Dead Angel Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 ανεξαρτησια φυσικα Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilteas Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 +1000, εγω ειμαι απο Σαλονικα και θελουν να παω Ναουσα...δεν καταλαβες καλα, Κομοτηνη με χιλια :D Παρεπιπτοντως,Κομοτηνη ή Ξανθη??Κανας γνωστης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Εγω σπουδασα Ιωαννινα! Τελεια η φοιτητικη ζωη εκει! Πολλες επιλογες και ο κοσμος ανοιχτος σε ολα! Η Κρητη ειναι απαισια για φοιτητικη ζωη! Οι πολεις ειναι μικρες και ο κοσμος ειναι περιεργος. Το καλοκαιρι που ερχονται σε επαφη με ξενους, ανοιγονται καπως, αλλα ολο τα ιδια και τα ιδια! Το χειμωνα ειναι η πικρα! Ολα κλειστα και ο καθε χωριατης κατεβαινει στην πολη να διασκεδασει! Ασε που γινονται επικινδυνα πολλες φορες τα πραγματα! Βλεπετε παραδειγμα Ρεθυμνου! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Εγω σπουδασα Ιωαννινα! Τελεια η φοιτητικη ζωη εκει! Πολλες επιλογες και ο κοσμος ανοιχτος σε ολα! :happy::happy: ααληθειάαα;ωραία γιατί μάλλον Γιάννενα περνάω :D Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 :happy::happy: ααληθειάαα;ωραία γιατί μάλλον Γιάννενα περνάω :D Ειναι η καλυτερη φοιτητουπολη μακραν! Δεν υπαρχει καλυτερη! Συγχαρητηρια! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Ειναι η καλυτερη φοιτητουπολη μακραν! Δεν υπαρχει καλυτερη! Συγχαρητηρια! Μην λες μεγαλα λογια!! Μαλλον(πλιν Αθηνας-Θεσσαλονικης)δεν σου εχει μιλησει καποιος για Λαρισα-Πατρα) Πολεις τριπλασιες σε μεγεθος και με ζωη απο αλλο πλανητη ειδικα η Λαρισα!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti_ Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 εμενα μαλλον παιζεται η θεσσαλονικη μετα η πατρα και μετα η λαρισα....................σα δουμε....και στις 3 εχω ακουσει περνουν τελεια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Μην λες μεγαλα λογια!! Μαλλον(πλιν Αθηνας-Θεσσαλονικης)δεν σου εχει μιλησει καποιος για Λαρισα-Πατρα) Πολεις τριπλασιες σε μεγεθος και με ζωη απο αλλο πλανητη ειδικα η Λαρισα!!;) Ζωη απο αλλο πλανητη? Δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα... Προτιμω τον καλο κοσμο!!! :cool: Συζητηση κανουμε Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Λαρσα έχει παρά πολλούς φοιτητές..γίνεται χαμός..θεωρείται η πρώτη σε φοιτητές.. Αλλά πολύ ζέστη εκεί το καλοκαίρι, στο κέντρο ειναι ανυπόφορη..πάτρα ειναι καλά αλλά και γιάννενα.. Επίσης χανιά είχα την εντύπωση ότι ειναι καλά,αλλά ακούω(διαβάζω) άσχημες εντυπώσεις εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 εγω βρισκομαι στις σερρες και ειναι μετρια. αρκετες καφετεριες αλλα αξιζουν μονο 2-3,2 υποτιθεμενα club(δεν αξιζει κανενα),και αρκετες ταβερνουλες. δεν μου πολυ αρεσει,ισως επειδη ειμαι απο θεσσαλονικη και εχω συνιθισει τον τροπο ζωης στην μεγαλη πολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 εγω βρισκομαι στις σερρες και ειναι μετρια. αρκετες καφετεριες αλλα αξιζουν μονο 2-3,2 υποτιθεμενα club(δεν αξιζει κανενα),και αρκετες ταβερνουλες. δεν μου πολυ αρεσει,ισως επειδη ειμαι απο θεσσαλονικη και εχω συνιθισει τον τροπο ζωης στην μεγαλη πολη. Το ταμαμ (η κάπως έτσι) δεν αξίζει? Με έχει ζαλίσει ένας φίλος μου να ανέβω Σέρρες. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 ναι,ταμαμ λεγεται.το σιχαινομαι αυτο το "μαγαζι".παιζει μονο ελληνικα(δεν ακουω ελληνικα εγω) και ειναι πολυ οτι να'ναι μεσα.πολυ παρακμιακο μου φαινεται!2 φορες εχω παει σε 2.5 χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Ειναι η καλυτερη φοιτητουπολη μακραν! Δεν υπαρχει καλυτερη! Συγχαρητηρια! Ευχαριστώω :D για σπίτι έχεις να μου κάνεις πρόταση για κάποια περιοχή;και έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια και για τη λέσχη τους!λένε είναι πολύ καθαρή, έχει ωραία φαγητά και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 2-3 πιάτα κάθε μέρα..ισχύει; Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Ζωη απο αλλο πλανητη? Δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα... Προτιμω τον καλο κοσμο!!! :cool: Συζητηση κανουμε Φυσικα και κανουμε συζητηση!! Δεν ανεφερες κατι ομως για καλο κοσμο στο πρωτο σου σχολιο!;) ειπες.. Ειναι η καλυτερη φοιτητουπολη μακραν! Δεν υπαρχει καλυτερη! Αυτο το εκλαμβανει καποιος οπως θελει...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Λαρσα έχει παρά πολλούς φοιτητές..γίνεται χαμός..θεωρείται η πρώτη σε φοιτητές.. Αλλά πολύ ζέστη εκεί το καλοκαίρι, στο κέντρο ειναι ανυπόφορη..πάτρα ειναι καλά αλλά και γιάννενα.. Επίσης χανιά είχα την εντύπωση ότι ειναι καλά,αλλά ακούω(διαβάζω) άσχημες εντυπώσεις εδώ Χανια ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,δεν ειναι για φοιτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Ευχαριστώω :D για σπίτι έχεις να μου κάνεις πρόταση για κάποια περιοχή;και έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια και για τη λέσχη τους!λένε είναι πολύ καθαρή, έχει ωραία φαγητά και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 2-3 πιάτα κάθε μέρα..ισχύει; Σπιτι να πας γρηγορα, μολις μαθεις που θα εισαι! Εγω εμενα Πλατεια Παργης (πισω απο τη Νομαρχια). Η λεσχη ειναι καλη. Διαλεγεις αναμεσα σε 2 πρωτα, 2 κυριως και 2 επιδορπια... Επισης καλα ειναι να μεινεις γυρω απο την κεντρικη οδο Δωδωνης. Χανια ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,δεν ειναι για φοιτητες. Ειναι χαλια πραγματικα, ιδιαιτερα το χειμωνα. Επειδη εζησα χειμωνα κρητη σε ολες τις περιοχες, γενικα ειναι ασχημα για φοιτητες, εκτος αν εισαι ΚΡΗΤΙΚΟΣ! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litanies Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 ή να γίνεις Κρήτικος Παράθεση www.innerwish.gr www.youtube.com/innerwish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rimmas Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 egw paidia eimai apo hrakleio krhths kai to pio pi8ano einai oti pernaw sto tei peiraia hlektronikwn upologistikwn susthmatwn.an kapoios gnwrizei 8elw na mou perigrapsei ligo ti paizetai ekei sto tei kai genika sthn perioxh tou peiraia...gia ton tropo zwhs enos foithth.panw katw pou paizoun oi times gia enoikio.an uparxei foititikh estia ktl...EUXARISTW. Παράθεση Το παπάκι πάει στην ποταμιά.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Και εγω Σερρες απο φετος...για να δουμε... Παράθεση BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Επειδη βλεπω πολυ κινηση για πατρα, Εγω σπουδαζω ηδη εκει οποιος θελει να ρωτηση για την πολη ας μου στειλει μηνυμα. Παράθεση ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Αν προτιμάς να είσαι μες το νέφος, να χάνεις λεωφορεία γιατί έρχονται κάθε τρία τέταρτα, τότε κάνε τη μεταγραφή :p Στην Πάτρα, είναι λες και είσαι διακοπές και από συγκοινωνίες είμαστε πέρφεκτ. Απο ποτε στην πατρα η συγκοινωνιες ειναι μια χαρα μηπως μενεις σε αλλη πολη η δεν χρησιμοποιεις συγκοινωνιες Παράθεση ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 μόλις γύρισα από Γιάννενα που πήγα για να βρω σπίτι....και είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!θέλω να πάω πίσω!το σπίτι που βρήκα είναι επίσης καταπληκτικό!είναι κέντρο απόκεντρο!δίπλα έχω τα πάντα αλλά έχει ησυχία!το πανεπιστήμιο απίστευτο!πολύ οργανωμένο, όλες οι σχολές είναι συγκεντρωμένες σε μια περιοχή, μαζί με τη λέσχη, και μπαίνει το λεωφορείο και κάνει στάση μπροστά στη κάθε σχολή!μιλάμε έπαθα πλάκα με την οργάνωσή τους!:D Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 τα Γιαννενα ειναι πολυ καλη πολη. Θα σαρεσει σιγουρα. Ισως σε χαλασει ο καιρος που βρεχει συχνα και εχει ψοφοκρυο αλλα θα περασεις πολυ καλη φοιτητικη ζωη Οποιος περασε πολιτικος μηχ/κος ΕΜΠ και θελει κανα info, ας στειλει pm Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Απο ποτε στην πατρα η συγκοινωνιες ειναι μια χαρα μηπως μενεις σε αλλη πολη η δεν χρησιμοποιεις συγκοινωνιες Έχει λεωφορεία κάθε 10 λεπτά. Αν χάσεις το ένα δεν χρειάζεται να περιμένεις τρία τέταρτα. Κι από κίνηση, έχει μόνο από τις 7.30-9.00 το βράδυ. Εγώ, μόνο τα καλύτερα έχω ακούσει για τις συγκοινωνίες στην Πάτρα και τις χρησιμοποιώ αρκετά συχνά. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenaki08 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Εγω μολις γυρισα απο Λαρισα..Βρηκα ενα πολυ ωραιο σπιτι κεντρο αποκεντρο...Ξερει κανεις αν εχει καλη φοιτητκη ζωη;:) Παράθεση two beer,or not two beer?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts