SpeedUnlimited Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Εσυ αγόρασες άλλο ένα αυτοκίνητο :shock::shock: . :lol::lol: το ειχα ψαξει εδω και πολυ καιρο για ολα αυτα...ακομα πριν μου ερθει το αμαξι. να ναι καλα το φορουμ του κλαμπ και μερικα παιδια οπως ο Κωστας που με καθοδηγησαν σωστα και εκανα σωστες κινησεις ωστε να αποκτησω τα εξτρα που ηθελα με το μικροτερο δυνατο κοστος και γι αυτο δεν τα ειχα παραγγειλει ολα αυτα με την αρχικη μου παραγγελια αν και τα ηθελα. Υπολογιζω στο περιπου οτι γλιτωσα 200 με 300 ευρω με το τροπο αυτο. Παιδιά καλησπέρα, Το πήρα και γω επιτέλους τη περασμένη Παρασκευή ! Απλά κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό. Δεν έχω να πω πολλά προς το παρόν αφού έχω κάνει μόλις 200 χλμ. (ένα ωραιότατο κρύωμα σε συνδυασμό με πυρετό με κράτησε μέσα όλο το Σαββατοκύριακο !) Το έχω ερωτευτεί, είναι πανέμορφο :love: Μονο 200km ακομα? αλλα αφου ησουν αρρωστη δικαιολογεισαι...εγω τις πρωτες 2 μερες ειχα κανει 500 km...:D βεβαια η διαδικασια του στρωσιματος ειναι καπως βαρετη και δεν βλεπεις τις δυνατοτητες του κινητηρα ακομα, αλλα μην παρασυρεσαι να το ανοιγεις ακομα. ασε να ρονταριστει καλα. αναφερω ενδεικτικα για μενα καταναλωση 5,9 L για τα πρωτα 1000Km, οπου και πηγαινα μονο μεχρι τις 3500 στροφες. Τωρα ομως στα 2000Km εχουμε φτασει σε 8,7L/100km....και κινουμαι μεχρι 4500 στροφες. Χρησιμες παρατηρησεις που εχω ως τωρα για τον κινητηρα και το αμαξι : 1) Στις 2,700 περιπου στροφες οταν κινουμαι γυρω απο αυτες, καποιες φορες νιωθω κατι πανω στο πενταλ. νομιζω οτι ειναι η εναλλαγη κομπρεσορα σε τουρμπο. νιωθω κατι να κινειται μεσα στο αμαξι κ το καταλαβαινω κατα καποιο τροπο. 2)Ο κινητηρας αποδιδει πααααρα πολυ καλυτερα οταν ειναι ζεστος.δηλαδη μετα απο μιση ωρα λειτουργιας οπου κανεις συνεχομενα καμποσα χιλιομετρα, κι οχι μετα απο 5-6 χιλιομετρα ισα ισα για να ζεσταθει λιγο αφου ανοιξει, εχω παρατηρησει οτι ο κινητηρας ειναι πολυ πιο ευστροφος και δινει ροπη πολυ καλυτερα. σαν να εχεις ενα σημαντικο κερδος σε δυναμη. 3)Η αναρτηση ειναι μετριας σκληροτητας για ενα τετοιο αμαξι, αλλα ειναι ωραια για καθημερινη χρηση. Οταν μπαινεις με πολλα σε στροφες κανει κλισεις που σε τρομαζουν καπως οτι μπορει να φυγεις λογω υποστροφης, αλλα τελικα κραταει το ατιμο, ακομα και οταν πιεστει. απλα επειδη κανει κλισεις σε φοβιζει καπως και δε σου δινει την ιδια σιγουρα οπως το GTI ας πουμε. Παράθεση Der Golf !!! Der Mythos lebt weiter.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 ο αδερφος μου εχει το TSi και θελει να βαλει xenon. εχετε να προτεινετε κατι? μαρκα, τιμες? Η7 φοραει αυτο? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 ο αδερφος μου εχει το TSi και θελει να βαλει xenon. εχετε να προτεινετε κατι? μαρκα, τιμες? Η7 φοραει αυτο? Η7 φοραει, καλο ειναι να ειναι σχεδιασμενα για canbas εγκεφαλο. τιμες απο 100-300Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 καποιες καλες μαρκες? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRRA Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Παιδιά καλησπέρα, Το πήρα και γω επιτέλους τη περασμένη Παρασκευή ! Απλά κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό. Δεν έχω να πω πολλά προς το παρόν αφού έχω κάνει μόλις 200 χλμ. (ένα ωραιότατο κρύωμα σε συνδυασμό με πυρετό με κράτησε μέσα όλο το Σαββατοκύριακο !) Το έχω ερωτευτεί, είναι πανέμορφο :love: Ειλικρινά δε μετανοιώνω καθόλου που δεν περίμενα το 6αρι. Όσον αφορά τη μεταπωλητική του αξία είναι πλέον το τελευταίο που σκέφτομαι. Άλλωστε όταν πουλάς ένα μεταχειρισμένο αμάξι ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα χάσεις αρκετά από την αξία του. Και αν το συγκρίνεις με άλλες μάρκες (το έχω ζήσει και το ξέρω) το Golf αναλογικά σίγουρα χάνει λιγότερο. Ευτυχώς για όλους εμάς έχουμε TSI. Όπως και να χει είναι η τεχνολογία του μέλλοντος. Τι να πουν και αυτοί με τα FSI. Φίλη μου με Golf 1.6 FSI/115cc μοντέλο 2000 / 80.000 χλμ. διατηρημένο σαν καινούργιο, το δίνει στη KARENTA για να πάρει το 6αρι και δεν το παίρνουν καν ! Υ.Γ. KIRRA καλορίζικο και καλοτάξιδο. Λατρεύω τον μαζοχισμό σου ! ! !:lol: Ευχαριστω. Aρχιζω να τον λατρευω και εγω τελικα. Λες να μου μεινει κουσουρι?? Καλοταξιδο και το δικο σου (τελικα τα πηραμε την ιδια μερα) και να εισαι σιγουρη οτι θα το ευχαριστηθεις για πολυ καιρο και θα ειναι καλυτερο απ'οτι περιμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 καποιες καλες μαρκες? στην ιδια φαση ειμαι κ εγω το μονο που εχω βρει ειναι το κιτακι της mtec σαν δοκιμασμενη λυση αλλα το βρισκω μονο απο ebay και δυστηχως υπαρχουν απομιμησεις.. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 στην ιδια φαση ειμαι κ εγω το μονο που εχω βρει ειναι το κιτακι της mtec σαν δοκιμασμενη λυση αλλα το βρισκω μονο απο ebay και δυστηχως υπαρχουν απομιμησεις.. δεν θελουμε αγορα απο ebay. αγορα απο ελλαδα για να υπαρχει και εγγυηση. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 εγω ειχα βαλει πριν σχεδον 2 χρονια , με 160Ε σε γκρουμπμπαι αγορα( δωρο η τοποθετηση). εχω οκταβια 5. 1 χρονο εγγυηση. μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 εγω ειχα βαλει πριν σχεδον 2 χρονια , με 160Ε σε γκρουμπμπαι αγορα( δωρο η τοποθετηση). εχω οκταβια 5. 1 χρονο εγγυηση. μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα. Το προβλημα το εχουν οι απεναντι οχι εσυ.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Το προβλημα το εχουν οι απεναντι οχι εσυ.:O δεν εχουν , εχουν ρυθμιστει απο τον ηλεκτρολογο και δεν τυφλωνουν, εν αντιθεση με καποια τα οποια ειχα στο τολεδο παλιοτερα που μου καναν ολοι τα φωτα στην αρχη, και χαμηλωσα την δεσμη στο -1 και εκτοτε κανενας δεν μου εκανε φωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Παιδιά καλησπέρα, Το πήρα και γω επιτέλους τη περασμένη Παρασκευή ! Απλά κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό. Δεν έχω να πω πολλά προς το παρόν αφού έχω κάνει μόλις 200 χλμ. (ένα ωραιότατο κρύωμα σε συνδυασμό με πυρετό με κράτησε μέσα όλο το Σαββατοκύριακο !) Το έχω ερωτευτεί, είναι πανέμορφο :love: Ειλικρινά δε μετανοιώνω καθόλου που δεν περίμενα το 6αρι. Όσον αφορά τη μεταπωλητική του αξία είναι πλέον το τελευταίο που σκέφτομαι. Άλλωστε όταν πουλάς ένα μεταχειρισμένο αμάξι ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα χάσεις αρκετά από την αξία του. Και αν το συγκρίνεις με άλλες μάρκες (το έχω ζήσει και το ξέρω) το Golf αναλογικά σίγουρα χάνει λιγότερο. Ευτυχώς για όλους εμάς έχουμε TSI. Όπως και να χει είναι η τεχνολογία του μέλλοντος. Τι να πουν και αυτοί με τα FSI. Φίλη μου με Golf 1.6 FSI/115cc μοντέλο 2000 / 80.000 χλμ. διατηρημένο σαν καινούργιο, το δίνει στη KARENTA για να πάρει το 6αρι και δεν το παίρνουν καν ! Υ.Γ. KIRRA καλορίζικο και καλοτάξιδο. Λατρεύω τον μαζοχισμό σου ! ! !:lol: Ζouzouna καλορίζικο και καλοτάξιδο και επειδή κατάλαβα οτι είσαι γκαζιάρα αμα δω στην Θησέως πίσω μου κανένα άσπρο TSI καλύτερα να κάνω δεξιά και να παρκάρω :whistle::whistle: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouzouna_2 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Ζouzouna καλορίζικο και καλοτάξιδο και επειδή κατάλαβα οτι είσαι γκαζιάρα αμα δω στην Θησέως πίσω μου κανένα άσπρο TSI καλύτερα να κάνω δεξιά και να παρκάρω :whistle::whistle: . :lol: Μην ανησυχείς Νίκο έχεις κανά μήνα ακόμα περιθώριο μέχρι να το στρώσω. Μετά όμως . . . Τι χρώμα είπαμε ότι είναι το δικό σου για να έχω το νου μου ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 :lol: Μην ανησυχείς Νίκο έχεις κανά μήνα ακόμα περιθώριο μέχρι να το στρώσω. Μετά όμως . . . Τι χρώμα είπαμε ότι είναι το δικό σου για να έχω το νου μου ? :lol: Μετά όμως... TSiΑσπρο:shoot: :rocket:ΜαυροTSi Στο Ελ πασο. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedUnlimited Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Μετά όμως... TSiΑσπρο:shoot: :rocket:ΜαυροTSi Στο Ελ πασο. . Χτες κανοντας μια βραδυνη βολτα διαπιστωσα οτι κυκλοφορει πολυ TSI / GT και πολλα τσαφ τσουφ ακουγονται στους δρομους πλεον....:) αυτοι που δεν υποφερονται παντως ειναι τα φτιαγμενα σαξοραλλα και τα VTI, με τις ολοσωμες που μολις μας βλεπουν σε φαναρι αμεσως πανε να μας κολλησουν για κοντρα....:D Παράθεση Der Golf !!! Der Mythos lebt weiter.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapeino Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Χτες κανοντας μια βραδυνη βολτα διαπιστωσα οτι κυκλοφορει πολυ TSI / GT και πολλα τσαφ τσουφ ακουγονται στους δρομους πλεον....:) αυτοι που δεν υποφερονται παντως ειναι τα φτιαγμενα σαξοραλλα και τα VTI, με τις ολοσωμες που μολις μας βλεπουν σε φαναρι αμεσως πανε να μας κολλησουν για κοντρα....:D Κλασσικό φαινόμενο πλέον... Ακούν τα τσαφ τσουφ και μαζεύονται σαν τις μύγες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapeino Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Kαι το καλυτερο ΔΕΝ ανοιγει απλα ερχεται σε θεση ανακλισης..Ελεος εαν ανοιγε πραγματικα θα ηταν υπεροχη ηλιοροφη+πανοραμα στυλ ΠΟλλά λεφτά για μια οροφή που δεν ανοίγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouzouna_2 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Μετά όμως... TSiΑσπρο:shoot: :rocket:ΜαυροTSi Στο Ελ πασο. . Μαύρο ε ? Τώρα που το λες, τη περασμένη εβδομάδα από τη πυλωτή μιας πολυκατοικίας που είναι απέναντι από τη δική μου είδα να βγαίνει ένα μαύρο. Βρες μπας και είμαστε γείτονες και δε το ξέρουμε ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izavits Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Χτες κανοντας μια βραδυνη βολτα διαπιστωσα οτι κυκλοφορει πολυ TSI / GT και πολλα τσαφ τσουφ ακουγονται στους δρομους πλεον....:) αυτοι που δεν υποφερονται παντως ειναι τα φτιαγμενα σαξοραλλα και τα VTI, με τις ολοσωμες που μολις μας βλεπουν σε φαναρι αμεσως πανε να μας κολλησουν για κοντρα....:D lol :p αυτό είναι αλήθεια! μου έτυχε και σε μένα! τελικά όμως έκανε κόντρα μόνος του ο τυπάκος.. Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedUnlimited Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 lol :p αυτό είναι αλήθεια! μου έτυχε και σε μένα! τελικά όμως έκανε κόντρα μόνος του ο τυπάκος.. εεε καποια στιγμη στην δινουν ομως με τις ξερογκαζιες και θες να κερασεις ενα τσαγακι. το καλυτερο ειναι να τους πετυχεις σε ρολλαριστες δευτερες η τριτες....εκει ανοιγει το τουρμπο και τους καταπινεις. αντιθετα απο σταση το αποτελεσμα παιζεται με τους παναλαφρους κουβαδες που εχουν αυτοι. γι αυτο μολις δεις φαναρι κοκκινο κοψε αρκετα ετσι ωστε με το που ανοιγει πρασινο να ξεκινας με ρολλαριστες δευτερες και να τσαγωνεις!! :D:D:D Παράθεση Der Golf !!! Der Mythos lebt weiter.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Μαύρο ε ? Τώρα που το λες, τη περασμένη εβδομάδα από τη πυλωτή μιας πολυκατοικίας που είναι απέναντι από τη δική μου είδα να βγαίνει ένα μαύρο. Βρες μπας και είμαστε γείτονες και δε το ξέρουμε ? :lol: Έλα για καφέ όταν ανακοινώσουμε συνάντηση να γνωριστούμε. θα είσαι η μόνη γυναίκα όμως πάρτο απόφαση!!!! Edit Εδω είναι τα μωρά μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COSTAS_ Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Σημερα παρελαβα απο Γερμανια απο ebay ενα ολοκαινουριο πολυλειτουργικο τιμονι απο GTI EDITION 30 με κοκκινη ραφη!! παιδια ειναι πανεμορφο! Εδω θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ στις αντιπροσωπειες που μου ζηταγαν κοντα στο χιλιαρικο για να μου το φερουν....το πηρα μαζι με μεταφορικα 250 ευρω και πραγματικα αξιζει πολυ. Φίλε μου, Πρίν λίγη ώρα ήρθε στα χέρια μου ακόμα ένα σετ από το γνωστό πιά πακέτο αγοράς για έναν ακόμα φίλο που άκουσε παλαιότερες συμβουλές μου. Είναι πραγματικά άψογα. Το σετ περιλαμβάνει επίσης και το Cruise Control. Ηλία καλορίζικα. Οταν τα δεις από κοντά θα ενθουσιαστείς. http://www.imageshack.gr/files/zt39w2g043hxu5hz2zdk_thumb.jpghttp://www.imageshack.gr/files/gegkbhaoqgf5fv0wfw0u_thumb.jpghttp://www.imageshack.gr/files/zoa40vuniiw0fiozcjh9_thumb.jpg Κώστας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedUnlimited Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Φίλε μου, Πρίν λίγη ώρα ήρθε στα χέρια μου ακόμα ένα σετ από το γνωστό πιά πακέτο αγοράς για έναν ακόμα φίλο που άκουσε παλαιότερες συμβουλές μου. Είναι πραγματικά άψογα. Το σετ περιλαμβάνει επίσης και το Cruise Control. Ηλία καλορίζικα. Οταν τα δεις από κοντά θα ενθουσιαστείς. http://www.imageshack.gr/files/zt39w2g043hxu5hz2zdk_thumb.jpghttp://www.imageshack.gr/files/gegkbhaoqgf5fv0wfw0u_thumb.jpg Κώστας ακριβως αυτο το τιμονι πηρα κι εγω Κωστα κι ειναι πανεμορφο. λεβιε δεν πηρα ομως...:p εχουν ερθει ολα τα εξτρα που παραγγειλα εκτος απο το cruise control που παραγγειλα απο αντιπροσωπεια και μου το καθυστερουν. αν δεν ερθει και αυτο δε μπορω να προχωρησω σε τοποθετηση γμτ και μου τη δινει που το αργουν τοσο...:mad: Παράθεση Der Golf !!! Der Mythos lebt weiter.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COSTAS_ Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 ακριβως αυτο το τιμονι πηρα κι εγω Κωστα κι ειναι πανεμορφο. λεβιε δεν πηρα ομως...:p εχουν ερθει ολα τα εξτρα που παραγγειλα εκτος απο το cruise control που παραγγειλα απο αντιπροσωπεια και μου το καθυστερουν. αν δεν ερθει και αυτο δε μπορω να προχωρησω σε τοποθετηση γμτ και μου τη δινει που το αργουν τοσο...:mad: Θα έρθει κάποτε. Aπό Γερμανία (ebay) έρχονται πιο γρήγορα. Η τελευταία αγορά που έκανα ήρθε σε 2 εργάσιμες !! Οσο για το Cruise Control, όσοι θέλουν να αγοράσουν, να προτιμήσουν το 1K0 953 513 F. Είναι τελευταίο μοντέλο, λίγο πιο όμορφο από το 1K0 953 513 Α και λίγο φθηνότερο. http://www.imageshack.gr/files/w0xy7rq19ylgbimxxy84_thumb.jpg Κώστας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapeino Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Φίλε μου, Πρίν λίγη ώρα ήρθε στα χέρια μου ακόμα ένα σετ από το γνωστό πιά πακέτο αγοράς για έναν ακόμα φίλο που άκουσε παλαιότερες συμβουλές μου. Είναι πραγματικά άψογα. Το σετ περιλαμβάνει επίσης και το Cruise Control. Ηλία καλορίζικα. Οταν τα δεις από κοντά θα ενθουσιαστείς. http://www.imageshack.gr/files/zt39w2g043hxu5hz2zdk_thumb.jpghttp://www.imageshack.gr/files/gegkbhaoqgf5fv0wfw0u_thumb.jpghttp://www.imageshack.gr/files/zoa40vuniiw0fiozcjh9_thumb.jpg Κώστας Φοβερό το τιμόνι φίλε:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Φίλε μου, Πρίν λίγη ώρα ήρθε στα χέρια μου ακόμα ένα σετ από το γνωστό πιά πακέτο αγοράς για έναν ακόμα φίλο που άκουσε παλαιότερες συμβουλές μου. Είναι πραγματικά άψογα. Το σετ περιλαμβάνει επίσης και το Cruise Control. Ηλία καλορίζικα. Οταν τα δεις από κοντά θα ενθουσιαστείς. http://www.imageshack.gr/files/zt39w2g043hxu5hz2zdk_thumb.jpghttp://www.imageshack.gr/files/gegkbhaoqgf5fv0wfw0u_thumb.jpghttp://www.imageshack.gr/files/zoa40vuniiw0fiozcjh9_thumb.jpg Κώστας Ηλία άντε καλορίζικα, πότε γίνετε η τοποθέτηση Μάστρο-Κώστα? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts