Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Σίγουρα αξίζει τον κόπο με τα cd δεν γίνεται δουλειά,όσα και να βάλεις κάποια στιγμή τα βαριέσαι!Δηλαδή παει περιπου στα 122 ευρώ.Το μόνο που φοβαμαι είναι μήπως δεν καταφέρω να το εγκαταστήσω!Και κάτι τελευταίο απο ποιο site to παραγγείλατε?

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά αλλάξτε ηχεία στο αυτοκίνητο, τα θεωρώ απαράδεκτα!!!

Μηπως εισαι λιγο υπερβολικος? Εγω θεωρω οτι ειναι μια χαρα, που εχω τα 8 ηχεια. Ουτε σε διαγωνισμους πηγαινω για το δυνατοτερο ηχο, ουτε τριζουν τα τζαμια αλλων αμαξιων οταν περναω διπλα. Θεωρω οτι η αποδοση τους ειναι ικανοποιητικη.

P.S. @vwgt. Pounds, not pounts;) Φιλικα ετσι? Μη το παρεις στραβα:)

Μηπως εισαι λιγο υπερβολικος? Εγω θεωρω οτι ειναι μια χαρα, που εχω τα 8 ηχεια. Ουτε σε διαγωνισμους πηγαινω για το δυνατοτερο ηχο, ουτε τριζουν τα τζαμια αλλων αμαξιων οταν περναω διπλα. Θεωρω οτι η αποδοση τους ειναι ικανοποιητικη.

ποιο λαθος ;;;; δε βλεπω κανενα λαθος....:p

και μια κλασσικη δικαιολογια ως ελληναρας

μα εγραφα το post 1.30 το βραδυ...:happy:

και κατι δε μου πηγαινε καλα αλλα την πατησα....

any way thanks για τη διορθωση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

απεκτησα το golf με τα 140PS πως μπορω να το μετατρεψω σε 170 και αν ξερετε που!!!!!

εχω ακουσει οτι αλλαζει μονο το προγραμμα αληθευει??

φιλικα Γιαννης

+1

κι εγώ με τα 8 ηχεία το πήρα και απ' αυτά που διάβαζα έλεγα πως θα τα αντικαταστήσω αμέσως. Τελικά όμως είναι καλύτερα απ' 'οτι περίμενα και με ικανοποιούν.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Σίγουρα αξίζει τον κόπο με τα cd δεν γίνεται δουλειά,όσα και να βάλεις κάποια στιγμή τα βαριέσαι!Δηλαδή παει περιπου στα 122 ευρώ.Το μόνο που φοβαμαι είναι μήπως δεν καταφέρω να το εγκαταστήσω!Και κάτι τελευταίο απο ποιο site to παραγγείλατε?

http://www.xcarlink.co.uk/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαβασε κανεις το περιοδικο EVO Νοεμβριος 2007 τευχος 60 για 2 GT απο Αρτα με διαδοχικες βλαβες σε αισθητηρες, τουρμπινα, σκαστρα κτλ?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

καλησπερα παιδες.φόρτωσα 2 φωτο του tsi μου ( με look gti) στο my gallery.δεν ηξερα πως να τις παραθεσω μεσα στο forum.περιμενω εντυπωσεις.

καλησπερα παιδες.φόρτωσα 2 φωτο του tsi μου ( με look gti) στο my gallery.δεν ηξερα πως να τις παραθεσω μεσα στο forum.περιμενω εντυπωσεις.

ζαντουλα ομως δε βλεπω... είναι στο προγραμμα ή θα τελειώσει εκει η "μεταμόρφωση";

[sIGPIC][/sIGPIC]

λεω να του αλλαξω ζαντες απο το νεο ετος.αλλωστε δεν εκανα την αλλαγη για να μοιαζει σε gti αλλα για να ειναι πιο ομορφο.προτεραιοτητα βεβαια εχει η βελτιωση του ηχου.

πολυ ωραιο. ποσο στοιχισε? αλλαξουν μονο οι ριλιες ή ολοκληρη η μασκα?

Διαβασε κανεις το περιοδικο EVO Νοεμβριος 2007 τευχος 60 για 2 GT απο Αρτα με διαδοχικες βλαβες σε αισθητηρες, τουρμπινα, σκαστρα κτλ?

Που το άκουσες αυτό;

Γιατι το πουλάς το φίλτρο ?

Ξέρει κανεις πόσο πάει η πρωτη αλλαγή λαδιών ?

λαδια, φιλτρο εργασια περί τα 150 ευρώ...

μπορείς να ρίξεις καπως το κοστος αν πας εσύ τα λαδια. (plus οτι θα βαλεις αυτα που ακριβως θες). εγω δεν το εκανα απο εδω και στο εξης θα το εφαρμόζω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα!Ηθελα να σας ρωτήσω όταν παραγγείλατε το αυτ/το σας ,σας είπαν αμεσως ημερομηνία παράδοσης?Εγω το παράγγειλα σεπτέμβρη κ μοθ είπαν οτι σε 20 μέρες θα μου πουν..

λαδια, φιλτρο εργασια περί τα 150 ευρώ...

μπορείς να ρίξεις καπως το κοστος αν πας εσύ τα λαδια. (plus οτι θα βαλεις αυτα που ακριβως θες). εγω δεν το εκανα απο εδω και στο εξης θα το εφαρμόζω

Ποιά λάδια προτείνεις Κωστή?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιά λάδια προτείνεις Κωστή?

κοιτα για να ειμαι ειλικρινής δεν ειμαι τοσο ψαγμενος για να πω οτι προτιμώ καποια φιρμα. απλα απο το να πληρώνω το lt18.50+ΦΠΑ ευρώ μια αγνωστη φιρμα (τουλάχιστον σε εμενα) προτιμώ να πάρω κάποια επώνυμα λαδια με τα ιδια χρηματα...(η vw προτεινει castrol)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα!Ηθελα να σας ρωτήσω όταν παραγγείλατε το αυτ/το σας ,σας είπαν αμεσως ημερομηνία παράδοσης?Εγω το παράγγειλα σεπτέμβρη κ μοθ είπαν οτι σε 20 μέρες θα μου πουν..

προσωπικά εκανα ειδική παραγγελία και αμεσα (την ωρα που το έκλεισα) μου έδωσαν εκτίμηση για την ημερομηνία παράδοσης (3.5 με 4 μηνες όπως και εγινε).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Που το άκουσες αυτό;

Δεν το ακουσα. Ειμαι τακτικος αναγνωστης του συγκεκριμενου περιοδικου και το διαβασα στο τευχος Νοεμβριου :confused:

πολυ ωραιο. ποσο στοιχισε? αλλαξουν μονο οι ριλιες ή ολοκληρη η μασκα?

μασκα-προφυλακτηρας εμπρος(ολοκληρο), πλαϊνα σποιλερ, πισω προφυλακτηρας και διπλη εξατμιση = 1000 euro.

exeis to 140? thelw na exw mia mikrh elpida oti sto 170 mpainoun oi grilies apo to gti kai den xreiazetai oloklhros o profulaktiras....

exeis to 140? thelw na exw mia mikrh elpida oti sto 170 mpainoun oi grilies apo to gti kai den xreiazetai oloklhros o profulaktiras....

ναι το 140 εχω. καποιος μεσα στο fomum ειχε πει οτι μπορει να γινει η αλλαγη που αναφερεις.

μασκα-προφυλακτηρας εμπρος(ολοκληρο), πλαϊνα σποιλερ, πισω προφυλακτηρας και διπλη εξατμιση = 1000 euro.

Mathematician de me les mono ta plaina spolier poso sou kostisan?

O προφυλακτηρας εμπρος pisteuw pws me tin gtsport ekdosi einai loukoumi,gia ton πισω προφυλακτηρα vrika na mou ton kowoun kai na valoun kai dipli apoplixi opws ekane o filos eagle konta sta 80e.

Ta πλαϊνα σποιλερ omws poso kai apo pou?

Euxaristw ek twn proterwn.

Madness?

This is TSI!:mad:

Γιατι το πουλάς το φίλτρο ?

To φίλτρο το πουλάω γιατί δεν είδα και κάποια ιδιαίτερη αλλαγή. Πάντως όποιος το θέλει είναι ολοκαίνουριο :!:

Δεν το ακουσα. Ειμαι τακτικος αναγνωστης του συγκεκριμενου περιοδικου και το διαβασα στο τευχος Νοεμβριου :confused:

Μπορείς να δημοσιεύσεις επ'ακριβώς το άρθρο που διάβασες ή μήπως μπορούμε κάπου να το βρούμε στο ίντερνετ;