Nikolas14 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν (edited) On 26/2/2025 at 5:51 ΜΜ, cmvr said: Πάντως για να μην κράζουμε μόνο το υπερδίκτυο. Μόλις είχα επικοινωνία με Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη και έχει γεμίσει. Θέλουν άμεσα αναβάθμιση. Τουλάχιστον έκτος πόλης πάει καλά. Νοβα ονλυ 🤣 Επειδή θα σου απαντήσω τώρα που είμαι Έβρο.. Αλεξανδρούπολη μέσα έχει γεμίσει έξω στις Φερες είναι καλή σχετικά βέβαια και η κοσμοτε παίζει καλά. Edited 11 ώρες πριν by Nikolas14 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Καλησπέρα σας, 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) Έπειτα απο αρκετό διάστημα, αποφασισα να σας δώσω μια νεότερη εικόνα για το δίκτυο της Vodafone στην Ελλάδα με αφορμή μια ' καλη ' δοκιμασία σήμερα που δείχνει ενα φαινόμενο. Δεν θέλω να φανταστώ τι συμβαίνει σε περιοχές που δεν υπάρχει πικνο δίκτυό οπως στην Αθήνα. Υπάρχει και η θεωρία βέβαια πως ισως επειδη το δίκτυό ηταν πικνο και για τους Έλληνες RF Engineers ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ καθολου Optimized σε παρεμβολές απο γειτονικά κελιά, διαφορετικών γενεών Huawei Basebands απλα ...δεν έπαιζε σωστά. Στην Πανεπιστημίου ( Αθηνά) μεχρι το Σύνταγμα έχουμε ενα πολυ ενδιαφέρον φαινόμενο σε ενα εξαιρετικά πικνο δίκτυό Cells . ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 1+ ΧΡΟΝΟ ΝΕΑ Cells κοντα στην Πλατεία συντάγματος και ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ τα παλια 4G Only Cells σε Μοναστηράκι και γύρω ακόμη και τα παλια 4G Only στην Πανεπιστημίου !! Γιατί θεέ μου? Γιατι τα κρατάτε στι φασμα και δεν τα αλλάζετε? Για το Θεό! Δειτε τι ζημια κανετε στο ραδιοδτκτιο σας, Τα παρακάτω Cells που δινω ειναι μερικά απο τα πολλά που απλα ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΟΥΤΕ Kilobyte για ώρες σήμερα στην εκδήλωση και συνηθως 5 με 10 MBps τις υπόλοιπες ημέρες. ουτε VoLTE. ούτε Internet Traffic Δεν θέλω να φανταστώ τι χάος επικρατούσε σήμερα στα Μικροκυματικα Links της Αθηνας. ΝΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΑ Links ακομη και σε ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΆ Cells που δείχνουν άδεια επειδή ο κορμός ειναι πίτα στα μικροκυματικα. Άθλια Vodafone. Καμια σωτηρία. ( NOVA επίσης μη λειτουργική και με τπ 1/ 3 των συνδρομητών) ( Cosmote Telekom επαιζε στον περίπατο μου με εξαιρεση ενα Large Cell που αποροφουσε υπερβολικά μεγάλο εύρος περιοχής και ' κρατουσε αχρησιμοποιητα μικρότερα κελιά ' επειδή ηταν Unoptimized. ) Shanghai, New York is much much more complicated but ...they can make phone calls there even when there is a demonstration 😉 Edited 8 ώρες πριν by HORGRAP 7 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Nikolas14 said: Επειδή θα σου απαντήσω τώρα που είμαι Έβρο.. Αλεξανδρούπολη μέσα έχει γεμίσει έξω στις Φερες είναι καλή σχετικά βέβαια και η κοσμοτε παίζει καλά. Cosmote έχει βγάλει και δύο άδειες για μέσα στην Αλεξανδρούπολη, Καλή φάση. Η μία έχει μπει είδα στο Cellmaper, περιμένουμε την άλλη λογικά 😏 11 minutes ago, HORGRAP said: Έπειτα απο αρκετό διάστημα, αποφασισα να σας δώσω μια νεότερη εικόνα για το δίκτυο της Vodafone στην Ελλάδα με αφορμή μια ' καλη ' δοκιμασία σήμερα που δείχνει ενα φαινόμενο. Δεν θέλω να φανταστώ τι συμβαίνει σε περιοχές που δεν υπάρχει πικνο δίκτυό οπως στην Αθήνα. Υπάρχει και η θεωρία βέβαια πως ισως επειδη το δίκτυό ηταν πικνο και για τους Έλληνες RF Engineers ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ καθολου Optimized σε παρεμβολές απο γειτονικά κελιά, διαφορετικών γενεών Huawei Basebands απλα ...δεν έπαιζε σωστά. Στην Πανεπιστημίου ( Αθηνά) μεχρι το Σύνταγμα έχουμε ενα πολυ ενδιαφέρον φαινόμενο σε ενα εξαιρετικά πικνο δίκτυό Cells . ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 1+ ΧΡΟΝΟ ΝΕΑ Cells κοντα στην Πλατεία συντάγματος και ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ τα παλια 4G Only Cells σε Μοναστηράκι και γύρω ακόμη και τα παλια 4G Only στην Πανεπιστημίου !! Γιατί θεέ μου? Γιατι τα κρατάτε στι φασμα και δεν τα αλλάζετε? Για το Θεό! Δειτε τι ζημια κανετε στο ραδιοδτκτιο σας, Τα παρακάτω Cells που δινω ειναι μερικά απο τα πολλά που απλα ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΟΥΤΕ Kilobyte για ώρες σήμερα στην εκδήλωση και συνηθως 5 με 10 MBps τις υπόλοιπες ημέρες. ουτε VO LTE. ούτε Internet Traffic Δεν θέλω να φανταστώ τι χάος επικρατούσε σήμερα στα Μικροκυματικα Links της Αθηνας. ΝΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΑ Links ακομη και σε ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΆ Cells που δείχνουν άδεια επειδή ο κορμός ειναι πίτα στα μικροκυματικα. Άθλια Vodafone. Καμια σωτηρία. ( NOVA επίσης μη λειτουργική και με τπ 1/ 3 των συνδρομητών) ( Cosmote Telekom επαιζε στον περίπατο μου με εξαιρεση ενα Large Cell που αποροφουσε υπερβολικά μεγάλο εύρος περιοχής και ' κρατουσε αχρησιμοποιητα μικρότερα κελιά ' επειδή ηταν Unoptimized. ) Shanghai, New York is much much more complicated but ...they can make phone calls there even when there is a demonstration 😉 Είμαι περίεργος να δω αν η νόβα θα αποσύρει τη διαφήμιση περί πρώτου βραβείου αξιοπιστίας στην τηλεόραση μετά το σημερινό😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 13 minutes ago, HORGRAP said: Έπειτα απο αρκετό διάστημα, αποφασισα να σας δώσω μια νεότερη εικόνα για το δίκτυο της Vodafone στην Ελλάδα με αφορμή μια ' καλη ' δοκιμασία σήμερα που δείχνει ενα φαινόμενο. Δεν θέλω να φανταστώ τι συμβαίνει σε περιοχές που δεν υπάρχει πικνο δίκτυό οπως στην Αθήνα. Υπάρχει και η θεωρία βέβαια πως ισως επειδη το δίκτυό ηταν πικνο και για τους Έλληνες RF Engineers ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ καθολου Optimized σε παρεμβολές απο γειτονικά κελιά, διαφορετικών γενεών Huawei Basebands απλα ...δεν έπαιζε σωστά. Στην Πανεπιστημίου ( Αθηνά) μεχρι το Σύνταγμα έχουμε ενα πολυ ενδιαφέρον φαινόμενο σε ενα εξαιρετικά πικνο δίκτυό Cells . ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 1+ ΧΡΟΝΟ ΝΕΑ Cells κοντα στην Πλατεία συντάγματος και ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ τα παλια 4G Only Cells σε Μοναστηράκι και γύρω ακόμη και τα παλια 4G Only στην Πανεπιστημίου !! Γιατί θεέ μου? Γιατι τα κρατάτε στι φασμα και δεν τα αλλάζετε? Για το Θεό! Δειτε τι ζημια κανετε στο ραδιοδτκτιο σας, Τα παρακάτω Cells που δινω ειναι μερικά απο τα πολλά που απλα ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΟΥΤΕ Kilobyte για ώρες σήμερα στην εκδήλωση και συνηθως 5 με 10 MBps τις υπόλοιπες ημέρες. ουτε VO LTE. ούτε Internet Traffic Δεν θέλω να φανταστώ τι χάος επικρατούσε σήμερα στα Μικροκυματικα Links της Αθηνας. ΝΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΑ Links ακομη και σε ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΆ Cells που δείχνουν άδεια επειδή ο κορμός ειναι πίτα στα μικροκυματικα. Άθλια Vodafone. Καμια σωτηρία. ( NOVA επίσης μη λειτουργική και με τπ 1/ 3 των συνδρομητών) ( Cosmote Telekom επαιζε στον περίπατο μου με εξαιρεση ενα Large Cell που αποροφουσε υπερβολικά μεγάλο εύρος περιοχής και ' κρατουσε αχρησιμοποιητα μικρότερα κελιά ' επειδή ηταν Unoptimized. ) Shanghai, New York is much much more complicated but ...they can make phone calls there even when there is a demonstration 😉 Άρα έχουν βάλει 5g, αλλά παράλληλα άφησαν ανοιχτά παμπάλαια 4g micro και κεραίες και έγινε χαμός. Κρίμα. Μάλλον περιμένουν να τα αναβαθμίσουν, αλλά γιατί δεν τα κλείνουν μέχρι τότε; Κάτι πάει λάθος με τη vf. Δεν ξέρω αν είναι θέμα της κεραίας ή γενικότερο στο Βόλο. Σε άλλους server το ping ξεπερνάει τα 300. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Gv2008 said: Καλησπέρα σας, και μας λέγανε ότι με το 5G θα είναι χιλιάδες συσκευές ανά πόσα τ.χ ... μιλιούνια στις συνδέσεις εκτός και αν χαμήλωσαν όλοι τις τηλεπικοινωνίες επίτηδες ? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Δε γίνεται να φιλοξενήσουν μερικές κεραίες όλο αυτόν τον κόσμο Η Nova ήταν εκτός δικτύου φαντάσου, ούτε χωρητικότητα ούτε τίποτα σωστό. Vodafone κ Cosmote τουλάχιστον κάτι έκανες,Cosmote ειπε ο Gv2008 γενικά δεν είχε θέματα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 47 minutes ago, babis3g said: και μας λέγανε ότι με το 5G θα είναι χιλιάδες συσκευές ανά πόσα τ.χ ... μιλιούνια στις συνδέσεις εκτός και αν χαμήλωσαν όλοι τις τηλεπικοινωνίες επίτηδες ? Ακόμα είναι νωρίς για αυτό, δεν είχε καν N78. 22 minutes ago, elkons said: Δε γίνεται να φιλοξενήσουν μερικές κεραίες όλο αυτόν τον κόσμο Η Nova ήταν εκτός δικτύου φαντάσου, ούτε χωρητικότητα ούτε τίποτα σωστό. Vodafone κ Cosmote τουλάχιστον κάτι έκανες,Cosmote ειπε ο Gv2008 γενικά δεν είχε θέματα. Η Vf μια λειτουργούσε μια όχι, η πράσινη 9/10 αν και με χαμηλές ταχύτητες έκανα τη δουλειά μου 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Cosmote έχει βγάλει και δύο άδειες για μέσα στην Αλεξανδρούπολη, Καλή φάση. Η μία έχει μπει είδα στο Cellmaper, περιμένουμε την άλλη λογικά 😏 Είμαι περίεργος να δω αν η νόβα θα αποσύρει τη διαφήμιση περί πρώτου βραβείου αξιοπιστίας στην τηλεόραση μετά το σημερινό😏 Ομόνοια που ήμουν μια χαρά κλήσεις και δεδομένα. Έχω ανεβάσει και υλικό κιόλας! NOVA 5G. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Σας διαβάζω που λέτε για το σηματακι volte. Εμένα μια χαρά μου το βγάζει σε ένα tablet 4g Npad 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 6 minutes ago, jaguar13 said: Σας διαβάζω που λέτε για το σηματακι volte. Εμένα μια χαρά μου το βγάζει σε ένα tablet 4g Npad To Npad φίλε μου τι μάρκα είναι; xiaomi? δεν το εχω ξανακούσει, γι άυτο. Εκτός και αν έτσι λέγεται απλά. Για κάντο μια επανεκκίνηση άμα θες κάποια στιγμή να δούμε αν θα το κρατήσει το σηματάκι ή θα την κάνει.. 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) Πριν μπω στο αμαξι απεναντι απο την σταση Καλαμακι(οδο 34ου Συνταγματος Πεζικου)πετυχα N78 με αρκετα δυνατο σημα και πιθανολογω οτι ειναι αλλη μια νεα προσθηκη στον Πειραια. Το σημειο δεν με βοηθαει βεβαια να καταλαβω αν προερχεται απο την 192 η την 12331. Και με τις δυο ειχα οπτικη επαφη παντως στον Πειραια δεν μπορει να εχει κανεις παραπονο απο την Κοκκινη τουλαχιστον. Edited 59 λεπτά πριν by CamuCamu 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts