Jump to content

mixalisnaxos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mixalisnaxos

  1. Και εγω θα σου προτεινα το RNS510 ειναι φοβερο!Αν και εχει τους χαρτες του 2007 το δικο μου μεσα στην Αθηνα ειναι αρκετα καλο,γρηγορο και με μεγαλη ακριβεια.Το ραδιο εχει πολυ καλο σημα αφου εχει δυο κεραιες,και με ενα DVD εχεις οση μουσικη θελεις!Μπορεις να αποθηκευεις στο σκληρο ή με SD καρτα να μεταφερεις οτι θελεις.Παιζει DVD ταινειες και τα DVD των 8,5GB ,μονο σε σταση,ομως με can bus παιζει και οταν κινειται και TV με TELETEXT!
  2. Μπορειτε να τα ρυθμισετε,υπαρχουν επανω στο καθε φαναρι δυο ρυθμιστες,ο ενας ειναι για το υψος και ο αλλος για το πλατος της δεσμης.Καλο θα ηταν να τα ρυθμισουν στο service της vw.
  3. Παιδια σας ευχαριστω για τα καλοριζικα,οποιος θελει κατι,ευχαριστως να του πω!
  4. Παιδια σημερα παρελαβα το RNS510 που ειχα στειλει για αλλαγη.Το τοποθετησα μονος μου,δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο.Ειναι πολυ ωραιο και ευχρηστο,στα cd/dvd/mp3 σου γραφει τους φακελους και τα κομματια,ο πλοηγος απο οσο ειδα ειναι αρκετα "γρηγορος" και εχει φωνητικη καθοδηγηση.Αυτα θα το ψαξω και θα σας πω περισσοτερα.
  5. Κοιτα Κωστα οι δρομοι μας δεν ειναι για αυτα που περιγραφεις.Σε πεταλο νταλικα εκανε προσπεραση σε κομβοη απο νταλικες και ευτηχως που οδηγουσα με αυτο το ρυθμο,αφου ισα που προλαβα και εκανα δεξια και τον απεφυγα....
  6. Για να καταλαβεις Κοζανη-Αθηνα το εκανα σε 6 ωρες.Κοζανη-Ιωαννινα απο Κονιτσα 219χλμ σε 3,5 ωρες.Και Ιωαννινα-Κοζανη απο Μετσοβο 170χλμ σε 3 ωρες.
  7. Η διαφορα ειναι στον τροπο οδηγησης,στο μεγαλυτερο μερος της διαδρομης οδηγουσα με 6η στο κιβωτιο και cruise control με μεγιστη ταχυτητα στην εθνικη 120χλμ και 80χλμ στους επαρχιακους.Και μονο σε κανα δυο σημεια της διαδρομης το πηγα μεχρι 180χλμ.
  8. Οδηγωντας απο Αθηνα-Κοζανη φουλαρα στην Λαμια.Απο Λαμια-Κοζανη- Ιωαννινα-Αρτα-Ιωαννινα 672χλμ και φουλαρα Ιωαννινα με 42 λιτρα.Μεση καταναλωση 6,2 λιτρα/100χλμ.Απο Ιωαννινα-Κοζανη-Αθηνα 670χλμ και φουλαρα Αθηνα με 42,5 λιτρα.Μεση καταναλωση 6,3 λιτρα/100χλμ.Οδηγουσα με τα ορια και cruise control στο μεγαλυτερο μερος της διαδρομης,και σταση με διαμονη σε ολες τις πολεις.Το αυτοκινητο GT170ps με τρια ατομα και αποσκευες.
  9. Εχεις δικιο,ομως δυστηχως η ευτηχως εδω ειναι Ελλαδα!Σημερα γυρισα απο ταξιδη Ιωαννινα Κοζανη....αν ξεκινησω να γραφω θα γραψω βιβλιο!
  10. Εχω στειλει την μοναδα πισω για αλλαγη,και περιμενω να μου στειλει την καινουργια.Απο οτι μου ειπε δεν χρειαζεται να το τοποθετησω στην vw,το βαζεις και δουλευει απ'ευθειας.
  11. Σωστος........!!!!!!!!!!!!Παντως οταν το βαλω θα σας πω εντυπωσεις!
  12. Αστα!Ειναι ολοκληρη ιστορια....Το τοποθετησα δουλεψε κανονικα του εκαναν κωδικοποιηση για...!!! RCD500 δουλεψε ομως μετα απο 2 περιπου ωρες στην οθονη αντι για τα κουμπια εβγαζε κοκκινες γραμμες με κατι κωδικους.Παρολα αυτα ολες οι λειτουργιες δουλευαν.Π.χ cd-navi-dvd ομως τα κουμπια στο panel δεν ηξερες ποια ειναι.Επικοινωνησα με τον πωλητη και μου ειπε να το στειλω πισω για αλλαγη,ομως πρωτη φορα του συνεβει αυτο,καθως το navi ειναι οντως καινουργιο.Ημερομηνια κατασκευης 27 Σεπτ 2007.Παντως οσο δουλευε που καναμε test drive ηταν φοβερο!Φωνητικες οδηγιες στην πλοηγηση και 3D απεικονηση.
  13. Οι χαρτες ειναι του 2007 και ειναι περασμενες στο σκληρο
  14. Απο ebay το πηρα navivag λεγεται και ειναι απο Ισπανια.Ειναι 100% και κανει γρηγορη αποστολη.Περιμενα 5 ημερες για να το παραλαβω.Η τιμη του μαζι με μεταφορικα ειναι στα 1555 ευρω,και ειναι καινουργιο με τους χαρτες την κεραια του τον κωδικο του κ το manual.
  15. Γεια χαρα σε ολους!Σημερα παρελαβα το RNS510,αυριο παω για τοποθετηση και θα σας πω εντυπωσεις.Επισης δινω το RCD300 οποιος θελει μπορει να στειλει pm.
  16. Πρωτα απ'όλα καλοριζικο το golfακι,για τον φιλοσιδη εχω διαβασει στα foroum καλα λογια δεν νομιζω να εχεις προβλημα.Για το λαδι πιστευω πως τα castrol που προτεινει η εταιρια ειναι αρκετα καλα.Για τα φρενα δεν ξερω(ειμαι κατοχος GT).To esp εμενα μεσα στην Αθηνα δεν μου εχει αναψει ποτε.Σε επαρχιακους δρομους πιανει αρκετη δουλεια.Ειναι πολυ καλο που το εχει,πιστευω πως ειναι απαραιτητο.Εφ'οσον εχει esp θα εχει και διακοπτη που το απενεργοποιεις.Γνωμη μου,να ειναι παντα στο on,ποτε δεν ξερεις ποτε θα χρειαστει.Οσο για την αξιοπιστια πιστευω οτι αρκει το ονομα της εταιριας,τι αλλο να πω!Αν διαβασεις για τα υλικα,και την τεχνογνωσια που εχουν εφορμοσει στους κινητηρες tsi,τοτε θα καταλαβεις οτι δεν χρειαζεται να ανησυχεις!
  17. Φιλε μου εγω το εχω 5 μηνες, εχω 9500χλμ, και δοξα το Θεο δουλευει μια χαρα.Ειναι φοβερο αυτοκινητο και οικονομικο(γι'αυτο εξαλου το διαλεξα) αφου ημουν αναμεσα σε αυτο και το diesel.Μεσα στην Αθηνα μου κανει γυρω στα 600χλμ ανα γεμισμα με ανοιγματα σχεδον καθημερινα(οταν δεν εχει κινηση).Κανε υπομονη και θα το διαπιστωσεις και εσυ!
  18. Το εχω 5 μηνες περιπου εχω 8500χλμ.Το αυτοκινητο ειναι φοβερο!Κρατηματα φρενα μοτερ τελεια.Ταξιδευεις με 200χλμ και ειναι πραγματικα ανετο.Δεν τριζει δεν βαραει δεν κοπαναει,παρολο που εχει 17" ζαντες και οι δρομοι ειναι Βορβαδισμενοι.Επισης αν δεν κανεις ασκοπα ανοιγματα ειναι φοβερα οικονομικο.Μεση καταναναλωση 7.4-7.6λτ μεσα στην Αθηνα.Δεν ξερω για αλλα αυτοκινητα,οπως το opc τι καταναλωση εχουν,αν θες ριξε μια ματια.Εγω παντως ειμαι απολυτα ικανοπιοιμενος με το GT.
  19. Εχει τα φρενα που εχει το 2.0fsi.Τωρα για το usb που ρωτας δεν ξερω να σου απαντησω...
  20. Σ'ευχαριστω,τελικα το περασα με το χερι.Το περασα με αλοιφη της sonax ειναι πολυ καλη,σε καποια σημεια που μου ειχαν κανει γρατζουνιες με κλειδι τα περασα με κερι-χρωμα και φαινεται ελαχιστα.Πολυ καλο επισης και το υγρο για τα πλαστικα της sonax.
  21. Κοιταξε σε αυτο το site http://www.fischermotorsport.de/Volkswagen-0.571.html εχει τα γνησια xenon σε πολυ καλες τιμες
  22. Μαυρο ειναι.Δεν εχει ρυθμιστη,παιρνει 3000 στροφες/λεπτο
  23. Πρωτα απ'ολα Χρονια πολλα σε ολους!Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δουλεψει κανεις απο εσας αλοιφαδορο,σκεπτομαι να αγορασω ενα απο το practiker για να περασω κερι το golfaki.Τωρα με την ζεστη νομιζω πως χρειαζεται.Ομως φοβαμαι μην του κανω ζημια με το μηχανημα αυτο,και ειναι ισως καλυτερα να το περασω με το χερι.
  24. Θελω να βαλω την μεσαια,ομως το χρωμα ειναι του αυτοκινητου μαυρο και επειδη κυκλοφορω Αθηνα φοβαμαι μην με ζωγραφιζουν καθε τρεις και λιγο...
  25. Παιδια εχει βαλει κανεις αντηλιακες μεμβρανες της llumar? αν ναι θα ηθελα να ρωτησω αν οντως ειναι πιο δροσερο το σαλονι και αν εχετε προβλημα με τα μπλοκα,γιατι απο οτι εχω κοιταξει στον κ.ο.κ. δεν ξεκαθαριζει την νομιμοτητα τους.
×
×
  • Create New...