Jump to content

mywayyy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mywayyy

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

mywayyy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια χαρά! Χθές ενώ πήγαινα σε ενα δρόμο που φτιάχνανε με το GT, έπεσα με την αριστερή ρόδα σε μια λακούβα (με 80χλμ/ω). Σήμερα παρατήρησα στο αριστερό λάστιχο ενα εξόγκωμα στο πλαινο μερος του λαστίχου, μεταξυ δηλ πελματος και ζάντας. Δεν ειδα τιποτα σκισήματα η κατι αλλο. Εκτος απο αυτο το λαστιχο ειναι οκ. Πρεπει να ανησυχώ? Δεν ξέρω καν αν εγινε απο την λακούβα η προυπήρχε. Ευχαριστώ
  2. Γεια χαρα. Εχω ενα GT με 18000 χιλ και μαλλον ηρθε η ωρα να αλλαξω σασμαν μιας και χτυπαει η δευτερα. Μπορει καποιος που εχει κανει την εν λογω αντικατασταση, ποση ωρα παιρνει περιπου (δηλ πρεπει να αφησω αμαξι ολοκληρη μερα?) και δευτερον αν λυθηκε το προβλημα μετα? Ευχαριστω!
  3. Exo edo kai 7 mines ena Golf GT kai simera paratirisa stin piso aristeri kolona psila ena poli mikro vathouloma pou fenetai mono apo to plai an kolliseis sto amaksi kai me fos apo tin alli meria...Denfenetai oute xtipima oute gratzounia oute exei peiraxtei to xroma. Pos borei na egine auto to pragma? Kanena petradaki? Kai ti boro na kano giauto?
  4. Γεια χαρα! Πως μπορω να δω ημερομηνια παραγωγης του δικου μου GT? Το αγορασα Φεβ 08. Λετε να εχει προβλημα με συγχρονιζέ 2ας? Προς το παρον δεν εχω δει κατι. Εχω κανει 12,000 χλμ.
  5. :p Εχει οντως ή ηταν μουφα η δυναμομέτρηση? Eχει προσπαθησει κανενας αυτο το προγραμμα παντως?
  6. Ρε παιδια, υπαρχει οντως πακετο αναβαθμισης απο την Κοsmocar για το Golf GT που ανεβαζει την ιπποδυναμη στα 200-210 PS? Το εχει κανει κανενας απο σας?
  7. Γεια! Φυσικα και μπορεις να δεις μεση ωριαια ταχυτητα, μεση καταναλωση και αλλες πληροφοριες στην οθονη. Διαβασε λιγο το manual εκει που αναφερεται στην MFA. Τα γραφει ολα εκει. Θερμοκρασια λαδιου, κινητηρα δεν μπορεις να δεις εκει, αλλα μπορεις να βαλεις τον κλιματισμο σε Diagnostic mode πατωντας το ECON και το κουμπι που στελνει τον αερα επανω, ταυτοχρονα και να παιξεις με to fan και temperature knob. Δες και αυτο: http://www.carandimage.com/forums/showthread.php?t=2080
  8. Παιδια δειτε αυτο το videaki: http://youtube.com/watch?v=kSM5SWgJVwc θελω σχολια! Αυτο που λεει γενικα ειναι οτι τo Golf GT εχει 20% περισσοτερη ισχυ απο οτι η VW λεει επισημα (μαλλον για νομικους λογους και για να μην θαψει το GTI), οτι παραγει ιδια ισχυ με το GTI, οτι στους τροχους βγαζει 121.4 KW και στροφαλο 150ΚW δηλ 200PS!
  9. Γεια χαρα. Εχω ενα Golf GT με 8,000 χμ. περιπου. Θελω να ρωτησω για το πρωτο service κατι οποιος ξερει. Αυτο θα γινει στα 15,000χλμ κανονικα ή σου βγαζει καποιο μηνυμα στην MFA και ακολουθεις αυτο? Εχω την απλη MFA oxi MFA plus αν αυτο παιζει καποιο ρολο. Ευχαριστω!
  10. Aneuthinos, :up: Επιτελους ενας που ξερει τι του γινεται. Γιατι εδω ακουσαμε διαφορα, απο το οτι το GT ειναι ''φθηνο υποκαταστατο του GTI (ελεος δηλ!), μεχρι το οτι ο Clarkson γνωριζει απο αμαξια....Αμα γνωριζε το οργιο δεν θα ελεγε αυτα που λεει...
  11. Νομιζω δεν εχει πολυ νοημα να σου απανταω, για τον απολουστατο λογο οτι δεν καταλαβαινεις η κανεις οτι δεν καταλαβαινεις. Θα προσπαθησω μια τελευταια φορα. Ο λογος που ''κολλησα'' με την μαλ..κια του Clarkson ειναι αυτο που σου πα και πριν. Οτι ειτε ειναι χιουμορ, ειτε οχι χιουμορ, οταν σε βλεπει τοσος κοσμος δεν νοειται να λες τετοιες ''υπερβολες''. Φυσικα ο Clarkson το εννουσε αυτο που ελεγε, δεν ηταν απλα χιουμορ. Ποιος ξερει, τσακωθηκε με κανεναν Γερμανο, δεν του εκατσε καμια Γερμανιδα, δεν του εκατσε η γυναικα του, παντως ηθελε να ριξει οσο περισσοτερο μπορουσε το αμαξι. Αλλα οταν το αμαξι ειναι κατα γενικη ομολογια πολυ καλο, μια επανασταση για πολλους, οταν εισαι ο μοναδικος που γυρνας και λες ''5 χειροτερα'' τοτε χανεις την αξιοπιστια σου. Οπως σου ειπα και πριν, δασκαλε, το GT δεν ειναι υποκαταστατο κανενος και δη φθηνο. Δινει συγκεκριμενα πραγματα και στοχευει σε συγκεκριμενη αγορα. Εχει λανσαρει συγκεκριμενη τεχνολογια, αποδιδει συγκεκριμενους ιππους, εχει συγκεκριμενα κυβικα και καταναλωση. Απο την αλλη το GTI εχει αλλες συγκεκριμενες τιμες για τα παραπανω που σου ανεφερα. Δυο ξεχωριστα διαφορετικα πραγματα με διαφορετικες τεχνολογιες. Ειναι σαν να μου λες οτι το Α380 ειναι φθηνο υποκαταστατο του 747, επειδη και τα δυο εχουν 4 κινητηρες ειναι μεγαλα αεροπλανα και περνουν πολυ κοσμο. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Ισως το GT ειναι για αυτο το 0,5% των συνειδητοποιημενων που ειπες. Αν και εχουν τα λεφτα να παρουν ενα διλιτρο GTI, επιλεγουν να παρουν ενα 1.4 με τεχνολογικα εξελιγμενο κινητηρα που αποδιδει αντι για 200 αλογα 170-180, εχει λιγο πιο μαλακη αναρτηση, αλλα απο την αλλη νοιαζονται για την καταναλωση, τα τελη και τις ασφαλειες και πανω απο ολα τους αρεσει να δοκιμαζουν νεες τεχνολογιες. Αυτο δεν μπορεις εσυ να το θεωρεις ''φθηνο υποκαταστατο''. Η μαλλον μπορεις αλλα ''κινδυνευεις'' να γινεις Clarkson.
  12. Απο που να αρχισουμε... Καταρχας δεν απαγορευω σε κανεναν να πει την αποψη του. Απλα οταν σε ακουει τοσος κοσμος, δεν μπορει επειδη εισαι οργιο να γυρνας και να λες οτι το GT ειναι απο τα ΠΕΝΤΕ χειροτερα αμαξια που φτιαχτηκαν ποτε. Γιατι γινεσαι γραφικος και μαλ..ας, με ολη την σημασια της λεξης. Πες, παιδια δεν μ αρεσει το αμαξι και αστο εκει. Οπως ειπες εσυ. Βεβαια εσυ προσθεσες το ''το θεωρω ενα φθηνο υποκαταστατο, καμια σχεση με το the real thing'', πραγμα που δεν πολυκαταλαβα, και παραπεμπει λιγο σε Clarkson is talking. Τι εννοεις φθηνο υποκαταστατο? Τι ειναι φιξακι? Ειναι ενα συγκεκριμενο αυτοκινητο, με συγκερκιμενες δυνατοτητες, και συγκεκριμενη τιμη που προοριζεται για συκεκριμενη αγορα. Ποιο real thing μας λες? Αν σ αρεσει το παιρνεις αν δεν σ αρεσει δεν το παιρνεις, τοσο απλα. Ουτε υποκαταστατο κανενος πραγματος ειναι, ουτε φθηνο ειναι. Εχω βαρεθει να ακουω για θεματα αξιοπιστιας...Ολα τα αμαξια μπορει να παρουσιασουν προβληματα. Αν ειχε τεθει θεμα αξιοποπιστιας τοτε ο τοσος χαμος που εχει γινει με το αμαξι τι ειναι ζωα που πηγαν και το αγορασαν? Η συζητηση θα ηταν ακριβως η ιδια, απο την μερια μου, ακομα και αν ο Clarkson ειχε αγοραρει 100 GT. Παλι ο ιδιος μαλ..ας θα ηταν για μενα. Και για να μην ψοφησεις φιλαρακο γιατι σε θελουμε, ναι ο Θεοφραστου ας πουμε ειναι για μενα 10 φορες καλυτερος απο τον Clarkson. Ο τυπος εχει χιουμορ, ειναι ωραιος και ξερει απο αμαξια. Δεν ειναι Clarkson που γραφει για δοκιμη για αμαξι και απο τις 10 παραγραφους, τις 9 μας ζαλιζει τα @@ για το τι εφαγε στη διαδρομη... Θεοφραστου, τελειος τυπος.
  13. Παντα πιστευα οτι ο Clarkson ειναι ψιλο-ασχετος με το αντικείμενο και οτι απλα κανει show εκει περα. Υπαρχουν πολυ πιο σοβαρες εκπομπες (και Ελλαδα) απο ανθρωπους που και χιουμορ εχουν, και ξερουν τι τους γινεται. Και φυσικα ουτε νεο-ελληναρες ειμαστε,οπως κατευθειαν μας κατηγορησε ενας οντως γνησιος νεο-ελληναρας, ουτε τα λεμε αυτα επειδη μας ''εθιξε'' το αμαξι ουτε προσβληθηκαμε επειδη αυτο το οργιο ειπε οτι το GT ειναι χαλια. Ισα-ισα που επειδη ειπε αυτο, τωρα νομιζω οτι ειναι ακομα καλυτερο. Και πριν βγει αυτη η γελοια ''κριτικη'' και καλα, παλι τα ιδια πιστευα. Μονο η γιαγια μου παντως, θα μπορουσε να πει οτι το GT (ανεξαρτητα αμα αρεσει σε καποιον η οχι, η ποσο καλο ειναι η οχι), ειναι ενα απο τα 5 (ΠΕΝΤΕ) χειροτερα αμαξια που εχει οδηγησει ποτε!!! Αν ημουνα VW δεν θα του ξαναδινα αμαξι να οδηγησει ποτε. Δηλ ο τυπος ειναι κρετινος, δεν παει να τον βλεπουνε και στον Αρη...
  14. To αγγλικο χιουμορ στα χειροτερα του, δηλ χαλια εντελως. Αυτο που λες ισα ισα δειχνει ποσο μαλ..ας ειναι. Αν ειναι ενας επαγγελματιας που υποτιθεται οτι ζει με το να κανςι δοκιμες στα αμαξια και οχι μονο δεν ξερει πως λειτουργει το αμαξι που κανει δοκιμη (λες και ειναι διαστημικο λεοφωρειο), αλλα και δεν ρωταει να μαθει, αλλα το βγαζει και μαπα, λογω δικης του μαλ..ιας, ε τοτε σορι αλλα αυτο ειναι ο ορισμος του μαλ...κα. Μετα απο αυτο πρεπει να κανει δοκιμες σε πατινια.
  15. O Clarkson ειναι γνωστος μαλ...ας, και προσωπικα δεν τον εμπιστευομαι καθολου. Κλασικα βγαζει ολα τα αγγλικα αμαξια αψογα και ειδικα τα γερμανικα φολες. Αυτο το κανει συχνα. Ειναι δυνατον να λεει πως το GT ειναι ενα απο τα 5 χειροτερα αμαξια που εχει οδηγησει???? Δηλ ελεος! Η ειναι μαλ.ας (που αυτο ειναι) ή τα μονα αμαξια που εχει οδηγησει ειναι απο Porsche Carrera GT και πανω. Και το πιο τραγικο ειναι οτι αυτος ο τυπος πληρωνεται για να οδηγει αμαξια οπως Aston Martin DB9 και Bugatti Veyron...
×
×
  • Create New...