marios239 Δημ. Τρίτη στις 08:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:55 μμ 23 minutes ago, hercoulis said: Ιάσονος πανεπιστήμιο. Κοντά στο πανεπιστήμιο έχει micro, αλλά βλέπω σε κράτησε στην 15874. Καλή ταχύτητα για την περιοχή. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τετάρτη στις 12:15 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:15 μμ (edited) Καλησπέρα, Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης, Ν78 Στην ίδια περιοχή, Ν1 Edited Τετάρτη στις 12:20 μμ by p_k 6 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 12:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:22 μμ Η 1η μέτρηση μέσα ή εξω; δυνατό το σήμα για την απόσταση, λογικά δεν υπάρχουν εμπόδια κτήρια μέσα στο χωριό, σωστά; Επίσης Ν1 στα -97 πως τα κατάφερες μαν,δεν έπρεπε να μπει ν78; υπάρχει ρύθμιση στα Xiaomi να κλειδώσουμε μπάντες; το ψάχνω καιρό 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τετάρτη στις 12:24 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:24 μμ 1 minute ago, elkons said: Η 1η μέτρηση μέσα ή εξω; δυνατό το σήμα για την απόσταση, λογικά δεν υπάρχουν εμπόδια κτήρια μέσα στο χωριό, σωστά; Επίσης Ν1 στα -97 πως τα κατάφερες μαν,δεν έπρεπε να μπει ν78; υπάρχει ρύθμιση στα Xiaomi να κλειδώσουμε μπάντες; το ψάχνω καιρό Καλησπέρα, οι μετρήσεις είναι σε εσωτερικό χώρο και δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση στο κινητό με κλειδώματα μπάντας. Δεν θέλω να τα σκαλίζω αυτά τα πράγματα. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 12:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:30 μμ 2 minutes ago, p_k said: Καλησπέρα, οι μετρήσεις είναι σε εσωτερικό χώρο και δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση στο κινητό με κλειδώματα μπάντας. Δεν θέλω να τα σκαλίζω αυτά τα πράγματα. Σε εσωτερικό με αυτό το σήμα και αυτή την απόσταση πολύ καλά👌 μακάρι παντού έτσι να ήταν εδώ αν μπει κάνα κτήριο ψηλο μπροστά από τα άλλα τα μικρά πάει το σήμα 😅 Α οκ επειδή έπεσε σε Ν1 έπρεπε να κρατήσει τη Ν78 γιαυτό μου έκανε εντύπωση. Τα Xiaomi δεν ήξερα πως κλειδώνουν μόνο τα Samsung αν και δεν είναι κάτι σπουδαίο δηλαδή αν κάποια στιγμή το δεις απλά να το ξεκλειδώσεις γιατί αν το ξεχάσεις κλειδωμένη Β7 δεν θα είναι ότι καλύτερο το σήμα. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 12:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:38 μμ 13 minutes ago, elkons said: Η 1η μέτρηση μέσα ή εξω; δυνατό το σήμα για την απόσταση, λογικά δεν υπάρχουν εμπόδια κτήρια μέσα στο χωριό, σωστά; Επίσης Ν1 στα -97 πως τα κατάφερες μαν,δεν έπρεπε να μπει ν78; υπάρχει ρύθμιση στα Xiaomi να κλειδώσουμε μπάντες; το ψάχνω καιρό Είναι πολύ δυνατές οι μετρήσεις για εσωτερικό χώρο, άρα βλέπει την κεραία καλά. Ίσως είναι και ψηλά απλά, σχεδόν οπτική επαφή, κομπλέ. Απλά άμα αλλάξεις λίγο το σημείο, μάλλον πέφτει δραματικά και αλλάζουν όλα. 😏 @p_k, Άλλη φορά μαν πλιζ, για να ξέρουμε, πάτα τα tabs που ανοίγουν και τις υπόλοιπες μπάντες που κάνει ca το κινητό, να δούμε pci της N78 και της N1. Νομίζω xiaomi τα βγάζει. 😏 Και τώρα αν μπορείς, βαλτα τακα τακα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 12:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:45 μμ Κοίτα άμα είναι από τα πρώτα σπίτια του χωριού και βλέπει μπαμ μπροστά τη κεραία πάνω στο ύψωμα δε θα χει καν θέμα γιατί θα χτυπάει κατευθείαν εκεί. Νομίζω 4 sector είναι και αυτή και η διπλανή. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 12:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:49 μμ 3 minutes ago, elkons said: Κοίτα άμα είναι από τα πρώτα σπίτια του χωριού και βλέπει μπαμ μπροστά τη κεραία πάνω στο ύψωμα δε θα χει καν θέμα γιατί θα χτυπάει κατευθείαν εκεί. Νομίζω 4 sector είναι και αυτή και η διπλανή. Ευχής έργον να έχεις δίπλα σου την κεραία. 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 12:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:58 μμ 8 minutes ago, johnny_htc said: Ευχής έργον να έχεις δίπλα σου την κεραία. 😏 Ευχής έργον να μου φέρουν Μια τέτοια θέλω που είχε η Magenta στα σύνορα Γερμανία Αυστρία 🤣 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 01:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:30 μμ 31 minutes ago, elkons said: Ευχής έργον να μου φέρουν Μια τέτοια θέλω που είχε η Magenta στα σύνορα Γερμανία Αυστρία 🤣 Αυτή καλύπτει όλη την Ελλάδα 🤣🤣🤣🤣🤣 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Πέμπτη στις 05:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:10 πμ 15 ώρες πριν, johnny_htc said: Αυτή καλύπτει όλη την Ελλάδα 🤣🤣🤣🤣🤣 Ειδικά αν είναι νόβα και Τουρκία On 4/2/2025 at 8:17 ΜΜ, elkons said: Και αυτοί δεν έβαλαν κτήριο ΟΤΕ στο Κάτω Σχολάρι πως τους ξέφυγε έτσι...λολ Θα χτίσουν ένα… πέρα από την πλάκα όμως η περιοχή καλύπτεται από μακρο κοσμοτε. Δε μας έχει συνηθίσει έτσι. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. Πέμπτη στις 12:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:38 μμ (edited) Σας έχει τύχει ποτέ να μη δουλεύει καθόλου το Roaming της Nova σε εταιρικό νούμερο; Να μη μπαίνει καν στο τοπικό δίκτυο δηλαδή Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν μπαίνει με τίποτα στο δίκτυο, ούτε χειροκίνητα (Κάνω την ερώτηση εδώ επειδή το νήμα έχει μεγάλη επισκεψιμότητα) Edited Πέμπτη στις 12:42 μμ by panos.k2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Πέμπτη στις 01:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:52 μμ On 5/2/2025 at 3:30 ΜΜ, johnny_htc said: Αυτή καλύπτει όλη την Ελλάδα 🤣🤣🤣🤣🤣 Αν ποτέ σας βγάλει ο δρόμος από τα κέντρα εκπομπής Π'ηλιο, Βίτσι, Αίνος, Ακαρνανικά, Χορτιάτης, Θάσο, Πάρνηθα, Κατάρα, θα καταλάβετε πόσο στρατηγικά σημεία είναι, και τι κάλυψη δίνουν (Radio, TV, Mobile)... 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 03:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:06 μμ Νova(K) 4 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Πέμπτη στις 03:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:58 μμ 2 ώρες πριν, memoriesradio said: Αν ποτέ σας βγάλει ο δρόμος από τα κέντρα εκπομπής Π'ηλιο, Βίτσι, Αίνος, Ακαρνανικά, Χορτιάτης, Θάσο, Πάρνηθα, Κατάρα, θα καταλάβετε πόσο στρατηγικά σημεία είναι, και τι κάλυψη δίνουν (Radio, TV, Mobile)... Συντεταγμένες παρακαλώ. Ξεχασες το Δοβρουτσι. 4 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Πέμπτη στις 05:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:43 μμ (edited) 1 ώρα πριν, mixtri said: Συντεταγμένες παρακαλώ. Ξεχασες το Δοβρουτσι. Και την Αρόη! Edited Πέμπτη στις 05:43 μμ by Chrischal1908 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 05:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:46 μμ 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Νova(K) Όντως ανάσταση 😏 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Πέμπτη στις 08:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:02 μμ 4 ώρες πριν, mixtri said: Συντεταγμένες παρακαλώ. Ξεχασες το Δοβρουτσι. Ξέχασα τα μέρη σας, αλλά σας δίνουμε καλή κάλυψη από Κατάρα... Από τα παραπάνω σημεία βγαίνουν καθαρές ζεύξεις από το ένα στο άλλο και παλιά έτσι ανέβαιναν τα "links" (πάσες) από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα. Έλα όποτε θες, να σε "ξεναγήσω"... 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Και την Αρόη! Αρόη για κάλυψη κυρίως μέσα στην πόλη της Πάτρας. Παναχαϊκό χτυπάει μέχρι και πριν τα Ιωάννινα (Τέροβο +)... 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Πέμπτη στις 08:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:28 μμ 23 minutes ago, memoriesradio said: Αρόη για κάλυψη κυρίως μέσα στην πόλη της Πάτρας. Παναχαϊκό χτυπάει μέχρι και πριν τα Ιωάννινα (Τέροβο +)... Συγνώμη εγώ δεν γνωρίζω πολλά από τεχνικά, αλλά επειδή είμαστε στο νήμα Nova 5G, έχει κεραία 5G η NOVA στο Παναχαικό που δίνει σήμα μέχρι το Τέροβο;;; Ντάξει και τα δύο σε υψόμετρο είναι, αλλά και πάλι... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Πέμπτη στις 08:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:40 μμ 10 minutes ago, opmgls said: Συγνώμη εγώ δεν γνωρίζω πολλά από τεχνικά, αλλά επειδή είμαστε στο νήμα Nova 5G, έχει κεραία 5G η NOVA στο Παναχαικό που δίνει σήμα μέχρι το Τέροβο;;; Ντάξει και τα δύο σε υψόμετρο είναι, αλλά και πάλι... Κανείς δεν είπε και ανέφερε για κεραία κινητής τηλεφωνίας της Nova. Για κέντρα εκπομπής (FM, Digea, Mobile) αναφερθήκαμε, και για τις "δυνατότητές" τους... 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Παρασκευή στις 03:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:57 μμ Πλατεία Δαβάκη στα φανάρια, ήταν για λίγο σε μια μακρινή n78 από νέα Σμύρνη Μετά συνδέθηκε εδώ Το micro συνεχίζει με 4g Θησέως και Σπάρτης Θησέως, Αγία Ελεούσα Ταγματάρχου Πλέσσα και Ανδρομάχης Δημοσθένους και Αχιλλέως Φάρος τυφλών Σκλαβενίτης Ιζόλα στο ισόγειο. Στους ορόφους έχει καλύτερο σήμα και από άλλες κεραίες με n78. 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 04:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:12 μμ 14 minutes ago, Arinos said: Πλατεία Δαβάκη στα φανάρια, ήταν για λίγο σε μια μακρινή n78 από νέα Σμύρνη Μετά συνδέθηκε εδώ Το micro συνεχίζει με 4g Θησέως και Σπάρτης Θησέως, Αγία Ελεούσα Ταγματάρχου Πλέσσα και Ανδρομάχης Δημοσθένους και Αχιλλέως Φάρος τυφλών Σκλαβενίτης Ιζόλα στο ισόγειο. Στους ορόφους έχει καλύτερο σήμα και από άλλες κεραίες με n78. Χαμηλές πτήσεις μόνο στον Φάρο τυφλών είναι δυνατή η Ν78. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Παρασκευή στις 05:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:36 μμ (edited) Βελτίωση στο δρόμο προς την είσοδο του Σισμανογλείου παρατηρώ! Θέλει ακόμη αλλά μέχρι την άνοιξη ίσως τελειώσει το θέμα με το κενό κάλυψης! Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10683949122 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10683958441 Edited Σάββατο στις 04:01 πμ by Chrischal1908 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 05:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:58 μμ 22 minutes ago, Chrischal1908 said: Βελτίωση προς την είσοδο του Σισμανογλείου παρατηρώ! Θέλει ακόμη αλλά μέχρι την άνοιξη ίσως τελειώσει το θέμα με το κενό κάλυψης! Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10683949122 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10683958441 Βάλε το Netmonster αν είναι κ στι νήμα της Cosmote αφού και τα 2 φαίνονται Όλα καλά όμως; (στην υγεία εννοώ) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Παρασκευή στις 06:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:14 μμ (edited) 10 ώρες πριν, elkons said: Βάλε το Netmonster αν είναι κ στι νήμα της Cosmote αφού και τα 2 φαίνονται Όλα καλά όμως; (στην υγεία εννοώ) Ναι! Μόνο χαμηλή βιταμίνη D! Και έχω μειωμένα επίπεδα ενέργειας, εύκολη κόπωση! Αλλά η μισή Ελλάδα έχει το μεσογειακό παράδοξο όπως το λένε! Edited Σάββατο στις 04:02 πμ by Chrischal1908 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts