Arinos Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 Στο parking του e-shop στο Μενίδι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 48 minutes ago, Arinos said: Στο parking του e-shop στο Μενίδι Υπόγειο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 27 minutes ago, Chrischal1908 said: Υπόγειο; Όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Πάντως, η αναβάθμιση στο Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή συνεχίζει. Δεν γνωρίζουν πόσο θα τραβήξει. Ελπίζω σύντομα, γιατί είναι μήνες έτσι η κατάσταση με το δίκτυο της εταιρίας εδώ. Ελπίζω μη πάει μέχρι το καλοκαίρι, αν και δεν το νομίζω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 9 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Πάντως, η αναβάθμιση στο Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή συνεχίζει. Δεν γνωρίζουν πόσο θα τραβήξει. Ελπίζω σύντομα, γιατί είναι μήνες έτσι η κατάσταση με το δίκτυο της εταιρίας εδώ. Ελπίζω μη πάει μέχρι το καλοκαίρι, αν και δεν το νομίζω. Εκείνη η κεραία στα παλιά κεντρικά τους έχει 5g πλέον, βλέπω από τα μέσα του μήνα N1 κάπου στα 40 Mbps. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 5 ώρες πριν, Arinos said: Εκείνη η κεραία στα παλιά κεντρικά τους έχει 5g πλέον, βλέπω από τα μέσα του μήνα N1 κάπου στα 40 Mbps. 40mbps στα κεντρικά; Είναι δυνατόν; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 5 ώρες πριν, Arinos said: Εκείνη η κεραία στα παλιά κεντρικά τους έχει 5g πλέον, βλέπω από τα μέσα του μήνα N1 κάπου στα 40 Mbps. Ελπίζω να μπει και σταθμός βάσης στην περιοχή επιπλέον, γιατί υπάρχουν χαμηλές ταχύτητες στην Αγίου Κωνσταντίνου και ευρύτερα. Δεν είναι δίκτυο αυτό για τέτοια περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 Μισό ρε παιδιά. Όταν λέτε κεντρικά εννοείταιε τα γραφεία τους στην Παλλήνη ή στην Λεωφόρο Αθηνών (ή Καβάλας όπως προτιμάτε) ή κάτι άλλο; περίεργο αυτό Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 40 minutes ago, johnny_htc said: Μισό ρε παιδιά. Όταν λέτε κεντρικά εννοείταιε τα γραφεία τους στην Παλλήνη ή στην Λεωφόρο Αθηνών (ή Καβάλας όπως προτιμάτε) ή κάτι άλλο; περίεργο αυτό Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην Λ. Κηφισίας στο Μαρούσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 1 ώρα πριν, Gv2008 said: 40mbps στα κεντρικά; Είναι δυνατόν; Στα παλιά κεντρικά τους. Στα τωρινά, στην λεωφόρο Αθηνών έχει N78. 1 hour ago, johnny_htc said: Μισό ρε παιδιά. Όταν λέτε κεντρικά εννοείταιε τα γραφεία τους στην Παλλήνη ή στην Λεωφόρο Αθηνών (ή Καβάλας όπως προτιμάτε) ή κάτι άλλο; περίεργο αυτό Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα παλιά κεντρικά τους στην λεωφόρο Κηφισιάς πολύ κοντά στο Μέγαρο του ΟΤΕ. 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Ελπίζω να μπει και σταθμός βάσης στην περιοχή επιπλέον, γιατί υπάρχουν χαμηλές ταχύτητες στην Αγίου Κωνσταντίνου και ευρύτερα. Δεν είναι δίκτυο αυτό για τέτοια περιοχή. Είχε 150 Mbps πριν με 4g+ οπότε αυτό εγώ για την ώρα το θεωρώ υποβάθμιση εκτός κι αν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η οποία εργασία γίνεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 3 ώρες πριν, Arinos said: Στα παλιά κεντρικά τους. Στα τωρινά, στην λεωφόρο Αθηνών έχει N78. Τα παλιά κεντρικά τους στην λεωφόρο Κηφισιάς πολύ κοντά στο Μέγαρο του ΟΤΕ. Είχε 150 Mbps πριν με 4g+ οπότε αυτό εγώ για την ώρα το θεωρώ υποβάθμιση εκτός κι αν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η οποία εργασία γίνεται. Δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως η αναβάθμιση στην περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 31 minutes ago, Chrischal1908 said: Δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως η αναβάθμιση στην περιοχή. Της κεραίας εκείνης; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 2 ώρες πριν, Arinos said: Της κεραίας εκείνης; Μάλλον. Έτσι μου απαντάνε. Τους ρωτάω πολύ συχνά γιατί λαμβάνω σήμα από αυτήν. Περιμένω την ολοκλήρωση της γιατί το δίκτυο εσωτερικά είναι τραγικό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 Λιβαδειά Enb 919 6 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 27, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 Κέντρο Λιβαδειάς; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 8 minutes ago, p_k said: Κέντρο Λιβαδειάς; όχι κέντρο.πιο παραμερα 13 minutes ago, p_k said: Κέντρο Λιβαδειάς; αυτό είναι κέντρο τώρα. 6 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 52 minutes ago, Nickchris36 said: Λιβαδειά Enb 919 Πολύ καλές ταχύτητες για N1 10mhz με dss. Με το καλό να κλείσει και το 3G να πάει 20mhz η N1. 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 (edited) 7 minutes ago, dasnowy said: Πολύ καλές ταχύτητες για N1 10mhz με dss. Με το καλό να κλείσει και το 3G να πάει 20mhz η N1. Καλές είναι ναι.το θέμα είναι τι θ γίνει εκτός πόλεων ομως μ τις μπαντ 20..έχει καταντήσει ανέκδοτο πια! δεν τις υποτιμώ αλίμονο.. αλλά δε γίνεται δουλίτσα έτσι σε κάποιες περιοχές.. σέρνεται το σύμπαν. Edited January 27, 2023 by Nickchris36 8 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 2 minutes ago, Nickchris36 said: Καλές είναι ναι.το θέμα είναι τι θ γίνει εκτός πόλεων ομως μ τις μπαντ 20..έχει καταντήσει ανέκδοτο πια! Όλα θα γίνουν μην αγχώνεσαι. Προφανώς αναβαθμίζουν πρώτα περιοχές με περισσότερο πληθυσμό. Εγώ μένω επαρχία σε κωμόπολη και έχει κανονικά 4g με b1,b3,b20,b28 και λογικά έχει και 5G όπως αναφέρουν οι χάρτες του speedtest στο most common με επιλογή εταιρείας nova και όχι wind, δηλαδή είναι ο νέος χάρτης. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν έχει 5G. 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 5 minutes ago, dasnowy said: Όλα θα γίνουν μην αγχώνεσαι. Προφανώς αναβαθμίζουν πρώτα περιοχές με περισσότερο πληθυσμό. Εγώ μένω επαρχία σε κωμόπολη και έχει κανονικά 4g με b1,b3,b20,b28 και λογικά έχει και 5G όπως αναφέρουν οι χάρτες του speedtest στο most common με επιλογή εταιρείας nova και όχι wind, δηλαδή είναι ο νέος χάρτης. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν έχει 5G. Η Ν28 είναι 5G (700 MHz) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 (edited) 3 minutes ago, waeo said: Η Ν28 είναι 5G (700 MHz) Η Nova δίνει και 4G από την 700άρα. Δίνει γύρω στα 50mbps μόνο η B28 σε εσωτερικό χώρο. Edited January 27, 2023 by dasnowy 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 3 minutes ago, dasnowy said: Η Nova δίνει και 4G από την 700άρα. Δίνει γύρω στα 50mbps μόνο η B28 σε εσωτερικό χώρο. Στην Ελλάδα αυτή η συχνότητα είναι δεσμευμένη για την λειτουργία του δικτύου 5G! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 1 minute ago, waeo said: Στην Ελλάδα αυτή η συχνότητα είναι δεσμευμένη για την λειτουργία του δικτύου 5G! Δίνει και 4G και 5G με DSS. Κανονικά και το φάσμα που πήραν στη B1 είναι για την ανάπτυξη 5G δικτύων αλλά μια χαρά χρησιμοποιείται και από τους τρεις παρόχους και για 4G. 5 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 (edited) Οκ, έχεις δίκιο! I'm out-of-date. Edited January 27, 2023 by waeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 (edited) 33 minutes ago, dasnowy said: Όλα θα γίνουν μην αγχώνεσαι. Προφανώς αναβαθμίζουν πρώτα περιοχές με περισσότερο πληθυσμό. Εγώ μένω επαρχία σε κωμόπολη και έχει κανονικά 4g με b1,b3,b20,b28 και λογικά έχει και 5G όπως αναφέρουν οι χάρτες του speedtest στο most common με επιλογή εταιρείας nova και όχι wind, δηλαδή είναι ο νέος χάρτης. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν έχει 5G. ναι μωρέ θα γίνει τι στο καλό έτσι θα το αφήσουν.. και γω σπίτι σε μεγάλο κεφαλοχώρι ειμαι έχω μόνο β20 με νόβα αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος. 😀 Edited January 27, 2023 by Nickchris36 6 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts