p_k Δημ. 17 Ιουλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου Πλατεία Ελ. Βενιζέλου, Αλεξανδρούπολη 3 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 3 minutes ago, p_k said: Πλατεία Ελ. Βενιζέλου, Αλεξανδρούπολη Έπρεπε να κάνουν αναβάθμιση χτες! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου Σταθμός μετρό Αλίμου, μέσα στον συρμό 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 54 minutes ago, Arinos said: Σταθμός μετρό Αλίμου, μέσα στον συρμό αν κρίνω από το enb, vodafone και nova παίζουν μαζί απο την Ν78. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 57 minutes ago, CaptainNickGR said: αν κρίνω από το enb, vodafone και nova παίζουν μαζί απο την Ν78. Ναι, άλλωστε η Vodafone έκανε και την αίτηση για άδεια πέρσι και για τους 3. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου Πως φαίνεται η ebn 13073 σε σύγκριση με την 102041 της πράσινης? Ποια κερδίζει σε 4g,5g και κάλυψη πιστεύετε? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 5G N78 Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας προς το νέο Γήπεδο της ΑΕΚ Με κλειστή την Cosmote αυτά είναι τα νούμερα. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου Καλησπέρα έχω δυο συσκευές Samsung A34 και A35 και δεν πιάνουν καθόλου 5g ενώ έχω ενεργοποιήσει κ το volte-vowifi.Η περιοχή που βρίσκομαι ειναι στην Πατρα κ δεν πιάνει πουθενά 5g.Γίνεται κάποια ενεργοποίηση τηλεφωνικά η μπορώ να στείλω κ μήνυμα να ενεργοποιηθεί; 2 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 1 minute ago, scorpio3 said: Καλησπέρα έχω δυο συσκευές Samsung A34 και A35 και δεν πιάνουν καθόλου 5g ενώ έχω ενεργοποιήσει κ το volte-vowifi.Η περιοχή που βρίσκομαι ειναι στην Πατρα κ δεν πιάνει πουθενά 5g.Γίνεται κάποια ενεργοποίηση τηλεφωνικά η μπορώ να στείλω κ μήνυμα να ενεργοποιηθεί; Δεν υπάρχει κάποιο sms όπως στη πράσινη και κόκκινη . Είναι εφικτό να στο ενεργοποιήσουν τηλεφωνικά ή μέσω Chat. Εγώ με Chat έκανα ενεργοποίηση και άνοιξε επιτυχώς 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου Άνδρος λιμάνι. 2 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 1 ώρα πριν, elkons said: Δεν υπάρχει κάποιο sms όπως στη πράσινη και κόκκινη . Είναι εφικτό να στο ενεργοποιήσουν τηλεφωνικά ή μέσω Chat. Εγώ με Chat έκανα ενεργοποίηση και άνοιξε επιτυχώς Καταλαβα Ευχαριστω πολυ 2 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου (edited) 2 ώρες πριν, MIKU said: Άνδρος λιμάνι. Εν πλώ πώς ήταν;; Παίρνω από Μεγαλόνησο σε λίγο θα είμαι "Κάρυστο" και η κεραία με enb 2120 είναι ισχυρότατη ως προς το σήμα! Κάθομαι στο σαλόνι σε κλειστό χώρο δηλαδή. Edited 18 Ιουλίου by Chrischal1908 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου Κεραμωτή Πολλές εναλλαγές σε edge γιατί πιάνει σήμα από Θάσο. Το ίδιο και η κόκκινη. Μόνο η cosmote έχει κεραία εδώ. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 31 minutes ago, spoukos said: Κεραμωτή Πολλές εναλλαγές σε edge γιατί πιάνει σήμα από Θάσο. Το ίδιο και η κόκκινη. Μόνο η cosmote έχει κεραία εδώ. Θα βελτιωθεί το δίκτυο! Ειδικά όταν μπει το 5G SA θα αναγκαστούν οι συνεργάτιδες να βάλουν σταθμούς! Γι'αυτό και η VF ανακοίνωσε 1 δις επιπλέον επενδυτικό για την περαιτέρω ανάπτυξη του SA και των οπτικών ινών! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 6 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Εν πλώ πώς ήταν;; Παίρνω από Μεγαλόνησο σε λίγο θα είμαι "Κάρυστο" και η κεραία με enb 2120 είναι ισχυρότατη ως προς το σήμα! Κάθομαι στο σαλόνι σε κλειστό χώρο δηλαδή. Όχι. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 19 Ιουλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου Οδός Αιγαίου, Καλαμαριά, σε εσωτερικό χώρο 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου (edited) 1 hour ago, p_k said: Οδός Αιγαίου, Καλαμαριά, σε εσωτερικό χώρο Ψόφια πράγματα… θα μπορούσε καλύτερα. Πάντως στο Κορδελιο η Cosmote έχει Ν78 και η Nova 10-20Mbps. 22 ώρες πριν, scorpio3 said: Καλησπέρα έχω δυο συσκευές Samsung A34 και A35 και δεν πιάνουν καθόλου 5g ενώ έχω ενεργοποιήσει κ το volte-vowifi.Η περιοχή που βρίσκομαι ειναι στην Πατρα κ δεν πιάνει πουθενά 5g.Γίνεται κάποια ενεργοποίηση τηλεφωνικά η μπορώ να στείλω κ μήνυμα να ενεργοποιηθεί; Παρε στο 13700 να στο ανοίξουν, από το Ριο μέχρι την είσοδο για το Νέο Λιμάνι έχει 5G στη Πάτρα η Nova. Απλά κάποιες κεραίες περιμετρικά προς ΒΙΠΕ κυρίως εχουν μείνει με 4G. Και στο Πανεπιστήμιο στο Ριο έχω δει μόνο έως τώρα Ν78. Παμε μετρήσεις: 1) Κατσαντώνη, Ελευθέριο Κορδελιο σε εσωτερικό χώρο Απο Αθήνα, Αχαρνων με Σκιαθου, έξω από τον σταθμό ΗΣΑΠ Κάτω Πατησια, δίπλα στη κεραία. Κοντά στη Λεόντειο Σχολή, Άνω Πατήσια. Οδος Χίου με Κρήτης περιοχη Σταθμός Λαρισης. Σε εσωτερικό χώρο μονοψήφια η Nova όμως. Edited 19 Ιουλίου by Nikolas14 2 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 20 Ιουλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου Μονοπήγαδο Θεσσαλονίκης, 2883 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου Just now, p_k said: Μονοπήγαδο Θεσσαλονίκης, 2883 Να φανταστώ ίδιες θα είναι οι ταχύτητες 4G+ εκεί σωστά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 20 Ιουλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου 28 minutes ago, elkons said: Να φανταστώ ίδιες θα είναι οι ταχύτητες 4G+ εκεί σωστά; Το λάθος μου είναι ότι δεν μετράω ταυτόχρονα 4g. Κάπου εκεί θα κυμαίνονται. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου On 19/7/2024 at 11:43 ΠΜ, Nikolas14 said: Ψόφια πράγματα… θα μπορούσε καλύτερα. Πάντως στο Κορδελιο η Cosmote έχει Ν78 και η Nova 10-20Mbps. Παρε στο 13700 να στο ανοίξουν, από το Ριο μέχρι την είσοδο για το Νέο Λιμάνι έχει 5G στη Πάτρα η Nova. Απλά κάποιες κεραίες περιμετρικά προς ΒΙΠΕ κυρίως εχουν μείνει με 4G. Και στο Πανεπιστήμιο στο Ριο έχω δει μόνο έως τώρα Ν78. Παμε μετρήσεις: 1) Κατσαντώνη, Ελευθέριο Κορδελιο σε εσωτερικό χώρο Απο Αθήνα, Αχαρνων με Σκιαθου, έξω από τον σταθμό ΗΣΑΠ Κάτω Πατησια, δίπλα στη κεραία. Κοντά στη Λεόντειο Σχολή, Άνω Πατήσια. Οδος Χίου με Κρήτης περιοχη Σταθμός Λαρισης. Σε εσωτερικό χώρο μονοψήφια η Nova όμως. Έχουν βάλει στον πύργο της Cosmote έξω από την Πανεπιστημιούπολη, Προάστιο λέγεται η περιοχή εκεί βασικά που είναι. Ένα sector παίζει να είναι μαζί με Vodafone, δεν είμαι σίγουρος. Γενικά N78 μόνο η συνεργάτιδα στην Πάτρα από τις δύο που μου φαίνεται έχουν πολύ δουλειά ακόμα γενικά και φυσικά Cosmote που χρωστάει και αυτή κάποιες N78 ακόμα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου Ένα μπράβο για τη n78 της nova στη χρυσή αμμουδιά Θάσου. Η voda με n1 μόνο. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Έχουν βάλει στον πύργο της Cosmote έξω από την Πανεπιστημιούπολη, Προάστιο λέγεται η περιοχή εκεί βασικά που είναι. Ένα sector παίζει να είναι μαζί με Vodafone, δεν είμαι σίγουρος. Γενικά N78 μόνο η συνεργάτιδα στην Πάτρα από τις δύο που μου φαίνεται έχουν πολύ δουλειά ακόμα γενικά και φυσικά Cosmote που χρωστάει και αυτή κάποιες N78 ακόμα. Ακριβώς, στη Πάτρα χρωστάει πολλές αναβαθμίσεις η Nova. Και επειδή σας είπα, το Πάτρα-Κυλλήνη είναι ενα κομμάτι της διαδρομής Πάτρα-Πύργος που έχει κίνηση γιατί περνάνε από Μηχανάκια έως Νταλίκες για Ζάκυνθο & Κεφαλονιά έχει σημεία που είσαι με 2G ακόμα για 2-3 χιλιόμετρα. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 35 minutes ago, Teiresias_ said: Ένα μπράβο για τη n78 της nova στη χρυσή αμμουδιά Θάσου. Η voda με n1 μόνο. Wifi ; Η πράσινη πως πάει πέρυσι είχα 300αρια με περιορισμένο κόσμο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 47 minutes ago, Nikolas14 said: Ακριβώς, στη Πάτρα χρωστάει πολλές αναβαθμίσεις η Nova. Και επειδή σας είπα, το Πάτρα-Κυλλήνη είναι ενα κομμάτι της διαδρομής Πάτρα-Πύργος που έχει κίνηση γιατί περνάνε από Μηχανάκια έως Νταλίκες για Ζάκυνθο & Κεφαλονιά έχει σημεία που είσαι με 2G ακόμα για 2-3 χιλιόμετρα. Τέλος του έτους θα έχει μαζευτεί η κατάσταση. Από το 2025 θα εξαλειφθεί... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts