sakels Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 εγω χθες ειχα και χειροτερα, τυπου 6-7 με 5g και 1 με 4g+ :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Στα Xανια σε καποια σημεια μου εμφανιζει το σημα 5g και μεσα απο netmoster κλπ 4g+5g.. δεν εκανα speedtest αλλα σε ping σε ελληνικο σερβερ μου εχει τριψηφια νουμερα ακομα και οταν το κινητο χρησιμοποιουσε το ιντερνετ αναμεσα σε 2 αναβαθμισεις εφαρμογων. το λεω αυτο μηπως μπαινει σε καποια λειτουργια battery saver (την εχω αναβαυμισει μονο για το 5g μιας και λεει δεν ριχνει τις επιδοσεις) mediatek 700u Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Στα Xανια σε καποια σημεια μου εμφανιζει το σημα 5g και μεσα απο netmoster κλπ 4g+5g.. δεν εκανα speedtest αλλα σε ping σε ελληνικο σερβερ μου εχει τριψηφια νουμερα ακομα και οταν το κινητο χρησιμοποιουσε το ιντερνετ αναμεσα σε 2 αναβαθμισεις εφαρμογων. το λεω αυτο μηπως μπαινει σε καποια λειτουργια battery saver (την εχω αναβαυμισει μονο για το 5g μιας και λεει δεν ριχνει τις επιδοσεις) mediatek 700u Γενικά battery saver και επιδόσεις δεν πάνε παρέα. Αλλα τα xioami έχουν μια επιλογή που αφορά 5g battery saving η οποία δε ξέρω τι κάνει ακριβώς. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Δεν ξέρω πως ένα δίκτυο θεωρείτε σωστο όταν δεν μπορεί να βγάλει μια βιντεοκληση στις 9:30 το πρωί … Ήμουν και με 5G . Νόμιζα το πρόβλημα το είχε ο συνομιλητής αλλά με το που άλλαξα διξτυο όλα πήγαν ρολόι . Να σημειωθεί ότι ο σταθμός είναι στα 50μετρα από εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Δεν ξέρω πως ένα δίκτυο θεωρείτε σωστο όταν δεν μπορεί να βγάλει μια βιντεοκληση στις 9:30 το πρωί … Ήμουν και με 5G . Νόμιζα το πρόβλημα το είχε ο συνομιλητής αλλά με το που άλλαξα διξτυο όλα πήγαν ρολόι . Να σημειωθεί ότι ο σταθμός είναι στα 50μετρα από εμένα Απλά είναι πίτα το δίκτυο και με γιαλατσι 5G Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Δεν ξέρω πως ένα δίκτυο θεωρείτε σωστο όταν δεν μπορεί να βγάλει μια βιντεοκληση στις 9:30 το πρωί … Ήμουν και με 5G . Νόμιζα το πρόβλημα το είχε ο συνομιλητής αλλά με το που άλλαξα διξτυο όλα πήγαν ρολόι . Να σημειωθεί ότι ο σταθμός είναι στα 50μετρα από εμέναδιότι το δίκτυο είναι η προσωπική ατομική γραμμή για τον καθένα και σε αυτό γιαλαντζι είναι η cosmote Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 διότι το δίκτυο είναι η προσωπική ατομική γραμμή για τον καθένα και σε αυτό γιαλαντζι είναι η cosmote Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Τι εννοείς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 (edited) https://www.speedtest.net/my-result/a/7417578195 ότι εσύ αυτά τα νούμερα δεν τα έχεις που έχω με voda ενώ αντίθετα με cosmote τα πιάνεις ποιο είναι το γιαλαντζι δίκτυο τώρα που έφτιαξαν και τα Ms που δεν ξέρω αν ήταν πρόβλημα του server μάλλον ήταν της voda όπως ανέφεραν και άλλοι συνφορουμιτες εδω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 8, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 https://www.speedtest.net/my-result/a/7417578195 ότι εσύ αυτά τα νούμερα δεν τα έχεις που έχω με voda ενώ αντίθετα με cosmote τα πιάνεις ποιο είναι το γιαλαντζι δίκτυο τώρα που έφτιαξαν και τα Ms που δεν ξέρω αν ήταν πρόβλημα του server μάλλον ήταν της voda όπως ανέφεραν και άλλοι συνφορουμιτες εδω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Μια παρατήρηση έκανα , ότι σε κάτι το οποίο ζήτησα το δίκτυο δεν ανταποκρίθηκε … Και το έκανε σε πολλά μέρη γιατί ξανά έποχειρησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 διότι το δίκτυο είναι η προσωπική ατομική γραμμή για τον καθένα και σε αυτό γιαλαντζι είναι η cosmote Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Συμφωνώ προσωπικά και η σωστή πρόταση είναι "διότι το δίκτυο είναι η προσωπική ατομική γραμμή για τον καθένα και σε αυτό για εμένα τον akalo γιαλαντζι είναι η cosmote" Για εμένα τον bbbb στην περιοχή που κινούμαι γιαλαντζι είναι κάποιες ημέρες η Vodafone Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 για μένα γιαλαντζι όσο και αν φαίνεται παράξενο είναι η Q,διότι στην cosmote δεν έχω σήμα ζούμε χωριστά οκ,με την Q που είναι στην ίδια κεραία με την voda μου έχει σαν primary την b7 στα -112dbm μαζί με b3+b20 με αποτέλεσμα να έχω κακό σήμα και φυσικά χαμηλές ταχύτητες μέσα στο σπίτι,βρε παιδιά κάτι έχετε κάνει στις ρυθμίσεις δικτύου και συμβαίνει το και το, βαλτε primary την b20 έστω,εντάξει θα το δούμε αλλά τίποτα από τότε που έβαλαν και άλλες μπάντες Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Συμφωνώ προσωπικά και η σωστή πρόταση είναι "διότι το δίκτυο είναι η προσωπική ατομική γραμμή για τον καθένα και σε αυτό για εμένα τον akalo γιαλαντζι είναι η cosmote" Για εμένα τον bbbb στην περιοχή που κινούμαι γιαλαντζι είναι κάποιες ημέρες η Vodafone Τώρα κατάλαβα τι ήθελε να πει . Εννοείτε αν δεν αε βολεύει δεν ύπαρχει λόγος να το συζητάμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoopy Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 Γνωρίζει κανεις αν η Vodafone έχει 5G στην Κρήτη σε iPhone 12 .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotcot Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 Καλησπέρα.Έχει πιάσει κανείς σήμα 5G από Vodafone και σε ποα σημεία της Αθήνας γιατί προσωπικά δεν έχω δεί ακόμα πουθενά τέτοιο δίκτυο στα μέρη που κινούμαι.:mobile: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 Κέντρο έχει σίγουρα, σύνταγμα Χίλτον κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 (edited) Καλησπέρα.Έχει πιάσει κανείς σήμα 5G από Vodafone και σε ποα σημεία της Αθήνας γιατί προσωπικά δεν έχω δεί ακόμα πουθενά τέτοιο δίκτυο στα μέρη που κινούμαι.:mobile: Η εφαρμογή του speedtest δείχνει πως "είδε" 5G στα σκούρα μπλε σημεία. Αν και με zoom τα κάνει μικρότερα τα 5G σημεία απ' όσο δείχνει. Τα γαλάζια είναι 4G. Edited June 12, 2021 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 Η εφαρμογή του speedtest δείχνει πως "είδε" 5G στα σκούρα μπλε σημεία. Αν και με zoom τα κάνει μικρότερα τα 5G σημεία απ' όσο δείχνει. Τα γαλάζια είναι 4G. Πάντως, εδώ που είμαι τώρα δείχνει ο χάρτης ότι έχει 5G αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει. Παίζει και το location info του χάρτη να μην είναι 100% αξιόπιστο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 Η εφαρμογή του speedtest δείχνει πως "είδε" 5G στα σκούρα μπλε σημεία. Αν και με zoom τα κάνει μικρότερα τα 5G σημεία απ' όσο δείχνει. Τα γαλάζια είναι 4G. σε τι εφαρμογη το βλεπεις αυτο; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 (edited) στη. ίδια εφαρμογή που χτυπάμε τα speed tests Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωρίζει κανεις αν η Vodafone έχει 5G στην Κρήτη σε iPhone 12 ..έχει σε δύο τρία σημεία σύμφωνα με τον χάρτη για Ηράκλειο μόνο και Χανιά κάτι φαίνεται Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 13, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 Πάντως και σε σημεία που δεν έχει κάλυψη η Vodafone ανατολική Αττική ούτε μια γραμμή για 2G βγάζει ότι έχουν γίνει μετρήσεις 4G. Το location info της εφαρμογής είναι στο πολύ περίπου. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 Πάντως στην Πάτρα δεν είδα πουθενά n78 , και οι τα ταχύτητες ήταν μέχρι 100 σε 5G . Μέσος όρος γύρω στα 50. Το χαμηλότερο που είδα 4 mbps . Εδώ να δείτε προχειροδοθλειες , έχω για να το λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 Πάντως στην Πάτρα δεν είδα πουθενά n78 , και οι τα ταχύτητες ήταν μέχρι 100 σε 5G . Μέσος όρος γύρω στα 50. Το χαμηλότερο που είδα 4 mbps . Εδώ να δείτε προχειροδοθλειες , έχω για να το λέω Στη Πάτρα φαντάζομαι 5G είδες πλατεία Βασιλέως Γεωργίου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Στη Πάτρα φαντάζομαι 5G είδες πλατεία Βασιλέως Γεωργίου; Και στο λιμάνι για ένα κομμάτι , αλλά δεν ήταν της προκοπής . Έχω για να έχω το 5G logo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Η voda ποιον προμηθευτή εχει για το 5g? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Η voda ποιον προμηθευτή εχει για το 5g? Την Huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts