Nikolas14 Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 (edited) 7 ώρες πριν, p_k said: Δεν ενθυμούμαι. Καρδία, ανατολική Θεσσαλονίκη Νέο Ρύσιο Είσοδος Θερμης, κυκλικός κόμβος Θέρμη Έξοδος Θερμης προς Eurotech Θέρμη ήμουν το περασμένο Σάββατο στο Lodge πίσω από την πλατεία. Σε εσωτερικό χώρο είχα Edge… θελει βελτίωση οπωσδήποτε… Όσο για τις ταχύτητες στη Θέρμη μέσα, αυτές είναι. Μετριότητα που επιδέχεται βελτίωση. Edited October 26, 2023 by Nikolas14 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 (edited) Σήμερα άνοιξα το βραζιλιάνικο νούμερο μου για να κάνω ολοκληρώσω κάποιες διαδικασιες έτσι ώστε από βδομάδα να γίνει η φορητότητα στην TIM Brasil, μιας και ήμασταν σε οικογενειακό συμβόλαιο στην Vivo (εταιρία της Telefonica) και τώρα αποφάσισε η οικογένεια να αλλάξει παροχο μετά από 15 χρόνια και αναγκαστικά πρέπει να ακολουθήσω και γω. Με μεγάλη έκπληξη ειδα πως η Vivo πιάνει κανονικοτατα 5G από τη Nova, την οποία ανεκαθεν επέλεγε αυτοματα στην Ελλάδα (από εποχες 2014 που το παρακολουθούσα το ολο πράγμα με τα δίκτυα, με το iPhone 5s όταν ερχόμουν τα καλοκαίρια εδώ στην Ελλάδα έπιανε αυτοματα WIND 3G και μετα το 2015 επιανε και LTE). Εντύπωση μου κάνει το πώς γίνεται το σάιτ ούτε της μιας ούτε της αλλης να μην γράφει πως υποστηρίζεται 5G Πληροφοριακά το πρόγραμμα στην TIM είναι γύρω στα 50€ για 4 άτομα και δίνει: 170GB για τους 4 και κάνει rollover σε όσα GB δε χρησιμοποιούνται, ΔΩΡΕΑΝ roaming σε Ευρώπη και Αμερική(την ήπειρο) 100GB/μηνα με απεριοριστες κλήσεις προς/απο τη χώρα που είσαι και τη Βραζιλία, ενώ τελευταίο (κατά τη γνώμη μου καλύτερο) δωρεάν Apple One για όλα τα μέλη του προγράμματος. Edited October 28, 2023 by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 28, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 (edited) Περαία, ανατολική ακτή Θερμαϊκού (312 μέτρα από την κεραία ή αλλιώς 31200 εκατοστά ή 312000 χιλιοστά) Edited October 28, 2023 by p_k 3 8 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 (edited) 9 minutes ago, panos.k2 said: Πληροφοριακά το πρόγραμμα στην TIM είναι γύρω στα 50€ για 4 άτομα και δίνει: 170GB για τους 4 και κάνει rollover σε όσα GB δε χρησιμοποιούνται, ΔΩΡΕΑΝ roaming σε Ευρώπη και Αμερική(την ήπειρο) 100GB/μηνα με απεριοριστες κλήσεις προς/απο τη χώρα που είσαι και τη Βραζιλία, ενώ τελευταίο (κατά τη γνώμη μου καλύτερο) δωρεάν Apple One για όλα τα μέλη του προγράμματος. Ε και μόνο για την τελευταία super ουάου παροχή, φύγαμε για Tim Brasil. Coco Jamboo! 2 minutes ago, p_k said: Περαία, ανατολική ακτή Θερμαϊκού Γιαλατζί ντολμά, χανούμ μπουρέκ, backhaul... Edited October 28, 2023 by memoriesradio 1 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 (edited) 7 minutes ago, memoriesradio said: Ε και μόνο για την τελευταία super ουάου παροχή, φύγαμε για Tim Brasil. Coco Jamboo! Κι όμως είναι μεγάλο ατού. Εγώ το βλέπω πολυ θετικά. Οπως βλέπω θετικά και το ότι δίνει δώρο Netflix και Deezer Premium αν έχεις αντροιντ. Edited October 28, 2023 by panos.k2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 Just now, panos.k2 said: Κι όμως είναι μεγάλο ατού. Εγώ το βλέπω πολυ θετικά. Οπως βλέπω θετικά και το ότι δίνει «δώρο» Netflix και Deezer Premium αν έχεις αντροιντ. Ναι ρε συ! Να φανταστείς δεν μπορώ ούτε λεπτό χωρίς Netflix & Deezer Premium. Αυτό έλεγα σήμερα με 2-3 φίλους πίνοντας τσίπουρα. Τους λέω άντε να τελειώνουμε να φύγουμε, με περιμένει το Ντίζερ το Πρίμιουμ στο σπίτι. 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 16 minutes ago, memoriesradio said: Ναι ρε συ! Να φανταστείς δεν μπορώ ούτε λεπτό χωρίς Netflix & Deezer Premium. Αυτό έλεγα σήμερα με 2-3 φίλους πίνοντας τσίπουρα. Τους λέω άντε να τελειώνουμε να φύγουμε, με περιμένει το Ντίζερ το Πρίμιουμ στο σπίτι. Πλάκα πλάκα αν είχε γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα θα είχε τραβήξει την προσοχή. Στην Βραζιλία το οικογενειακό apple one κοστίζει 10€. Τα 10€ εκεί τα κάνεις πολλά πράγματα, σε αντίθεση με την Ελλάδα ας πούμε. Είναι ένα καλό κίνητρο για να μαζέψει μια εταιρεία πελάτες συμβολαίου. Εκεί θέλω να καταλήξω. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 (edited) 13 minutes ago, panos.k2 said: Πλάκα πλάκα αν είχε γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα θα είχε τραβήξει την προσοχή. Στην Βραζιλία το οικογενειακό apple one κοστίζει 10€. Τα 10€ εκεί τα κάνεις πολλά πράγματα, σε αντίθεση με την Ελλάδα ας πούμε. Είναι ένα καλό κίνητρο για να μαζέψει μια εταιρεία πελάτες συμβολαίου. Εκεί θέλω να καταλήξω. Εδώ με 10€ περνάς φίνα, παρέα με φίλους! 10€ = 4 τσίπουρα. Καλός ο νεομοντερνισμός, τα gadjet και οι βόλτες των νέων (που ο μπαμπάς έχει φράγκα) με Tesla leasing, αλλά πολύ καλύτερες οι ανθρώπινες αξίες, επαφές και φιλίες... Edited October 28, 2023 by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 28, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 (edited) Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Μπορούν κάλλιστα να συνδυαστούν όλα αυτά με τα τσιπουράκια. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Κι ας μην είμαι apple fan. Edited October 28, 2023 by p_k 8 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 (edited) Νομίζω διευρύνθηκε πολυ η συζήτηση. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως η νοβα δίνει 5G στην Vivo BR. ειπα να αναφέρω και αυτό με το apple one γιατί είναι κάτι που στην Ελλάδα δεν γίνεται. Γενικά η ΤΙΜ ακόμα και σε καρτοκινητά κόστους 8-10€ δίνει δωρεάν ντιζερ πριμιυομ, που αν το δούμε αντικειμενικά είναι πολυ ελκυστικό ειδικά για νεους. Οσον αφορά τα 10€ που ανάφερα εννοείται μπορείς να τα αξιοποιήσεις καλά στην Ελλάδα, αλλά η Βραζιλία είναι μια χώρα με ιδιαιτερότητες. Επειδή μεγάλωσα εκεί, αν και στην καλή πλευρά, εχω δει μέσα από εθελοντικά προγράμματα που εχω συμμετάσχει, ενώ σε μικρή ηλικία είχα ακούσει και από παιδια(που έμεναν σε φτωχογειτονιές) και παίζαμε ποδόσφαιρο σε αντίπαλες ομάδες πως έτρωγε (και τρώει) καλά οικογένεια 4-5 ατόμων για 5 μέρες με 60-70 χεάις(12-14 ευρώ). Ας λήξουμε σιγά σιγά την οφφ-τοπικ συζήτηση. Edited October 28, 2023 by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 52 minutes ago, panos.k2 said: Νομίζω διευρύνθηκε πολυ η συζήτηση. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως η νοβα δίνει 5G στην Vivo BR. ειπα να αναφέρω και αυτό με το apple one γιατί είναι κάτι που στην Ελλάδα δεν γίνεται. Γενικά η ΤΙΜ ακόμα και σε καρτοκινητά κόστους 8-10€ δίνει δωρεάν ντιζερ πριμιυομ, που αν το δούμε αντικειμενικά είναι πολυ ελκυστικό ειδικά για νεους. Οσον αφορά τα 10€ που ανάφερα εννοείται μπορείς να τα αξιοποιήσεις καλά στην Ελλάδα, αλλά η Βραζιλία είναι μια χώρα με ιδιαιτερότητες. Επειδή μεγάλωσα εκεί, αν και στην καλή πλευρά, εχω δει μέσα από εθελοντικά προγράμματα που εχω συμμετάσχει, ενώ σε μικρή ηλικία είχα ακούσει και από παιδια(που έμεναν σε φτωχογειτονιές) και παίζαμε ποδόσφαιρο σε αντίπαλες ομάδες πως έτρωγε (και τρώει) καλά οικογένεια 4-5 ατόμων για 5 μέρες με 60-70 χεάις(12-14 ευρώ). Ας λήξουμε σιγά σιγά την οφφ-τοπικ συζήτηση. Να φανταστώ TIM Brasil, από την μαμά TIM Italy? Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 2 ώρες πριν, panos.k2 said: Κι όμως είναι μεγάλο ατού. Εγώ το βλέπω πολυ θετικά. Οπως βλέπω θετικά και το ότι δίνει δώρο Netflix και Deezer Premium αν έχεις αντροιντ. Η χώρα έχει πολύ πληθυσμό άρα και έσοδα τι να συγκρίνουμε… Είμαι κατά των προσφορών αυτών αν και δεν έχουν σχέση με τις δικές μας, village cinema & εισιτήρια star ferry’s της πράσινης και κονσέρβες στο μάρκετ της vf. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 1 hour ago, memoriesradio said: Να φανταστώ TIM Brasil, από την μαμά TIM Italy? Ναι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 29, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 Νέοι Επιβάτες, ανατολική ακτή Θερμαϊκού 8 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, p_k said: Νέοι Επιβάτες, ανατολική ακτή Θερμαϊκού Σκέτο Νέοι Επιβάτες; Ταβέρνα δεν έχει; 😄 Edited October 29, 2023 by memoriesradio 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, p_k said: Νέοι Επιβάτες, ανατολική ακτή Θερμαϊκού Αν μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις μετρησεις και με τον Fastpath IKE της Αθήνας. Κανε σε ένα σημείο μια μέτρηση με Nova Greece και ακόμα μια με Fastpath για να δούμε τη διαφορά μεταξύ τους Θυμαμαι πως όταν είχα εγώ Nova ο σέρβερ Nova Greece έδινε πολυ χειρότερα νούμερα από τον Fastpath κάποιες φορές. Στην Αθήνα και στα Γιάννενα το είχα παρατηρήσει. Για Θεσσαλονίκη δεν ξερω τι συμβαίνει, αλλά αν δεν σου κάνει κόπο δοκιμασε το. Edited October 29, 2023 by panos.k2 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 29, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 Ωραία, θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά. Παλιά μετρούσα με Hyperhosting 20 minutes ago, memoriesradio said: Σκέτο Νέοι Επιβάτες; Ταβέρνα δεν έχει; 😄 H ταβέρνα ήταν χθες! Σήμερα σαλάτες και γιαουρτάκια. 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 (edited) Το τελευταίο διάστημα, στο SpeedTest της Ookla, επιλέγω τον server της Nova, o οποίος ξεχωρίζει για την γραμμικότητα του, την απόκριση και τα πολύ καλά αποτελέσματα. Παράλληλα στην εκτίμησή μου είναι και οι servers "Cosmote Thessaloniki", "Cosmote Athens", "Lancom", "TopHost", κλπ. Edited October 29, 2023 by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 (edited) 27 minutes ago, memoriesradio said: Το τελευταίο διάστημα, στο SpeedTest της Ookla, επιλέγω τον server της Nova, o οποίος ξεχωρίζει για την γραμμικότητα του, την απόκριση και τα πολύ καλά αποτελέσματα. Παράλληλα στην εκτίμησή μου είναι και οι servers "Cosmote Thessaloniki", "Cosmote Athens", "Lancom", "TopHost", κλπ. Είναι ανάλογα την περιοχή. Στα Γιάννενα είχα παρατηρήσει καλύτερη απόκριση και μεγαλύτερες ταχύτητες με τον Fastpath. Το ίδιο και στην Αθήνα. Με τον Lancom μετράω τώρα που εχω Cosmote στην Αθήνα. Δίνει καλά νούμερα, μεγαλύτερα από τους σέρβερ της κοσμοτε. Παρ όλα αυτά στα Γιάννενα με nova ο lancom έδινε 60-70ms ping ενώ οι άλλοι σερβερς κατω από 30ms ping. O Cosmote Θεσσαλονίκη στα Γιάννενα δίνει κάτι πινγκ στον θεο ακόμα και με την Cosmote. Εχω δει 1000+ mbps με ping 45ms και jitter 20ms με Ν78 κατω ακριβώς από τον Πύργο του ΟΤΕ. Το εχω δει με Cosmote 5G και Cosmote Thessaloniki για σέρβερ στο κέντρο των Ιωαννίνων. Για Ν78 με τόσο καλό σημα τέτοιο ping είναι απαγορευτικό. Edited October 29, 2023 by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 7 minutes ago, panos.k2 said: Είναι ανάλογα την περιοχή. Στα Γιάννενα είχα παρατηρήσει καλύτερη απόκριση και μεγαλύτερες ταχύτητες με τον Fastpath. Το ίδιο και στην Αθήνα. Με τον Lancom μετράω τώρα που εχω Cosmote στην Αθήνα. Δίνει καλά νούμερα, μεγαλύτερα από τους σέρβερ της κοσμοτε. Παρ όλα αυτά στα Γιάννενα με nova ο lancom έδινε 60-70ms ping ενώ οι άλλοι σερβερς κατω από 30ms ping. O Cosmote Θεσσαλονίκη στα Γιάννενα δίνει κάτι πινγκ στον θεο ακόμα και με την Cosmote. Εχω δει 1000+ mbps με ping 45ms και jitter 20ms με Ν78 κατω ακριβώς από τον Πύργο του ΟΤΕ. Το εχω δει με Cosmote 5G και Cosmote Thessaloniki για σέρβερ στο κέντρο των Ιωαννίνων. Για Ν78 με τόσο καλό σημα τέτοιο ping είναι απαγορευτικό. Υπάρχει άμεση δρομολόγηση μεταξύ Ιωάννινα - Θεσσαλονίκη. Τώρα αν δρομολογείται μέσω Καλαμάτας, δε το ξέρω... 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 Στα Γιάννενα η κινητή Nova και Cosmote κατεβαίνουν Αθήνα κατευθείαν. Και στην Κέρκυρα το ίδιο ακριβώς. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 (edited) Nondαρα δώσε πόνο με το δίκτυο να φύγουμε από τους καρταλιασμένους με τις extrasim 😃 Edited October 29, 2023 by cmvr 1 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 4 minutes ago, georgeavl3 said: Στα Γιάννενα η κινητή Nova και Cosmote κατεβαίνουν Αθήνα κατευθείαν. Και στην Κέρκυρα το ίδιο ακριβώς. Οπότε πολύ πιθανό το ίδιο να κάνει και η Vodafone. Γιατί όμως τέτοια δρομολόγηση αφού υπάρχουν οπτικές μεταξύ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα. Εγώ δε φοβάμαι τους καρταλιασμένους. Φοβάμαι μην έρθει και εδώ το μοτίβο, να επιλέγεις πρόγραμμα κινητής ανάλογα την μέγιστη ταχύτητα download, όπως γίνεται ήδη έξω (βλέπε. Βουλγαρία). 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 8 minutes ago, memoriesradio said: Οπότε πολύ πιθανό το ίδιο να κάνει και η Vodafone. Γιατί όμως τέτοια δρομολόγηση αφού υπάρχουν οπτικές μεταξύ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα. Εγώ δε φοβάμαι τους καρταλιασμένους. Φοβάμαι μην έρθει και εδώ το μοτίβο, να επιλέγεις πρόγραμμα κινητής ανάλογα την μέγιστη ταχύτητα download, όπως γίνεται ήδη έξω (βλέπε. Βουλγαρία). Εάν το κάνει η Vivacom πολύ πιθανό! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 10 minutes ago, Chrischal1908 said: Εάν το κάνει η Vivacom πολύ πιθανό! Γενικά το ανέφερα, μην το υιοθετήσουν όλες οι εταιρείες στο χώρο... 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts