georgemv Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Χαλαρααα υπάρχει χρονοσσς ...Έτσι και αλλιώς δεν πρέπει να έχουν εξαπλωμένο δίκτυο .. η wind θα μας δώσει ; Όχι σε iPhone με 14.5 όπως φαίνεται προς το παρόν. Μόνο Cosmo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoopy Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Γνωρίζει κάποιος αν η Κρήτη έχει 5g ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Νομό Χανίων που μένω εγώ δεν έχει ακόμη. Προς το τέλος του χρόνου στην καλύτερη περίπτωση και αρχικά μόνο στις πόλεις. Σε χωριό όπως είμαι εγώ από την επόμενη χρονιά και αφού θα έχει τελειώσει η μετάβαση της ψηφιακής τηλεόρασης σε άλλες συχνότητες μιας και στην επαρχία η κάλυψη 5G θα βασίζεται κυρίως στην Ν28 (700 MHz). Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Νομό Χανίων που μένω εγώ δεν έχει ακόμη. Προς το τέλος του χρόνου στην καλύτερη περίπτωση και αρχικά μόνο στις πόλεις. Σε χωριό όπως είμαι εγώ από την επόμενη χρονιά και αφού θα έχει τελειώσει η μετάβαση της ψηφιακής τηλεόρασης σε άλλες συχνότητες μιας και στην επαρχία η κάλυψη 5G θα βασίζεται κυρίως στην Ν28 (700 MHz). Τα 5ψήφια eNB (2) που φύτρωσαν στα Χανιά (Μουρνιές & Νεροκούρου) τα τσέκαρες; Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Νεροκούρου δεν είναι στο δρόμο μου οπότε δεν έχω δει κάτι. Μουρνιές που πέρασα χτες είδα μόνο την κλασική 800+1800 με eNB 148 και την Β20 του νοσοκομείου πριν μπω στον κόμβο Μουρνιών. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Νεροκούρου δεν είναι στο δρόμο μου οπότε δεν έχω δει κάτι. Μουρνιές που πέρασα χτες είδα μόνο την κλασική 800+1800 με eNB 148 και την Β20 του νοσοκομείου πριν μπω στον κόμβο Μουρνιών. Σήμερα γίνανε 4 οι 5ψήφιες της Voda + 1 Σούδα + 1 κέντρο αν δουλευουν η οχι δέν έχω ιδέα. Οι 3 φαινονται επι του βοακ. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Η 11184 είναι του νοσοκομείου. Υπάρχει καιρό τώρα. Η 12554 καλύπτει την περιοχή του ΜΑΙΧ και το ΑΒ και έπαιζε εδώ και 2-3 χρόνια με ίδιο eNB στην Wind. Προφανώς θα έβαλε και η Vodafone εκεί κεραία γιατί ήταν γνωστή τρύπα εδώ και χρόνια. Όσο για την 10673 νομίζω ήταν κι αυτή σκέτη Wind μέσα στην Σούδα και κόλλησε κι εκεί η Vodafone την δική της κεραία αλλά αυτή πρέπει να είναι καιρό. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Γνωρίζει κάποιος αν η Κρήτη έχει 5g ?όχι Ηράκλειο Δεν Λασίθι δεν,τελος χρόνου είπανε Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Η 11184 είναι του νοσοκομείου. Υπάρχει καιρό τώρα. Η 12554 καλύπτει την περιοχή του ΜΑΙΧ και το ΑΒ και έπαιζε εδώ και 2-3 χρόνια με ίδιο eNB στην Wind. Προφανώς θα έβαλε και η Vodafone εκεί κεραία γιατί ήταν γνωστή τρύπα εδώ και χρόνια. Όσο για την 10673 νομίζω ήταν κι αυτή σκέτη Wind μέσα στην Σούδα και κόλλησε κι εκεί η Vodafone την δική της κεραία αλλά αυτή πρέπει να είναι καιρό. Η 12554 εχει first seen 9/20 ενώ του νοσοκομείου είναι παλαιότερη. Πάντως οι ταχύτητες συγκριτικά με cosmote έχουν διπλασιαστεί (εντός και εκτός πόλης) και η κάλυψη 4G σε εντος κτηρίων σουπερ μαρκετ ειναι με διαφορά καλύτερη απο τους πρασινους. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Εγώ θυμάμαι το 2018 που πήγαινα στο Shell και στο ΑΒ και είχα Vodafone και Q στο κινητό την 12554 με την Q τότε και καλό σήμα και μέσα στα μαγαζιά αυτά, ενώ η Vodafone έπιανε μέτριο προς κακό σήμα από άλλη κεραία (δεν θυμάμαι eNB) και σε εσωτερικό χώρο γυρνάγε σε Edge. Προφανώς το τελευταίο διάστημα έβαλε και η Vodafone κεραία μαζί για να καλύψει την τρύπα από το ΜΑΙΧ μέχρι και την οδό Παναγούλη λίγο πριν το αστυνομικό μέγαρο. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Τα δωρεάν data για 3 μήνες ισχύουν μόνο για το δίκτυο 5G ; Δηλαδή αν εκεί που είμαι δεν έχει κάλυψη 5G θα τρώει από τα δεδομένα του προγράμματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Όχι, ισχύουν σε κάθε τύπο δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Δεν έχω λάβει sms ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Έλεγξε το My Vodafone App, στα πακέτα Data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Πλέον άμα έχεις την κάρτα σιμ σε συσκευές 5G το αναγνωρίζει και σου εμφανίζει αυτόματα την προσφορά στα πακέτα data, μόνο που πρέπει να την ενεργοποιήσεις εσύ. Δεν γίνεται αυτόματα. Χθες έβαλα για μισή ώρα την CU της γυναίκας μου στην δική μου συσκευή και της ενεργοποίησα και αυτής το πακέτο για τα απεριόριστα data με διάρκεια 3 μήνες. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 @paanos Δεν έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή, στα σχόλια της εφαρμογής βλέπω πολλές αρνητικά σχόλια, ένας γράφει ότι δεν μπορείς να κλείσεις δυνατότητα λήψης διαφημιστικών κλήσεων?? Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Οκ, στόχος σου δεν είναι να απενεργοποιήσεις τις κλήσεις αυτές (που παρεπιπτόντως υπάρχει ακόμα η επιλογή στην εφαρμογή, δεν βρίσκω το γιατί να μην δουλεύει σωστά πλέον). Αν έχεις το My CU App, θα το βρεις επίσης στα πακέτα data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 (edited) στην εφαρμογη στα πακετα μου εμφανισε την προσφορά για 3 μηνες δωρεαν data για και την ενεργοποιησα. Edited February 23, 2021 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Xωρίς να έχεις 5G συσκευή? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Ενεργοποιείται και χωρίς 5g συσκευη;Ας μας πεί κάποιος που ξέρει. Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Βάλτε σε ένα iPhone 12 την καρτούλα και κάντε λίγη κίνηση 4G με τον browser. Σε 15 λεπτά θα το εμφανίσει το app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Βάλτε σε ένα iPhone 12 την καρτούλα και κάντε λίγη κίνηση 4G με τον browser. Σε 15 λεπτά θα το εμφανίσει το app Σε ευχαριστούμε πολύ συμφορουμίτη!! :D :D Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Xωρίς να έχεις 5G συσκευή? μαλλον ναι, εγω ειμαι νεα σμυρνη δεν εχω 5g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Δεν παίζει ρόλο η περιοχή αλλά το αν η συσκευή σου έχει δυνατότητα να πιάσει 5G Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Μια στατική λίστα με συσκευές έχουν και τσεκάρουν αν ταιριάζει η δικιά σου με αυτή. Τα iPhone 12 δεν έχουν ρυθμίσεις 5G ακόμα και μια χαρά παίρνουν την προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts