georgeavl3 Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 Καθόλου σύνηθες για την περιοχή. Πριν λίγο καιρό μας είχες ξαναπεί πάντως ότι και ειχε πέσει η κεραία και είχατε και χαμηλές ταχύτητες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 15, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 Πριν πολύ καιρό. 37 minutes ago, Nikolas14 said: Μάλλον βλάβη έχουν… Για να δούμε, μέχρι τώρα δεν έχει επανέρθει. Επανήλθε η κεραία. Άρα ήταν βλάβη 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 1 hour ago, p_k said: Καθόλου σύνηθες για την περιοχή. Στην Β20 αναφερόμουν για το σύνηθες όχι στην βλάβη 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 2 ώρες πριν, p_k said: Πριν πολύ καιρό. Για να δούμε, μέχρι τώρα δεν έχει επανέρθει. Επανήλθε η κεραία. Άρα ήταν βλάβη Πες τους να βάλουν μεγαλύτερη ασφάλεια στον πίνακα, για να μην πέφτει τόσο συχνά.. 2 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 Γύρω κ μέσα στο δημοτικό στάδιο Αργυρούπολης, χάνεται συνέχεια το σήμα κ παίζει δεδομένα με E...Ότι να ναι 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 Σήμερα στο κέντρο με τρέλανε και εμένα με το E, Πατησίων, Ακαδημίας, πίσω από το Χίλτον... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 (edited) 40 minutes ago, rapsodos1979_ said: Γύρω κ μέσα στο δημοτικό στάδιο Αργυρούπολης, χάνεται συνέχεια το σήμα κ παίζει δεδομένα με E...Ότι να ναι 24 minutes ago, Arinos said: Σήμερα στο κέντρο με τρέλανε και εμένα με το E, Πατησίων, Ακαδημίας, πίσω από το Χίλτον... 1. Ψεύδεστε και οι 2, γιατί η Nova τα έχει λύσει αυτά τα θέματα με τις μεταπτώσεις σε Ε, βάσει έγκυρων και έγκριτων αναφορών. 2. Είναι δοκιμές αναβάθμισης για SA NR. 😀 Edited November 15, 2023 by memoriesradio 2 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 22 minutes ago, memoriesradio said: 2. Είναι δοκιμές αναβάθμισης για SA NR. Είναι δοκιμές αναβάθμισης για EsEi EnEr. 😉 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 2 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Είναι δοκιμές αναβάθμισης για EsEi EnEr. 😉 Εγώ τις μυρίζομαι για πυρηνικές δοκιμές...Τί μας κρύβουν, άραγε? 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 Καλά γελάτε εσεις 6g ετοιμάζει 🤣 1 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 Καλά, σήμερα σέρνεται παντού!Αλήθεια, έχει γίνει κάτι? Μοσχάτο είμαι παρεμπιπτόντως.. Πήρα 13700 κ εντελώς τυχαία, σε όποιες περιοχές κινούμαι, γίνεται αναβάθμιση κι είναι προσωρινό θέμα κεραίας...Μάλιστα! 1 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 1 ώρα πριν, rapsodos1979_ said: Καλά, σήμερα σέρνεται παντού!Αλήθεια, έχει γίνει κάτι? Μοσχάτο είμαι παρεμπιπτόντως.. Πήρα 13700 κ εντελώς τυχαία, σε όποιες περιοχές κινούμαι, γίνεται αναβάθμιση κι είναι προσωρινό θέμα κεραίας...Μάλιστα! Αυτό ακριβώς λένε στο 13700, για όπου και να ρωτήσεις. Κρίμα που μένει αυτή η νοοτροπία μια απλή τυποποιημένη απάντηση. Αν ρωτήσεις ποοσ προσωρινό... Δεν ξέρουν, αν σου πουν ότι γίνεται αναβάθμιση, πάλι δεν ξέρουν πότε θα ολοκληρωθεί. 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 39 minutes ago, Arinos said: Αυτό ακριβώς λένε στο 13700, για όπου και να ρωτήσεις. Κρίμα που μένει αυτή η νοοτροπία μια απλή τυποποιημένη απάντηση. Αν ρωτήσεις ποοσ προσωρινό... Δεν ξέρουν, αν σου πουν ότι γίνεται αναβάθμιση, πάλι δεν ξέρουν πότε θα ολοκληρωθεί. Το περίεργο είναι ότι εγώ με s21fe σέρνομαι, ενώ φίλος με 1+ nord3 έχει τούμπανο σήμα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 2 minutes ago, rapsodos1979_ said: Το περίεργο είναι ότι εγώ με s21fe σέρνομαι, ενώ φίλος με 1+ nord3 έχει τούμπανο σήμα... Όταν λες σέρνομαι εννοείς χαμηλές ταχύτητες και αργούν να φορτώσουν βίντεο κλπ ή ότι έχεις μια δυο μπάρες σήμα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 13 minutes ago, rapsodos1979_ said: Το περίεργο είναι ότι εγώ με s21fe σέρνομαι, ενώ φίλος με 1+ nord3 έχει τούμπανο σήμα... Διαφορετικό πράγμα το σέρνομαι (bandwidht - χαμηλές ταχύτητες, και διαφορετικό πράγμα η ένταση του σήματος (κάλυψη, ποιότητα σήματος, κτλ). 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 4 minutes ago, memoriesradio said: Διαφορετικό πράγμα το σέρνομαι (bandwidht - χαμηλές ταχύτητες, και διαφορετικό πράγμα η ένταση του σήματος (κάλυψη, ποιότητα σήματος, κτλ). Εννοώ ότι εγώ είμαι με LTE,που χάνεται κάποιες στιγμές κι αυτό,ενώ ο άλλος με 5g που πάει τάπα (για nova) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 (edited) Ο πατέρας μου μολις με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως έχει ώρες ώρες πρόβλημα με το σημα στο κέντρο(Ακαδημιας, Πανεπιστημίου και Πειραιώς) αλλά και στο Κολωνάκι στο σπίτι. Θεώρησε πως ειναι έτσι επειδή ανανέωσε χθες τη σύμβαση του(ναι είναι τελείως ασχετος). Η συσκευή του είναι το one plus 11 και εχει κανονικα 5G Αρα είναι γενικο πρόβλημα απ ο,τι καταλαβαίνω. Edited November 16, 2023 by panos.k2 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 Just now, panos.k2 said: Ο πατέρας μου μολις με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως έχει ώρες ώρες πρόβλημα με το σημα στο κέντρο(Ακαδημίας και Πειραιώς) αλλά και στο Κολωνάκι στο σπίτι. Θεώρησε πως ειναι έτσι επειδή ανανέωσε χθες τη σύμβαση του(ναι είναι τελείως ασχετος). Η συσκευή του είναι το one plus 11. Αρα είναι γενικο πρόβλημα απ ο,τι καταλαβαίνω. Ναι έχει εναλλαγές σε E στην Ακαδημίας ειδικά και Πανεπιστημίου θα την κάνει, βέβαια μετά επανέρχεται αλλά μπορεί να κάνει και 1 λεπτό παρόλο που συνδέεται σε N78. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 1 ώρα πριν, rapsodos1979_ said: Εννοώ ότι εγώ είμαι με LTE,που χάνεται κάποιες στιγμές κι αυτό,ενώ ο άλλος με 5g που πάει τάπα (για nova) Άσχετο όπως καταλαβαίνεις αυτό που είχες γράψει στην αρχή. Τώρα αναφέρεσαι σε 2 διαφορετικές τεχνολογίες σύνδεσης, που εννοείται ότι υπάρχουν διαφορές ανάμεσά τους, όπως και από συσκευή σε συσκευή. 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 22 minutes ago, memoriesradio said: Άσχετο όπως καταλαβαίνεις αυτό που είχες γράψει στην αρχή. Τώρα αναφέρεσαι σε 2 διαφορετικές τεχνολογίες σύνδεσης, που εννοείται ότι υπάρχουν διαφορές ανάμεσά τους, όπως και από συσκευή σε συσκευή. Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς...Εγώ θέλω να πω ότι σε σημείο που είχα 5g,πλέον δεν έχω ούτε 4g κι ίσως βρεθώ κ με E....Τελοσπάντων, κάτι δε πάει καλά κ δεν ξέρω αν φταίει η συσκευή μου ή το δίκτυο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 2 ώρες πριν, panos.k2 said: Ο πατέρας μου μολις με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως έχει ώρες ώρες πρόβλημα με το σημα στο κέντρο(Ακαδημιας, Πανεπιστημίου και Πειραιώς) αλλά και στο Κολωνάκι στο σπίτι. Θεώρησε πως ειναι έτσι επειδή ανανέωσε χθες τη σύμβαση του(ναι είναι τελείως ασχετος). Η συσκευή του είναι το one plus 11 και εχει κανονικα 5G Αρα είναι γενικο πρόβλημα απ ο,τι καταλαβαίνω. Κέντρο Αθήνας και θέμα με το σήμα…ας πάρει στο 13700 να κάνει παράπονα. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 2 minutes ago, Nikolas14 said: Κέντρο Αθήνας και θέμα με το σήμα…ας πάρει στο 13700 να κάνει παράπονα. Κι εγώ που πήρα, μου είπαν ότι γίνεται αναβάθμιση του δικτύου κτλ...Ούτε καν χρονοδιάγραμμα, δεν ήξεραν να μου δώσουν... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 Just now, rapsodos1979_ said: Κι εγώ που πήρα, μου είπαν ότι γίνεται αναβάθμιση του δικτύου κτλ...Ούτε καν χρονοδιάγραμμα, δεν ήξεραν να μου δώσουν... Κλασική Nova, το ίδιο και στο πατρικο μου όπου σέρνεται. Λοιπον να δώσω μετρήσεις σήμερα που έκανα το πρωί. ΔΕΗ στην Τσιμισκη στο ύψος της ΧΑΝΘ, στα ταμεία που είναι σαν αίθριο. . Βασιλέως Γεωργίου στο ύψος της Εθνικής Τράπεζας, περιοχη Αγία Τριάδα. Είναι 3 τετράγωνα πριν το δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Βασιλισσης Ολγας έξω από τη σχολη τυφλών, παράρτημα ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης. Νοσοκομείο Ιπποκράτειο επι της Κ.Καραμανλή. Εδώ έχει κενό από 5G σταθμό μέχρι τον επόμενο γύρω στα 100 μέτρα, αλλά έχει αρκετά καλο LTE. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 Nova ολέ 🤣 Σοβαρά τώρα δεν είναι λίγες οι φορές που αναβαθμίζουν τα δίκτυα και για μέρες είναι χάλια μέχρι να ολοκληρώσουν ιδικά όταν κάνουν ριζικές αλλαγές και οι συνδρομητές πιάνουν από σταθμούς που είναι μακριά. Το θέμα είναι απο τις πηγές μου δεν συμπίπτει να γίνεται αναβαθμιση στο σημείο. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που μπορεί να μην γνωρίζουν για το σημείο. 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 ΗΣΑΠ αποβάθρα σταθμού Αττική 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts