Jump to content

zouzouna_2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zouzouna_2

  1. Φίλε karapsaltis τήν τιμή 17600 που την βρήκες ?
  2. Εεεεεε, είμαι και γω εδώ μέσα. Πάει με ξεχάσατε τελείως ? :( Loftys καλορίζικο και καλοτάξιδο κι από μένα είναι πολύ ωραίο στη φωτό σου. Καλοσώρισες στα ''μικρά'' .
  3. Μα δε πρόκειται να πληρώσω τίποτα, όλα καλύπτονται από την εγγύηση.
  4. Το αμάξι δε το σήκωσε ούτε είδε αν οι τροχοί έχουν τζόγο. Μόνο κάποιες μανούβρες έκανε μέσα και έξω από το συνεργείο χωρίς να καταφέρει να ακούσει τίποτα. Θα κάνω και τις δοκιμές που προτείνεις. Πάντως πάνω σε πεζοδρόμιο με μόνο τις αριστερές ρόδες στρίβοντας επιτόπου το τιμόνι για να το κατεβάσω, τον θόρυβο (τρίξιμο) τον έκανε.
  5. Εμένα το ρελαντί μου ήταν εξ'αρχής στις 700 με 750 και εκεί έχει παραμείνει μετά από 2 μήνες και 2500 χλμ. Και γω χρησιμοποιώ πάντα την ίδια 100σταρα από συγκεκριμένο πρατήριο. Μόνο μια φορά μόλις είχα ξεκινήσει ανέβασε στις 800 για δευτερόλεπτα μαζί με ένα λίγο πιο έντονο τρέμουλο αλλά αμέσως κατέβηκε στο φυσιολογικό και το τρέμουλο σταμάτησε. Από τότε δεν το έχει ξανακάνει.
  6. Φίλε elias δε ξέρω αν εμείς οι γυναίκες κάνουμε κάτι στο αμάξι :lol: αλλά αυτόν τον ήχο εμένα μου τον έκανε από τη πρώτη στιγμή. Φαντάσου ότι τον πρωτοάκουσα όταν ξεπάρκαρα από την αντιπροσωπεία την ημέρα που το παρέλαβα ! ! !
  7. Παιδιά καλησπέρα, Τη Παρασκευή πέρασα μια βόλτα από service Παζαρόπουλου για αλλαγή ενός από τους αισθητήρες παρκαρίσματος και με την ευκαιρία ανέφερα το θέμα τριξίματος που ακούω από πίσω όταν κάνω επιτόπου μανούβρες. Ο τεχνικός μετά από δοκιμές δεν κατάφερε να τον ακούσει αλλά μου είπε να το πάω από βδομάδα να μου αλλάξει προληπτικά τα πίσω ακρόμπαρα. Με ρώτησε αν όταν κάνω τις συγκεκριμένες μανούβρες έχω πατημένο το φρένο, διότι σε αυτή τη περίπτωση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ο ήχος είναι φυσιολογικός. Το θέμα είναι ότι επειδή κάποιες κινήσεις γίνονται μηχανικά δεν θυμάμαι αν τον ήχο μου τον κάνει μόνο με πατημένο φρένο. Η απορία μου (που ζητά και τη βοήθειά σας) είναι η εξής : Να τα αλλάξω τα πίσω ακρόμπαρα έστω και αν δεν υπάρχει πραγματικά πρόβλημα ή να μη βάλω ακόμα χεράκι στο ''καλό μου'' :love: που είναι μόλις 2 μηνών ?
  8. :O Πολύ φοβάμαι ότι πάλι θα μας βγάλουν off topic. Anyway, μακάρι να μπορούσα να πάρω το GTI τώρα αλλά που τέτοια τύχη. Προς το παρόν παραμένει ως ο επόμενος στόχος. Οπότε αν επιμένεις σ'αυτό μάλλον θα πρέπει να περιμένεις λίγο για τον γάμο ! ! ! :lol:
  9. Ένα από τα μηνύματα που έχω κρατήσει ως πιο χρήσιμα :)
  10. Φίλε Παντελή, Σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα επικοινωνήσω σίγουρα μαζί τους για να δω τι γίνεται κι από κει. Έφη ;)
  11. Φίλε Kirra, Μήπως μπορείς να μου δώσεις καμμιά διεύθυνση για 3Μ ή ίσως αυτή απ' όπου τις βάζεις εσύ ? Αθήνα δεν είσαι αν δεν κάνω λάθος ? Έτσι για να κάνω μια έρευνα αγοράς. Μάλλον τώρα πρέπει να έχουν πέσει οι τιμές (ίσως λόγω εποχής) διότι εμένα στο κατάστημα Γλυφάδας μου ζητάνε Euro 220 για 5θυρο και αν πάμε μαζί μ'ένα φίλο που έχει Fiat Stylo 3θυρο (Euro 180 για εκείνον) μας κάνουν έκπτωση 10% ήτοι 200 για μένα και 160 για εκείνον τελική τιμή.
  12. Φίλε KarlBarks, μ'αυτό με τον στεγνό μήνα μου έβαλες ιδέα. Παίζει να έχω πρόβλημα λόγω υγρασίας ? Βλέπεις μένω και σε περιοχή αρκετά κοντά στη θάλασσα και εδώ από υγρασία άλλο τίποτα.
  13. Φίλε Kirra, Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή για το 140αρι ψηνόμουνα αλλά δυστυχώς τα οικονομικά ήταν πολύ οριακά αν σκεφτείς ότι ξεκίνησα για αμάξι γύρω στα 19.000 και μετά τον κεραυνοβόλο έρωτα με το ''καλό μου'' :love: έφτασα αισίως τα 22.000 Τέλος πάντων με τ' αμάξι μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένη, για κόντρες δεν είμαι αλλά και λίγη παραπάνω ροπούλα δε θα με χάλαγε. Αν και μ' αρέσει πολύ (πολύυυυυυυ όμως) όταν οι άλλοι φορτώνουν στροφές για να με περάσουν και κει ακριβώς πάνω στο όριο εγώ απλά πατάω λίγο πιο βαθιά το γκάζι . . .
  14. Θα συμφωνήσω μαζί σου στο θέμα των χρημάτων αλλά δυστυχώς όταν το πήρα δεν τα είχα και ούτε τώρα τα έχω. Γι' αυτό είπα άλλωστε ότι αν το κάνω θα είναι προς το καλοκαίρι μπας και έχω μαζέψει μέχρι τότε τίποτα. Γιατί πιστεύεις ότι το πρόγραμμα δεν αξίζει ? Τι διαφορά (εκτός από τιμή) προσφέρει το mtm και το revo ? Οι ερωτήσεις μου φυσικά είναι καλοπροαίρετες, δεν αμφισβητώ την άποψή σου :)
  15. Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά και καλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα και αύριο, Θα ήθελα τη πολύτιμη γνώμη σας και τις ανεκτίμητες συμβουλές σας (καλά ε ? αμά θέλω να σας καλοπιάσω. . . !) για το εξής : Χτες το πρωί που πέρασα μια βόλτα από το σέρβις του Παζαρόπουλου για να τσεκάρω τους αισθητήρες παρκαρίσματος που ''λαλούσαν'' κάπως παράξενα τελευταία, ενημερώθηκα ότι διαθέτουν πρόγραμμα αναβάθμισης για το ''καλό μου'':love: με το οποίο πηγαίνει στα 145 PS. Κόστος με την έκπτωση λόγω κάρτας Παζαρόπουλου Euro 810 (από 900 αρχική τιμή). Όπως καταλαβαίνετε από χτες μου'χει μπει ο εξ'από δω! Θα ήθελα λοιπόν ν' ακούσω τις γνώμες σας προκειμένου να ξεκινήσω την αποταμίευση μέχρι το καλοκαίρι ! Εννοείται ότι αν αποφασίσω κάτι τέτοιο θα το κάνω μόνο σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο, όμως με προβληματίζει λίγο (το ανέφερα και στον τεχνικό τους) η έλλειψη κομπρέσσορα σε σχέση με τη νέα ιπποδύναμη. Βέβαια εκείνος με διαβεβαίωσε ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με τους 145 ίππους χωρίς κομπρέσσορα και ότι θα δω διαφορά αφού θα ανέβει και το boost. Και γεννιούνται λοιπόν τα εξής δύο εύλογα πιστεύω ερωτήματα : 1) Εφ'όσον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην ομαλή επιτάχυνση του αυτοκινήτου με 145 ίππους χωρίς κομπρέσσορα, τότε γιατί το GT 140PS να έχει κομπρέσσορ ? 2) Θα αντέξει η καημένη η τουρμπινούλα μου ? Αυτά προς το παρόν, γιατί είχα δεν είχα σας ζάλισα πάλι :O και ευελπιστώ στη βοήθειά σας. Υ.Γ. Άσχετο. Το Σάββατο πάω για LLumar Titanium σε όλο το αμάξι εκτός παρμπρίζ. Έχω ξεκινήσει ήδη τις πρόβες στον καθρέφτη για το τι θα πω σε περίπτωση ''ερωτικής'' συνεύρεσης με κανένα ''συμπαθητικό'' κύριο με μπλε στολή :p
  16. Έλα όμως που το λευκό στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι τόσο όμορφο γιατί κάνει ωραία αντίθεση με τη μαύρη μουρίτσα του :love: (προσωπική άποψη πάντα). Πάντως η αμέσως επόμενη επιλογή μου θα ήταν σε ασημί αλλά δε ξέρω αυτό το άσπρο εμένα μου έκανε κλικ από την αρχή αν και ήξερα τι πρόκειται να τραβήξω.
  17. Σ'ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Προβλέπω ''χαρούμενο'' ξύπνημα το Σάββατο !
  18. Thanx :) Θα κάνω μια βόλτα το Σάββατο να δω τι παίζει.
  19. Φίλε Kirra, Για ακόμα μια φορά σ'ευχαριστώ για τις χρήσιμες συμβουλές σου. Η αλήθεια είναι ότι και γω για κέρωμα είχα ακούσει για 2 φορές το χρόνο τουλάχιστον. Τώρα όσον αφορά το να το κάνω μόνη μου μάλλον χλωμό το βλέπω αφού άλλωστε δεν ξέρω και κάποιον που να μπορεί να μου δείξει. Το χειρότερο όμως είναι ότι το πάρκινγκ της πολυκατοικίας μου είναι υπαίθριο που σημαίνει ότι το αμάξι θα είναι εκτεθειμένο 12 μήνες το χρόνο:( . Εκτός εάν φυτέψω κανένα δέντρο αλλά έτσι εκτός από σκιά θα έχω και επιπλέον κουτσουλιές ! Πάντως αν κάποιος από εδώ μέσα γνωρίζει κάποιο αξιόπιστο συνεργείο / πλυντήριο που να μπορώ να πάω το αμάξι γι'αυτή τη δουλειά, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν είχε την ευγενή καλοσύνη να μου το πει. Έστω και με pm για να μη ζαλίζουμε και τους υπόλοιπους. Υ.Γ. Kirra, το προβληματάκι με τη πρώτη που δεν έμπαινε όσο πάει και διορθώνεται . . .
  20. Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι το κέρωμα του αυτοκινήτου είναι απλά ''πταίσμα'' μπροστά σε ένα τρακάρισμα και μακάρι να μη συνέβαινε ποτέ και σε κανέναν μας. Όμως το σχόλιο (το οποίο ίσως και να μη κατάλαβα) μου φάνηκε ειρωνικό και ειλικρινά στεναχωρήθηκα από την άδικη επίθεση.:( Anyway, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας οι οποίες επιβεβαίωσαν αυτό που υποψιαζόμουν. Μερικοί άνθρωποι όταν βλέπουν γυναίκα οδηγό χοροπηδούν απ'τη χαρά τους πιστεύοντας ότι λόγω άγνοιας μπορούν να τη δουλεύουν όσο θέλουν. Έλα όμως που για όλα υπάρχει λύση . . . ;)
  21. Αγαπητέ φίλε, Ζητώ συγνώμη εάν σπαταλώ το χρόνο σου αλλά ειλικρινά δεν σε υποχρεώνει κανείς να ασχοληθείς με αυτά που γράφω. Άστο να το κάνει κάποιος άλλος που πιθανόν να έχει την όρεξη να ασχοληθεί και με αυτά τα ταπεινά θέματα. Καλά Χριστούγεννα και σε σένα.
  22. Παιδιά καλησπέρα, τα φώτα σας please. Το Σάββατο που πήγα το αμάξι για πλύσιμο (πρώτη φορά στον συγκεκριμένο) έμαθα ότι εκεί κάνουν και κέρωμα και γυάλισμα. Ρώτησα για κέρωμα ενημερώνοντας ότι το αμάξι είναι καινούργιο και ο υπεύθυνος μου είπε ότι από το εργοστάσιο έρχονται ακέρωτα οπότε μπορώ να το κερώσω όποτε θέλω. Επίσης μου είπε ότι μία φορά το χρόνο είναι αρκετή (είναι ?). Αναρωτιέμαι λοιπόν κατά πόσο είναι σωστό / χρήσιμο να το κερώσω τώρα που είναι αρχή ή μήπως είναι καλύτερα να το αφήσω λίγο καιρό και να το κάνω προς το καλοκαίρι. Ξέρει κανείς αν όντως έρχονται ακέρωτα από το εργοστάσιο ? Υ.Γ. Η τιμή που μου είπε για κέρωμα είναι 80 Ευρώ.
  23. Φίλε KIRRA, Ίσως και να'χεις δίκιο γι'αυτό είπα μήπως και είναι λάθος δικό μου και όχι πρόβλημα του αυτοκινήτου. Άλλωστε το κιβώτιο του προηγούμενου αυτοκινήτου μου με αυτό δεν έχει καμμία μα καμμία σχέση. Thanx για τη συμβουλή. :)
  24. o.k. την έκανα και την εγγραφούλα. Thanx και χρόνια πολλά και καλά για τη γιορτή σου με πολλές πολλές ευχάριστες οδηγικές στιγμές.
  25. Τώρα που το λες, πράγματι μου το κάνει και σε κατηφόρες ! Δηλαδή δε διορθώνεται ούτε αν αλλαχτούν τα τακάκια με πιο μαλακά ? Μου το έκανε και το παλιό μου αυτοκίνητο αλλά όχι τόσο έντονα. Εκεί όμως δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία γιατί απλά ήταν παλιό.
×
×
  • Create New...