Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι από περιέργεια να σε ρωτήσω. Θα φύγεις από Ξάνθη και θα πας Θεσσαλονίκη ~440Κμ πέρα-δώθε για να γλυτώσεις 40Ευρω!!!!!!! :down:

.

και τι να κανει δηλαδη..να υποκυψει στο ληστρικο ποσο που του ζητανε εκει;; αν ειναι ετσι..να σκυβουμε κιολας και να κατεβαζουμε και παντελονια!! by the way..συμφωνα με νομο της ευρωπαικης ενωσης, και ειδικα για τετοιου ειδους service..αλλαγες λαδιων κτλ..μπορεις να πας σε οποιοδηποτε συνεργειο και δεν χανεις την εγγυηση σου!! οποτε μπορεις να το ψαξεις κι ετσι ;)

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Περίεργο.. Πρόσφατα έκανα το δεύτερο service Ξάνθη (κάτι λιγότερο από 200Ε) ενώ στη Θεσσαλονίκη ζητούσαν 240+

Επίσης γνωρίζω ότι τα εργατικά τους είναι "καμμιά σχέση" με γνωστή και μη εξαιρεΤεα αντιπροσωπεία της Θεσ/νικης.

Περίεργο.. Πρόσφατα έκανα το δεύτερο service Ξάνθη (κάτι λιγότερο από 200Ε) ενώ στη Θεσσαλονίκη ζητούσαν 240+

Επίσης γνωρίζω ότι τα εργατικά τους είναι "καμμιά σχέση" με γνωστή και μη εξαιρεΤεα αντιπροσωπεία της Θεσ/νικης.

oxi στην ετεα φιλε μου ποτε εκει...

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Έτσι από περιέργεια να σε ρωτήσω. Θα φύγεις από Ξάνθη και θα πας Θεσσαλονίκη ~440Κμ πέρα-δώθε για να γλυτώσεις 40Ευρω!!!!!!! :down:

.

Τα ιδια χρηματα δεν θα πληρωσει στο τελος; Μη σου πω και λιγοτερα.Θα πιει και ενα καφεδακι στη Θεσ/νικη με κανενα φιλαρακι.

Κατα τη γνωμη μου καποιο λαθος θα κανανε και σημερα δε παιζει να του πουν πανω απο 40Ευρω.

γιατι? ?????

Προσωπικα δεν θα πηγαινα εκει ποτε γιατι οταν εψαχνα για αυτοκινητο και πηγα στην εκθεση ηταν 3-4 υπαλληλοι στα γραφεια τους χωρις να κανουν απολυτως τιποτα ενω εγω κοιτουσα τα αυτοκινητα κανεις δεν προσφερθηκε να με εξυπηρετησει. Το ιδιο σκηνικο εγινε και με συγγενικο μου προσωπο στην ιδια αντιπροσωπεια. Το αποτελεσμα ηταν εγω να δωσω 21000 Ευρω στον Παζαροπουλο και αυτη 30000 Ευρω στον Μανδυλα.

γιατι? ?????

γιατι...ειναι απο τις ποιο ακριβες "επισημες αντιπροσωπειες"

γιατι εχουν παρει ψηλα τον αμανε εμπειριες κ απο φιλους κ προσωπικη εμπειρια

γιατι 3 φορεες δεν μπορεσανε να βαψουν σωστα ενα προφυλακτηρα.

αν κ μου εχουν προτεινει να το παω εκει γιατι θα το κοιταξει το αυτοκινητο μου καποιος γνωστος εγω δεν χαλαλιζω τα λεφτα μου..

ο καθενας πρατει οπως αντιλαμβανεται..

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Θεσσαλονίκη πηγαίνω συχνά ούτως ή άλλως!

Θεσσαλονίκη πηγαίνω συχνά ούτως ή άλλως!

Δεν μας ειπες τι εγινε τελικα :p

Σημερα παρελαβα (στη πορτα μου) φιλτρο λαδιου, αερος και καμπινας (ενεργου ανθρακα) απο το trade-wind. Ολα ειναι mann και οι τιμες τους € 10.60, 15.10, 10.60 αντιστοιχα. Δυστυχως δεν ειχαν το φιλτρο καυσιμου . Τα λαδακια mobil 1 esp formula 5w30 με €50 απο το http://www.g-market.gr, αυτα δυστυχως θα πρεπει να τα παραλαβω απο τη μεταφορικη :p

Οποτε μια αλλαγη λαδιων θα μου κοστισει 25 ή 30 Ευρω εργατικα (αναλογα την αντιπροσωπεια) + 60.60 τα ανταλλακτικα = 85 ή 90 Ευρω. Πολυ καλυτερα απο τα 135-180 που ζητανε με δικα τους ανταλλακτικα και φυσικα με καλυτερα λαδια απο τα δικα τους :rolleyes:

Οποιος θελει να τη βγαλει ακομα πιο φθηνα http://www.trade-wind.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=428&category_id=83&option=com_virtuemart&Itemid=57&lang=el .

Πώς ακριβώς τα παρήγγειλες από το g-market.gr?

Στην κατηγορία φίλτρα λέει πως δεν έχει τίποτα.

Ξαναδιαβασε το ποστ μου, λαδια παρηγγειλα απο το g-market και φιλτρα απο το trade-wind.

Οι τιμες ανταλλακτικων ειναι για tsi 122, το λεω γιατι περνει αλλο φιλτρο αερα απο τα υπολοιπα tsi.

Προσωπικα δεν θα πηγαινα εκει ποτε γιατι οταν εψαχνα για αυτοκινητο και πηγα στην εκθεση ηταν 3-4 υπαλληλοι στα γραφεια τους χωρις να κανουν απολυτως τιποτα ενω εγω κοιτουσα τα αυτοκινητα κανεις δεν προσφερθηκε να με εξυπηρετησει. Το ιδιο σκηνικο εγινε και με συγγενικο μου προσωπο στην ιδια αντιπροσωπεια. Το αποτελεσμα ηταν εγω να δωσω 21000 Ευρω στον Παζαροπουλο και αυτη 30000 Ευρω στον Μανδυλα.

πως γινεται για το ιδιο αμαξι να δωσεις αλλη τιμη?

οταν αγορασα το GTI, η ετεα μμου εδινε 7 για το παλιο ενω ο μανδυλας 6000.....

βεβαια συμφωνω πως και οι δυο την εχουν δει και πολυ χαρηκα οταν ηρθε ο παζα καθως ετσι θα σπασει το μονοπωλιο τους

παντως στην ετεα ειναι πωλητρια η Κολετσα Αντιγονη αδερφη της Χριστινας και μονο γιαυτο θα πηγαινα εκει! ;):cool::wacko::rolleyes:

πως γινεται για το ιδιο αμαξι να δωσεις αλλη τιμη?

οταν αγορασα το GTI, η ετεα μμου εδινε 7 για το παλιο ενω ο μανδυλας 6000.....

βεβαια συμφωνω πως και οι δυο την εχουν δει και πολυ χαρηκα οταν ηρθε ο παζα καθως ετσι θα σπασει το μονοπωλιο τους

παντως στην ετεα ειναι πωλητρια η Κολετσα Αντιγονη αδερφη της Χριστινας και μονο γιαυτο θα πηγαινα εκει! ;):cool::wacko::rolleyes:

Οντως υπηρχε μια μονοπωλιακη κατασταση μεχρι πριν λιγο καιρο, ωστοσο ο Μανδυλας νομιζω πως ειναι η καλυτερη επιλογη για σερβις. Αρκετα εξυπηρετικοι και εχουν και τις καλυτερες τιμες.

Δεν μας ειπες τι εγινε τελικα :p

Σημερα παρελαβα (στη πορτα μου) φιλτρο λαδιου, αερος και καμπινας (ενεργου ανθρακα) απο το trade-wind. Ολα ειναι mann και οι τιμες τους € 10.60, 15.10, 10.60 αντιστοιχα. Δυστυχως δεν ειχαν το φιλτρο καυσιμου . Τα λαδακια mobil 1 esp formula 5w30 με €50 απο το http://www.g-market.gr, αυτα δυστυχως θα πρεπει να τα παραλαβω απο τη μεταφορικη :p

Παράξενο, γιατί στα φίλτρα mann αντί για τιμή λέει "επικοινωνήστε..." κλπ. και "κατόπιν συνεννόησης"...

Εγώ γι'αυτό δεν τα παρήγγειλα μαζί με τα λάδια μου...

Τελικά ακύρωσα τη VW Ξάνθη, έκλεισα ραντεβού Κομοτηνή, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος, θέλουν "γύρω στα 45-50" (εργασία+φίλτρο).

Ίσως το πάω, ίσως δω και Θεσσ. Θα σας πω.

Τώρα πάντως κουβαλάω τα λάδια στο πορτ μπαγκάζ και σκέφτομαι να πάω σε ένα συνοικιακό να μου τα αλλάξει να τελειώνω... Θα ξέρει να κάνει reset το service reminder?

Τί πρέπει να είναι για να μη χάσω εγγύηση? (εντάξει, ας μην παω στον μπαρμπα-τέτοιο, ας έχει κάποια πιστοποίηση..)

Παράξενο, γιατί στα φίλτρα mann αντί για τιμή λέει "επικοινωνήστε..." κλπ. και "κατόπιν συνεννόησης"...

Τελικά ακύρωσα τη VW Ξάνθη, έκλεισα ραντεβού Κομοτηνή, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος, θέλουν "γύρω στα 45-50" (εργασία+φίλτρο).

Τους εστειλα mail και μου ειπαν οτι τα ειχαν, θελουν κωδικο μηχανης και ετος κατασκευης. Ενταξει της Κομοτηνης η τιμη παει και ερχεται, ρωτα και Καβαλα εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα φθηνα. Αλλαγη λαδιων ειναι, τιποτα το δυσκολο οποτε οσο πιο φθηνα εργατικα τοσο καλυτερα.

Ωραιος ο καιρος τις τελευταιες εβδομαδες ε; Τουρμποκαιρος :D

Καλησπέρα στην παρέα.

Είμαι κάτοχος GTI GOLF του 2006 με σασμαν αυτόματο DSG και με επιπλέον πρόγραμμα απόδοσης στους 258 ίππους με ροπή 38kgrms. Από service το προσέχω πάρα πολύ και εκτός από τα αναλώσιμα του αλλάζω τα λάδια κάθε 5,000 με 7,000 χιλιόμετρα, ανάλογα με την χρήση, βάζοντάς του τα full synthetic της αντιπροσωπείας. Εχεται να προτείνεται κάποιο ίσως καλύτερο πακέτο λαδιών ? Θα του έκανε καλό εάν του έβαζα πιό ψιλό λάδι, όπως 0-40W

αντί 5-30W, ίσως για την καλύτερη αυτορύθμιση των βαλβίδων ή θα μου το καίει ή θα το ''ξερνάει'' πιό εύκολα από την αναθυμίαση στο καπάκι?

Επίσης από ότι μου είπαν πρέπει να αλλάξω και τα λάδια του DSG σασμάν μέχρι της 60,000 χιλιόμετρα - τώρα έχει 54,000 χιλιόμετρα. Πάνω σε αυτό το θέμα ήθελα να μου πείτε τα εξής:

1) Είναι ίσως καλύτερα να το αλλάξω νωρίτερα από τις 60,000χλμ ?

2) Παίζει ρόλο ότι δουλευει μέχρι τώρα με το ίδιο λάδι? Από αρχές του 2006 μέχρι σήμερα, σχεδόν 3 χρόνια.

3) Υπάρχει τρόπος να τσεκάρω μόνος μου την στάθμη σε περίπτωση που υπάρχει απώλεια λόγω λειτουργίας τόσο καιρό?

4) Προτείνεται κάποιο λάδι ή είναι πολύ καλό αυτό που συστήνει ο κατασκευαστής/αντιπροσωπεία?

Συγγνώμη για το μακροσκελές μύνημα, αλλά ήθελα την γνώμη σας απότην δικιά σας εμπειρία.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα στην παρέα.

Είμαι κάτοχος GTI GOLF του 2006 με σασμαν αυτόματο DSG και με επιπλέον πρόγραμμα απόδοσης στους 258 ίππους με ροπή 38kgrms. Από service το προσέχω πάρα πολύ και εκτός από τα αναλώσιμα του αλλάζω τα λάδια κάθε 5,000 με 7,000 χιλιόμετρα, ανάλογα με την χρήση, βάζοντάς του τα full synthetic της αντιπροσωπείας. Εχεται να προτείνεται κάποιο ίσως καλύτερο πακέτο λαδιών ? Θα του έκανε καλό εάν του έβαζα πιό ψιλό λάδι, όπως 0-40W

αντί 5-30W, ίσως για την καλύτερη αυτορύθμιση των βαλβίδων ή θα μου το καίει ή θα το ''ξερνάει'' πιό εύκολα από την αναθυμίαση στο καπάκι?

Επίσης από ότι μου είπαν πρέπει να αλλάξω και τα λάδια του DSG σασμάν μέχρι της 60,000 χιλιόμετρα - τώρα έχει 54,000 χιλιόμετρα. Πάνω σε αυτό το θέμα ήθελα να μου πείτε τα εξής:

2) Παίζει ρόλο ότι δουλευει μέχρι τώρα με το ίδιο λάδι? Από αρχές του 2006 μέχρι σήμερα, σχεδόν 3 χρόνια.

3) Υπάρχει τρόπος να τσεκάρω μόνος μου την στάθμη σε περίπτωση που υπάρχει απώλεια λόγω λειτουργίας τόσο καιρό?

4) Προτείνεται κάποιο λάδι ή είναι πολύ καλό αυτό που συστήνει ο κατασκευαστής/αντιπροσωπεία?

Συγγνώμη για το μακροσκελές μύνημα, αλλά ήθελα την γνώμη σας απότην δικιά σας εμπειρία.

Ευχαριστώ

για λαδι βαλε mobil 1 sp formula 5-30 μακραν πολυ καλο για tfsi

Καλησπέρα στην παρέα.

Ευχαριστώ

http://www.golfvgticlub.gr/

εκει θα βρεις τις απαντησεις που ψαχνεις

εχεις ντοκουμεντα, εργασιες, papers , τελοσπαντων που δειχνουν πως το λαδι που λες ειναι καλυτερο? γιατι σε φημες δε βασιζομαι. μονο αν καποιος μου φερει εργασιες μελετες "διπλες τυφλες" (οπως λεγονται στην ιατρικη), μονο τοτε θα δεχτω κατι.

εχεις ντοκουμεντα, εργασιες, papers , τελοσπαντων που δειχνουν πως το λαδι που λες ειναι καλυτερο? γιατι σε φημες δε βασιζομαι. μονο αν καποιος μου φερει εργασιες μελετες "διπλες τυφλες" (οπως λεγονται στην ιατρικη), μονο τοτε θα δεχτω κατι.

Ενα λαδάκι πρότεινε ο άνθρωπος .. και όχι την θεραπεία του καρκίνου..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενα λαδάκι πρότεινε ο άνθρωπος .. και όχι την θεραπεία του καρκίνου..

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Ίσως το πάω, ίσως δω και Θεσσ. Θα σας πω.

Τώρα πάντως κουβαλάω τα λάδια στο πορτ μπαγκάζ και σκέφτομαι να πάω σε ένα συνοικιακό να μου τα αλλάξει να τελειώνω... Θα ξέρει να κάνει reset το service reminder?

Τί πρέπει να είναι για να μη χάσω εγγύηση? (εντάξει, ας μην παω στον μπαρμπα-τέτοιο, ας έχει κάποια πιστοποίηση..)

λοιπον εχει συνεργειο για VW στον μεγαλο τον μασουτη μετα τις γραμμες του τρενου απεναντι απο κατι νεκτροταφεια που εχει εκει. στο δεξι σου χερι

εκει αλλαξα τον συμπλεκτη στο ιβιζα

ο τυπος ξερει πραγματα πανε εκει για λαδια σου

παιδια για ξανθη μιλαω παντα να ξερετε

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση.

Θα το ψαξω και θα επανέλθω.

http://www.golfvgticlub.gr/

εκει θα βρεις τις απαντησεις που ψαχνεις

Dr YiannisK, σε ευχαριστώ, ήδη πόσταρα και εκεί. Δυστυχώς βλέπω ότι δεν έχουν έρθει πίσω αρκετά θέματα μετά την ζημία του server.