cv19985 Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Θενκς. Θα το δοκιμάσω Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 IPhone 12 mini Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Το 4G πιο γρήγορο είναι... Ποια περιοχή είδες αυτές τις ταχύτητες; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 (edited) Sent from my iPhone using Tapatalk Το 4G πιο γρήγορο είναι... Ποια περιοχή είδες αυτές τις ταχύτητες; Στη Βούλα,νότια προάστια Sent from my iPhone using Tapatalk Edited March 7, 2021 by vchristod84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Βγήκε software update 14.4.1 σήμερα όχι 14.5 για τα iPhones Περιέχει carrier update για το 5G της vodafone ή όχι ακόμα?? Ποια έκδοση carrier περιέχει το 5G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Δεν αναβαθμίστηκαν τα carrier settings με τη 14.4.1. Μάλλον η 46.0 είναι η έκδοση με το 5G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Έλεος φτάσαμε μέσα Μαρτίου σιγά σιγά και ακόμα να έχουμε 5G ενώ η κοσμοτε το έχει από αρχές Δεκέμβρη. Σε ένα 6μηνο ήδη θα βγει το νέο iPhone και σε λίγες μέρες λήγει και η προσφορά με τους 3μήνες δωρεαν data που έδωσαν. Τεράστια η καθυστέρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Υπομονή μέχρι τέλος του μήνα για το 14.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio5aMG Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 για τα iPhone, καθυστερεί η Vodafone ή η Apple? Γιατί φαντάζομαι πως για να λειτουργούν άλλοι κατασκευαστές σε 5G, έχουν δώσει τις ρυθμίσεις του φορέα σε όλους και καθυστερεί ο κατασκευαστής να ενημερώσει. Γι αυτό άλλωστε στην beta3 λένε τα παιδιά πιο πάνω ότι έχουν 5G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Η Vodafone καθυστέρησε να δώσει την ενημέρωση φορέα, την έδωσε τώρα ώστε στην επόμενη έκδοση να δοθεί. Η 14.4.1 ήταν ενημέρωση ασφαλείας, πιθανότατα δεν είχε ενημέρωση φορέα για κανένα πάροχο, ή δεν πρόλαβε η Vodafone να δώσει τις ρυθμίσεις της ώστε να συμπεριληφθούν σε αυτή. Εφόσον έχουν εμφανιστεί στη 14.5 beta 3, περιμένουμε να υπάρχουν σίγουρα στην 14.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 για τα iPhone, καθυστερεί η Vodafone ή η Apple? Γιατί φαντάζομαι πως για να λειτουργούν άλλοι κατασκευαστές σε 5G, έχουν δώσει τις ρυθμίσεις του φορέα σε όλους και καθυστερεί ο κατασκευαστής να ενημερώσει. Γι αυτό άλλωστε στην beta3 λένε τα παιδιά πιο πάνω ότι έχουν 5G. Η cosmote έχει δώσει την ενημέρωση για το iPhone από το Δεκέμβριο. Γενικώς η vodafone έχει πάει πίσω σε όλα όσο αφορά το 5G. Κάποτε ήταν πρωτοπόρος στις νέες τεχνολογίες.. τώρα απλά έπεσε πολύ και μεγάλωσε η διαφορά με την cosmote σε όλα. όχι μονο στο σήμα αλλά και σε όλους τους τομείς. Κρίμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio5aMG Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Η Vodafone καθυστέρησε να δώσει την ενημέρωση φορέα, την έδωσε τώρα ώστε στην επόμενη έκδοση να δοθεί. Η 14.4.1 ήταν ενημέρωση ασφαλείας, πιθανότατα δεν είχε ενημέρωση φορέα για κανένα πάροχο, ή δεν πρόλαβε η Vodafone να δώσει τις ρυθμίσεις της ώστε να συμπεριληφθούν σε αυτή. Εφόσον έχουν εμφανιστεί στη 14.5 beta 3, περιμένουμε να υπάρχουν σίγουρα στην 14.5. Δηλαδή την έδωσε σε Xiaomi και Samsung και δε την έδωσε σε Apple; Γιατί κάποιες συσκευές android είχαν day one ενημερωθεί και λειτουργούσαν. Και για να μην παρεξηγηθώ, είναι προφανές ότι ο άλλος πάροχος έδωσε την ενημέρωση νωρίτερα αλλά για την apple έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τέρας συνεργασίας και λειτουργεί σχετικά αυτόνομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 (edited) Το πιο αστείο είναι ότι στις 11 Ιανουαρίου η Vodafone δίνει δωρεάν 3 μηνες data για να ζήσουμε τη μοναδική εμπειρία 5G:lol::lol::lol: Σε 1 μήνα από σήμερα λήγει αυτή η μοναδική προσφορά και όπως φαίνετια ζήτημα είναι αν θα την προλάβουμε 10 μέρες στο τέλος της για να ζήσουμε την εμπειρία του 5G με τα δωρεάν data όσοι έχουμε το iPhone 12 που πιστεύω είναι ενα αρκετά μεγάλο μερίδιο αγοράς σε 5G συσκευών αυτή τη στιγμή Για να μη θίξουμε και το θέμα με τις eSim που η cosmote προσφέρει εδώ και 2 χρόνια... Edited March 9, 2021 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Η Vodafone καθυστέρησε να δώσει την ενημέρωση φορέα, την έδωσε τώρα ώστε στην επόμενη έκδοση να δοθεί. Η 14.4.1 ήταν ενημέρωση ασφαλείας, πιθανότατα δεν είχε ενημέρωση φορέα για κανένα πάροχο, ή δεν πρόλαβε η Vodafone να δώσει τις ρυθμίσεις της ώστε να συμπεριληφθούν σε αυτή. Εφόσον έχουν εμφανιστεί στη 14.5 beta 3, περιμένουμε να υπάρχουν σίγουρα στην 14.5.αν το ένα αν το άλλο ? δουλεύεις σε πόστο μέσα που ξερει ναι η όχι? διαφορετικά άστο ...φιλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 παιδια μια ερωτηση...εχω το mi 10 lite xiaomi ειναι 5g αν παρω μια καρτα cu καινουργια θα μου δωσουν τα απεριοριστα δεδομενα λογω 5g τηλεφωνου? πρεπει να κανω καποια ενεργεια>? ν αγιρασω καποιο πακετο>? η και με αδεια καρτα στα δινουν>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Σε 1 μήνα από σήμερα λήγει αυτή η μοναδική προσφορά και όπως φαίνετια ζήτημα είναι αν θα την προλάβουμε 10 μέρες στο τέλος της για να ζήσουμε την εμπειρία του 5G με τα δωρεάν data όσοι έχουμε το iPhone 12 που πιστεύω είναι ενα αρκετά μεγάλο μερίδιο αγοράς σε 5G συσκευών αυτή τη στιγμή Εμενα προσωπικά με iPhone 12 δεν μου ενεργοποιήθηκε αυτόματα στις 11/1, την ενεργοποίησα χειροκίνητα (όπως έγινε στη συνέχεια για όλους τους πελάτες) μέσω της εφαρμογής. Όσοι δεν την ενεργοποίησαν, έχουν περιθώριο μέχρι 31/3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Εμενα προσωπικά με iPhone 12 δεν μου ενεργοποιήθηκε αυτόματα στις 11/1, την ενεργοποίησα χειροκίνητα (όπως έγινε στη συνέχεια για όλους τους πελάτες) μέσω της εφαρμογής. Όσοι δεν την ενεργοποίησαν, έχουν περιθώριο μέχρι 31/3. Εμενα μου ενεργοποιηθηκε αυτοματα στις 15/1 προσωπικά. Όχι οτι με ενδιαφέρει καθως ειχα προλαβει την προσφορά της black friday με απεριοριστα τα παντα, αλλά μου φαινεται αστειο ο προγραμματισμός που έκανε η εταιρία. Έβγαλε μια προσφορά για 5G που δεν μπορεσε καν να την υποστηριξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Στο Vodafone app στα πακέτα δεν έχει την προσφορά Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Στο Vodafone app στα πακέτα δεν έχει την προσφορά Sent from my MI 9 using Tapatalk Αν δεν έχεις σε κινητό 5G την κάρτα σιμ σου, δεν σου εμφανίζει το δωρεάν πακέτο για 3 μήνες. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 εμενα μεχρι 18 μαιου ισχυουν τα δωρεαν data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Από την ημέρα ενεργοποίησης διαρκούν για τρεις μήνες. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Επισης επειδη ειπωθηκε για το αν αναβάθμισαν carrier στην έκδοση 14.4.1 που κυκλοφόρησε χθες, διάβασα σε ένα άλλο φόρουμ ότι η Cosmote αναβάθμισε το carrier version στο χθεσινό update και διορθώθηκαν κάποια θέματα πυο υπήρχαν στην προηγούμενη έκδοση. Οπότε πολύ απλά η vodafone δεν το είχε στείλει στην apple όταν έπρεπε και το καθυστέρησε πάρα πολύ η ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Εβαλα 1 μερα τη σιμ σε samsung S21 και δεν εμφανιστηκε το πακετο με τ απεριόριστα λογω 5g. Μαλλον πρεπει να βρω και σημα 5g τελικα... Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Εβαλα 1 μερα τη σιμ σε samsung S21 και δεν εμφανιστηκε το πακετο με τ απεριόριστα λογω 5g. Μαλλον πρεπει να βρω και σημα 5g τελικα... Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν νομίζω. Σε iPhone 12 Pro max που ακόμα δεν μας έχει ενεργοποιήσει το 5G εμένα το εμφανίζει κανονικά το πακέτο στην εφαρμογή my vodafone. όπως και μου ηρθε και sms. Μήπως πρεπει απλά να την έχεις στη συσκευή για ενα συγκεκριμένο διάστημα? γιατι αν πχ πρεπει απλα να τη βαλεις για λιγο κάποιος με 5G συσκευή θα μπορούσε να ενεργοποιησει πολλές φορες την προσφορά σε άλλους. Εκτός αν είναι 1 ενεργοποιηση ανα συσκευή και το S21 που λες οτι εβαλες τη σιμ την εχει ενεργοποιησει σε άλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Δεν νομίζω. Σε iPhone 12 Pro max που ακόμα δεν μας έχει ενεργοποιήσει το 5G εμένα το εμφανίζει κανονικά το πακέτο στην εφαρμογή my vodafone. όπως και μου ηρθε και sms. Μήπως πρεπει απλά να την έχεις στη συσκευή για ενα συγκεκριμένο διάστημα? γιατι αν πχ πρεπει απλα να τη βαλεις για λιγο κάποιος με 5G συσκευή θα μπορούσε να ενεργοποιησει πολλές φορες την προσφορά σε άλλους. Εκτός αν είναι 1 ενεργοποιηση ανα συσκευή και το S21 που λες οτι εβαλες τη σιμ την εχει ενεργοποιησει σε άλλη? Η δικια μου sim εχει την προσφορα απο iphone 12 που είχα, αρα δεν υπαρχει ενεργοποιημενη προσφορα απο αυτο το S21. Δεν ξερω, τι να πω... Το εδωσα στη γυναικα μου να το κρατησει μερικες μερες και βλεπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Η δικια μου sim εχει την προσφορα απο iphone 12 που είχα, αρα δεν υπαρχει ενεργοποιημενη προσφορα απο αυτο το S21. Δεν ξερω, τι να πω... Το εδωσα στη γυναικα μου να το κρατησει μερικες μερες και βλεπουμε...Ρωτησα στο cu chat. Μου ειπαν πως το Samaung S21 δεν εχει παρει ακομη αναβαθμιση firmware απ τον κατασκευαστη για να μπορει να ενεργοποιηθει η προσφορα... (δεν ξερω αν ισχυει, απλα τ αναφερω) Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts