Tasos19s Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Και το βαλε/βγάλε την θήκη δεν νομίζω να είναι "άκακο". Δημιουργεί φθορές, κυρίως στις γωνίες. Μπα κανένα θέμα τόσα χρόνια δεν είχα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Μια χαρα θεμα δημιουργει,ειδικα στα pro μοντελα με το ατσαλι που μαζευει γρατζουνιες με το παραμικρο. Τωρα βεβαια θα μου πει καποιος για ποιο λογο να εισαι συνεχεια στο ''βαλε,βγαλε''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Μια χαρα θεμα δημιουργει,ειδικα στα pro μοντελα με το ατσαλι που μαζευει γρατζουνιες με το παραμικρο. Τωρα βεβαια θα μου πει καποιος για ποιο λογο να εισαι συνεχεια στο ''βαλε,βγαλε''. Κάθε δύο μέρες την έβγαζα και την καθάριζα οπότε κανένα θέμα δεν δημιουργεί Αλλιώς γεμίζει γρατζουνιές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Αυτή η εφαρμογή που προστέθηκε τελευταία με το iOS 14 , η μετάφραση .... δεν βλέπω κάποια εξέλιξη. Ίσως , μας θεωρούν στο Cupertino τον πιο έξυπνο λαό ... και δεν βάλουν ποτέ ελληνικά. Είχα διαβάσει εδώ μέσα , για την Siri με υποστήριξη ελληνικών ???!! Κάποιος που μπορεί να μας πει πάνω σε αυτά , κάτι νεότερο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Αυτή η εφαρμογή που προστέθηκε τελευταία με το iOS 14 , η μετάφραση .... δεν βλέπω κάποια εξέλιξη. Ίσως , μας θεωρούν στο Cupertino τον πιο έξυπνο λαό ... και δεν βάλουν ποτέ ελληνικά. Είχα διαβάσει εδώ μέσα , για την Siri με υποστήριξη ελληνικών ???!! Κάποιος που μπορεί να μας πει πάνω σε αυτά , κάτι νεότερο ... Είχαν βγάλει θέση για πρόσληψη ατόμου με στόχο να γίνει η υλοποίηση των ελληνικών Προφανώς δεν γίνονται σε ένα μήνα αλλά θέλει χρόνο όλο αυτό Πιστεύω φέτος να μπορέσουν όμως να το υλοποιήσουν Κάπου στο 2020 ήταν αυτή η θέση που ήθελαν να πληρεί τις προϋποθέσεις για την ελληνική μετάφραση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Pitaka air. Σαν να μην φοράει θήκη. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Pitaka air. Σαν να μην φοράει θήκη. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Πενηντάρικο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Πενηντάρικο 1300 συσκευή έχεις (?). Δεν αξίζει να δώσεις 50 για μια καλή θήκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 1300 συσκευή έχεις (?). Δεν αξίζει να δώσεις 50 για μια καλή θήκη? Μπα δεν θα έδινε ποτέ πάνω από 10 ευρώ για θήκη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Έχω και την Pitaka Air αλλά αφήνει ίχνη στην πλάτη αν έχεις ιδρωμένα χέρια και στο φως φαίνεται πολύ βρώμικη συν ότι δεν προστατεύει σε περίπτωση πτώσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Μου αρέσει πολύ αυτός ο ιστότοπος παίρνω πάντα της απαντήσεις που θέλω όταν ρωτάω . Μάλλον είμαι αόρατος από το φαίνεται κανείς δεν ενδιαφέρετε μάλλον ότι συσκευή του αν την κλέψουν μπορούν άμεσα να την απενεργοποιήσουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Μου αρέσει πολύ αυτός ο ιστότοπος παίρνω πάντα της απαντήσεις που θέλω όταν ρωτάω . Μάλλον είμαι αόρατος από το φαίνεται κανείς δεν ενδιαφέρετε μάλλον ότι συσκευή του αν την κλέψουν μπορούν άμεσα να την απενεργοποιήσουν . Έτσι κι αλλιώς και στο iPhone και στο Android με συνδυασμό πλήκτρων μπορεί να κλείσει η συσκευή και να μην πατήσεις τίποτα Επειδής μπορεί να χώσει μια καρφίτσα να πετάξει την κάρτα άμεσα Επισης μπορεί να το βάλει με το κουμπάκι στο αθόρυβο Επισης εάν στο κλέψουν 99% δεν θα το βρεις οπότε γιατί σε απασχολεί; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Μου αρέσει πολύ αυτός ο ιστότοπος παίρνω πάντα της απαντήσεις που θέλω όταν ρωτάω . Μάλλον είμαι αόρατος από το φαίνεται κανείς δεν ενδιαφέρετε μάλλον ότι συσκευή του αν την κλέψουν μπορούν άμεσα να την απενεργοποιήσουν . Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά δεν πληρώνεται κανένας εδώ μέσα για να δίνει απαντήσεις υποστήριξης συσκευών. Όσον αφορά το ερώτημα σου, αυτός που θα βρει ή θα κλέψει μια τέτοια συσκευή, δεν θα μπορεί να κάνει κάτι με αυτή, είτε είναι ανοιχτή, είτε κλειστή. Μόνο το hardware μπορεί να εκμεταλλευτεί. Τέλος, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όλες οι συσκευές μπορούν να απενεργοποιηθούν, ακόμα και στο Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 (edited) Παιδιά Καλησπέρα μία βοήθεια θα ήθελα το iPhone 12 Pro Max της συζύγου έσβησε η οθόνη και έγινε μαύρη δεν άνοιγε με τίποτα Μέχρι που το βάλαμε στο φορτιστή και τότε άνοιξε η οθόνη του και μας έβαλε στο κανονικό μενού στη συνέχεια Μόλις αφαιρέσαμε το βύσμα φόρτισης το τηλέφωνο έκλεισε - έσβησε η οθόνη προσπαθήσαμε volume up down και power μπατόν μήπως κάνει restart και ξανανοίξει αλλά τίποτα ακόμα και με το φορτιστή στο βύσμα την ίδια διαδικασία επίσης τίποτα ήθελα να μάθω αν κάποιος ξέρει κάποια λύση ώστε να επαναφέρω το τηλέφωνο πριν το στείλω για service ...επίσης να παρατηρήσω ότι κατά τη διάρκεια που προσπαθώ να το κάνω επανεκκίνηση τρεμοπαίζει για λίγο το Logo της Apple και μετά εξαφανίζεται και φυσικά η οθόνη παραμένει μαύρη Ευχαριστώ πολύ. Edited March 14, 2021 by Evagelos_ Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Παιδιά Καλησπέρα μία βοήθεια θα ήθελα το iPhone 12 Pro Max της συζύγου έσβησε η οθόνη και έγινε μαύρη δεν άνοιγε με τίποτα Μέχρι που το βάλαμε στο φορτιστή και τότε άνοιξε η οθόνη του και μας έβαλε στο κανονικό μενού στη συνέχεια Μόλις αφαιρέσαμε το βύσμα φόρτισης το τηλέφωνο έκλεισε - έσβησε η οθόνη προσπαθήσαμε volume up down και power μπατόν μήπως κάνει restart και ξανανοίξει αλλά τίποτα ακόμα και με το φορτιστή στο βύσμα την ίδια διαδικασία επίσης τίποτα ήθελα να μάθω αν κάποιος ξέρει κάποια λύση ώστε να επαναφέρω το τηλέφωνο πριν το στείλω για service ...επίσης να παρατηρήσω ότι κατά τη διάρκεια που προσπαθώ να το κάνω επανεκκίνηση τρεμοπαίζει για λίγο το Logo της Apple και μετά εξαφανίζεται και φυσικά η οθόνη παραμένει μαύρη Ευχαριστώ πολύ. Ή μπαταρία ή μητρική Πιο πιθανό μητρική Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Ή μπαταρία ή μητρική Πιο πιθανό μητρική Σε ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Σε ευχαριστώ πολύ!! Επίσκεψη στο service και αν θέλεις ενημέρωσε μας για τις εξελίξεις, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Αν η σύζυγος άδειασε την μπαταρία μέχρι το τέλος... είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει μια τέτοια εξέλιξη. Ίσως στρώσει με την συνεχιζόμενη φόρτιση και μετά από μια ημέρα επανέλθει ... ίσως !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Αν η σύζυγος άδειασε την μπαταρία μέχρι το τέλος... είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει μια τέτοια εξέλιξη. Ίσως στρώσει με την συνεχιζόμενη φόρτιση και μετά από μια ημέρα επανέλθει ... ίσως !!! Δεν υπάρχει πιθανότητα αν αδειάσει η μπαταρία να γίνουν αυτά Το βάζεις φορτίζει και δουλεύει σωστά Αυτά που ανέφερε ο φίλος μάλλον οδηγούν σε σοβαρό πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 παρολα αυτα δεν χανει τιποτα να το συνδεσει στον φορτιστη ολο το βραδυ μηπως και.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Μου έχει τύχει στο παρελθόν σε τελείως άδεια μπαταρία να το βάζω για φόρτιση και να ξεκινάει να φορτίζει μετά από δέκα λεπτά. Θα σου προτεινα οπως είπανε και τα παιδιά πιο πάνω να το δοκιμάσεις. Αν δεν δουλέψει το στέλνεις στο service. Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Μου έχει τύχει στο παρελθόν σε τελείως άδεια μπαταρία να το βάζω για φόρτιση και να ξεκινάει να φορτίζει μετά από δέκα λεπτά. Θα σου προτεινα οπως είπανε και τα παιδιά πιο πάνω να το δοκιμάσεις. Αν δεν δουλέψει το στέλνεις στο service. Όταν αδειάζει εντελώς ναι ξεκινάει να φορτίσει με κάποια καθυστέρηση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Έτσι κι αλλιώς και στο iPhone και στο Android με συνδυασμό πλήκτρων μπορεί να κλείσει η συσκευή και να μην πατήσεις τίποτα Επειδής μπορεί να χώσει μια καρφίτσα να πετάξει την κάρτα άμεσα Επισης μπορεί να το βάλει με το κουμπάκι στο αθόρυβο Επισης εάν στο κλέψουν 99% δεν θα το βρεις οπότε γιατί σε απασχολεί; Ε αφού θα παθαίνεις γιατί να ζήσεις σωστά !!!! Ε φίλε εγώ έχω esim άρα δεν μπορεί να την Βγάλει την κάρτα αλλά σου διαφεύγει Επίσης αν είναι έτσι να αφήνουμε Και τα κλειδιά απέξω αφού έτσι κι αλλιώς θα μπούνε κλέφτες με κάποιο τρόπο έχεις δίκιο ωραία λογική πλήρωσε 1300 € για να μπορεί ο άλλος με κουμπάκια πρέπει να κλείσει την συσκευή ασφάλεια μόνο αυτό έχω να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Αν η σύζυγος άδειασε την μπαταρία μέχρι το τέλος... είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει μια τέτοια εξέλιξη. Ίσως στρώσει με την συνεχιζόμενη φόρτιση και μετά από μια ημέρα επανέλθει ... ίσως !!! Μπαταρία είχε ...το άφησα να φορτιστή μπας και ...αλλά δεν κάνει τίποτα το μόνο που δείχνει είναι το Logo της apple για λίγο τρεμοπαιζει και σβήνει. Θα το στείλω στο service και θα ενημερώσω!!! Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Ε αφού θα παθαίνεις γιατί να ζήσεις σωστά !!!! Ε φίλε εγώ έχω esim άρα δεν μπορεί να την Βγάλει την κάρτα αλλά σου διαφεύγει Επίσης αν είναι έτσι να αφήνουμε Και τα κλειδιά απέξω αφού έτσι κι αλλιώς θα μπούνε κλέφτες με κάποιο τρόπο έχεις δίκιο ωραία λογική πλήρωσε 1300 € για να μπορεί ο άλλος με κουμπάκια πρέπει να κλείσει την συσκευή ασφάλεια μόνο αυτό έχω να πω Μα αφού μπορεί να το κλείσει με τα κουμπιά χωρίς κωδικούς χωρίς τίποτα Ήξερα για την esim δεν μου διέφυγε καθόλου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts