Jump to content

NOVA 5G

p_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 ώρες πριν, Teiresias_ said:

Μόνο εσύ έχεις Nova ε;; 😂😂

Σε πειράζω. .

Έχει και όλη η οικογένεια.

7 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Κεραίες θα μπουν! Το επιτάσσει το 5G SA! Το ζητούμενο είναι να μην αφήσουν προς το τέλος του επενδυτικού πχ 2026 φθινόπωρο μέχρι το τέλος του 2027. Για του χρόνου είμαι αισιόδοξος!✌️💪

Για mmWave τι λένε τα επενδυτικά πλάνα;

8 ώρες πριν, Gv2008 said:

Πρέπει να έχει πάρα πολλη κίνηση για να έχει 33 Mbps με N78

Εχει N78 στα 36 χλμ και μάλιστα με -18 db RSRQ? Μια χαρά είναι 

Η Ν78 μπορεί να έρχεται από κοντινό σταθμό. Η Nova είναι γνωστή για την ένταση που χρησιμοποεί στους σταθμούς της. Το τμήμα σχεδιασμού κάνει καλή δουλειά μέχρι να γίνει μια σωστή μέτρηση. Η ΕΕΑΕ έχει λογικά διαλυθεί.

9 ώρες πριν, ilka71 said:

κυψέλη δεν ανοίγουν σελίδες, Κερατσίνι σεεερνεται, Πειραιά το ίδιο. ήρθαμε Κεφαλονιά Ιθάκη τα ίδια.5g άφαντο! ήθελα να ήξερα ποιον δουλεύουν;;;;;;; πλέον συναισθηματισμοι δεν χωράνε 3 χρόνια δεν αλλάζαμε αλλά σε λίγο έρχεται η ώρα.. 1 γραμμές θα φύγουν συν την τηλεόραση που θα βάλουμε τέλος Αυγούστου cosmote tv και όχι nova οπότε σε 12 μήνες θα πάνε πακέτο εκεί και οι γραμαες. ξεφτίλες ρε... 

Screenshot_20240728_220432_Samsung Internet.jpg

Όλο εμείς τυχαίνουμε σε τρύπες φίλε μου. Η άφιξη μου στην Ελλάδα θα δείξει το μεγαλείο αυτού του δικτύου. 

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

3 ώρες πριν, mixtri said:

Όλο εμείς τυχαίνουμε σε τρύπες φίλε μου. Η άφιξη μου στην Ελλάδα θα δείξει το μεγαλείο αυτού του δικτύου. 

Με το καλό να έρθεις και να πιούμε καφέ συζητώντας για λοβούς και tilt down or up...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

12 ώρες πριν, Teiresias_ said:

Μόνο εσύ έχεις Nova ε;; 😂😂

Σε πειράζω. .

Σοβαρά 2 άτομα ξέρω με nova στον περίγυρο μου όλοι άλλοι cosmote voda. Ισωσ φταιει οτι εχει κακιστες παροχες για την δικη μας ηλικιακη κατηγορια 

3 ώρες πριν, mixtri said:

Έχει και όλη η οικογένεια.

Στο μεταξύ με σταθερό Cosmote (που έχουν ήδη) θα χτυπούσαν φοβερές τιμές στην Cosmote αλλά.. αλλά!

Ποιες είναι οι κάκιστες παροχές;

Ολα απεριόριστα.

Unlimited.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

17 minutes ago, p_k said:

Ποιες είναι οι κάκιστες παροχές;

Ολα απεριόριστα.

Unlimited.

Σόρρυ που επεμβαίνω αλλά μάλλον δεν τον ενδιαφέρουν τα απεριόριστα. Σε συνάρτηση με την ηλικία..

Edited by Teiresias_

1 hour ago, Teiresias_ said:

Σόρρυ που επεμβαίνω αλλά μάλλον δεν τον ενδιαφέρουν τα απεριόριστα. Σε συνάρτηση με την ηλικία..

Ναι δεν το κατάλαβα καλά, εννοώ απεριόριστα δεδομένα συν βέβαια όλα τα άλλα που είναι απεριόριστα.

Αυτό με την ηλικιακή κατηγορία όντως δεν το αντιλήφθηκα, ποια ηλικία δεν ενδιαφέρεται για απεριόριστα δεδομένα;

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

47 minutes ago, p_k said:

Ναι δεν το κατάλαβα καλά, εννοώ απεριόριστα δεδομένα συν βέβαια όλα τα άλλα που είναι απεριόριστα.

Αυτό με την ηλικιακή κατηγορία όντως δεν το αντιλήφθηκα, ποια ηλικία δεν ενδιαφέρεται για απεριόριστα δεδομένα;

Δεν είναι μόνο αυτό συνήθως οι νέοι αναζητούν κάτι ποιο Digital και κάτι πιο ελεύθερο από συμβόλαιο όπως για παράδειγμα Cosmote neo. 

15 minutes ago, elkons said:

Δεν είναι μόνο αυτό συνήθως οι νέοι αναζητούν κάτι ποιο Digital και κάτι πιο ελεύθερο από συμβόλαιο όπως για παράδειγμα Cosmote neo. 

Όταν λες "νέοι" σε ποια ηλικία αναφέρεσαι;

Επίσης αν είναι τα παιδιά του μπαμπά, έχουν το unlimited και τελειώνει η ιστορία. Αλλά πόσοι να είναι αυτοί;

Συνήθως το πιο οικονομικό ψάχνουν και το neo δεν είναι σε αυτά.

Edited by Teiresias_

11 minutes ago, Teiresias_ said:

Όταν λες "νέοι" σε ποια ηλικία αναφέρεσαι;

Επίσης αν είναι τα παιδιά του μπαμπά, έχουν το unlimited και τελειώνει η ιστορία. Αλλά πόσοι να είναι αυτοί;

Συνήθως το πιο οικονομικό ψάχνουν και το neo δεν είναι σε αυτά.

Όταν είναι μεταξύ 12-15 καλύτερα καρτοκινητο για αρχή 16-25 νομίζω μια χαρά κάνει το Neo και Unlimited μην είναι 10GB πιστεύω πως φτάνουν για τον μέσο χρήστη και είναι μικρή η διαφορά τιμής σε σύγκριση με τους άλλους παρόχους ειδικά αν έχεις και σταθερό. Αν έχεις αρκετά καλό ίντερνετ σπίτι τι να κάνει τα απεριόριστα Data;

Όσοι έχουν παιδιά καταλαβαίνουν ότι το παν είναι τα απεριόριστα δεδομένα.

Τα 10 giga είναι τίποτε.

Παύλος Παυλίδης 

On 29/7/2024 at 1:03 ΜΜ, p_k said:

Τα 10 giga είναι τίποτε.

Το θέμα είναι να έχουν και αξιοπρεπές δίκτυο αν είναι να έχει unlimited και σπίτι να μην έχει σήμα τι να το κάνει 

Είχα Unlimited all με 14€ από τη Nova και το έκοψα επειδή είχα-135 dBm σπίτι.  Βέβαια είναι και ανάλογα τη περιοχή και να γίνεται το αντίθετο 

Edited by elkons

4 minutes ago, elkons said:

Το θέμα είναι να έχουν και αξιοπρεπές δίκτυο αν είναι να έχει unlimited και σπίτι να μην έχει σήμα τι να το κάνει 

Είχα Unlimited all με 17€ από τη Nova και το έκοψα επειδή είχα-135 dBm σπίτι.  Βέβαια είναι και ανάλογα τη περιοχή και να γίνεται το αντίθετο 

Εννοείται αυτό.

Παύλος Παυλίδης 

2 ώρες πριν, p_k said:

Τα 10 giga είναι τίποτε.

Πάντως και λίγο κράτει με το κινητό δεν είναι κακό. Δεν ξέρω φυσικά την κάθε περίπτωση αλλά η νεολαία καίγεται με τα κινητά και δεν θα μας βγει σε καλό.

Εγώ προσωπικά έχω cu 11,8 το μήνα κάρτα όχι πάγιο unlimited data λεπτά και 200 sms

2 minutes ago, Harry636 said:

Εγώ προσωπικά έχω cu 11,8 το μήνα κάρτα όχι πάγιο unlimited data λεπτά και 200 sms

Πως unlimited data?

Λάκκωμα Χαλκιδικής, 11836

Screenshot_2024-07-29-16-55-53-547_org.zwanoo.android.speedtest-edit.jpg

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

# παροχές μάλλον τα κουπόνια της κοσμοτε κ της vf εννοεί. Μακαρι να μείνει αλώβητη η nova από τέτοια. 

43 minutes ago, hercoulis said:

# παροχές μάλλον τα κουπόνια της κοσμοτε κ της vf εννοεί. Μακαρι να μείνει αλώβητη η nova από τέτοια. 

Ο Άραβας το ψάχνει πολύ. Να περιμένουμε αλλαγές στην μαύρη.

9 minutes ago, Chrischal1908 said:

Ο Άραβας το ψάχνει πολύ. Να περιμένουμε αλλαγές στην μαύρη.

Άντε το παράκαναν. Οποίος την πάρει ας την πάρει μπας και μαζευτεί η κατάσταση γιατί οι άλλοι δυο αλωνίζουν πια σε τιμές συμβολαίων.