Jump to content

NOVA 5G

p_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 ώρες πριν, Gv2008 said:

IMG_6204.png

5g τηλέφωνο δεν έχει ο κύριος;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

16 minutes ago, mixtri said:

5g τηλέφωνο δεν έχει ο κύριος;

Τι θες να πεις; Ότι θα πετάει το 5g; Εγώ προχθές από Θάσο full 5g και έβγαλα λιγότερο από 1 Mbps. Εσύ είσαι σίγουρος για το αντίθετο; Είναι πίτα τα δίκτυα.

Edited by Teiresias_

Just now, Teiresias_ said:

Τι θες να πεις; Ότι θα πετάει το 5g; Εγώ προχθές από Θάσο full 5g και έβγαλα λιγότερο από 1 Mbps. Εσύ είσαι σίγουρος για το αντίθετο;

Προφανώς κάνω πλάκα. Εν τω μεταξύ στη Σκόπελο υποτίθεται ότι είναι μια χαρά η Nova. Άσε με αυτές τις Σποράδες. Ταλαιπωρία από το 1994. Η Σκιάθος ουσιαστικά απέκτησε κάλυψη το 2003.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βαρδάρης 

Screenshot_2024-08-05-21-35-01-488_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Δωδεκανήσου 

Screenshot_2024-08-05-21-35-07-011_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Λιμάνι Θεσσαλονίκης 

Screenshot_2024-08-05-21-35-26-870_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

9 minutes ago, p_k said:

Βαρδάρης 

Screenshot_2024-08-05-21-35-01-488_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Δωδεκανήσου 

Screenshot_2024-08-05-21-35-07-011_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Λιμάνι Θεσσαλονίκης 

Screenshot_2024-08-05-21-35-26-870_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Αυτά κ αν είναι νεα ! Πολύ καλά πάει 

3 ώρες πριν, elkons said:

Αυτά κ αν είναι νεα ! Πολύ καλά πάει 

Εκεί πάει καλά, στα πανεπιστήμια κάποτε είχε στην αίθουσα τελετών 500+ και τώρα είμαστε 150-200 με το ζόρι. Όπως και όλη η ΔΕΘ έχει πέσει.

On 2/8/2024 at 2:38 ΠΜ, p_k said:

Μπα, πολλούς είπες. Μόνο εμείς οι δύο είμαστε.

Κανένα πρόβλημα φίλε μου, αυτό έλειπε να παρεξηγουμαστε στη συζήτηση για εταιρείες! 😃

Εγώ γνωρίζω και άλλους που δεν ασχολούνται όπως εμείς. 
Δευτερον, όσο για τη Nova τις τελευταίες μέρες οριακά δουλεύει στη Λεπτοκαρυά. Επίσης πολύ χαμηλές ταχύτητες μόνιμα ακόμα και κάτω από τη κεραία σε ορισμένες περιπτώσεις. Παράδειγμα ΑΠΘ, Καμάρα. Σε Δελφών, Β.Ολγας έχω σημεία που με το ζόρι έχει 30-50Mbps. Όπως και στη Λεωφόρο Στρατού, στο Θεαγενειο και στον Ευκλείδη απ έξω. 
Επίσης και ο @georgebadπου έβαλε απεριόριστα και κινείται στη περιοχή της Φωκίδας και Ναύπακτο δείχνει το πρόβλημα. Η Vodafone στα ίδια σημεία πάει τάπα, βέβαια πιο πέρα σε Ιτέα και Άμφισσα που έχω φίλο που ανεβοκατεβαίνει στη περιοχή με 4G κινητό μου λέει η Vodafone σέρνεται. 
Άρα συμπέρασμα με 5G συσκευή ναι μεν βλέπεις καλύτερα νούμερα σε σχέση με μια 4G συσκευή αλλά και πάλι τα ίδια. Η Nova επίσης στο χωριό της Λεπτοκαρυάς είναι τόσο μέτρια που γυρνάω σε Cosmote για να κάνω τη δουλειά μου. Επίσης στο Cavo Olympo το ξενοδοχείο και μέχρι να βγεις στον Α1 η Nova & Vodafone βγάζουν κλήσεις με πολλά θέματα. Δεν μπορείς να ακούσεις σχεδόν καθόλου τι λέει ο συνομιλητής σου στη κλήση.  Αντίθετα σε κάποια μαγαζια η Nova δουλεύει μια χαρά και είναι καλύτερη. 
Πλαταμώνα & Νέοι Πόροι είναι όλες καλές, αλλά αν βγεις από τον Πλαταμώνα και πας προς το κάστρο η Nova ζορίζεται. Δεν είναι ότι έχεις θέμα κάλυψης αλλά θέλει βελτίωση άμεσα για να φτάσει τους άλλους δυο. 
Επίσης τελευταία φορά που ανέβηκα Λιτόχωρο άκουσα για χαμηλές ταχύτητες και όχι μόνο η Nova αλλά και για τη Vodafone. Που είναι οι συνεργάτιδες άραγε; 
Επισης ξέχασα να γράψω για το Sunset Bay στη Γεωργικής σχολής που είχε με το ζόρι 40Mbps την τελευταία φορά που πήγα. Τις ίδιες ταχύτητες βλέπω και στο ΕΚΟ στη Γεωργικής Σχολής, στα πράσινα φανάρια. Αεροδρόμιο απ έξω, έχω μετρήσεις με 30-50Mbps. Εκτός αν πας 5 το πρωί που θα δεις και πάνω από 100Mbps.

@p_k αύριο θα κατέβω προς τη περιοχή σου. Να δούμε τι ψάρια πιάνει η Nova. 

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλημέρα βρίσκομαι στη περιοχή της Φωκίδας και αποφάσισα να βάλω κάρτα στο  f2g για να δω πως παει το δικτυο μετα απο αρκετα χρονια που το ειχα ξαναδοκιμασει . Η αποψη μου ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ μεχρι τωρα. 

Η ώρα 10 το πρωί συμβαίνει το εξής τρελό. Το κινητό χωρίς να κουνηθεί με αλλάζει συνεχόμενα μεταξύ 3 κεραιών . Η μια είναι στην στερα Ελλάδα έχω οπτική επαφή και τον βλέπω τον σταθμό , και οι άλλες δυο είναι από απέναντι . 465348919_Screenshot2024-08-06at10_09_31AM.thumb.png.6569185e0f4f0576ffd1162df947b001.png

IMG_1399.thumb.png.0447a57bc2fad575dddc6219b1d360c7.png

Η τοποθεσία μου είναι μαρκαρισμένη με το μπλε .pci 337 Ερχεται απο την 2005(κοκκινο βελακι), και ταχυτητεςIMG_1400.thumb.png.24fb340ee8b478c88e0d8b14bce0a72c.png

PCI 77 (δεν έχω screenshot) και ταχύτητες (με το πράσινο βελάκι)

IMG_1402.thumb.png.701da7e5139f807a1ee7453ef8c2faea.png

και pci 236 που δεν εχω βρει ακομα απο που ερχεται

IMG_1396.thumb.png.518411e21ea5c902356979a11b599861.png

IMG_1401.thumb.png.864c72c7f8fcd990a012e265dcfce2ea.png

Καλά τα πάει και nova στα handover. ηθελα να ηξερα γιατι δεν πιανει απο την 2005 by default , γτ τουλαχιστον η vf απο εκει πιανει και δινει ανετα 100mbps ΜΕΣΑ στο σπιτι . 

IMG_1398.png

15 minutes ago, georgebad said:

και pci 236 που δεν εχω βρει ακομα απο που ερχετα

Αυτο το app που εχεις δεν δινει καμια πληροφορια για να σε βοηθησουμε.  Το PCI το ειπαμε, δεν ειναι μοναδικο.

Αν δεν εχεις android (και netmonster/netmonitor), βρες τουλ. ενα app να σου δινει το CellID ή eNb.

Just now, d_alex said:

Αυτο το app που εχεις δεν δινει καμια πληροφορια για να σε βοηθησουμε.  Το PCI το ειπαμε, δεν ειναι μοναδικο.

Αν δεν εχεις android (και netmonster/netmonitor), βρες τουλ. ενα app να σου δινει το CellID ή eNb.

ρε παιδιά πόσες φορές θα τα πούμε ότι εμείς με τα iPhone ΔΕΝ έχουμε άλλη επιλογή !!!! Προσπαθούμε να βιηθησουμε όσο μπορούμε. εδψ σκέψου δεν μου βγάζει καν CELL Id  γιατι κανει κανα αιωνα να φορτωσει , και enb δεν δίνει ΚΑΝ το μενού πληοεοφοριων

Τι ταλαιπωρείσαι, βγάλε την κάρτα να ησυχάσεις

Παύλος Παυλίδης 

4 minutes ago, georgebad said:

δεν μου βγάζει καν CELL Id  γιατι κανει κανα αιωνα να φορτωσει

Οντως;  Πολλοι το δινουν με iphone...  Το eNb θα το βρουμε με τη διαιρεση.

4 minutes ago, p_k said:

Το μόνο εύκολο είναι αυτό ξέρεις… 

Αλλα αυτό με τα handover που λέγαμε για τη Vodafone, τα ίδια τα ολόιδια κάνει η Nova τώρα. Εσυ στο σπίτι αν έχεις ενα άντε δυο σταθμούς που πιάνουν το μισό σπίτι δεν έχεις θέμα. Αλλά αν βγεις σε ανοιχτό χώρο και το κινητό κάνει ping-pong 5G-4G-E την ώρα που θες να στείλεις ενα email, σε μια βιντεοκλήση, κάτι που βλέπεις στο internet ή σε ηλεκτρονική πληρωμή γιατί πλέον τα κινητά μας τα έχουμε και για αυτό είναι που θα πας να κανείς φορητότητα την επόμενη εργάσιμη ακόμα και με 200€ ρήτρα να έχεις στο συμβόλαιο. 
5G Οδός Κύπρου Θεσσαλονίκη πάνω από την Β.Ολγας. Δίπλα στην κεραία είμαι με φουλ σήμα 5G.  https://www.speedtest.net/result/i/6216459438

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

6 minutes ago, Nikolas14 said:

Το μόνο εύκολο είναι αυτό ξέρεις… 

Αλλα αυτό με τα handover που λέγαμε για τη Vodafone, τα ίδια τα ολόιδια κάνει η Nova τώρα. Εσυ στο σπίτι αν έχεις ενα άντε δυο σταθμούς που πιάνουν το μισό σπίτι δεν έχεις θέμα. Αλλά αν βγεις σε ανοιχτό χώρο και το κινητό κάνει ping-pong 5G-4G-E την ώρα που θες να στείλεις ενα email, σε μια βιντεοκλήση, κάτι που βλέπεις στο internet ή σε ηλεκτρονική πληρωμή γιατί πλέον τα κινητά μας τα έχουμε και για αυτό είναι που θα πας να κανείς φορητότητα την επόμενη εργάσιμη ακόμα και με 200€ ρήτρα να έχεις στο συμβόλαιο. 
5G Οδός Κύπρου Θεσσαλονίκη πάνω από την Β.Ολγας. Δίπλα στην κεραία είμαι με φουλ σήμα 5G.  https://www.speedtest.net/result/i/6216459438

Αυτά που λες δεν τα έχω συναντήσει ποτέ στις περιοχές όπου κινούμαι.

Το κινητό το χρησιμοποιώ όλη μέρα για πάρα πολλές εργασίες και για πάρα πολύ upload επίσης.

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

13 minutes ago, p_k said:

Δεν την έχω καθόλου ανάγκη την nova φίλε . Ας πούμε πως θα είμαι αρκετά καιρό εδώ κάτω και σαν "απασχόληση θέλω να δω πως δουλεύει η nova" . Για το επομενο καιρο θα αναφερω την αποψη μου για το δικτυο της νοβα , αν σου φαίνεται κουραστικό μπορείς να απλά να προσπεράσεις τα σχόλια μου . 

18 minutes ago, d_alex said:

Οντως;  Πολλοι το δινουν με iphone...  Το eNb θα το βρουμε με τη διαιρεση.

Μέχρι να πάρει την πληροφορία έχει αλλάξει CELL 😂

Just now, georgebad said:

απασχόληση θέλω να δω πως δουλεύει η nova

Και γω τα ιδια.  Μονο για να φτιαξω τη βαση της (μονο στο 4G, γιατι το  2G της δεν παλευεται...).  Κι αυτο ξεκινησε σαν χαρη στον Αντρεα τον συμπολεμιστη που μου ανεβαζει στοιχεια για ολους τους παροχους.  Μου τα εχουν "κανει τσουρεκια" τελευταια παντως με την χρεωση, και δεν ξερω αν θα την κρατησω.  Ξεκινησαμε με 1 ευρω το διμηνο και τωρα θελουν 15.  1500% αυξηση.  Αγυρτες.

4 minutes ago, georgebad said:

Δεν την έχω καθόλου ανάγκη την nova φίλε . Ας πούμε πως θα είμαι αρκετά καιρό εδώ κάτω και σαν "απασχόληση θέλω να δω πως δουλεύει η nova" . Για το επομενο καιρο θα αναφερω την αποψη μου για το δικτυο της νοβα , αν σου φαίνεται κουραστικό μπορείς να απλά να προσπεράσεις τα σχόλια μου . 

Μέχρι να πάρει την πληροφορία έχει αλλάξει CELL 😂

Καθόλου κουραστικό φίλε μου, δεν είμαι τέτοιος τύπος ούτε και το είπα με κάποια ειρωνική διάθεση.

Σου μιλάω ειλικρινά, ανέφερα ότι εάν είχα εγώ τέτοια εμπειρία με οποιαδήποτε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θα έβγαζα την κάρτα και θα τελείωνε η υπόθεση. Τώρα εφόσον θες να το κάνεις για ερευνητικούς σκοπούς όπως το κάνουν πολλά άτομα εδώ μέσα πολύ καλως κάνεις και αναφέρεις την άποψή σου. Μακριά από εμένα εμπάθειες και τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Κανένα σχόλιο δεν προσπερνάω, μόνο τα κακόβουλα και τα ειρωνικά. 

Καλημέρα σε όλους.

Παύλος Παυλίδης 

9 minutes ago, p_k said:

Ετσι ειναι οντως, εδω στο βουνο που ειμαι, παρολο που πιανω ολο τον καμπο Θεσσαλιας, ειναι βραχος.

Στην Αθηνα, με το σταθμο απεναντί μου, δεν μπορει να κατσει πανω απο 5 δευτ., τι να πεις...

6 minutes ago, p_k said:

Συγγνώμη που πετάγομαι σαν @@@@@ αλλά..

1) γιατί πρέπει να σου έχει συμβεί κάτι που περιγράφει ο συμφορουμίτης;

2) πόσες φορές έχεις ποστάρει εσύ προσωπικά χάλια αποτελέσματα από τυχόν speedtest της Nova; Άρα δεν υπάρχουν περιοχές που η Nova σέρνεται;;

Συγγνώμη που πετάγομαι σαν @@@@@ αλλά..

1) γιατί πρέπει να σου έχει συμβεί κάτι που περιγράφει ο συμφορουμίτης;

2) πόσες φορές έχεις ποστάρει εσύ προσωπικά χάλια αποτελέσματα από τυχόν speedtest της Nova; Άρα δεν υπάρχουν περιοχές που η Nova σέρνεται;;

Φυσικά και υπάρχουν, όμως στις περιοχές που κινούμαι είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Παύλος Παυλίδης 

2 minutes ago, p_k said:

Φυσικά και υπάρχουν, όμως στις περιοχές που κινούμαι είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Άρα ο κανόνας είναι να σέρνεται και η εξαίρεση είναι τα τεστ που ανεβάζεις;

Και γιατί δεν ανεβάζεις ποτέ μία εξαίρεση;

Edited by Teiresias_

Άρα ο κανόνας είναι να σέρνεται και η εξαίρεση είναι τα τεστ που ανεβάζεις;

Το αντίθετο 

Παύλος Παυλίδης 

1 minute ago, p_k said:

Στατικά η Νοβα δεν έχει πρόβλημα. Εν κινήσει έχει πολλά πολλά πολλά θέματα. Αυτή είναι η αλήθεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 minute ago, p_k said:

Το αντίθετο 

Καλό θα ήταν να ανεβάζεις και καμιά εξαίρεση γιατί αλλιώς σε παρεξηγεί ο κόσμος και σε θεωρεί Novaκια.. 😯😯