Jump to content

NOVA 5G

p_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι έχουν, το ανέφεραν τα παιδιά πριν.

Κάνε μια προσπάθεια κάπου

1 hour ago, vaggelis_kam said:

Μου είπαν στη Cosmote πως μπορώ να γυρίσω πίσω και ας συνδεθώ στη Nova η προσφορά είναι μέχρι 10/2

Μου είπαν στη nova που έγινε η προφορά πως δε μπορώ να φύγω εάν δε περάσουν 3 μήνες και με λένε στο 13700 ότι δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμη η περιοχή μου.

Για αυτή την εφαρμογή λέτε;

https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.mroczis.netmonster

Κλασική νόβα φουλ ψέμα. Μπορείς να φύγεις αν θυμάμαι καλά μέχρι το πρώτο δίμηνο με ένα πάγιο ρήτρα. Στο τρίμηνο θα πληρώσεις μεγάλη ρήτρα, Πραγματικά απορώ πως την πάτησες έτσι με τη νόβα.  

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

7 minutes ago, vaggelis_kam said:

Messenger δεν έχουν ; με τον ΟΤΕ είχα στο μεσεντζερ 24ωρη εξυπηρέτηση και γρήγορη !!

Υπομονή φίλε μου.. ό,τι πληρώνεις παίρνεις..

Μπήκα αλλά το μποτ λέει θα με συνδέσει με εκπρόσωπο αλλά πολύ αναμονή συνδέθηκα με έναν υπάλληλο Ρονάλντο (έτσι έλεγε το όνομα του)

Τα ίδια με λέει ότι δεν γίνεται να κοπεί από τον 1ο μήνα και τερμάτισε τη συνομιλία είπε κατευθείαν Ευχαριστούμε για την επικοινωνία καλό βράδυ. 

5 minutes ago, cmvr said:

Κλασική νόβα φουλ ψέμα. Μπορείς να φύγεις αν θυμάμαι καλά μέχρι το πρώτο δίμηνο με ένα πάγιο ρήτρα. Στο τρίμηνο θα πληρώσεις μεγάλη ρήτρα, Πραγματικά απορώ πως την πάτησες έτσι με τη νόβα.  

Σίγουρα; οπότε να φύγω;

Δε το περίμενα πως είναι τόσο χάλια οι ταχύτητες στο Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης (κοντά στο Μεσημέρι)

Ούτε σπίτι δεν είναι καλή Ούτε στη δουλειά, μόνο κέντρο Θεσσαλονίκης στα 370mbps 5G πριν την Αριστοτέλους. 

Πραγματικά μεγάλο λάθος που έφυγα από τη COSMOTE.  Στον κεντρικό προς Σχολάρι μόνο η Cosmote χάλια αλλά μέσα στη περιοχή του Σχολαρίου μια χαρά ήταν, όπως και Vodafone!

7 minutes ago, cu2goup said:

Υπομονή φίλε μου.. ό,τι πληρώνεις παίρνεις..

21€ NOVA 20GB και ένας μήνας δώρο και μ εκανε η Cosmote αντιπροσφορά Gigamax unlimited χωρίς περιορισμό ταχύτητας στα 19.90€ 

On 11/12/2024 at 9:28 ΠΜ, p_k said:

Κάτω Σχολάρι 

Screenshot_2024-12-11-09-21-41-810_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

On 10/1/2025 at 1:17 ΜΜ, p_k said:

Κάτω Σχολάρι, εσωτερικός χώρος 

Screenshot_2025-01-10-13-15-24-576_org.zwanoo.android.speedtest-edit.jpg

On 20/12/2024 at 12:58 ΜΜ, p_k said:

Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης, εσωτερικός χώρος 

Screenshot_2024-12-20-12-56-43-768_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

On 22/11/2024 at 12:35 ΜΜ, p_k said:

Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης 

Screenshot_2024-11-22-12-32-46-330_org.zwanoo.android.speedtest-edit.jpg

Ενδεικτικά κάποιες μετρήσεις του p_k απ' το κάτω Σχολάρι.

Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go

5 minutes ago, marios239 said:

Ενδεικτικά κάποιες μετρήσεις του p_k απ' το κάτω Σχολάρι.

Μήπως είναι Σχολάρι και όχι Κάτω Σχολάρι; δεν νομίζω να είναι Σχολάρι καθόλου πουθενά δεν είχα 3ψηφιες ταχύτητες με καλή συσκευή. 

1 minute ago, vaggelis_kam said:

Μήπως είναι Σχολάρι και όχι Κάτω Σχολάρι; δεν νομίζω να είναι Σχολάρι καθόλου πουθενά δεν είχα 3ψηφιες ταχύτητες με καλή συσκευή. 

Κάτω Σχολάρι γράφει. Έχει αναφέρει και ο ίδιος το μπέρδεμα με το Σχολάρι.

Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go

Το upload σε αυτές τις μετρήσεις είναι πάρα πολύ διαφορετικό αν είναι όντως στον ίδιο χώρο. 

Just now, marios239 said:

Κάτω Σχολάρι γράφει. Έχει αναφέρει και ο ίδιος το μπέρδεμα με το Σχολάρι.

Μάλιστα..μάλλον ζει σε διαφορικό ορίζοντα ο κύριος,δεν εχει τέτοιες ταχύτητες σιγουρότατα.

22 minutes ago, vaggelis_kam said:

Το upload σε αυτές τις μετρήσεις είναι πάρα πολύ διαφορετικό αν είναι όντως στον ίδιο χώρο. 

Μάλιστα..μάλλον ζει σε διαφορικό ορίζοντα ο κύριος,δεν εχει τέτοιες ταχύτητες σιγουρότατα.

kontizas-oh-oh-oh.gif

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/EETT/Consumer/Instructions/3rd-stg.pdf

Επισημαίνεται ότι, εάν ο συνδρομητής καταγγείλει τη σύμβαση οποιαδήποτε στιγμή πριν παρέλθει διάστημα
2 μηνών από την έναρξή της, θα οφείλει να καταβάλει:
 Τα πάγια 2 μηνών.
 Την έκπτωση 2 μηνών και το εναπομείναν, πέραν των 2 μηνών, ποσό απόσβεσης για τυχόν επιδότηση
συσκευής, εξοπλισμού ή κατασκευής γραμμής.

@vaggelis_kam

1 minute ago, Arinos said:

Οπότε αν έχει δώρο το πρώτο πάγιο, πληρώνει μόνο το ένα του δεύτερου μήνα, και άμα ζητήσει Cosmote και κάνα δώρο, είναι περίπου σαν να πλήρωσε απλά τον πρώτο μήνα Cosmote ας πούμε. Οκ, τέτοιες περιπτώσεις την γλυτώνεις φθηνά νομίζω 😏

1 ώρα πριν, vaggelis_kam said:

Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και η υπάλληλος με λεει πως δεν είναι στη nova το κινητό μου όποτε δεν μπορώ να πάρω κάποια πληροφορία και μου το έκλεισε.

2η απόπειρα με λένε ότι το συμβόλαιο μου το έδωσαν ήδη και δε γίνεται ξανά να το πάρω τη ρώτησα για διακοπή με είπε είναι 150€ αλλά δε τη πιστεύω. 

Πρόωρη διακοπή εντός των 2 πρώτων μηνών κοστίζει 2 πάγια + τυχόν επιδότηση που μπορεί να έχεις πάρει.
Σε κάθε περίπτωση, γι' αυτό προτείνουμε εάν είναι εφικτό να δοκιμάζει κάποιος την κάλυψη στις περιοχές που τον ενδιαφέρουν.

Εάν είχες υπομονή, θα μπορούσες να κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ για να προσπαθήσεις να το σπάσεις λόγω κακού σήματος, αλλά δεν προβλέπεται να βγάλεις άκρη πολύ σύντομα.

https://nova.gr/download/terms/oroi-symbolaiwn-gia-symbolaia-pou-exoun-synafthei/803

7.2 Αν ωστόσο, διαπιστωθούν κατόπιν ελέγχου συνεχείς ή επαναλαμβανόμενες αρνητικές αποκλίσεις από την
ρεαλιστικά αναμενόμενη μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης ανά περιοχή, ο Συνδρομητής δικαιούται επανορθώσεων, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην παράγραφο 7.8. τον παρόντων όρων.

7.8 Σε περίπτωση που διαπιστωθούν σημαντικές συνεχείς ή επαναλαμβανόμενες αρνητικές αποκλίσεις και η Εταιρεία δεν έχει αποκαταστήσει το πρόβλημα εντός είκοσι (20) ημερών από την υποβολή του παραπόνου, ο Συνδρομητής έχει το δικαίωμα αζήμιας καταγγελίας της σύμβασης εντός τριάντα (30) ημερών από την πάροδο του ανωτέρω χρονικού διαστήματος των είκοσι (20) ημερών.

Ο φίλος μπορεί να φύγει την πρώτη μέρα απορώ γιατί λένε τόσα ψέμματα. 

Αλλά να προσέχετε πολύ όταν σας έρθει το πέναλτι σε λογαριασμό, πέρυσι μου ήρθε για ένα συμβόλαιο που έσπασα 180€ ένω το πραγματικό κόστος ήταν 40 και κάτι € κάλεσα την εξυπηρέτηση με πήραν πίσω από ένα άλλο τμήμα τους διάβασα τι λέει η ΕΕΤ και το διόρθωσαν. 

Nova only Edge SA For Ever.. 

6 ώρες πριν, Antonio21 said:

Ο φίλος μπορεί να φύγει την πρώτη μέρα απορώ γιατί λένε τόσα ψέμματα. 

Αλλά να προσέχετε πολύ όταν σας έρθει το πέναλτι σε λογαριασμό, πέρυσι μου ήρθε για ένα συμβόλαιο που έσπασα 180€ ένω το πραγματικό κόστος ήταν 40 και κάτι € κάλεσα την εξυπηρέτηση με πήραν πίσω από ένα άλλο τμήμα τους διάβασα τι λέει η ΕΕΤ και το διόρθωσαν. 

Έτσι κάνουν. Αρπαχτές από εδώ και από εκεί. Και στη θεία μου έτσι έκαναν. Της έλεγαν έχετε σήμα και τους έλεγε «μα δε σας ακούω». Μιλάμε οι άνθρωποι είναι τσίρκο 🤡 

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]