Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, με αφορμή την εκπομπή του Ευαγγελάτου χθες για το "τι γίνεται στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία" έδειξε και αυτούς που δίνουν ανταλλακτικά μαϊμού και τα βαφτίζουν γνήσια βάζοντάς τα σε κουτί γνήσιου και αλλάζοντας τους κωδικούς με αυτούς ενός γνήσιου. :mad:

Εμείς ξέρουμε ότι τα ανταλλακτικά που παραγγέλνουμε από το e-autoshop είναι γνήσια; Επίσης, τα λάδια από το trade-wind; :worry:

Αν κ δεν ειδα την χθεσινη εκπομπη το μονο που εχω συμπερανει τοσα χρονια ειναι να μη εχεις εμπιστοσυνη σε κανεναν. Κανε τα service μονος σου (οσα μπορεις τουλαχιστον)

Χαρακτηριστικο παραδειγμα το αμαξι της αδερφης μου που πριν κανα μηνα πηγε να αλλαξει τα πισω ταμπουρα κ μετα απο μια εβδομαδα ακουγοταν ενα τριξιμο... Τελικα αγορασαμε το εργαλειο για να λυσουμε το ταμπουρο κ ανακαλυψα οτι ελλειπε μια ασφαλεια απο το ρουλεμαν :angry: με λιγα λογια καποια στιγμη η ροδα θα ταξιδευε μονη της.

Οσο για το trade-wind επειδη εχω τσεκαρει τις συσκευασιες κ απο αλλα μαγαζια του δεν μπορω να πω οτι φαινεται κατι "υποπτο"

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν κ δεν ειδα την χθεσινη εκπομπη το μονο που εχω συμπερανει τοσα χρονια ειναι να μη εχεις εμπιστοσυνη σε κανεναν. Κανε τα service μονος σου (οσα μπορεις τουλαχιστον)

Χαρακτηριστικο παραδειγμα το αμαξι της αδερφης μου που πριν κανα μηνα πηγε να αλλαξει τα πισω ταμπουρα κ μετα απο μια εβδομαδα ακουγοταν ενα τριξιμο... Τελικα αγορασαμε το εργαλειο για να λυσουμε το ταμπουρο κ ανακαλυψα οτι ελλειπε μια ασφαλεια απο το ρουλεμαν :angry: με λιγα λογια καποια στιγμη η ροδα θα ταξιδευε μονη της.

Οσο για το trade-wind επειδη εχω τσεκαρει τις συσκευασιες κ απο αλλα μαγαζια του δεν μπορω να πω οτι φαινεται κατι "υποπτο"

+1..ειχα παει το αυτοκινητο σε ενα υποτιθεται πολυ καλο συνεργειο(δεν αναφερω ονομα αλλα ειναι αυτα τα πολλα που υπαρχουν με την μπλε πινακιδα) και αναγκαστηκαν να μου βγαλουν την μια μπροστινη ροδα και το περπατισα για μια μερα,ακουγα εναν θορυβο μερικες φορες και οταν το πηγα ειχα ξεχασει να σφιξουν τα μπουλονια στην ροδα...................που να παει το μυαλο μου οτι ηταν αυτο.

Βρε DIS λες να δουλεψει σε αυτοκινητα (MY 05/2007) που δεν εχει ηλεκτρονικα καθισματα ????? συμφωνα με τα λεγομενα του OPUS

Βρε DIS λες να δουλεψει σε αυτοκινητα (MY 05/2007) που δεν εχει ηλεκτρονικα καθισματα ????? συμφωνα με τα λεγομενα του OPUS

Παράξενο πάντως, αφού όταν βάζεις αναδιπλούμενους καθρέφτες δεν περιλαμβάνονται τα ηλεκτρικά καθίσματα..

Γνωστό αυτό που ανέβασε ο Μάκης.

Όμως το έχω δει να δουλεύει και σε αυτοκίνητα χωρίς memory seats.

Επίσης στο δικό μου το αναφέρει σε ένα φυλλάδιο με τις "ιδιαιτερότητες" της συγκεκριμένης παραγωγής. Πράγμα που σημαίνει ότι "κανονικά" μπορεί να λειτουργήσει, αν δεν το αναφέρει βέβαια στο manual.

Στο vag-com υποθέτω ότι είναι γραμμένο έτσι λόγω....Αμερικής.

Δεν ξέρω, δοκιμάστε το !

Στο δικο μου παντως δεν δουλεψε....δυστυχως:(:(:(:(

----------------

VW GOLF V 1.4 TSi

Σίγουρα δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα στο αυτοκίνητο για το σύστημα που κατεβαίνει ο καθρέπτης με την όπισθεν. (Εγώ τουλάχιστον δεν έχω τέτοια καθίσματα!!)

Μιά λεπτομέρεια όμως:

Εκτός της όπισθεν θα πρέπει να γυρίσεις και το κουμπί επιλογής ρύθμισης του καθρέπτη στη θέση ρύθμισης του δεξιού καθρέπτη αλλιώς δεν κατεβαίνει!!!

Επίσης για να ρυθμίσεις τη "κατεβασμένη" θέση του καθρέπτη πρέπει να το κάνεις ενώ έχεις βάλει όπισθεν και με τη θέση ρύθμισης στο δεξιό καθρέπτη. Αν μόλις βγάλεις την όπισθεν ή γυρίσεις το κουμπί ρύθμισης σε άλλη θέση επιστρέψει προς τα επάνω πρέπει να είστε ΟΚ!!!

Το jetta το είχα πάρει με ανακλινόμενους καθρέπτες και το σύστημα που κατεβαίνει ο καθρέπτης με την όπισθεν οπότε δεν ξέρω αν είναι απαραίτητοι οι ανακλινόμενοι ή όχι.

Δεν φαντάζομαι να χρειάζεται κάποιο extra hardware γιατί το μόνο που κάνει είναι να έχει δύο διαφορετικές απομνημονεύσεις ρύθμισης του καθρέπτη και να αλλάζει μεταξύ τους. Ούτε καν extra καλωδίωση δεν πρέπει να θέλει λογικά.

Επίσης για να ρυθμίσεις τη "κατεβασμένη" θέση του καθρέπτη πρέπει να το κάνεις ενώ έχεις βάλει όπισθεν και με τη θέση ρύθμισης στο δεξιό καθρέπτη. Αν μόλις βγάλεις την όπισθεν ή γυρίσεις το κουμπί ρύθμισης σε άλλη θέση επιστρέψει προς τα επάνω πρέπει να είστε ΟΚ!!!

Πολύ σωστό αυτό, πρόσεξέ το opus.

Μπορεί να το έχεις ενεργοποιήσει αλλά η "χαμηλή" σου θέση να είναι ίδια με την κανονική!

Για δοκίμασε και πες μας..

Σίγουρα δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα στο αυτοκίνητο για το σύστημα που κατεβαίνει ο καθρέπτης με την όπισθεν. (Εγώ τουλάχιστον δεν έχω τέτοια καθίσματα!!)

Μιά λεπτομέρεια όμως:

Εκτός της όπισθεν θα πρέπει να γυρίσεις και το κουμπί επιλογής ρύθμισης του καθρέπτη στη θέση ρύθμισης του δεξιού καθρέπτη αλλιώς δεν κατεβαίνει!!!

Το jetta το είχα πάρει με ανακλινόμενους καθρέπτες και το σύστημα που κατεβαίνει ο καθρέπτης με την όπισθεν οπότε δεν ξέρω αν είναι απαραίτητοι οι ανακλινόμενοι ή όχι.

Δεν φαντάζομαι να χρειάζεται κάποιο extra hardware γιατί το μόνο που κάνει είναι να έχει δύο διαφορετικές απομνημονεύσεις ρύθμισης του καθρέπτη και να αλλάζει μεταξύ τους. Ούτε καν extra καλωδίωση δεν πρέπει να θέλει λογικά.

Στο δικό μου ΜΥ2005 το αναφέρει στο manual του ότι λόγω hardware δεν γίνεται.

Μακάρι στα νεότερα να δουλεύει.

Τελη του 2006 που ψαχνομουν αναμεσα σε Α3 κ GTI στον εξοπλισμο του GTI υπηρχε ο "καθρεπτης παρκαρισματος" χωρις προαπαιτουμενο τα ηλ.καθισματα.

Πολύ σωστό αυτό, πρόσεξέ το opus.

Μπορεί να το έχεις ενεργοποιήσει αλλά η "χαμηλή" σου θέση να είναι ίδια με την κανονική!

Για δοκίμασε και πες μας..

Χμμμμ.....

Θα το κοιταξω και θα επανελθω....αν και δεν νομιζω να δουλεψει...:worry:

----------------

VW GOLF V 1.4 TSi

Παιδια γεια χαρα! Προσφατα απεκτησα ενα Golf GT και εγω. Του χω κανει 1300χιλ μεχρι τωρα και γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος με κρατημα, επιδοσεις, στησιμο. Εχω παρατηρησει και εγω αυτο το θορυβο στον κεντρικο πανω αεραγωγο αλλα οσο περναει ο καιρος και ειδικα με την ζεστη εχει στρωσει σε βαθμο που σκεφτομαι να μην τον αλλαξω τελικα μηπως και μου τον κανουν χειροτερα...:p

Εχω παρατηρησει και ενα αλλο τριξιματακι, ''τζιτζικισμα'' στο παραθυρο του συνοδηγου. Προκειται για πολυ ελαφρυ που το κανει σε τραχυ δρομο, σαν να συντονιζει...Αυτο γινεται μονο οταν το παραθυρο ειναι κλειστο. Οταν το ανοιγω σταματαει το τρξιμο....Το χει παρατηρησει κανενας αλλος αυτο? Τι μπορει να ειναι?

Παιδια γεια χαρα! Προσφατα απεκτησα ενα Golf GT και εγω. Του χω κανει 1300χιλ μεχρι τωρα και γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος με κρατημα, επιδοσεις, στησιμο. Εχω παρατηρησει και εγω αυτο το θορυβο στον κεντρικο πανω αεραγωγο αλλα οσο περναει ο καιρος και ειδικα με την ζεστη εχει στρωσει σε βαθμο που σκεφτομαι να μην τον αλλαξω τελικα μηπως και μου τον κανουν χειροτερα...:p

Εχω παρατηρησει και ενα αλλο τριξιματακι, ''τζιτζικισμα'' στο παραθυρο του συνοδηγου. Προκειται για πολυ ελαφρυ που το κανει σε τραχυ δρομο, σαν να συντονιζει...Αυτο γινεται μονο οταν το παραθυρο ειναι κλειστο. Οταν το ανοιγω σταματαει το τρξιμο....Το χει παρατηρησει κανενας αλλος αυτο? Τι μπορει να ειναι?

ναι μην αγχωνεσαι οι περισσοτεροι απο εδω μεσα το εχουμε παρατηρησει... και σε αντιπροσωπεια αν πας απλα θα σου βαλουνε ενα αφρολεξ στο κατω μερος του αεραγωγου!!! για μενα ομως το προβλημα υπαρχει στο σημειο που κουμπωνει ο αεραγωγος!!!!!

καλημέρα,

το τρίξιμο είναι σύνηθες φαινόμενο σε όλα τα Golf V. Οι επίσημες αντιπροσωπείες το αλλάζουν

όταν το αυτοκίνητο είναι στην εγγύηση.Ζητήστε το!!!!

καλημέρα,

το τρίξιμο είναι σύνηθες φαινόμενο σε όλα τα Golf V. Οι επίσημες αντιπροσωπείες το αλλάζουν

όταν το αυτοκίνητο είναι στην εγγύηση.Ζητήστε το!!!!

εμενα παντως δεν τριζει...

Ξέχασα να ανφέρω επίσης ότι έχει κυκλοφορήσει και ειδικό μηχανάκι για RNS-510 που επιτρέπει την λειτουργία της υβριδικής TV (αναλογική/ψηφιακή) ή DVD ανεξάρτητα από την ταχύτητα του αυτοκινήτου καθώς και την λειτουργία του ηχοσυστήματος ενω λειτουργεί το navigator. Επίσης παίζει απευθείας με χειριστήρια τιμονιού & την οθόνη PLUS η οποία μετατρέπεται και αυτή σε navi.

Τέλος, φόρτωμα MP3 γίνεται με SD κάρτα μνήμης στην πρόσωψη της συσκευής (σχισμή στο κάτω μέρος).

γνωριζεις μηπως που πρεπει να απευθυνθω για το μηχανακι που αναφερεις παραπανω για την τηλεοραση και το dvd???

ευχαριστω.

γνωριζεις μηπως που πρεπει να απευθυνθω για το μηχανακι που αναφερεις παραπανω για την τηλεοραση και το dvd???

ευχαριστω.

Για δες τα αξεσουάρ του RNS510 στο ebay:

http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=unknown&sbrftog=1&dfsp=1&from=R10&_trksid=m37&satitle=mfd3&sacat=-1%26catref%3DC6&floc=1&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=ZIP%2FPostal&sabfmts=1&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&fsop=1%26fsoo%3D1

ευχαριστω.

Μου κάνει εντύπωση πώς βρίσκουν κάποιοι απο εσάς τόσο παλαιά posts .. που και εγώ ακόμα που τα έχω γράψει δεν τα θυμάμαι καλά καλά.

Ας είναι.

Βρωμάει το internet από τέτοια adapters τα οποία στην ουσία είναι φθηνιάρικα μικροηλεκτρονικά περιφεριακά. Προτείνω είτε ebay, είτε ακόμα καλύτερα http://www.kalogeropoulos.gr/ProductList.asp?ITMID=5481.

Κώστας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κωστα ειναι σιγουρο αυτο που αναφερεις στο "παλιο" ποστ σου περι λειτουργιας και του navigation οταν το οχημα ειναι εν κινησει και βλεπεις πχ dvd?

Γιατι εγω ξερω οτι δεν υσχυει κατι τετοιο μιας και αυτοι οι ανταπτορες που πουλανε....το μονο που κανουν ειναι να "κοροιδευουν" τους αιθητηρες του abs για να φαινετε το αυτοκινητο σταματημενο ...και ετσι να παιζει η Tv ή to DVD......:)

Αν ξερεις οτι υπαρχουν σιγουρα καποιοι....τοτε απλα δειξε μου....:lol::p

----------------

VW GOLF V 1.4 TSi

ευχαριστω.

Μηπως θα ηταν καλυτερα να μην βαλετε ρε παιδια αυτα τα μηχανηματακια και αντι να προσεχετε τα προγραμματα του DVD/TV να προσεχετε περισσοτερο τον δρομο που οδηγειτε που ειναι ηδη αρκετα επικινδυνος?

Το οτι το εκαναν ετσι σιγουρα εχει τους λογους του και στην περιπτωση αυτη και ολων των screen players ειναι αρκετα σημαντικοι

ωστε να αφορουν τη ζωη μας, των συνεπιβαινοντων μας και αυτων που τυχαινει να κυκλοφορουν κοντα μας.

Καλο ειναι να προωθουμε ιδεες που να κανουν ασφαλεστερη την μετακινηση μας και οχι πιο επικινδυνη.

Ασε που στη καλυτερη περιπτωση κινδυνευεις και με βαρυ προστιμο.

Κωστα ειναι σιγουρο αυτο που αναφερεις στο "παλιο" ποστ σου περι λειτουργιας και του navigation οταν το οχημα ειναι εν κινησει και βλεπεις πχ dvd?

Γιατι εγω ξερω οτι δεν υσχυει κατι τετοιο μιας και αυτοι οι ανταπτορες που πουλανε....το μονο που κανουν ειναι να "κοροιδευουν" τους αιθητηρες του abs για να φαινετε το αυτοκινητο σταματημενο ...και ετσι να παιζει η Tv ή to DVD......:)

στην ουσια αυτο που λες ειναι δεν προκειται για καποιο διαφορετικο μηχανημα!!!

Μηπως θα ηταν καλυτερα να μην βαλετε ρε παιδια αυτα τα μηχανηματακια και αντι να προσεχετε τα προγραμματα του DVD/TV να προσεχετε περισσοτερο τον δρομο που οδηγειτε που ειναι ηδη αρκετα επικινδυνος?

Το οτι το εκαναν ετσι σιγουρα εχει τους λογους του και στην περιπτωση αυτη και ολων των screen players ειναι αρκετα σημαντικοι

ωστε να αφορουν τη ζωη μας, των συνεπιβαινοντων μας και αυτων που τυχαινει να κυκλοφορουν κοντα μας.

Καλο ειναι να προωθουμε ιδεες που να κανουν ασφαλεστερη την μετακινηση μας και οχι πιο επικινδυνη.

Ασε που στη καλυτερη περιπτωση κινδυνευεις και με βαρυ προστιμο.

Συμφωνώ 100% με αυτά που λες για την ασφάλεια και θα προσέθετα ότι το πρόστιμο θα έπρεπε να είναι το τελευταίο που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει...

αλλά πως θα μας κόψει κάποιος πρόστιμο επειδή παίζει τηλεόραση ενώ το αυτοκίνητο είναι εν κινήση ? :whistle:

Τι κάνεις φίλε καλά είσαι? έχουμε καιρό να τα πούμε ..

Ετσι είναι όπως τα λες .. για αυτό τον λόγο τα λέω και εγώ φθηνιάρικα ηλεκτρονικά της πλάκας !! Να κοίτα αυτό εδώ.

http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=6044

Σε αυτό το site κάνει €350 παρακαλώ !!!, είναι made in china και θα το βρεις στο Internet με ότι εττικέτα θες και σε όποια τιμή γουστάρει ο κάθε πωλητής. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο .. και όπως συχνά λέω σε όλους τους φίλους που με ρωτούν για κάτι τέτοια .. δεν ανακατεύομαι στις επιλογές και στην τσέπη κανενός.

Προστατέψτε τα χρήματά σας. Ειναι πολύτιμα !!!!

Κώστας

[sIGPIC][/sIGPIC]