marios239 Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Εγνατία με Γ Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη. -68 RSRP ΣΕ N78?? Αυτό 1η φορά το βλέπω. Σε επόμενες μετρήσεις μου έδινε μέχρι 800/140 . Γρ. Λαμπράκη με Καυτατζόγλου, Θεσσαλονίκη. Εδώ η n78 δεν είμσι σίγουρος γιατί δεν αποδίδει σωστά. RSRQ -13 για n78 θεωρείται congested; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 11 minutes ago, marios239 said: RSRQ -13 για n78 θεωρείται congested; Όχι αλλά από το upload θυμίζει τις αρχικές ταχύτητες που έδιναν n78 στο παρελθόν., βέβαια και το σήμα δεν είναι και το καλύτερο αλλά θα έπρεπε οι ταχύτητες να ήταν παραπάνω. Αν είναι έτσι τότε θα την ρυθμίσουν να βελτιωθεί, δεν ξέρω κάτι παραπάνω 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 14 minutes ago, Arinos said: Όχι αλλά από το upload θυμίζει τις αρχικές ταχύτητες που έδιναν n78 στο παρελθόν., βέβαια και το σήμα δεν είναι και το καλύτερο αλλά θα έπρεπε οι ταχύτητες να ήταν παραπάνω. Αν είναι έτσι τότε θα την ρυθμίσουν να βελτιωθεί, δεν ξέρω κάτι παραπάνω Μακάρι κάτι να ρυθμίσουν, αν και η 51 νομίζω πως είναι πάνω στον πύργο του ΟΤΕ στη ΔΕΘ και έχει n78 εδώ και πολύ καιρό. Τον τελευταίο καιρό έχει πέσει κάπως ξαφνικά η απόδοση του δικτύου. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, marios239 said: Μακάρι κάτι να ρυθμίσουν, αν και η 51 νομίζω πως είναι πάνω στον πύργο του ΟΤΕ στη ΔΕΘ και έχει n78 εδώ και πολύ καιρό. Τον τελευταίο καιρό έχει πέσει κάπως ξαφνικά η απόδοση του δικτύου. Έχουν αναφερθεί τέτοια θέματα εδώ ότι έπεσε ξαφνικά η απόδοση του δικτύου, μήπως πειράζουν όπως πείραζε και η cosmote για το sa? Και η νόβα παρατηρώ αυτή την εβδομάδα σε σημεία με n78 πολύ πεσμένος ταχύτητες ενώ δεν γέμισε από κόσμο 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου Και μια μέτρηση από τό εξωτικό λιβάδι Ελασσόνας Vodafone και cosmote 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 12 minutes ago, Aggelos41 said: Και μια μέτρηση από τό εξωτικό λιβάδι Ελασσόνας Vodafone και cosmote Εξωτική, μια χαρουλα είναι. Οι κεραίες αν διακρίνω καλά, είναι απέναντι στην οροσειρά βαθιά, πέρα από τους ανεμόμυλους, σωστά; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_alex Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 1 hour ago, johnny_htc said: Εξωτική, μια χαρουλα είναι. Οι κεραίες αν διακρίνω καλά, είναι απέναντι στην οροσειρά βαθιά, πέρα από τους ανεμόμυλους, σωστά; Οχι, πισω δεξια. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, marios239 said: Μακάρι κάτι να ρυθμίσουν, αν και η 51 νομίζω πως είναι πάνω στον πύργο του ΟΤΕ στη ΔΕΘ και έχει n78 εδώ και πολύ καιρό. Τον τελευταίο καιρό έχει πέσει κάπως ξαφνικά η απόδοση του δικτύου. Λειτουργικό είναι αλλά έχει πέσει η απόδοση αρκετά… δηλαδή οι ταχύτητες είναι από 30 έως 150-200Mbps Download… 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Εξωτική, μια χαρουλα είναι. Οι κεραίες αν διακρίνω καλά, είναι απέναντι στην οροσειρά βαθιά, πέρα από τους ανεμόμυλους, σωστά; Κοιτα η μετρηση εγινε ακριβως στο παρκινγκ των λεωφορειων στην εισοδο του χωριου.Η κεραια της Vodafone ειναι ακριβως κατω απο την φωτογραφια την πανοραμικη του χωριου που εβγαλα. Της cosmote δεν μπορεσα να την δω που ειναι αλλα ειναι πολυ ποιο κοντα στο χωριο. Απεναντι ειναι ανεμογεννήτριες και οχι κεραιες 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 16 ώρες πριν, marios239 said: Εγνατία με Γ Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη. -68 RSRP ΣΕ N78?? Αυτό 1η φορά το βλέπω. Σε επόμενες μετρήσεις μου έδινε μέχρι 800/140 . Γρ. Λαμπράκη με Καυτατζόγλου, Θεσσαλονίκη. Εδώ η n78 δεν είμσι σίγουρος γιατί δεν αποδίδει σωστά. RSRQ -13 για n78 θεωρείται congested; Εχω βρει σημειο στον Πειραια απο την 131 οπου εχω δει και - 58 dBm ενταση με N78,παντως η συγκεκριμενη εχει κρεμασει το τελευταιο χρονικο διαστημα τα μεσημερια εκει που εδινε 500αρια και βαλε τωρα 300 το πολυ... Τοσοι πολλοι μαζευτηκαν? On 8/10/2024 at 10:20 ΠΜ, Gv2008 said: Εχει μπουκώσει πολύ η Vf τώρα τελευταία, έχει μαζέψει πολλούς πελάτες. Ελπίζω να κάνουν κάτι και να αναβαθμίσουν ξανά ακόμα και σημεία που έχει ήδη 5G, εννοείται με προτεραιότητα όπου δεν έχει καν 5G κατ εμέ Αυτο ακριβως οποιος δεν εχει 5G κινητο γευεται την αρνητικη εικονα της VF,το 4G αδυνατει να εξυπηρετησει.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 2 minutes ago, CamuCamu said: Εχω βρει σημειο στον Πειραια απο την 131 οπου εχω δει και - 58 dBm ενταση με N78,παντως η συγκεκριμενη εχει κρεμασει το τελευταιο χρονικο διαστημα τα μεσημερια εκει που εδινε 500αρια και βαλε τωρα 300 το πολυ... Τοσοι πολλοι μαζευτηκαν? Προφανώς διαμοιραζουν backhaul και κάπου αλλού σε υπόλοιπους ιστούς, μηοως έβαλαν και αλλού. Πρέπει να ανεβάσουν χωρητικότητα ανά περιοχές, μάλλον έχουν φτάσει στα όρια τους κάποια σημεία. Βέβαια οι εταίρες και 300 να έχεις σου λένε καλά είσαι, τι άλλο θες (λογικό εν μέρει) .. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου On 8/10/2024 at 9:11 ΜΜ, Chrischal1908 said: Η άνοδος της "μαύρης" είναι αναμενόμενη!✌️💪 Μπα σε καλό σου, θα με πνίξεις! 9 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου Βαρέθηκα μέχρι μα έρθει το τέλος του μήνα να μάθουμε Μα καλά ούτε ένα στοιχείο τόσο καιρό για τη πώληση; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, CamuCamu said: Εχω βρει σημειο στον Πειραια απο την 131 οπου εχω δει και - 58 dBm ενταση με N78,παντως η συγκεκριμενη εχει κρεμασει το τελευταιο χρονικο διαστημα τα μεσημερια εκει που εδινε 500αρια και βαλε τωρα 300 το πολυ... Τοσοι πολλοι μαζευτηκαν? Αυτο ακριβως οποιος δεν εχει 5G κινητο γευεται την αρνητικη εικονα της VF,το 4G αδυνατει να εξυπηρετησει.. Οποίος δεν έχει 5G… υποφέρει με τη Vodafone… οι ταχύτητες είναι πολύ αργές. 6 2 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου Και εγώ το έχω παρατηρήσει από το καλοκαίρι και μετα Το χειρότερο; Η κεραία εδώ είναι huawei αν δεν κάνω λάθος, τουλάχιστον έτσι είδα σε κάτι χαρτιά της στην ΕΕΤΤ. Μπορώ να πω πως η Nova στο 4G έχει ανώτερη εμπειρία από Vodafone σε πολλά σημεία που η vf ΣΈΡΝΕΤΑΙ ενώείναι σε συνεγκατάσταση. Ελπίζω να κάνουν κάτι σύντομα .. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, Arinos said: Έχουν αναφερθεί τέτοια θέματα εδώ ότι έπεσε ξαφνικά η απόδοση του δικτύου, μήπως πειράζουν όπως πείραζε και η cosmote για το sa? Και η νόβα παρατηρώ αυτή την εβδομάδα σε σημεία με n78 πολύ πεσμένος ταχύτητες ενώ δεν γέμισε από κόσμο Αυτό ακριβώς!🙏 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου (edited) Πιο πιθανό είναι να υπάρχει πρόβλημα με το δίκτυο. Θα δείξει στο μέλλον για το SA ,έχουμε ακόμα καιρό να λέμε για επενδύσεις με τον ρυθμό των 3ων 😂 Edited 10 Οκτωβρίου by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 11 minutes ago, Chrischal1908 said: Αυτό ακριβώς!🙏 Παιδιά είμαστε; 6 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου Ταξίδι προς Ναύπλιο σήμερα οπότε θα ανεβάζω από όλη τη διαδρομή καταγραφές μιας και δεν οδηγώ κιόλας Σχιστο, η μόνη εταιρεία που κουτσά στραβά πιάνει Στο Σχιστό, εννοείται κολλημένοι στην κίνηση. Πολλή κίνηση και στο δίκτυο, χρειάζεται N78 άμεσα Εννοείται η κίνηση συνεχίζεται, το δίκτυο είναι μια χαρά μέχρι εδώ, ούτε μια φορά EDGE ή 4G Μακρινή N78, στην αρχή κόλλησε Ελευσινα, κοντά στις εργατικές κατοικίες Λουτροπυργος, χωρίς 5G. Μετά από λίγο επανηλθε Και πιο κοντά στην κεραία Άδεια N1 B7 Στο πρώτο τούνελ, χωρίς 5G. Μέχρι τώρα ούτε μια φορά δεν έχω δει EDGE. Η nova έχει γυρίσει 2 φορές στιγμιαία Κινέτα Χωρίς ίχνος EDGE μέχρι στιγμής Στα διόδια της Κορίνθου, όλες έχουν θέμα, χρειάζεται κεραία Στον Άγιο Χαραλαμπο 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου 1 hour ago, Gv2008 said: Ταξίδι προς Ναύπλιο σήμερα οπότε θα ανεβάζω από όλη τη διαδρομή καταγραφές μιας και δεν οδηγώ κιόλας Σχιστο, η μόνη εταιρεία που κουτσά στραβά πιάνει Στο Σχιστό, εννοείται κολλημένοι στην κίνηση. Πολλή κίνηση και στο δίκτυο, χρειάζεται N78 άμεσα Εννοείται η κίνηση συνεχίζεται, το δίκτυο είναι μια χαρά μέχρι εδώ, ούτε μια φορά EDGE ή 4G Μακρινή N78, στην αρχή κόλλησε Ελευσινα, κοντά στις εργατικές κατοικίες Λουτροπυργος, χωρίς 5G. Μετά από λίγο επανηλθε Και πιο κοντά στην κεραία Άδεια N1 B7 Στο πρώτο τούνελ, χωρίς 5G. Μέχρι τώρα ούτε μια φορά δεν έχω δει EDGE. Η nova έχει γυρίσει 2 φορές στιγμιαία Κινέτα Χωρίς ίχνος EDGE μέχρι στιγμής Καρφωμένο σε 5G ή γυρίζει σε 4G;; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου 33 minutes ago, Chrischal1908 said: Καρφωμένο σε 5G ή γυρίζει σε 4G;; Γυρίζει σε 4G όπου υπάρχει μη αναβαθμισμένη κεραία 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου Χθες το μεσημέρι, στο εκπτωτικο χωριό (Smart Park), στα Σπάτα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Gv2008 said: Ταξίδι προς Ναύπλιο σήμερα οπότε θα ανεβάζω από όλη τη διαδρομή καταγραφές μιας και δεν οδηγώ κιόλας Σχιστο, η μόνη εταιρεία που κουτσά στραβά πιάνει Στο Σχιστό, εννοείται κολλημένοι στην κίνηση. Πολλή κίνηση και στο δίκτυο, χρειάζεται N78 άμεσα Εννοείται η κίνηση συνεχίζεται, το δίκτυο είναι μια χαρά μέχρι εδώ, ούτε μια φορά EDGE ή 4G Μακρινή N78, στην αρχή κόλλησε Ελευσινα, κοντά στις εργατικές κατοικίες Λουτροπυργος, χωρίς 5G. Μετά από λίγο επανηλθε Και πιο κοντά στην κεραία Άδεια N1 B7 Στο πρώτο τούνελ, χωρίς 5G. Μέχρι τώρα ούτε μια φορά δεν έχω δει EDGE. Η nova έχει γυρίσει 2 φορές στιγμιαία Κινέτα Χωρίς ίχνος EDGE μέχρι στιγμής Στα διόδια της Κορίνθου, όλες έχουν θέμα, χρειάζεται κεραία Στον Άγιο Χαραλαμπο Στα τούνελ και Κινέττα στο ΤΚ έβαλε πρόσφατα η Cosmote N78, άλλαξε όλα τα πάνελ. Έγινε τουμπανη γενικά. Κόρινθο άμα έχει κόσμο και γω τις προάλλες με Cosmote, N78 από Γεράνεια Ορη, δηλαδή EN dc, με το ζόρι 40mbps, οκ για τον κόσμο, πρέπει να βγεις εκτός κίνησης για να δεις καλύτερα νούμερα. Έχει κεραία δίπλα στο Καλαμάκι θυμάμαι και στην Motor Oil. Η Vodafone ή πιάνει από το θηρίο που έχει προς τα μέσα προς Εξαμιλια ας πούμε ή έβαλε νομίζω πρόσφατα κάπου εκεί κοντά. Γαμώ τα configurations τους, απλά πετάνε τους σταθμούς και ο, τι γίνει ώρες ώρες και αυτοί αν δεν τους πολύ ενδιαφέρει το σημείο.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου Στο πουθενά πραγματικά, cosmote εκτός nova EDGE Vf 5G έχει μια κεραία μόνη της. Εχω δει EDGE μόνο μια φορά για 30 δευτερόλεπτα λίγο μετά τον Ισθμό. 9 στις 10 κεραίες έχουν 5G. Αν αναβαθμιστούν όσες έχουν μείνει και βάλουν και καμιά N78 μια χαρά θα είναι Λίγο μετά τα Δερβενάκια γύρισε σε EDGE για 2η φορά από την έναρξη της διαδρονησ για 30 δευτερόλεπτα, ενώ η πράσινη ήταν πάλι εκτός Λίγο πιο κάτω Στην είσοδο του Ναυπλίου 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Gv2008 said: Στο πουθενά πραγματικά, cosmote εκτός nova EDGE Vf 5G έχει μια κεραία μόνη της. Εχω δει EDGE μόνο μια φορά για 30 δευτερόλεπτα λίγο μετά τον Ισθμό. 9 στις 10 κεραίες έχουν 5G. Αν αναβαθμιστούν όσες έχουν μείνει και βάλουν και καμιά N78 μια χαρά θα είναι Λίγο μετά τα Δερβενάκια γύρισε σε EDGE για 2η φορά από την έναρξη της διαδρονησ για 30 δευτερόλεπτα, ενώ η πράσινη ήταν πάλι εκτός Λίγο πιο κάτω Στην είσοδο του Ναυπλίου Εξαιρετικά φίλε. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts