aektzhs 1 Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 58 minutes ago, Gv2008 said: Μπορείς να στείλεις screenshots? Δεν έχω ακόμα 5G smartphone. Γνωστοί μου το είπαν. Όταν πάρω(λογικά μέχρι τον Νοέμβριο)θα ανεβάζω 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: 100-200 μπορεί και στο κέντρο 300 αλλά είναι αρχή ακόμα θα πάει παραπάνω πιστεύω. Και τόσο όμως είναι τέλεια για Vodafone. Και επίσημα στην δεύτερη θέση και πάλι η Vodafone Πάντως κεραίες της νοβα είναι. Περιμένουμε μετρησεις και από τις δυο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 3 ώρες πριν, panos.k2 said: Πάντως κεραίες της νοβα είναι. Περιμένουμε μετρησεις και από τις δυο. Ρώτησα τηλεφωνικά την μαύρη και μου είπε προς το παρόν μόνο σε κεντρικούς εξωτερικούς χώρους θα είναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 (edited) 23 minutes ago, aektzhs 1 said: Ρώτησα τηλεφωνικά την μαύρη και μου είπε προς το παρόν μόνο σε κεντρικούς εξωτερικούς χώρους θα είναι Καλά τσέκαρε το και με κινητό 5G. Πολλές φορές λένε ότι να ναι γι'αυτό! Edited September 25, 2023 by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 On 24/9/2023 at 5:22 ΜΜ, kalitexnis_g said: Έχουμε κανένα νέο από Ξάνθη;; Ναι μίλησα με κόσμο το μεσημέρι. Τα ίδια χάλια η 915 και η 538 μια του ύψους μια του βάθους. Όσο για το αν έβαλε η vodafone b7 είστε άδικοι. Πηγαίνετε στοπ cell mapper πηγαίνετε στο φίλτρο επιλέξτε 1/1/2023 και μόνο την b7 και θα δείτε έχει χώσει πολύ πράγμα. Αλλά είναι τα προβλήματα της εταιρίας. 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Το είδατε πρώτοι από εμένα 😝 Μπαίνει Huawei massive στο Πύργο του ΟΤΕ Θεσσαλονίκη . 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 (edited) Στην Κρήτη παρά τις αναβαθμίσεις σε επιπλέον Bands και Cells ( Ηράκλειο) εξακολουθεί να σε πετάει σε 2G απο 4G5G με άριστο σήμα και σε Qualcomm και MediaTek σε ώρες αιχμής. Καμια σωτηρία ενώ το γνωρίζουν όλοι οι Network Engineers της ....ακόμη και οι εναεριτες που δεν ασχολούνται με τετοιο Core Level Edited September 26, 2023 by HORGRAP 4 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Το είδατε πρώτοι από εμένα Μπαίνει Huawei massive στο Πύργο του ΟΤΕ Θεσσαλονίκη . Μπράβο!! Αλλά σε τέτοιο σημείο άργησε ήδη πολύ κ μάλιστα δεν πρόλαβαν και την ΔΕΘ.Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 1 minute ago, VasilisSam said: Μπράβο!! Αλλά σε τέτοιο σημείο άργησε ήδη πολύ κ μάλιστα δεν πρόλαβαν και την ΔΕΘ. Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν θα εξυπηρετεί την ΔΕΘ . Βλεπει προς Γαλλικό . Εκτός αν τρελάθηκε το αφεντικό και βάλουν 3-4 sector 😜😜 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Ας γίνουν χουβαρνταδες να ανέβει λίγο ο ανταγωνισμός!Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Ρε σεις τρεις μέρες έλειψα Αγγλία και μου την χαλάσατε την Vodafone🤣🤣🤣🤣.Πήγα επίσκεψη σε ένα φίλο και από εκεί που είχα οριακά μια μπάρα σήμα τώρα έχω σταθερά δύο 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Δεν θα εξυπηρετεί την ΔΕΘ . Βλεπει προς Γαλλικό . Εκτός αν τρελάθηκε το αφεντικό και βάλουν 3-4 sector Θα τουμπανιάσει το Φάληρο που υπάρχει χρόνια το πρόβλημαSent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Δεν ξέρω αν αυτό που άκουσα είναι legit αλλά τα προβλήματα κινητής και σταθερής στο Internet όπως και στη nova για βόρεια Ελλάδα οφείλονται στην καταστροφή του δακτυλίου στον Βόλο. Πάντως έχω αρκετές ενημερώσεις από ανθρώπους της βορείου Ελλάδος στη σταθερή στις συνεργάτιδες με ώρες downtime και στην κινητή ανά περιοχές τα γνωστά προβλήματα που έχουν αναφερθεί πέφτουν οι σταθμοί σε 4g μη λειτουργικό ή δε μεταφέρουν καθόλου δεδομένα. 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 2 ώρες πριν, georgebad said: Δεν θα εξυπηρετεί την ΔΕΘ . Βλεπει προς Γαλλικό . Εκτός αν τρελάθηκε το αφεντικό και βάλουν 3-4 sector 😜😜 Στον Γαλλικό ποταμό εννοείς; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 7 minutes ago, cmvr said: Δεν ξέρω αν αυτό που άκουσα είναι legit αλλά τα προβλήματα κινητής και σταθερής στο Internet όπως και στη nova για βόρεια Ελλάδα οφείλονται στην καταστροφή του δακτυλίου στον Βόλο. Πάντως έχω αρκετές ενημερώσεις από ανθρώπους της βορείου Ελλάδος στη σταθερή στις συνεργάτιδες με ώρες downtime και στην κινητή ανά περιοχές τα γνωστά προβλήματα που έχουν αναφερθεί πέφτουν οι σταθμοί σε 4g μη λειτουργικό ή δε μεταφέρουν καθόλου δεδομένα. Στα Γιάννενα σήμερα έφτιαξε το πρόβλημα μα τα υψηλά πινγκ τουλάχιστον για τη νοβα, λογικά και για την βονταφον 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 3 ώρες πριν, HORGRAP said: Στην Κρήτη παρά τις αναβαθμίσεις σε επιπλέον Bands και Cells ( Ηράκλειο) εξακολουθεί να σε πετάει σε 2G απο 4G5G με άριστο σήμα και σε Qualcomm και MediaTek σε ώρες αιχμής. Καμια σωτηρία ενώ το γνωρίζουν όλοι οι Network Engineers της ....ακόμη και οι εναεριτες που δεν ασχολούνται με τετοιο Core Level Για τι επιπεδα κινησης μιλαμε πλεον αυτο δεν γινεται η αν συμβαινει θα ειναι μια στις 100 χωρις καμια υπερβολη. Παραξενο εντελως ισως το αρμοδιο τμημα εκει να μην εχει κανει το καταλληλο optimization. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 49 minutes ago, panos.k2 said: Στα Γιάννενα σήμερα έφτιαξε το πρόβλημα μα τα υψηλά πινγκ τουλάχιστον για τη νοβα, λογικά και για την βονταφον Επιβεβαιώνω για νόβα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 (edited) 1 hour ago, zerokill said: Θα τουμπανιάσει το Φάληρο που υπάρχει χρόνια το πρόβλημα Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Και όχι μόνο 3ο Σώμα, ΕΡΤ, Δελφών, Παραλία. 1 hour ago, p_k said: Στον Γαλλικό ποταμό εννοείς; Γαλλικό Ινστιτούτο, μάλλον θέλει να πει ο ποιητής... Edited September 26, 2023 by memoriesradio 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Μακάρι να δυναμώσει λίγο και προς το Πα.Μακ. η κάλυψη. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Γαλλικό Ινστιτούτο, μάλλον θέλει να πει ο ποιητής...Ναι γιαυτό έγραψα Φάληρο το Φάληρο ουσιαστικά είναι γύρω απο το Μακεδονία παλάς. Το 3ο σώμα ουσιαστικά δεν ανήκει στο ΦάληροSent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 3 minutes ago, zerokill said: Ναι γιαυτό έγραψα Φάληρο το Φάληρο ουσιαστικά είναι γύρω απο το Μακεδονία παλιάς. Το 3ο σώμα ουσιαστικά δεν ανήκει στο Φάληρο Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Την ξέρεις βλέπω καλά την περιοχή. Δεν πιστεύω να θες να πάμε με τον αγρότη και από την ΔΕΘ για τα φρέσκα πάνελ, σήμερα το βράδυ; 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Την ξέρεις βλέπω καλά την περιοχή. Δεν πιστεύω να θες να πάμε με τον αγρότη και από την ΔΕΘ για τα φρέσκα πάνελ, σήμερα το βράδυ;Το πατρικό μου βρίσκεται στη Λ.Στρατού.Φορτώνουμε το Σαββάτο φέρε αγρότη στέλνω τροχούς και μπαλαντεζα ΥΓ: Πρίν θα φάμε και στου Σάκη καμιά πίτσα. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Η 915 στην Ξάνθη επανήλθε μου έστειλαν screen capture. Με 5g modem και εξωτερική κεραία 4g/5g ψηλά σε κτήριο. Αν έχει αστάθεια θα μου στείλουν αύριο. Όταν ανέβω προς την Θράκη εύχομαι να έχει μαζευτεί και το 4g μέσα στην πόλη. 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 1 minute ago, zerokill said: Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Σε μια ώρα είμαι εκεί! Πάρε powerbank για τον επαναφορτιζόμενο τροχό! 4 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts