Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

;)μαλιστα φιλε μου κατανοειτο σ΄ευχαριστω πολυ.κοιταγα πριν τις φωτογραφιες για τα καλωδια κ τα ηχεια τελειο.εγω εχω κατι αλλο απ το προηγουμενο αμαξι το clarion to vrx848rvd dvd tv tuner bluetooth δυστηχως 1 din κ το ομορφο ηχοσυστημα του jetta θα παει στο ντουλαπι κ πρεπει να βαλω πλαστικια θυκη εκτος αν καποιος εχει να προτινει κατι καλυτερο χωρις να πανε φυσικα 2200ευρ χαμενα

Εγώ στην θέση σου θα πούλαγα το Clarion και στην συνέχεια θα έβαζα RNS510 το οποίο είναι και ότι καλύτερο για VW.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

;)μαλιστα φιλε μου κατανοειτο σ΄ευχαριστω πολυ.κοιταγα πριν τις φωτογραφιες για τα καλωδια κ τα ηχεια τελειο.εγω εχω κατι αλλο απ το προηγουμενο αμαξι το clarion to vrx848rvd dvd tv tuner bluetooth δυστηχως 1 din κ το ομορφο ηχοσυστημα του jetta θα παει στο ντουλαπι κ πρεπει να βαλω πλαστικια θυκη εκτος αν καποιος εχει να προτινει κατι καλυτερο χωρις να πανε φυσικα 2200ευρ χαμενα

http://imageshack.gr/files/h8nytmk1cahhy4ivozo7_thumb.jpg

Εγώ στην θέση σου θα πούλαγα το Clarion και στην συνέχεια θα έβαζα RNS510 το οποίο είναι και ότι καλύτερο για VW.

Περιμένω να πέσουν οι τιμές....

Περιμένω να πέσουν οι τιμές....

πραγματικα ειναι πολυ ομορφο αλλά δε νομιζω οτι θα πεσουν οι τιμες...:worry: μόνο αν το βρει κανεις ως μεταχειρισμενο...

να πω την αληθεια και εμενα με τρώει ο :X... προ ημερών κοιταζα για να δω πόσο παει το προηγουμενο πλεον μοντελο (mfd2) και αν είναι συμβατο με το xcarlink που πηρα για το 300αρι μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

πραγματικα ειναι πολυ ομορφο αλλά δε νομιζω οτι θα πεσουν οι τιμες...:worry: μόνο αν το βρει κανεις ως μεταχειρισμενο...

να πω την αληθεια και εμενα με τρώει ο :X... προ ημερών κοιταζα για να δω πόσο παει το προηγουμενο πλεον μοντελο (mfd2) και αν είναι συμβατο με το xcarlink που πηρα για το 300αρι μου...

Και τί τιμές βρήκες για το MFD2?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και τί τιμές βρήκες για το MFD2?

δεν μπορω να πω οτι ήταν και ευκαιρια, οι τιμες είναι στα 650+... (ebay)

περα του θεματος με το xcarlink δεν ξερω τι παιζει με το gps (με dvd που διαβαζει, πρεπει να είναι ορισμενο της vw; καθε ποτε βγαζουν update και ποσο κοστιζουν τα updates βεβαια...)

εχει κανεις ιδεα;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το έχω εγώ το MFD2 version c δηλαδή με DVD. Tα a,b και d είναι cd. Το είχα πάρει πρίν ένα χρόνο περίπου, μπα μάλλον λιγότερο, 500 euros. Μεταχειρισμένο εννοείται και έτσι ψάχνω να βρω και το 510. Συμβατό με το xcarlink, αν και δεν έχω δοκμάσει, πιστεύω πως είναι. Εγώ έχω τον εργοστασιακό αντάπτορα iPod. Οι χάρτες είναι ένα θέμα. Έχω το V3 Europa που είναι του 2005 και επειδή είναι και ευρωπαικό και του 2005 από κάλυψη μόνο Αθήνα αλλά αρκετά καλά. Έχει βγει περίπου εδώ κι ένα εξάμηνο το V4 αλλά με 300-350 που ζητάνε καλύτερα να αγοράσω άλλο ένα MFD. Κάποτε θα σπάσει κι αυτό που θα πάει. Για τις εκδόσεις με CD έχει "κυκλοφορήσει" το HELLAS 2006 με "επιτυχία".

Το έχω εγώ το MFD2 version c δηλαδή με DVD. Tα a,b και d είναι cd. Το είχα πάρει πρίν ένα χρόνο περίπου, μπα μάλλον λιγότερο, 500 euros. Μεταχειρισμένο εννοείται και έτσι ψάχνω να βρω και το 510. Συμβατό με το xcarlink, αν και δεν έχω δοκμάσει, πιστεύω πως είναι. Εγώ έχω τον εργοστασιακό αντάπτορα iPod. Οι χάρτες είναι ένα θέμα. Έχω το V3 Europa που είναι του 2005 και επειδή είναι και ευρωπαικό και του 2005 από κάλυψη μόνο Αθήνα αλλά αρκετά καλά. Έχει βγει περίπου εδώ κι ένα εξάμηνο το V4 αλλά με 300-350 που ζητάνε καλύτερα να αγοράσω άλλο ένα MFD. Κάποτε θα σπάσει κι αυτό που θα πάει. Για τις εκδόσεις με CD έχει "κυκλοφορήσει" το HELLAS 2006 με "επιτυχία".

thanks για τις πληροφοριες...

οσο για τιμη εκανα μια πρωτη διερευνηση...αλλωστε και εσυ λες οτι υπαρχουν καλυτερες τιμες...

αντε βρες καμια ευκαιρια για το 510 για να παρω το mfd σου;)

και μιας και το γνωριζεις το θεμα υπαρχει ουσιαστικη διαφορα αν ο δισκος ειναι cd/dvd (πχ το hellas 2006 (cd) me to v4 (dvd)) και δεν αναφερομαι σε διαφορες που μπορει να εχουν ως προγραμματα αλλα σε διαφορές που ακριβως οφειλονται στο οτι το ενα εινα cd και το αλλο dvd.

Υ.Γ. υποθετω πως το δικο σου μπορει να παιξει και με χαρτες σε μορφη cd

[sIGPIC][/sIGPIC]

thanks για τις πληροφοριες...

οσο για τιμη εκανα μια πρωτη διερευνηση...αλλωστε και εσυ λες οτι υπαρχουν καλυτερες τιμες...

αντε βρες καμια ευκαιρια για το 510 για να παρω το mfd σου;)

και μιας και το γνωριζεις το θεμα υπαρχει ουσιαστικη διαφορα αν ο δισκος ειναι cd/dvd (πχ το hellas 2006 (cd) me to v4 (dvd)) και δεν αναφερομαι σε διαφορες που μπορει να εχουν ως προγραμματα αλλα σε διαφορές που ακριβως οφειλονται στο οτι το ενα εινα cd και το αλλο dvd.

Υ.Γ. υποθετω πως το δικο σου μπορει να παιξει και με χαρτες σε μορφη cd

No no. Από χάρτες τα a,b,d μόνο CD και το c μόνο DVD. Και από μουσική όλα μόνο μουσικά (non-mp3) CD. Δεν έχω καταλάβει γιατί έβγαλαν το version c DVD και το d CD. Το μοναδικό "πλεονέκτημα" της έκδοσης c είναι ότι μπορείς να έχεις ένα δισκάκι με περισσότερες πληροφορίες. Έχω δηλαδή χάρτες όλης της Ευρώπης και στις υπόλοιπες χώρες πλην Ελλάδας η κάλυψη είναι πολύ καλύτερη.

Έχει και κάποια ωραία features όπως πυξίδα, εμφάνιση γεωγραφικού στίγματος, υπολογισμός υψομέτρου κτλ και όλα αυτά με πολύ ακριβείς τιμές.

dis, δε μας δίνεις κι εμάς το λινκ για αυτό το site που είναι όλο ανταλλακτικά (αυτό που λέει ΕΤΚΑ πάνω αριστερά) αντί να μας ταΐζεις κάτι ψιλο-screenshots που και που; :drool:

dis, δε μας δίνεις κι εμάς το λινκ για αυτό το site που είναι όλο ανταλλακτικά (αυτό που λέει ΕΤΚΑ πάνω αριστερά) αντί να μας ταΐζεις κάτι ψιλο-screenshots που και που; :drool:

Το ΕΤΚΑ το έχω και εγώ. Είναι εγκατεστημένο στο Laptop και είναι και αρκετά μεγάλο > 2GB. Εαν θέλεις όμως να χρησιμοποιήσεις από κάποιο site δοκίμασε αυτό http://www.vagcat.com/ (κάνε και register και είσαι ΟΚ).

Κώστας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια χαρα σε ολους!Σημερα παρελαβα το RNS510,αυριο παω για τοποθετηση και θα σας πω εντυπωσεις.Επισης δινω το RCD300 οποιος θελει μπορει να στειλει pm.

rns510 νας μας πεις κ μας εμενα με ενδιαφερει παντως κ τιμη θελω κ απο που κ αν ενδιαφερεται κανεις για το clarion vrx848rvd dvd 1din εδω ειμαστε.για οποιον ενδιαφερεται εβαλα jonsoon μεβρανες το 2 νουμερο πολυ καλες αν κ το 2 το ειθελα πιο μαυρο λιγο.παντως ουτε φισαλιδες ουτε τιποτα κ ο μαστορας τελειως μου καληψε ολο το σαλονι λερωμα πουθενα.κ χαρτια για κτεο κ για τροχαια.κ τιμη 180ευρ.

Απο ebay το πηρα navivag λεγεται και ειναι απο Ισπανια.Ειναι 100% και κανει γρηγορη αποστολη.Περιμενα 5 ημερες για να το παραλαβω.Η τιμη του μαζι με μεταφορικα ειναι στα 1555 ευρω,και ειναι καινουργιο με τους χαρτες την κεραια του τον κωδικο του κ το manual.

Απο ebay το πηρα navivag λεγεται και ειναι απο Ισπανια.Ειναι 100% και κανει γρηγορη αποστολη.Περιμενα 5 ημερες για να το παραλαβω.Η τιμη του μαζι με μεταφορικα ειναι στα 1555 ευρω,και ειναι καινουργιο με τους χαρτες την κεραια του τον κωδικο του κ το manual.

Ποιούς χάρτες έχει και σε ποιά έκδοση ? Τους έχει στο σκληρό, στην sd ή σε δισκάκι ?

Ξερεις καποιος αν το xcarlink μπορει να συνδεθει με mp3 player k me i-pod ?Γιατι το παρηγγειλε ενας φιλος μου, κ μου ειπε οτι καταληγει σε 2 βυσματα ενα για I-pod και σε ενα βυσμα σαν αυτο που εχουν τ'ακουστικα.Ξερει κανεις?

Ξερεις καποιος αν το xcarlink μπορει να συνδεθει με mp3 player k me i-pod ?Γιατι το παρηγγειλε ενας φιλος μου, κ μου ειπε οτι καταληγει σε 2 βυσματα ενα για I-pod και σε ενα βυσμα σαν αυτο που εχουν τ'ακουστικα.Ξερει κανεις?

Είναι έτσι όπως στα λέει ο φίλος σου. http://www.xcarlink.co.uk/product.php?productid=4&cat=0&page=1

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια και χαρά σε όλους.

Απόψε μου έτυχε το εξής: είμαι στην Αττική Οδό και ανοίγω σε κάποια φάση το αυτοκίνητο μέχρι τα 220χλμ. Ξαφνικά μου ανάβει στον υπολογιστή ένδειξη υψηλής θερμοκρασίας και μου γράφει να σβήσω τον κινητήρα.

Σταμάτησα σε κάποιο σημείο και έσβησα το αυτοκίνητο. Η στάθμη του ψυκτικού υγρού ήταν λίγο πάνω από το MIN, άρα φαντάζομαι όταν κρυώσει (οπότε είναι και σωστότερος ο έλεγχος) θα είναι ακόμα πιό πάνω. Άρα μάλλον δεν έχει διαρροή. Οι ασφάλειες του βεντιλατέρ φάνηκαν να είναι ΟΚ.

Μετακίνησα το αυτοκίνητο, ευτυχώς ήμουν κοντά σε ένα φίλο και θα το πάω αύριο αντιπροσωπεία (ελπίζοντας ότι δεν θα ξανα-ανάψει στη διαδρομή).

Καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό; Υπάρχει περίπτωση τα υγρά να έφτασαν στα όρια αντοχής στους ή να είναι κακής ποιότητας;

Το αυτοκίνητο είναι στα 8000Km, κανονικό στρώσιμο και εκκινήσεις-σβησίματα, είμαι πολύ τυπικός σε αυτά.

Ευχαριστώ

Ποιούς χάρτες έχει και σε ποιά έκδοση ? Τους έχει στο σκληρό, στην sd ή σε δισκάκι ?

Οι χαρτες ειναι του 2007 και ειναι περασμενες στο σκληρο

Γεια και χαρά σε όλους.

Απόψε μου έτυχε το εξής: είμαι στην Αττική Οδό και ανοίγω σε κάποια φάση το αυτοκίνητο μέχρι τα 220χλμ. Ξαφνικά μου ανάβει στον υπολογιστή ένδειξη υψηλής θερμοκρασίας και μου γράφει να σβήσω τον κινητήρα.

Σταμάτησα σε κάποιο σημείο και έσβησα το αυτοκίνητο. Η στάθμη του ψυκτικού υγρού ήταν λίγο πάνω από το MIN, άρα φαντάζομαι όταν κρυώσει (οπότε είναι και σωστότερος ο έλεγχος) θα είναι ακόμα πιό πάνω. Άρα μάλλον δεν έχει διαρροή. Οι ασφάλειες του βεντιλατέρ φάνηκαν να είναι ΟΚ.

Μετακίνησα το αυτοκίνητο, ευτυχώς ήμουν κοντά σε ένα φίλο και θα το πάω αύριο αντιπροσωπεία (ελπίζοντας ότι δεν θα ξανα-ανάψει στη διαδρομή).

Καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό; Υπάρχει περίπτωση τα υγρά να έφτασαν στα όρια αντοχής στους ή να είναι κακής ποιότητας;

Το αυτοκίνητο είναι στα 8000Km, κανονικό στρώσιμο και εκκινήσεις-σβησίματα, είμαι πολύ τυπικός σε αυτά.

Ευχαριστώ

Πριν απο ενα μηνα ειχα διαπιστωσει πτωση της σταθμης του ψυκτικου υγρου και ειχα γραψει τα παρακατω:

Θέμα: ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ

...Περασα λοιπον σημερα το πρωι απο Φιλοσιδη για να συμπληρωσω υγρο ψυκτικου κυκλωματος,χωρις να εχω κλεισει ραντεβου.Ολα καλα,η εξυπηρετηση αμεση παρολο που το συνεργειο ηταν γεματο και μου αλλαξαν επισης μετα απο παρακληση μου,τη γλωσσα της οθονης στα Αγγλικα.Η επισημη απαντηση για την πτωση της σταθμης του υγρου ηταν το οτι το κυκλωμα ψυξης "τραβαει" συχνα στα καινουργια μια ποσοτητα "μεσα",με αποτελεσμα αυτη στο δοχειο να πεφτει.Ακομη μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα που να σχετιζεται με αυτο και δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.Οπως καταλαβαινετε δεν υπηρχε χρονος για εις βαθος συζητηση και ετσι δεν εχω παραπανω πληροφοριες.Ισως καποια παγιδευμενη ποσοτητα αερα να απελευθερωνεται και να αναπληρωνεται το κενο που δημιουργειται απο το ψυκτικο υγρο...Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι εχει συμβει σε αρκετους οποτε ιδιως στα καινουργια προσοχη στη σταθμη πριν αναψει η ενδεικτικη λυχνια !!! (Το αυτοκινητο εχει 7900χλμ...)

--------------------

Στην παραπανω περιπτωση,δεν ειχε προλαβει να αναψει η προειδοποιητικη λυχνία,παρολο που η σταθμη ηταν λιγο πιο πανω απο το min,με τον κινητηρα ζεστο.

Απο τοτε λοιπον,η σταθμη ειναι σταθερη,στο σημειο που ειχε φτασει κατα την αναπληρωση...

Περιμενω νεοτερα σου,με ιδιαιτερο ενδιαφερον!!!

Y.Γ Aποψε γυρω στις 23:00 Αττικη οδο,200αρισαμε με ενα GT στο υψος της Κηφισίας,μηπως κατα τυχη ησουν εσυ?

GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER!

[sigpic][/sigpic]

My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922

Χαιρετίζω την παρέα! Καταρχήν, συγχαρητήρια σε όλους για το επίπεδο της συζήτησης! Παρακολουθώ το forum από τον Οκτώβριο του 2006 (λόγω έρευνας αγοράς) ανελλιπώς χωρίς να χρειαστεί να συμμετάσχω. Πραγματικά σημαντικές οι πληροφορίες όλων. Είμαι κάτοχος ενός TSI (140PS) Sportline (επιπλέον: υποβραχιόνιο, Bi-xenon, ESP, +4 ηχεία, οθόνη Plus και cruise control). Υπερευχαριστημένος από όλα τα extra. Ξέρω, θα πείτε ότι έπαιρνα το GT μ’ αυτά που έβαλα αλλά μπορώ να σας εξηγήσω άλλη στιγμή το γιατί, αν βέβαια ενδιαφέρεστε. Είχα συμφωνήσει με την άποψη του dj_aris σε προηγούμενο παλαιό post για το ποιο αυτοκίνητο θα έπαιρνε.

Το αυτοκίνητο το έχω από τέλη Ιουνίου και έχω 8500km. Μέχρι στιγμής έχω να παρατηρήσω τα εξής: τριγμοί σε κακό δρόμο (1ος ο γνωστός αεραγωγός – όχι όμως πάντα, 2ος από το τμήμα (εταζέρα) που πέφτει όταν κλείνει το port package εμφανίστηκε από τα 4000km και εξής – ιδίως όταν είναι στο ρελαντί και πάω να μαρσάρω λίγο και 3ος στην περιοχή της πόρτας του συνοδηγού προσφάτως – δεν εντόπισα ακόμα από πού, μάλλον από τη σήτα του μεσαίου άδειου ηχείου). Ο δρόμος που κινούμαι δεν δικαιολογεί τέτοιους θορύβους, ειδικά του 2ου. Κατά τα άλλα, ουδέν πρόβλημα μη το ματιάσω. Απόλυτα ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς.

Συγνώμη για τη φλυαρία μου αλλά δεν θα ξαναγίνει, αν και έχω πολλά να σας πω γιατί σας θεωρώ όπως είπα στην αρχή, παρέα. Όποια ερώτηση, όμως, δεκτή.:D

να σε καλοσωρισω εγω αν κ γω καινουργιος εδω αλλα οπως εχω ξανααναφερει διαβαζα ολα τα post κ πειρα την αποφασει να καταλειξω κ γω στο jetta ειμαι αρκετα ικανοποιημενος αν κ εχω μολις 1300χλμ αλλα τις γκαζιες μου τις εδωσα δεν αντεξα.για τους τριγμους θα σου πω μονο για την πορτα στον αεραγωγο δεν εχω ακομα εταζιερα εχω κολλημενη αλλα στο αδοιο ηχειο τις πορτας ειναι εντονος ο θορυβος ειδικα απο τοτε που βγεικε ο καπλαμας για να ενωθει ο δωρο συναγιαρμος της elser με τηλεηδοποιηση

Γειά σας φίλοι,

Τελείωσα με την εγκατάσταση του Cruise Control το οποίο κωδικοποιήθηκε και πλέον λειτουργεί κανονικά.

Κόστος αγοράς : €40

Χρόνος εγκατάστασης : 1 ώρα

Κωδικοποίηση VAG-COM : 1 ημέρα (διαφορετική από GTi/FSI)

Κώστας

[sIGPIC][/sIGPIC]