Jump to content

[CAR] VW Golf V


nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 αεροσακοι αντι για 6-8 αλλων αμαξιων.

4 ηχεια αντι για 5-8 αλλων αμαξιων.

CD αντι για Mp3 αλλων αμαξιων.

Δεν εχει δερματινα καθισματα.

Και αρκετα αλλα μικροπραγματα.

Λογικο εξαλλου αφου οπως ειπα πληρωνεις την μηχανη και το στησιμο και οχι την ανεση.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

36 μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ.

 

3 σβήστηκαν.

 

Μερικά ακόμα τροποποιήθηκαν.

 

 

Ελπίζω μετά από αυτή την παρέμβαση, να καταφέρουμε να συζητήσουμε για το GT. :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hellasvagabond,

 

1) 6 αερόσακους έχει, όπως όλα τα Golf

2) για τα 4 ηχεία συμφωνώ απόλυτα, αλλά τα επιπλέον 4 κοστίζουν 117 ευρώ (τα έχω βάλει ήδη)

2) mp3 δεν έχει κανένα Golf standard. Σίγουρα είναι μειονέκτημα, αλλά από τη στιγμή που έχει ενσωματωμένο (στο ταμπλό και στην τιμή) ηχοσύστημα, έχει ένα πλεονέκτημα απέναντι σε αυτοκίνητα που δεν έχουν καθόλου ηχοσύστημα.

3) δερμάτινα καθίσματα δε νομίζω ότι έχει κανένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο στο βασικό εξοπλισμό.

4) ποιά είναι τα "αρκετά ακόμα μικροπράγματα" που λείπουν; Ίσα ίσα, έχει και ESP επιπλέον των άλλων Golf. Μην αρχίσεις να μου λες για ποτηροθήκες κτλ...

 

Δεν πληρώνεις ΜΟΝΟ τη μηχανή και το στήσιμο. Πληρώνεις ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας, σε μια αρκετά γρήγορη έκδοση.

Μην ξεχνάτε ότι σύμφωνα με όλα τα περιοδικά του χώρου, το Golf είναι το No2 στην κατηγορία (πίσω από το Focus, βέβαια). Τώρα αποκτά ένα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους του (κινητήρας). Κακό είναι αυτό;

Link to comment
Share on other sites

1ον ) Δεν εχει πλευρικους αεροσακους, εχει προσκεφαλων.

2ον ) Με αυτη την λογικη παρε αμαξι χωρις ηχεια και βαλε μονος σου.

3ον ) Σχεδον ΟΛΑ τα αμαξια πια εχουν ενσωματωμενο στερεο στην κονσολα, μονο θετικο ΔΕΝ ειναι αυτο αφου η ποιοτητα των ενσωματωμενων ειναι ΧΑΛΙΑ.

4ον ) Δινεις 25.000 κοντα και δεν εχεις δερμα στο αμαξι...Να συνεχισω ?

5ον ) Γιατι να μην σου λεω ?? Εχει τεμπελη ? Θηκη για γυαλια ? Ποτηροθηκη ? Πανοραμικη ηλιοροφη ? Ψεκαστηρες φωτων πορειας ? Αυτοματο συστημα γυαλοκαθαριστηρων ? Φωτα Xenon ??

 

Το αυτοκινητο αυτο δυστυχως δεν εχει Basic και Full Extra εκδοση οποτε δεν εχει ελαφρυντικα.

Αν ολα τα παραπανω εσενα σου λενε πως πληρωνεις "Ολοκληρωμενο" αυτοκινητο τοτε το ιδιο μπορει να πει και ο εκαστοτε κατοχος Peugeot Rallye.

 

 

ΥΓ : Οσο για την καταταξη μην ξεχναμε πως ο Ελληνας εχει εναν θαυμασμο για τα Golf θυμουμενος την χρυση εποχη του Golf 2 και αυτο το λεω ειδικα για μερικους Test Drivers τοσο των 4ων τροχων οσο και του Auto Τριτη. Σε οποιοδηποτε site του εξωτερικου τα Golf εχουν πεσει καταλορυφα σε σχεση με τα παλιοτερα μοντελα.

Link to comment
Share on other sites

-πολλα αυτοκινητα εχουν θηκη για γυαλια????

-το δερμα (λεμε τωρα) γιατι πρεπει να ειναι υποχρεωτικο???

-ο τεμπελης ειναι για τους τεμπεληδες και κοστιζει 400 ευρο

-πανοραμικη οροφη??? ανατριχιλα μονο στη σκεψη.......

 

 

γιατι εχω την εντυπωση οτι πηρες τον καταλογο της οπελ και διαβαζεις τα εξτρα?????

γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν μπαινεις στην ουσια του πραγματος και μενεις στην επιφανεια???

 

 

 

αλλα βεβαια , δεν κοιταμε τι παραπανω εχει το ενα αμαξι απο τεχνολογικης αποψης........καθομαστε και αναλονωμαστε στα εξτρα, σαν τις γκομενες..........

Link to comment
Share on other sites

 

 

αλλα βεβαια , δεν κοιταμε τι παραπανω εχει το ενα αμαξι απο τεχνολογικης αποψης........καθομαστε και αναλονωμαστε στα εξτρα, σαν τις γκομενες..........

 

...είσαι φάουλ εδώ...:confused: ;)

Ι need a six month vacation, twice a year.
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως θέλει να πει οτι ενδιαφέρουν περισσότερο τα έξτρα από το ίδιο το αμάξι. Που στην περίπτωση του golf είναι ένα πολύ καλό αμάξι.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Link to comment
Share on other sites

Tεμπέλη νομίζω πάντως πως έχει...δεν έχει? lol!

 

Όποιος θέλει ήχο ξηλώνει όλα τα ηχεία και βάζει 2 ποιοτικά στις εμπρός πόρτες, απλά τα πράγματα. Αν θέλει κάτι καλύτερο από αυτό βέβαια πρέπει να ανέβει αρκετά...

 

Με τον κλιματισμό (διζωνικό παρακαλώ...όχι ότι κι ότι ε? :-Ρ) και το πλήρες ηλεκτρικό και παθητικής προστασίας πακέτο +ραδιοCD, το αυτοκίνητο είναι πλήρες, το πέρνεις και φεύγεις.

 

Τα ξένον καλά θα ήταν, ειδικά αν μπορούσαν να στρίβουν με το τιμόνι, το δέρμα μια ευχάριστη λεπτομέρεια (αρκεί που έχει μπάκετ καθίσματα) ενώ η ηλιοροφή το κερασάκι στην τούρτα (αρκεί να μην τρίζει όμως ε?) μόνο που ειδικά η τελευταία νομίζω πως είναι έξτρα σε όλα τα αυτοκίνητα.

Link to comment
Share on other sites

...είσαι φάουλ εδώ...:confused: ;)

 

 

αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι : το ενα Χ αυτοκινητο μπορει να ειναι προηγμενο τεχνολογικα και να εχει λιγα εξτρα για να εχει μειωμενη τιμη ενω αντιστοιχα ενα αλλο αυτοκινητο Υ δινει αρκετα εξτρα για να παει αμεσα στην παραπανω τιμη και να μην φαινεται φθηνο......

 

με αλλα λογια.... ας τα αναλυουμε λιγο παραπανω τα πραγματα....... δεν κανει κακο......

Link to comment
Share on other sites

Οτι λεω και εγω λες...Πληρωνεις ΜΗΧΑΝΗ, Κρατιματα και οχι ολοκληρωμενο αμαξι..Για σενα τα εξτρα μπορει να ειναι υπερβολη αλλα εγω οταν παω και παραγγελνω ενα αμαξι στην Full Extra εκδοση του περιμενω να τα εχει ολα.

Το εν λογω ομως αν τα ειχε ολα θα εκανε 3-4.000ε περισσοτερο για αυτο δεν τα εχει και γιαυτο οτι πληρωνεις παιρνεις.

Και το Rallye οταν πρωτοβγηκε ειχε φοβερα κρατιματα, επιδοσεις αλλα εμπαινες μεσα και σε επιανε η καρδια σου αφου ηταν αδειο.

Link to comment
Share on other sites

Ρε συ HellasVagabond μα είναι δυνατόν να το συγκρίνεις σαν εξοπλισμό με το Rallye?

 

Με τα σημερινά δεδομένα, αυτό το Golf έχει από τους πιο πλούσιους στάνταρ εξοπλισμούς. Αν θέλεις τα extra μπορείς να έχεις...extra! lol!

Mόνο η Opel και η Citroen προσφέρουν γενικά κάτι παραπάνω σε εξοπλισμό (που και πάλι νομίζω κανείς τους δε δίνει διζωνικό στάνταρ).

Για εμένα το αυτοκίνητο έχει όλα όσα θεωρώ απαραίτητα και με το παραπάνω.

Δέρμα, ξένον, ηλιοροφή πιθανώς να μην τα θέλουν όλοι και καλό είναι να είναι στα έξτρα.

Το μόνο που θα ζητούσα θα ήταν ένας αερόσακος για τα γόνατα και ένα στάνταρ MP3 με line in για το Ipod.

 

To αυτοκίνητο είναι σαφώς άνω του μέσου όρου σε εξοπλισμό.

Link to comment
Share on other sites

Και το Rallye οταν πρωτοβγηκε ειχε φοβερα κρατιματα, επιδοσεις αλλα εμπαινες μεσα και σε επιανε η καρδια σου αφου ηταν αδειο.

 

Όποιος πήρε Rallye για ποιοτικό εσωτερικό και εξοπλισμούς μάλλον πολλά εγκεφαλικά κύτταρα έχει κάψει :p

Link to comment
Share on other sites

vagaboy,

 

βάλε μας ένα link για το site της Opel να μην κουράζεσαι...

 

1) έχει 2 μετωπικούς αερόσακους, 2 πλευρικούς (δηλαδή στο πλάι κάθε μπροστινού καθίσματος και 2 κεφαλής (ανοίγουν από τις μπροστινές κολώνες). Αερόσακοι προσκεφάλων δεν έχουν εφευρεθεί προς το παρόν (ωραία ιδέα πάντως). Και μια και το έφερες στην κουβέντα, τα προσκέφαλα είναι ενεργά (θύμισέ μου κάποιο άλλο στην κατηγορία με ενεργά προσκέφαλα standard).

2+3) το ηχοσύστημα το είχε, τι να κάνω, να το βγάλω δηλαδή; Απλά το έκανα λίγο καλύτερο με ελάχιστα χρήματα επιπλέον. Τουλάχιστον είχα αυτή τη δυνατότητα, σε σχέση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που έχουν ενσωματωμένο ηχοσύστημα (αν δεν κάνω λάθος είπες "σχεδόν ΟΛΑ")

4) μπορώ να σου βρω και με 50.000 και να μην έχουν δέρμα. Δηλαδή, τα αμέσως επόμενα, (Golf GTi, Fosus ST, Astra GTC/OPC κτλ) έχουν στάνταρ δέρμα; Γιατί να έχει αυτό;

5) έχει θήκη για γυαλιά στην οροφή και ποτηροθήκη στην κεντρική κονσόλα δεξιά. Όλα τα υπόλοιπα μπορείς να τα παραγγείλεις (αν ενδιαφέρεσαι έχω και τιμοκατάλογο :p ), με εξαίρεση την πανοραμική opelοροφή.

 

Άρα λοιπόν, το συμπέρασμα που βγάζεις, είναι ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με "σπαρτιάτικο" εξοπλισμό, ότι ήταν και το Rallye στην εποχή του δηλαδή. Μάλιστα. Με clima, ESP και 17άρες θεωρείται γυμνό. Χμ, να το έχω υπόψιν αυτό, όταν θα πάρω καμια Rolls...

 

Για να μη μακρυγορούμε, είπα ότι αντικειμενικά είναι το πιο ολοκληρωμένο πακέτο αυτοκινήτου στις 25.000 ευρώ. Τώρα, εσύ μπορείς να πάρεις και ένα 1400άρι Astra και να το φτάσεις από 15.000 που κάνει, στις 25.000, έχοντας βάλει μέσα ακόμα και πέτσινα καθίσματα και υδραυλικό τασάκι. Όμως τότε δε θα έχεις το πιο ολοκληρωμένο πακέτο αυτοκινήτου, αλλά το πιο ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού με ρόδες (έστω αλουμινίου).

 

Απορίες;

Link to comment
Share on other sites

Nikolas84 λογικο ειναι να εχει εξοπλισμο πανω του οριου, δεν δινεις λιγα, 25.000ε ειναι αυτα.

 

Alexel αυτο προσπαθω να τους κανω να καταλαβουν οτι το GT δεν το παιρνει κανεις για τα εξτρα του αλλα για τις επιδοσεις του οπως πηραν καποιοι το Rallye.

 

Dj Aris

1) Μιλας για στανταρντ εξοπλισμο οταν το συγκεκριμενο αμαξι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΣΗ εκτος αυτης οποτε δεν τιθεται ερωτημα στανταρντ και εξτρα εκδοσης.

2) Οταν η VW εχει κοστος κατω απο 10ε για τα αλλα 4 ηχεια θα μπορουσε να τα βαλει αλλα δεν τα εβαλε για να πληρωσεις 117ε παραπανω προσθετοντας ετσι στην τιμη του αμαξιου αδικως.

4) Δεν πηρες Mitsubishi EVO ουτε Subaru Impreza WRX οποτε η συγκριση με αυτα τα αμαξια των 50.000 ειναι ατοπη. Εξαλλου αυτα τα αμαξια τα παιρνει κανεις για τις ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ τους και οχι για ολοκληρωμενα αμαξια πραγμα που λεω και για το Golf GT.

5) Τα υπολοιπα οπως ειπες μπορεις να τα παραγγειλεις, δεν θεωρουνται μερη του εξοπλισμου. Ολα τα αμαξια εχουν τα παντα εαν τα παραγγειλεις εξτρα απο την εκδοση που θα παρεις, εμεις μιλαμε για το τι ερχεται ομως ετοιμο με το αμαξι χωρις να προσθετεις κομματι κομματι.

6) Το Rallye βγηκε 10 χρονια πριν οποτε ναι αναλογικα θεωρω οτι εχει αντιστοιχο εξοπλισμο με το τοτε.

Link to comment
Share on other sites

To ζητούμενο δλδ ρε παιδιά είναι ο εξοπλισμός; Τότε αντε παρτε το C4 το δίλιτρο που αφενός έχει καλές επιδόσεις (αν και όχι υπερτροφοδοτούμενο), αφετέρου στο θέμα του εξοπλισμού δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο σε τιμή μέχρι 25.000 ευρώ...

To Golf μπορεί να μην έχει το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού, αλλά προς Θεού, μην το συγκρίνουμε και με το Rallye...

 

PS : Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είπα ότι το C4 είναι καλύτερο... Citroen έχω αλλά δεν είμαι κολλημένος!

Link to comment
Share on other sites

...είσαι φάουλ εδώ...:confused: ;)

 

+1

 

 

 

αλλά επίσης +1 και στον ποπολάρο

 

.... ας τα αναλυουμε λιγο παραπανω τα πραγματα....... δεν κανει κακο......
Link to comment
Share on other sites

 

4ον ) Δινεις 25.000 κοντα και δεν εχεις δερμα στο αμαξι...Να συνεχισω ?

5ον ) Γιατι να μην σου λεω ?? Εχει τεμπελη ? Θηκη για γυαλια ? Ποτηροθηκη ? Πανοραμικη ηλιοροφη ? Ψεκαστηρες φωτων πορειας ? Αυτοματο συστημα γυαλοκαθαριστηρων ? Φωτα Xenon ??

 

Τα οχηματα στα 25.000 με δερμα πιστευεις οτι εχουν καποιο αξιοπρεπες δερμα??

 

Για τους ψεκαστηρες φωτων πορειας θα χρησιμοποιησω μια φραση που ειχα διαβασει στο drive για το s2000.Σπορ αυτοκινητο θελουμε,οχι τζιπ!

 

Τεμπελης ποιος ειναι ρε παιδια? Το υποβραχιονιο εννοειτε,γιατι εγω νομιζω οτι ειναι αυτο που εχουν οι νταλικεριδες στο τιμονι για να στριβουν/κανουν μανουβρες πιο ευκολα με ενα χερι?

Mutilator :shifty:
Link to comment
Share on other sites

Mόνο η Opel και η Citroen προσφέρουν γενικά κάτι παραπάνω σε εξοπλισμό (που και πάλι νομίζω κανείς τους δε δίνει διζωνικό στάνταρ).

 

SX Pack, Exclusive στα 5θυρα 1600 C4 και VTR Pack, VTS στα 3θυρα ξέρω ότι σίγουρα έχουν διζωνικό στον στάνταρ εξοπλισμό.

 

Εχω το Exclusive αλλά και το SX Pack που έχει ο enginekiller διζωνικό έχει.

Ι need a six month vacation, twice a year.
Link to comment
Share on other sites

1) Μιλας για στανταρντ εξοπλισμο οταν το συγκεκριμενο αμαξι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΣΗ εκτος αυτης οποτε δεν τιθεται ερωτημα στανταρντ και εξτρα εκδοσης.

2) Οταν η VW εχει κοστος κατω απο 10ε για τα αλλα 4 ηχεια θα μπορουσε να τα βαλει αλλα δεν τα εβαλε για να πληρωσεις 117ε παραπανω προσθετοντας ετσι στην τιμη του αμαξιου αδικως.

4) Δεν πηρες Mitsubishi EVO ουτε Subaru Impreza WRX οποτε η συγκριση με αυτα τα αμαξια των 50.000 ειναι ατοπη. Εξαλλου αυτα τα αμαξια τα παιρνει κανεις για τις ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ τους και οχι για ολοκληρωμενα αμαξια πραγμα που λεω και για το Golf GT.

5) Τα υπολοιπα οπως ειπες μπορεις να τα παραγγειλεις, δεν θεωρουνται μερη του εξοπλισμου. Ολα τα αμαξια εχουν τα παντα εαν τα παραγγειλεις εξτρα απο την εκδοση που θα παρεις, εμεις μιλαμε για το τι ερχεται ομως ετοιμο με το αμαξι χωρις να προσθετεις κομματι κομματι.

6) Το Rallye βγηκε 10 χρονια πριν οποτε ναι αναλογικα θεωρω οτι εχει αντιστοιχο εξοπλισμο με το τοτε.

Πωπω... Βοηθηστε ρε παιδια να το ξεκολλησουμε το παλικαρι!

Λοιπον:

1) Το αμαξι διαθετει μια εκδοση, αυτο ειναι αληθεια αλλα αποτελει ταυτοχρονα και την βασικη! Απο 'κει και περα επιλεγεις τα λοιπα εξτρα τα οποια επιθυμεις και αυτο ειναι ολο! Ενα αυτοκινητο σαν το GT το μονο που θα εβαζα εγω σαν εξτρα ειναι τα φωτα Xenon! Τα δερματα σε ενα τετοιο αυτοκινητο θα ηταν πολυ αβολα μιας και γλυστρανε αρκετα ενω η ηλιοροφη ενα πραγματικα αχρηστο αξεσουαρ μοστρας...

2)Αν δεν σου αρεσουν τα εξτρα ηχεια που βαζει η VW μη χαλιεσαι... Πανε βρες εσυ αυτα που σε ενδιαφερουν και βαλ'τα σε 10 λεπτα με ελαχιστο κοστος σε καποιο μαγαζι με ηχητικο εξοπλισμο! Τελος και αυτο...

3)Το δερμα σε κανενα αυτοκινητο (πλην των πανακριβων!) δεν ειναι στανταρ... Στην BMW 320i το δινει ως εξτρα! Στην Mercedes C200 το δινει ως εξτρα! Γιατι στο Golf να ειναι στανταρ?? OEO??

 

4) (και νομιζω οτι ειναι και το σημαντικοτερο!) Μιλαμε για ενα αυτοκινητο σαν το Golf GT και ασχολουμαστε με τον "εξοπλισμο" του... Σε αυτη την κατηγορια θα επρεπε να ειναι το τελευταιο πραγμα που θα κοιτουσαμε! Ισως γιατι ειναι ο μονος τομεας συμφωνα με καποιους εδω μεσα στο οποιο υστερει... (εγω βεβαια διαφωνω μιας και εκτος απο τα Xenon εχει τα παντα!!)

Link to comment
Share on other sites

Πωπω... Βοηθηστε ρε παιδια να το ξεκολλησουμε το παλικαρι!

Λοιπον:

1) Το αμαξι διαθετει μια εκδοση, αυτο ειναι αληθεια αλλα αποτελει ταυτοχρονα και την βασικη! Απο 'κει και περα επιλεγεις τα λοιπα εξτρα τα οποια επιθυμεις και αυτο ειναι ολο! Ενα αυτοκινητο σαν το GT το μονο που θα εβαζα εγω σαν εξτρα ειναι τα φωτα Xenon! Τα δερματα σε ενα τετοιο αυτοκινητο θα ηταν πολυ αβολα μιας και γλυστρανε αρκετα ενω η ηλιοροφη ενα πραγματικα αχρηστο αξεσουαρ μοστρας...

2)Αν δεν σου αρεσουν τα εξτρα ηχεια που βαζει η VW μη χαλιεσαι... Πανε βρες εσυ αυτα που σε ενδιαφερουν και βαλ'τα σε 10 λεπτα με ελαχιστο κοστος σε καποιο μαγαζι με ηχητικο εξοπλισμο! Τελος και αυτο...

3)Το δερμα σε κανενα αυτοκινητο (πλην των πανακριβων!) δεν ειναι στανταρ... Στην BMW 320i το δινει ως εξτρα! Στην Mercedes C200 το δινει ως εξτρα! Γιατι στο Golf να ειναι στανταρ?? OEO??

 

4) (και νομιζω οτι ειναι και το σημαντικοτερο!) Μιλαμε για ενα αυτοκινητο σαν το Golf GT και ασχολουμαστε με τον "εξοπλισμο" του... Σε αυτη την κατηγορια θα επρεπε να ειναι το τελευταιο πραγμα που θα κοιτουσαμε! Ισως γιατι ειναι ο μονος τομεας συμφωνα με καποιους εδω μεσα στο οποιο υστερει... (εγω βεβαια διαφωνω μιας και εκτος απο τα Xenon εχει τα παντα!!)

μα γιατι ειναι golf τι μου συγκρινεις τωρα golf με mercedes και ferrari??......:lol:

Link to comment
Share on other sites

amelidi να σε ρωτησω , εχεις αγορασει πολλα αμαξια ?? Απο απλη περιεργεια ρωταω γιατι λες πραγματα ανηκουστα. ΦΥΣΙΚΑ και βαζεις ΕΞΤΡΑ οτι θελεις σε ενα αμαξι οι εταιρειες δεν ειναι χαζες. Εδω εξεταζουμε με τι ερχεται αυτο το αμαξι απο μονο του και οχι τι ΜΠΟΡΕΙ να βαλει καποιος εξτρα. Με την λογικη σου κανενα αμαξι δεν διαφερει απο καποιο αλλο γιατι καποιος ΜΠΟΡΕΙ και στα 2 αμαξια ειτε ειναι VW ειτε MERCEDES να βαλει παρομοια πραγματα...

Ημαρτον....

 

4) (και νομιζω οτι ειναι και το σημαντικοτερο!) Μιλαμε για ενα αυτοκινητο σαν το Golf GT και ασχολουμαστε με τον "εξοπλισμο" του... Σε αυτη την κατηγορια θα επρεπε να ειναι το τελευταιο πραγμα που θα κοιτουσαμε!

 

Και παλι σε αυτο που λεω εγω καταληγεις αλλα οκ...

Link to comment
Share on other sites

Ναι, εχω αγορασει αρκετα αυτοκινητα....

Τι ακριβως σου ακουγεται ανηκουστο?? Τι δεν καταλαβες? Εσυ χαρακτηρισες το Golf ως μη ολοκληρωμενο αυτοκινητο και σου δειξαμε οτι μονο μη ολοκληρωμενο δεν ειναι... Τα παντα εχει!

Το οτι εσυ εχεις παραλογες απαιτησεις απο αυτο δεν λεει κατι σε εμενα η τους αλλους... Το να απαιτεις ας πουμε δερματινα καθισματα σε ενα αυτοκινητο 25.000€ ειναι βλακωδες! Το ιδιο ιχυει και για την πανοραμικη οροφη η το αυτοματο συστημα υαλοκαθαριστηρων...

Παρ'ολα αυτα αν πραγματι σε εσενα ειναι απαραιτητα τοτε μπορεις να τα αποκτησεις αν τα πληρωσεις! Ακομα δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα σου...

Link to comment
Share on other sites

Καταρχην ασε να αμφιβαλλω για το αν εχεις αγορασει εστω 1 αυτοκινητο.

Δευτερον εξεταζουμε με τι εξοπλισμο ερχεται απο το εργοστασιο και ΟΧΙ τι ΜΠΟΡΕΙ να βαλει ο καθενας μετα εξτρα.

Με 25.000ε το να ζητας δερματινα καθισματα ανηκουστο ??? Μηπως εχεις ξεχασει πως 25.000ε = 8.500.000 δρχ ??? Ευτελες ποσο ωστε να μην εχει δερματινα ???

Εξαλλου εμενα δεν με νοιαζει για το αν εχει δερματινα , απλα οταν λεω πως πληρωνεις για να παρεις μηχανη και στησιμο την μια το αμαξι ειναι ολοκληρωμενο, την αλλη σε ενα τετοιο αυτοκινητο δεν κοιταμε τον εξοπλισμο και την αλλη μπορει να βαλει καποιος οτι θελει εξτρα...

:lol:

Link to comment
Share on other sites

Εισαι ελευθερος να αμφιβαλλεις για οτιδηποτε...

Το θεμα γυρω απο το οποιο συζηταμε το γνωριζω παρα πολυ καλα! Το σκοπο που εξυπηρετει αυτη η συζητηση δεν εχω καταλαβει...

Τα 25.000€ ειναι ενα αρκετα μεγαλο χρηματικο ποσο, δεν αντιλεγω! Παρ'ολα αυτα σε ενα αυτοκινητο το οποιο κοστιζει τοσα λεφτα δεν νομιζω οτι μπορεις να απαιτεις δερματινα καθισματα ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ! Σαν εξτρα, ναι.. μπαινουν και σε πολυ φθηνοτερα αυτοκινητα!

 

Για να το κλεισουμε το θεμα... Αμφιβαλεις οτι το Golf GT στα 24.000€ ειναι ενα ολοκληρωμενο αυτοκινητο?? Νομιζω αυτο ειναι το ζουμι της συζητησης!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...