίγο καιρό έπιανε μόνο 4g και όσο ήμουν vodafone στο σπίτι είχα θέμα. Μπροστά έπιανε νορμάλ (όχι τίποτα τρελό) και στο πίσω μέρος έπιανε μονοψήφια νούμερο. Σε φάση που με το volte μου έλεγαν ότι δε σε ακούω καν. Πλέον έδωσε και η vodafone 5g στην συσκευη. Λετε αν γυρίσω να έχω ακόμα θέμα ή θα είναι καλύτερα λόγω 5g; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 Μάλλον θέμα σήματος (αδύναμου) ήταν για να αναφέρεις ότι ακόμα και το VoLTE έκανε διακοπές. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 (edited) Παιδιά πολύ σύντομα(από Τετάρτη-Πέμπτη λογικά)μου έρχεται το A34 5G(8/256gb)και θα κάνω μετρήσεις 5G σε όλη την Θήβα Edited October 8, 2023 by aektzhs 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 18 minutes ago, aektzhs 1 said: Παιδιά πολύ σύντομα(από Τετάρτη-Πέμπτη λογικά)μου έρχεται το A34 5G(8/256gb)και θα κάνω μετρήσεις 5G σε όλη την Θήβα Τέλεια! Να το χαρείς και καλές μετρήσεις. Εγώ σκέφτομαι να χτυπήσω το iPhone 14 pro max για εταιρικό και να κρατήσω ως προσωπικό το slmsung galaxy a30s που είναι βέβαια 4G+ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 1 ώρα πριν, Gv2008 said: Τέλεια! Να το χαρείς και καλές μετρήσεις. Εγώ σκέφτομαι να χτυπήσω το iPhone 14 pro max για εταιρικό και να κρατήσω ως προσωπικό το slmsung galaxy a30s που είναι βέβαια 4G+ Ευχαριστώ Πολύ!!!!Εύχομαι να πάρεις το iPhone 14 pro max και να το χαρείς. Το iPhone θα το έχεις και για μετρήσεις;;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Ευχαριστώ Πολύ!!!!Εύχομαι να πάρεις το iPhone 14 pro max και να το χαρείς. Το iPhone θα το έχεις και για μετρήσεις;;;; Μάλλον ναι. Δεν ξέρω τι θα κάνω ακόμα. Ευχαριστώ πολύ!!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 Παιδιά, ένα κινητό που δεν υποστηρίζει την συχνότητα 800 στο 4G θα είναι ορατό το πρόβλημα? Θα μπορεί να πιάνει άλλες συχνότητες ή θα είναι χωρίς σήμα εντελώς? Γενικά η Vodafone έχει πολλές κεραίες στα 800? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 Γενικά πάει ανά την περιοχή. Αν ξέρεις ότι η VF έχει τουλάχιστον 4G+ στην περιοχή σου τότε είσαι καλυμμένος, ίσως με χειρότερη απόδοση σε δύσκολα σημεία 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 Καλό θα είναι να έχει την 800άρα, μια και χρησιμοποιείται αρκετά και έχει μεγάλη διεισδυτικότητα σε εσωτερικούς χώρους. 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 1 ώρα πριν, EllinikoNisi said: Παιδιά, ένα κινητό που δεν υποστηρίζει την συχνότητα 800 στο 4G θα είναι ορατό το πρόβλημα? Θα μπορεί να πιάνει άλλες συχνότητες ή θα είναι χωρίς σήμα εντελώς? Γενικά η Vodafone έχει πολλές κεραίες στα 800? Η 800αρα χρησιμοποιείται παντου και για τον λογο που ειπε το παλικαρι πιο πανω οποτε καλο θα ηταν να παρεις ενα τετοιο κινητο. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 14 ώρες πριν, georgeavl3 said: Μάλλον θέμα σήματος (αδύναμου) ήταν για να αναφέρεις ότι ακόμα και το VoLTE έκανε διακοπές. Άρα τώρα με το 5g θα έχει κάποια διαφορά ή θα είναι ίδιο με το 4g; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 25 minutes ago, _NikitaS_ said: Άρα τώρα με το 5g θα έχει κάποια διαφορά ή θα είναι ίδιο με το 4g; Το ίδιο θα είναι εφόσον μιλάς για κάλυψη 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 Διόδια Μαλγάρων. https://www.speedtest.net/result/i/5806309785 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 B20 (800MHz): Απαραίτητη για τα EU δίκτυα κινητής. Υπάρχει σε πολλούς συνδυασμούς ca combos. Η διαφορά αισθητή χωρίς αυτήν, μέχρι και σε σημείο για no signal. Αυτά έχουν οι κινέζικες φτηνές αγορές κινητών... 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 38 minutes ago, memoriesradio said: B20 (800MHz): Απαραίτητη για τα EU δίκτυα κινητής. Υπάρχει σε πολλούς συνδυασμούς ca combos. Η διαφορά αισθητή χωρίς αυτήν, μέχρι και σε σημείο για no signal. Αυτά έχουν οι κινέζικες φτηνές αγορές κινητών... Παλιά συνέβαινε αυτό Μπάμπη με τα κινέζικα. Τωρα σπάνια θα δεις συσκευή χωρίς Β20. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 (edited) 1 hour ago, p_k said: Παλιά συνέβαινε αυτό Μπάμπη με τα κινέζικα. Τωρα σπάνια θα δεις συσκευή χωρίς Β20. Δεν νομίζω να άλλαξαν τα licenses των chipset vendors μεταξύ eu & asia. Παραμένουν οι διαφορές νομίζω και ακόμα πιο πολύ στα ca combos. Αν πάλι κάνω λάθος (που το αποφεύγω): τί China τί EU, τί πουρό τί καγκουρό... Edited October 9, 2023 by memoriesradio 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 2 ώρες πριν, memoriesradio said: B20 (800MHz): Απαραίτητη για τα EU δίκτυα κινητής. Υπάρχει σε πολλούς συνδυασμούς ca combos. Η διαφορά αισθητή χωρίς αυτήν, μέχρι και σε σημείο για no signal. Αυτά έχουν οι κινέζικες φτηνές αγορές κινητών... Διαβάζω ότι λένε στις πόλεις δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί ούτως η άλλως δεν βολεύει η εγκατάσταση 800 σε κατοικημένη περιοχή. Αλλά στα χωριά και σε μέρος με μικρή κατοίκηση μπορεί να μην υπάρχει σήμα ή να γυρίζει σε 2G. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 53 minutes ago, EllinikoNisi said: Διαβάζω ότι λένε στις πόλεις δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί ούτως η άλλως δεν βολεύει η εγκατάσταση 800 σε κατοικημένη περιοχή. Αλλά στα χωριά και σε μέρος με μικρή κατοίκηση μπορεί να μην υπάρχει σήμα ή να γυρίζει σε 2G. Τα 800MHz θα τα συναντήσει κανείς σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό. 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 50 minutes ago, memoriesradio said: Τα 800MHz θα τα συναντήσει κανείς σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό. Έχω την εντύπωση ότι πλέον σε πόλεις δεν υπάρχει τόση 800αρα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 1 hour ago, aektzhs 1 said: Έχω την εντύπωση ότι πλέον σε πόλεις δεν υπάρχει τόση 800αρα Θεσσαλονίκη Β20 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 Έχω την εντύπωση ότι πλέον σε πόλεις δεν υπάρχει τόση 800αραΌ,τι μπήκε δεν βγαίνει Επίσης εδώ και 28αρες βάζουν στα αστικά κέντρα, δε θα βγάλουν και τις 20αρες, είπαμε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 Μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε... 3 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2023 Μετρήσεις πολύ σύντομα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2023 3 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Μετρήσεις πολύ σύντομα Να χαρείς το καινούργιο τηλεφωνο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2023 1 hour ago, Gv2008 said: Να χαρείς το καινούργιο τηλεφωνο Ευχαριστώ Πάρα πολύ Δημοτικό στάδιο Θήβας(από την 13038): 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts