cmavr8 Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Μανδυλας is the best φιλε μου.τουλαχιστον σε εμενα ηταν αψογοι σε ολα.οσον αφορα το τρεμουλο παιζει ρολο η βενζινη αλλα απο οτι εχω ακουσει σε ολα το κανει αυτο αρα πιθανοτερα λειτουργουν ετσι. Σε εμένα δεν τρέμει καθόλου, 11.500 χλμ, TSI 140. Στην αλλαγη λαδιων ποσο λαδι σας εβαλαν? Εμενα περιπου 3λιτρα ενω το μανουαλ λεει 3.6. Βεβαια ο δεικτης ειναι πανω απο το μαξ, οπως ηταν και οταν το πρωτοπηρα. Φανταζομαι δεν ρουφηξαν ολα τα παλια λαδια. Όταν λες πάνω από το μαξ? Στο manual λέει ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΨΕΙΣ αν ειναι πανω απο το μαξ. Ελπίζω να εννοείς οριακά στο μαξ... Δες το βιλβιαράκι σου καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Λοιπόν νομίζω ο τεχν. σύμβουλός μου μου κάνει νερά.. (το θέμα μου ήταν κόκκινο θαυμαστικό που αναβόσβηνε, δηλαδή κάτι σχετικό με φρένα) Μου λέει ότι όλες αυτές τις μέρες κάνουν δοκιμές και στέλνουν δεδομένα στην Αθήνα. Μετά λέει δεν έβρισκαν βενζίνη (τους το άφησα με λίγη, αλλά όχι στα κόκκινα) και αγόρασαν 20 ευρώ. Σήμερα είπε ότι τους στέλνουν μονάδα ABS, και με ρωτούσε αν αφότου μου άναψε το λαμπάκι είχα ABS (γιατί αν δεν έχω ABS δεν ειναι ασφαλές να μου το δώσει). Μα καλά, με τόσες δοκιμές, δε δοκίμασαν αν έχει ABS? Και αν δεν το δοκίμασαν, γιατί δεν το κάνουν τώρα? (προφανώς δε σκέφτηκα να τον ρωτήσω) Δε σας κάθεται κάτι στραβά? Μιλάω για την ΕΤΕΑ στη Θεσσαλονίκη, είχε κανείς παρόμοιες ιστορίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Σε εμένα δεν τρέμει καθόλου, 11.500 χλμ, TSI 140. Όταν λες πάνω από το μαξ? Στο manual λέει ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΨΕΙΣ αν ειναι πανω απο το μαξ. Ελπίζω να εννοείς οριακά στο μαξ... Δες το βιλβιαράκι σου καλύτερα Το εχω διαβασει ομως ακομα και τα πρωτα λαδια ηταν πανω απο το μαξ (απο το εργοστασιο δεν ερχεται με λαδια?). Εκτος αν δεν τα μετραω σωστα. Συνηθως περιμενω 2-3 λεπτα μετα που το σβηνω. Οσο για το φιλτρο λαδιου το αλλαξαν σιγουρα, ημουν μπροστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Περιμένεις πολύ λίγο. Νομίζω το manual λέει τουλάχιστον 15', αλλά εγώ τα ελέγχω μετά από ώρες ακινησίας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrYannisK Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Λοιπόν νομίζω ο τεχν. σύμβουλός μου μου κάνει νερά.. (το θέμα μου ήταν κόκκινο θαυμαστικό που αναβόσβηνε, δηλαδή κάτι σχετικό με φρένα) Μου λέει ότι όλες αυτές τις μέρες κάνουν δοκιμές και στέλνουν δεδομένα στην Αθήνα. Μετά λέει δεν έβρισκαν βενζίνη (τους το άφησα με λίγη, αλλά όχι στα κόκκινα) και αγόρασαν 20 ευρώ. Σήμερα είπε ότι τους στέλνουν μονάδα ABS, και με ρωτούσε αν αφότου μου άναψε το λαμπάκι είχα ABS (γιατί αν δεν έχω ABS δεν ειναι ασφαλές να μου το δώσει). Μα καλά, με τόσες δοκιμές, δε δοκίμασαν αν έχει ABS? Και αν δεν το δοκίμασαν, γιατί δεν το κάνουν τώρα? (προφανώς δε σκέφτηκα να τον ρωτήσω) Δε σας κάθεται κάτι στραβά? Μιλάω για την ΕΤΕΑ στη Θεσσαλονίκη, είχε κανείς παρόμοιες ιστορίες? ποιος ειναι ο συμβουλος? εχω και καλες και κακες εμπειριες. αλλα προτειμω ετεα απο μανδυλα, εχω παει και εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Είναι ο Κ. Δημητρίου. Θα χρειαστεί να πληρώσω τα 20 ευρώ της βενζίνης. Είναι λογικό? Το πρόβλημα είναι του κατασκευαστή, είμαι εντός εγγύησης, και χρησιμοποιούν τη βενζίνη για δοκιμές, ώστε να το φτιάξουν. Γιατί να την πληρώσω εγώ? Εσείς την πληρώνετε σε παρόμοιες περιπτώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Σας θυμίζει κάτι..... από τα παλιά??? http://img504.imageshack.us/img504/4747/golf4um7.jpg http://img504.imageshack.us/img504/golf4um7.jpg/1/w320.png http://img81.imageshack.us/img81/8461/golf6sg2.jpg http://img81.imageshack.us/img81/golf6sg2.jpg/1/w320.png . βρε κατι μου θυμιζει:lol: παντως δεν ειναι κι ασχημο και το καινουριο,νομιζω απλα οτι δειχνει λιγο πιο κυριλε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrYannisK Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Είναι ο Κ. Δημητρίου. Θα χρειαστεί να πληρώσω τα 20 ευρώ της βενζίνης. Είναι λογικό? Το πρόβλημα είναι του κατασκευαστή, είμαι εντός εγγύησης, και χρησιμοποιούν τη βενζίνη για δοκιμές, ώστε να το φτιάξουν. Γιατί να την πληρώσω εγώ? Εσείς την πληρώνετε σε παρόμοιες περιπτώσεις? δεν τον ξερω εκτος και αν ειναι ο αντιπαθητικος φαλακρος που ειναι υπευθυνος νομιζω για τις εγγυησεις. τα 20 ε γαματα αλλα αυτοκινητο αντικαταστασης δωρεαν ελπιζω να πηρες. εγω εςπεμενα οταν αντιμετωπισα προβλημα με κλιματισμο στην εγγυηση και ειχα δωρεαν αυτοκινητο αντικαταστασης. στην αρχη ελεγαν δεν εχουν αλλα τοτε και εγω τουε ειπα πως δε το πηγαινω μεχρι να μου βρουν αυτοκινητο, ε περιμενα λιγες μερες αλλα ειχα αυτοκινητο τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_basilis Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Είναι ο Κ. Δημητρίου. Θα χρειαστεί να πληρώσω τα 20 ευρώ της βενζίνης. Είναι λογικό? Το πρόβλημα είναι του κατασκευαστή, είμαι εντός εγγύησης, και χρησιμοποιούν τη βενζίνη για δοκιμές, ώστε να το φτιάξουν. Γιατί να την πληρώσω εγώ? Εσείς την πληρώνετε σε παρόμοιες περιπτώσεις? Να κοιταξεις να συνοδευετε απο επισημο εγγραφο με αριθμο αυτοκινητου(τιμολογιο,αποδειξη κ.λ.π Αλλα δεν ειναι τοσο σοβαρο προβλημα,Αλλιως ζητας τους να πληρωσουν οτι τους αναλογει στα χιλιομετρα που καναν σε λαδια και τετοια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Γλουπ! Δεν πήρα.. Actually το είχα ξεχάσει ότι γίνεται.. Το πήγα και το άφησα βράδυ, οπότε δεν ήταν κανένας υπεύθυνος εκεί, και επιπλέον ήμουν οκ με δανεικά αυτοκίνητα. Έπρεπε όμως να δοκιμάσω να ζητήσω να δω τι θα γίνει... Πιο σημαντικό είναι να φτιαχτεί το πρόβλημα, μιας και μένω μακριά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Θέλω τη γνώμη σας για κάτι παράλογο: Έχω ένα GT από τον Ιούνιο του 2006. Σήμερα λοιπόν πήγα να κοιτάξω γιατί δε δουλεύει το σύστημα που σε ειδοποιεί ότι το νερό που καθαρίζει το παρμπρίζ έχει αδειάσει και με περίμενε μια έκπληξη: Ο μηχανικός που πήγε να αλλάξει τον χαλασμένο αισθητήρα (γιατί αυτό υπέθεσε ότι φταίει λογικά) διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει τέτοιο σύστημα στο αυτοκίνητο! Δηλαδή ούτε η καλωδίωση, ούτε φυσικά θέση για τον αισθητήρα. Και κάπου εδώ αρχίζουν τα x-files... Αφενός θυμάμαι ότι αυτό το σύστημα δούλευε στην αρχή και μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση ότι υπάρχει τέτοια πληροφορία, αφετέτου όλα τα GT το έχουν σαν στανταρ στον εξοπλισμό. Όμως, ακόμα και αν κάνω λάθος (στο κάτω κάτω δε μπορώ να αποδείξω ότι δούλευε στην αρχή, άσχετα αν είμαι σίγουρος) ο υπεύθυνος του συνεργείου χτύπησε τον αριθμό πλαισίου στο σύστημα στον υπολογιστή και επιβεβαίωσε ότι πράγματι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει βγει από το εργοστάσιο με αυτό το σύστημα! Καμιά ιδέα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwgt Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Θέλω τη γνώμη σας για κάτι παράλογο: Έχω ένα GT από τον Ιούνιο του 2006. Σήμερα λοιπόν πήγα να κοιτάξω γιατί δε δουλεύει το σύστημα που σε ειδοποιεί ότι το νερό που καθαρίζει το παρμπρίζ έχει αδειάσει και με περίμενε μια έκπληξη: Ο μηχανικός που πήγε να αλλάξει τον χαλασμένο αισθητήρα (γιατί αυτό υπέθεσε ότι φταίει λογικά) διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει τέτοιο σύστημα στο αυτοκίνητο! Δηλαδή ούτε η καλωδίωση, ούτε φυσικά θέση για τον αισθητήρα. Και κάπου εδώ αρχίζουν τα x-files... ο υπεύθυνος του συνεργείου χτύπησε τον αριθμό πλαισίου στο σύστημα στον υπολογιστή και επιβεβαίωσε ότι πράγματι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει βγει από το εργοστάσιο με αυτό το σύστημα! Καμιά ιδέα;;; προφανως θεμα δικιας σου τρελας δεν τιθεται μιας και το αυτοκινητο οπως λεει και το συνεργειο ΠΡΕΠΕΙ να εχει το συτημα... ελπιζω τουλαχιστον να μην επιβαρυνθείς εσυ με τα εξοδα εγκατάστασης του "απολεσθέντος" συστήματος.... το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι μηπως σε καμια εργασια/επισκευη ενοχλούσε το εν λογω συστημα αφαιρέθηκε και δεν επανατοποθετηθηκε.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Ναι κι εγώ αυτό σκέφτηκα, ότι μου το ...μεταμόσχευσαν σε άλλο αυτοκίνητο, δίνοντάς μου το παλιό, αλλά μετά ρώτησα πόσο θα κόστιζε αν το έβαζα τώρα και πήρα μια εξίσου απρόσμενη απάντηση: Δεν τοποθετείται εκ των υστέρων! Το σύστημα περιλαμβάνει διαφορετικό δοχείο πλυστικού υγρού, με ειδική θέση για τον αισθητήρα, φυσικά τον ίδιο τον αισθητήρα, καλωδίωση αλλά και άλλο εγκέφαλο γιατί τώρα δεν υπάρχει είσοδος για να συνδεθεί ένας τέτοιος αισθητήρας και δείχνει όντως σαν να μη υπήρχε ποτέ! Άντε να βρεις το δίκιο σου δηλαδή... Μήπως οι ειδικοί με τα VAG-COM εδώ μέσα έχουν άποψη επί του θέματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwgt Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Ναι κι εγώ αυτό σκέφτηκα, ότι μου το ...μεταμόσχευσαν σε άλλο αυτοκίνητο, δίνοντάς μου το παλιό, αλλά μετά ρώτησα πόσο θα κόστιζε αν το έβαζα τώρα και πήρα μια εξίσου απρόσμενη απάντηση: Δεν τοποθετείται εκ των υστέρων! Το σύστημα περιλαμβάνει διαφορετικό δοχείο πλυστικού υγρού, με ειδική θέση για τον αισθητήρα, φυσικά τον ίδιο τον αισθητήρα, καλωδίωση αλλά και άλλο εγκέφαλο γιατί τώρα δεν υπάρχει είσοδος για να συνδεθεί ένας τέτοιος αισθητήρας και δείχνει όντως σαν να μη υπήρχε ποτέ! Άντε να βρεις το δίκιο σου δηλαδή... Μήπως οι ειδικοί με τα VAG-COM εδώ μέσα έχουν άποψη επί του θέματος; καλα εγω δεν πηγα στο κακοπροαιρετο σεναριο... δηλαδη μεχρι και το δοχειο σου ειναι διαφορετικο????? αν ειναι ετσι το θεμα θα εχει "γελιο" αλλα και τρεξιμο.... οσο για το οτι δεν μπαινει εκ των υστερων... ειναι κλασσικη απαντηση... αν και οπως φανταζομαι θα εχεις δει και εσυ εδω μεσα τα παντα γινονται... δες ποσοι εχουν κανει σχετικα "χοντρες" αλλαγες (τιμονια, cruise control, φωτακια) χωρις πατεντες.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Ναι ακόμα και το δοχείο είναι διαφορετικό, δεν έχει υποδοχή (τρύπα) για να μπει ο συγκεκριμένος αισθητήρας. Οι υπόλοιποι με GT εδώ μέσα έχουν τελικά αυτό το σύστημα ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Εμένα το έχει. Κατά τ' άλλα πώς πάει το GT? Aν θυμάμαι καλά είσαι απ' τους πρώτους του forum που το αγοράσαν. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Πράγματι. Κατά τα άλλα, χρειάστηκε επισκευή κλασικά στη δευτέρα, αντικατάσταση σε μια τροχαλία του compressor, αντικατάσταση σε κάποιο σωληνάκι στο κύκλωμα ψύξης γιατί έχανε ψυκτικό υγρό, αντικατάσταση στη σκάστρα του τούρμπο και 3 ευθυγραμμίσεις μέχρι στιγμής, πέρα από τα προγραμματισμένα σέρβις βέβαια. Γενικά είμαι ευχαριστημένος γιατί όλες τις βλάβες (εκτός από το σασμάν) τις κρίνω ως ασήμαντες (πιο πολύ φασαρία παρά ουσία), ειδικά από τη στιγμή που καλύφθηκαν από την (4 ετή) εγγύηση και ως εκ τούτου δεν έχω παράπονο από το αυτοκίνητο. Αντίθετα, έχω ΠΟΛΛΑ παράπονα από την αντιπροσωπεία της Πάτρας (Δέλτα Καρ) και εδώ και κάποιο διάστημα αναγκάζομαι να πηγαίνω σε άλλο νομό/πόλη για οτιδήποτε χρειάζομαι. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να ευθύνονται αυτοί για το μυστηριωδώς εξαφανισμένο αισθητήρα, χωρίς να μπορώ βέβαια να τους κατηγορήσω αφού δεν έχω αποδείξεις. Παρόλα αυτά, δε μπορώ παρά να τους δυσφημίσω λόγω της απαράδεκτης και απαξιωτικής συμπεριφοράς τους απέναντί μου. Στο δρόμο φυσικά είναι άψογο και τα πάντα λειτουργούν όπως την πρώτη μέρα (οκ, εκτός από τον εξαφανισμένο αισθητήρα). Ωστόσο, περιμένω να έρθει το Scirocco 122bhp για να το αντικαταστήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Πράγματι. Κατά τα άλλα, χρειάστηκε επισκευή κλασικά στη δευτέρα, αντικατάσταση σε μια τροχαλία του compressor, αντικατάσταση σε κάποιο σωληνάκι στο κύκλωμα ψύξης γιατί έχανε ψυκτικό υγρό, αντικατάσταση στη σκάστρα του τούρμπο και 3 ευθυγραμμίσεις μέχρι στιγμής, πέρα από τα προγραμματισμένα σέρβις βέβαια. Γενικά είμαι ευχαριστημένος γιατί όλες τις βλάβες (εκτός από το σασμάν) τις κρίνω ως ασήμαντες (πιο πολύ φασαρία παρά ουσία), ειδικά από τη στιγμή που καλύφθηκαν από την (4 ετή) εγγύηση και ως εκ τούτου δεν έχω παράπονο από το αυτοκίνητο. Αντίθετα, έχω ΠΟΛΛΑ παράπονα από την αντιπροσωπεία της Πάτρας (Δέλτα Καρ) και εδώ και κάποιο διάστημα αναγκάζομαι να πηγαίνω σε άλλο νομό/πόλη για οτιδήποτε χρειάζομαι. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να ευθύνονται αυτοί για το μυστηριωδώς εξαφανισμένο αισθητήρα, χωρίς να μπορώ βέβαια να τους κατηγορήσω αφού δεν έχω αποδείξεις. Παρόλα αυτά, δε μπορώ παρά να τους δυσφημίσω λόγω της απαράδεκτης και απαξιωτικής συμπεριφοράς τους απέναντί μου. Στο δρόμο φυσικά είναι άψογο και τα πάντα λειτουργούν όπως την πρώτη μέρα (οκ, εκτός από τον εξαφανισμένο αισθητήρα). Ωστόσο, περιμένω να έρθει το Scirocco 122bhp για να το αντικαταστήσω. Μ' έπιασε κόμπος..... Μπράβο που έχεις τόση υπομονή και δε γκρινιάζεις. Και μετά το GT πως θα σου αρκούν 122 άλογα? Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 σου φαγαν τον αισθητηρα !!!!!!! παιζει να στο ξυλωσαν και να το βαλαν σε καναν αλλον . παντως απο την στιγμη που το ειχες και λυπει να τους παρει και να τους σηκωσει . δεν ξερω μηπως το "νεο παγουρι" η ο εγκεφαλος που εχεις τωρα πανω στο αμαξι εχει καποιο αριθμο κωδικό και μπορεις να βρεις απο εκει που επρεπε να ειναι . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Ναι ακόμα και το δοχείο είναι διαφορετικό, δεν έχει υποδοχή (τρύπα) για να μπει ο συγκεκριμένος αισθητήρας. Οι υπόλοιποι με GT εδώ μέσα έχουν τελικά αυτό το σύστημα ή όχι; Αν σου είχαν βγάλει τον αισθητήρα που λογικά είχες δεν θα έβγαζε μήνυμα ο εγκέφαλος ή κάποιο fault όταν κάνεις scan το αυτοκίνητο ή κάποιο καλώδιο κάπου εκεί που να είναι στο αέρα???? Σου είχε σηματοδοτήσει ποτέ χαμηλή στάθμη νερού παλαιότερα?? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Όπως έγραψα και στο αρχικό post, ναι είχα δει την ένδειξη παλιότερα, αλλιώς δε θα πήγαινα να μου το φτιάξουν νομίζοντας ότι είναι χαλασμένο! Όσο για τον εγκέφαλο, είχα την εντύπωση ότι οι αντιπροσωπείες έχουν τη δυναντότητα να σβήνουν τα λάθη από μέσα, οπότε σιγά μην το άφηναν να χτυπάει λάθος. Το δε καλώδιο, μαζί με τον αισθητήρα προφανώς πήγε σετάκι σε άλλο αμάξι. Αν πάντως υπάρχει αποδεικτικό κάποιο logfile που να αναφέρει τη βλάβη σε κάποια στιγμή (δηλαδή αν οι βλάβες δεν σβήνονται εντελώς, απλά "κρύβονται") τότε δεν το συζητάμε, πάει δικαστικώς η υπόθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Το logfile δεν αποδεικνύει κάτι περισσσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. September 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Εφόσον το πήρες από Πάτρα που υποψιάζεσαι ότι σου έκαναν και την κλοπή, το καλύτερο είναι να μην αναφερθείς σε κλοπή (δηλαδή ότι το είχες και τώρα δεν το έχεις) αλλά απλά να ζητήσεις να μπει (ωσάν να μην το είχε ποτέ το αυτοκίνητό σου). Εφόσον σου πουν ότι εκ των υστέρων τοποθέτηση δε γίνεται, ζητάς μια ωραία αποζημίωση, 2.000 ευρώ ας πούμε (όχι για κλοπή και τρέχα γύρευε, αλλά για πώληση ελαττωματικού ή κάτι τέτοιο προιόντος, βασικά για αθέτηση του συμβολαίου πώλησης που προβλέπει αυτό το στοιχείο εξοπλισμού) Τουλάχιστον αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση για το πως μπορείς να ξεμπερδέψεις πιο εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrYannisK Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 σου φαγαν τον αισθητηρα !!!!!!! παιζει να στο ξυλωσαν και να το βαλαν σε καναν αλλον . παντως απο την στιγμη που το ειχες και λυπει να τους παρει και να τους σηκωσει . δεν ξερω μηπως το "νεο παγουρι" η ο εγκεφαλος που εχεις τωρα πανω στο αμαξι εχει καποιο αριθμο κωδικό και μπορεις να βρεις απο εκει που επρεπε να ειναι . ΤΡΕΛΑ πουλατε? ρε σεις καμια αντιπροσωπια δε θα εμπαινε σε τετοια διαδικασια να ξυλωσει ενα κωλοαισθητηρα και να τον βαλει σε αλλο αμαξι. δεν αξιζει τον κοπο. σιγα το κοστος ενος καινουργιου συστηματος και πανω απ ολα σιγα μη εμπαιναν στη διαδικασια και μετα να φοβουνται μηπως τους πας δικαστηρια. το πιο πιθανο εινα ι να μη το ειχες ποτε και να μπερδευτηκες. ειναι το ποιο πιθανο σεναριο. σου ειχε βγαλει αλλο σημα κια νομιζες πως ειναι το σημα για χαμηλη σταθμη νερου. ασε που και στανταρτ δε νομιζω να ειναι. τουλαχιστον στα GTI που εχω δεν ειναι κια πηγαινε μαζι με το συστημα πλυσιματος των φωτων. επ[ισης το θεωρω αχρηστο αξεσουαρ που μονο ...βαρος προσφερει και χαμηλοτερες επιδοσεις αρα! (πλακα κανω) παντως οντως το θεωρω αχρηστο οποτε ... Εσυ τωρα αν επιμενεις, παρε την κοσμοκαρ κατευθειαν και ρωτα τους. το ποιο πιθναο ειναι να καναν και λαθος που σου ειπαν πως ειναι στανταρ στο αμαξι σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRRA Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Εφόσον το πήρες από Πάτρα που υποψιάζεσαι ότι σου έκαναν και την κλοπή, το καλύτερο είναι να μην αναφερθείς σε κλοπή (δηλαδή ότι το είχες και τώρα δεν το έχεις) αλλά απλά να ζητήσεις να μπει (ωσάν να μην το είχε ποτέ το αυτοκίνητό σου). Εφόσον σου πουν ότι εκ των υστέρων τοποθέτηση δε γίνεται, ζητάς μια ωραία αποζημίωση, 2.000 ευρώ ας πούμε (όχι για κλοπή και τρέχα γύρευε, αλλά για πώληση ελαττωματικού ή κάτι τέτοιο προιόντος, βασικά για αθέτηση του συμβολαίου πώλησης που προβλέπει αυτό το στοιχείο εξοπλισμού) Τουλάχιστον αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση για το πως μπορείς να ξεμπερδέψεις πιο εύκολα. Αυτη ακριβως ειναι η μονη σωστη κινηση. Τιποτα αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts