VWRulez Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 καλησπερα τελικα εγω παλι σκευτομαι να ακυρωσω την παραγελια Jetta tsi μολις σημερα με ειδοποιησανε οτι το αυτοκινητο θα ερθει σε 4,5 μηνες...... τι γινεται βρε παιδια πανε καλα οι ανθρωποι....... και ολα αυτα γιατι εβαλα λευκο χρωμα, προβολεις ομιχλης πολυλειτουργικο τιμονι..... τι να πω ειλικρινα θα προσπαθησω να πιεσω την κατασταση να ερθει νωριτερα αν γινεται βεβαια, αλλιως θα το ακυρωσω......, εσεις τι λετε βρε παιδια Για μενα παρε κανενα ετοιμοπαραδοτο Golf TSI θα βρεις σιγουρα.... Παράθεση TSI 140 ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VWRulez Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 To oτι η Revo,mtm,abt κλπ μεγαλοι βελτιωτικοι οικοι δεν εχουν βγαλει ακομα προγραμμα για αναβαθμιση του εγκεφαλου του GOLF δεν σε προβληματιζει ετσι; Αλλωστε τι ξερουν αυτοι...ο μπαρμπα μητσος ξερει καλυτερα και υποσχεται και +30ps!;) Παιδια η ΜΤΜ εχει βγαλει για το TSI (140) προγραμμα που το κανει 185 hp και με 2 χρονια εγγυηση και κοστιζει 1000 Ε. Για να γνωριζετε... Παράθεση TSI 140 ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Παιδια η ΜΤΜ εχει βγαλει για το TSI (140) προγραμμα που το κανει 185 hp και με 2 χρονια εγγυηση και κοστιζει 1000 Ε. Για να γνωριζετε...Που το είδες αυτό; Ρωτάω επειδή έχουν ακουστεί πολλά για τον αντιπρόσωπο και το site της mtm δεν αναφέρει πουθενά πρόγραμμα για το tsi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Που το είδες αυτό; Ρωτάω επειδή έχουν ακουστεί πολλά για τον αντιπρόσωπο και το site της mtm δεν αναφέρει πουθενά πρόγραμμα για το tsi... Exei egkiisi ayto to programma? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COSTAS_ Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Εχει βαλει κανεις USB Adaptor για USB Stick σε RCD300? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Το GT έχει άλλη ανάρτηση από το TSI Sportline; Γιατί κάπου είχα διαβάσει στο forum ότι έχουν την ίδια, ενώ χθες που πήγα στον Παζαρόπουλο μου είπαν ότι δεν είναι η ίδια. Δεν είναι η ίδια. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Πως μπορώ να μάθω τον αριθμό πλαισίου του Jetta που έχω παραγγείλει από 08-02-2007 και δεν έχει μπει ακόμα στην γραμμή παραγωγής ? (πρώτη εβδομάδα Μαϊου μπαίνει) Ευτυχώς που δεν βιάζομαι . . . Τι εννοείς ότι έρχεται από Μεχικο ? αφού η εβδομάδα παραγωγής έχει οριστεί (29-04 με 06-05) και θα έρθει στο τελωνείο 28-05-2007 σε λιγότερο από μήνα !!!! ????????? ?????? ?????? Check this out . . . http://www.colormania.gr φΙΛΕ, οπως σου ειχα πει και σε προηγουμενο ποστ οι ανθρωποι σου ειπανε ψεμματα οπως και σε μενα...... το Jetta κανει 5 μηνες να ερθει απο Μεξικο.... μετα πηγαινει Γερμανια για ελεγχο και μετα ερχεται Ελλαδα...... Επειδη και μενα μου ελεγε ο πωλητης 90 με 105 μερες ηθελα κατι ποιο χειροπιαστο...... οταν δε επεσε στα χερια μου το χαρτι που αναφερει την αναμονη για το Jetta εγινα τουρκος τους πηρα τηλ. τους ξεχεσα και απλα περιμενω μια απαντηση. ααααα και κατι αλλο 7 εβδομαδες κανει να παει απο Μεξικο στη Γερμανια βαπορι ..... σορυ αν σε πικρανα αλλα ειναι καλυτερα να ξερεις την αληθεια απο το να σε παραδιαζουν με ψεματα οι καθε μαλακες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pappous78 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Μπορεις να μου πεις ποσο σου κοστισε ? Φίλε VWRulez δεν το έχω κλείσει ακόμα το Golf :mad: . Αυτές τις μέρες θα λέιπω στο εξωτερικό οπότε αναβάλεται για λίγο η αγορά του Golf. Μόλις επιστρέψω θα το κλέισω και θα σε ενημερώσω για τα έξτρας που έβαλα και την τελική τιμή. Παράθεση Golf GT Sport TSI 140PS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Μαυρο ειναι.Δεν εχει ρυθμιστη,παιρνει 3000 στροφες/λεπτο ASTO ΦΙΛΕ ειναι πολες στροφες μπορει να κανει ζειμια στο βερνικη.εγω που το δουλευω επαγκελματιικα ειναι γυρο στις 1000 στροφες.και επιδη ειναι και μαυρο οτι χαζομαρα κανεις θα φενετε χαλια.παρε μια καλη αλοιφη και καντην με το χερι.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COSTAS_ Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Δεν είμαι σίγουρος αν λέμε το ίδιο αλλά έχω παρατηρήσει και εγώ κάτι τέτοιο στο TSI... Στο ρελαντί κάνει ένα τρέμουλο όχι το συνηθισμένο, σαν να είναι μια στις τόσες αναφλέξεις διαφορετική και να προκαλεί το τρέμουλο. Το έκανε και το polo παλιότερα αλλά εκεί έβλεπα και μια ανεπαίσθητη κίνηση της βελόνας του στροφόμετρου και εκεί έφταιγε η βενζίνη μάλλον γιατί μετά από λίγο καιρό σταμάτησε... Όχι τπτ άλλο αλλά βάζω και 100άρα βενζίνη που υποτίθεται ότι είναι καθαρότερη... αν διαπιστώσω ότι είναι απο αυτό θα αρχίσω να ψάχνω τα βενζινάδικα... Ακριβώς to ίδιo έχω παρατηρήσει και εγω στο TSI. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Ακριβώς to ίδιo έχω παρατηρήσει και εγω στο TSI. Και που κατέληξες εσύ; Βενζίνη ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Δεν παιζει να ειναι βενζινη... Αν ηταν θα το εκανε σε ολες τις αναφλεξεις στους κυλινδρους και οχι μονο σε 1 καθε τοσο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boomer Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Παιδιά δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ασχολείστε, Το έχω νιώσει και γω πολλές φορές, είναι ο κλασσικός συντονισμός που συμβαίνει σε πολλά αυτοκίνητα στο ρελαντί όταν αυξηθεί για κάποιο λόγο το φορτίο (βεντιλατερ-κλιμα-ηλ αντιστάσεις τζαμιών κτλ) Παράθεση Αστους να λένε Η δύναμη συμπιέζεται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Εχει κανει κανενας την μετατροπη 200+ hp να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaxos Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 ASTO ΦΙΛΕ ειναι πολες στροφες μπορει να κανει ζειμια στο βερνικη.εγω που το δουλευω επαγκελματιικα ειναι γυρο στις 1000 στροφες.και επιδη ειναι και μαυρο οτι χαζομαρα κανεις θα φενετε χαλια.παρε μια καλη αλοιφη και καντην με το χερι.:) Σ'ευχαριστω,τελικα το περασα με το χερι.Το περασα με αλοιφη της sonax ειναι πολυ καλη,σε καποια σημεια που μου ειχαν κανει γρατζουνιες με κλειδι τα περασα με κερι-χρωμα και φαινεται ελαχιστα.Πολυ καλο επισης και το υγρο για τα πλαστικα της sonax. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Σ'ευχαριστω,τελικα το περασα με το χερι.Το περασα με αλοιφη της sonax ειναι πολυ καλη,σε καποια σημεια που μου ειχαν κανει γρατζουνιες με κλειδι τα περασα με κερι-χρωμα και φαινεται ελαχιστα.Πολυ καλο επισης και το υγρο για τα πλαστικα της sonax. προσεχε να μην σε παει στα αβαφα πλαστικα η αλοιφη.αν την αφησεις και ξεραθει δεν βγενει ευκολα και ασπριζει το πλαστικο. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Για μενα παρε κανενα ετοιμοπαραδοτο Golf TSI θα βρεις σιγουρα.... βασικα θελω κατι με πορτ-παγκαζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Εχει βαλει κανεις USB Adaptor για USB Stick σε RCD300? Φιλε μου το παρηγγειλα σημερα.Οταν το βαλω θα ενημερωσω. Πληροφοριακα στιχοιζει 120 ευρώ. Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morbidas Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Φιλε μου το παρηγγειλα σημερα.Οταν το βαλω θα ενημερωσω. Πληροφοριακα στιχοιζει 120 ευρώ. Opus kanei 220e Mpainei mazi me ipovraxionio sinolo 398e To parigila kai egw na doume an axize o kopos( kai ta xrimata fisika).:p Παράθεση Madness? This is TSI!:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Opus kanei 220e Mpainei mazi me ipovraxionio sinolo 398e To parigila kai egw na doume an axize o kopos( kai ta xrimata fisika).:p after sale μπορει να μπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Opus kanei 220e Mpainei mazi me ipovraxionio sinolo 398e To parigila kai egw na doume an axize o kopos( kai ta xrimata fisika).:p Ποιος τα λεει αυτα.....!!!!!!!!!!!!1:mad: :mad: :mad: :mad: μονο το καλωδιο που βγαζει σε usb κανει 121 ευρω για την ακριβεια (χωρις υποβραχιονιο φυσικα,θα το βαλω στο ντουλαπακι) απο που το παρηγειλες? Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 after sale μπορει να μπει? Ναι μπορεί να μπεί μου είπε η αντιπροσωπεία. Ποιος τα λεει αυτα.....!!!!!!!!!!!!1:mad: :mad: :mad: :mad: μονο το καλωδιο που βγαζει σε usb κανει 121 ευρω για την ακριβεια (χωρις υποβραχιονιο φυσικα,θα το βαλω στο ντουλαπακι) απο που το παρηγειλες? Εμένα όμως η αντιπροσωπεία μου είπε ότι μπαίνει μόνο στο υποβραχιόνιο και άρα αφού δεν το έχω πρέπει να το βάλω και αυτό... Εσύ λες λύση από τρίτους ή θα αναλάβει η αντιπροσωπεία να στο περάσει στο ντουλαπάκι; Αν ισχύει αυτό (της αντιπροσωπίας δλδ) θα το βάαααλω! Κάτι άλλο, αν βάλω το υποβραχιόνιο μετά θα έχω και κλιματισμό για τους πίσω επιβάτες όπως είναι στα μοντέλα με υποβραχιόνιο ή είναι και αυτό έξτρα έξτρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Ναι μπορεί να μπεί μου είπε η αντιπροσωπεία. Εμένα όμως η αντιπροσωπεία μου είπε ότι μπαίνει μόνο στο υποβραχιόνιο και άρα αφού δεν το έχω πρέπει να το βάλω και αυτό... Εσύ λες λύση από τρίτους ή θα αναλάβει η αντιπροσωπεία να στο περάσει στο ντουλαπάκι; Αν ισχύει αυτό (της αντιπροσωπίας δλδ) θα το βάαααλω! Κάτι άλλο, αν βάλω το υποβραχιόνιο μετά θα έχω και κλιματισμό για τους πίσω επιβάτες όπως είναι στα μοντέλα με υποβραχιόνιο ή είναι και αυτό έξτρα έξτρα; Δε ξερουν τι λενε:X Στο service που θα πας σε ρωτανε που το θελεις. Ντουλαπακι η υποβραχιονιο. Ασε που απο το ντουλαπακι δεν τρυπανε τιποτα;) Θα βγει το καλωδιο απο εκει που μπαινει το βιβλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Δε ξερουν τι λενε:X Στο service που θα πας σε ρωτανε που το θελεις. Ντουλαπακι η υποβραχιονιο. Ασε που απο το ντουλαπακι δεν τρυπανε τιποτα;) Θα βγει το καλωδιο απο εκει που μπαινει το βιβλιο Pantos pedia de ksero ti lete eseis gia times 120 kai 220 eyro.Ego agorasa mia siskeyi gia to golf(i opoia teriazei se OLA ta aytokinita) i opoia exei tis eksis leitourgia.Pernei reyma apo ton anaptira(efarmozei ekei dld opos enas fortistis aytokintou) kai leitourgei os radiofono pou ekpempei se emveleia mexri 100m.Sti sinexeia piano ton sixnotita pou thelo meso tou radiofonou mou.kai ola ayta mono me 50 eyro. Thetika:1)H timi tou(stin opoia den perilamvanete to flashaki) 2)De xreiazete kamia parmemvasi sto aytokinito mias kai apla teriazei me ola ta aytokinita 3)Poulas kai mouri mias kai exei emveleia 100m 100m.Etsi an ta aytokinita pou vriskontai konta sou sintonistoun stin sixnotita sou(ego exo 88.3 FM) akoun tin idia mousiki me sena. Arnitika:1)den mporeis na organoseis ta tragoudia se fakelous 2)de vlepeis titlous kai tetoia. 3)douleyei mono otan eine girismeno to kleidi. Emena pantos mou aresei poli mias kai kathe vdomada allazo ta tragoudia kai den exo provlima me petamena-gratzounismena cd Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morbidas Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Ναι μπορεί να μπεί μου είπε η αντιπροσωπεία. Εμένα όμως η αντιπροσωπεία μου είπε ότι μπαίνει μόνο στο υποβραχιόνιο και άρα αφού δεν το έχω πρέπει να το βάλω και αυτό... Εσύ λες λύση από τρίτους ή θα αναλάβει η αντιπροσωπεία να στο περάσει στο ντουλαπάκι; Αν ισχύει αυτό (της αντιπροσωπίας δλδ) θα το βάαααλω! Κάτι άλλο, αν βάλω το υποβραχιόνιο μετά θα έχω και κλιματισμό για τους πίσω επιβάτες όπως είναι στα μοντέλα με υποβραχιόνιο ή είναι και αυτό έξτρα έξτρα; Apo Pazaropoulo to parogila,vasika itan na valw ipovarxionio + mp3 = 626e protimisa na valw ipovarxionio me usb = 398e kai xwris na asxoloume me cd kai m.l.k.s. Kai nai an valeis ipovarxionio (mono 180e) exeis KAI clima gia tous pisw,den einai extra. Παράθεση Madness? This is TSI!:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts