Nrg Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Βαψε τον κιολας να γινει κουκλι, ελεος αυτη η vw με τον αβαφο προφυλακτηρα των golf. Χαλια ειναι :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VWRulez Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Το άλλο αμάξι ήταν το Rallye. 2 άτομα σε κάθε αμάξι και επαναλήφτηκε το σκηνικό Χ2 φορές απανωτά. Και σε βεβαιώνω ότι και οι 2 οδηγοί ήξεραν τι έκαναν.:) Απλα το ραλακι ισως να ειχε και κανα προγραμματακι, καμια σκουπα, και εξατμιση απο μπροστα μεχρι πισω αμφιβαλλω να υπαρχει ραλη χωρις τα παραπανω..... ;) Παράθεση TSI 140 ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thpap Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Na rwtisw epeidi eimai ligaki psilo asxetos sxetika me kivwtia taxytitwn se autokinhta otan lete oti grantzounaei h deutera ti ennoeitai???Kanei kapoio thoryvo stin allagh tis taxititas?Tyxainei kamia fora sto diko mou TSI otan bazw opisthen enw exw terma patimeno symplekti na akoustei enas thoryvos apo ta granazia sto kivwtio auto einai to legomeno "grantzounisma"?????Einai fysiologiko na to kanei???Den to kanei panta merikes fores!Mporei na ftaiei to ti exei strofes o kinitiras???An stamatiseis tipota apotoma kai valeis opisthen???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Na rwtisw epeidi eimai ligaki psilo asxetos sxetika me kivwtia taxytitwn se autokinhta otan lete oti grantzounaei h deutera ti ennoeitai???Kanei kapoio thoryvo stin allagh tis taxititas?Tyxainei kamia fora sto diko mou TSI otan bazw opisthen enw exw terma patimeno symplekti na akoustei enas thoryvos apo ta granazia sto kivwtio auto einai to legomeno "grantzounisma"?????Einai fysiologiko na to kanei???Den to kanei panta merikes fores!Mporei na ftaiei to ti exei strofes o kinitiras???An stamatiseis tipota apotoma kai valeis opisthen???? Αυτο που λες εσυ ειναι διαφορετικο και συμβαινει σε ολα τα αυτοκινητα (τουλαχιστον οσα εχω οδηγησει) οταν βαλεις οπισθεν γρηγορα χωρις να εχει σταματησει τελειως το αυτοκινητο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thpap Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 sinithws tyxainei etsi na to kanei alla mporei kamia fora na to parkarw as poume na to svisw na paw meta kserw gw na to valw mprosta kai me patimeno terma symplekti na kanei auton ton thoryvo???To erwtima mou einai an einai ontws auto to pragma grantzounisma kai an tha prepei na to koitaksw!pragmati sta perissotera autokinita kai egw otan valeis grigora opisthen mporei na sto kanoun auton ton thoryvo aplws emena tyxainei na to kanei kai enw to exw parkarei to exw svisei kai paw argotera kai to ksanaparw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Της όπισθεν είναι φυσιολογικό! Αν πατήσεις τέρμα συμπλέκτη είσαι σταματημένος τελείως και τη βάλεις σωστά δε θα ακουστεί τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Η όπισθεν είναι ασυγχρόνιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_giannis Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Χαιρετώ όλα τα παιδιά του forum. Είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος :yahoo: ενός VW Golf GT εδώ και δύο μήνες περίπου. Μέχρι τώρα (3500Km) όλα καλά, αν και με αυτά που διαβάζω στα τελευταία posts αρχίζω και ανησυχώ λίγο.Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ο γνωστός τριγμός στον πάνω αεραγωγό και στο δεξί κάτω πλαστικό του τιμονιού (σπάνια ανάλογα με το οδόστρωμα). Έχει διορθώσει κανείς αυτόν τον τριγμό του αεραγωγού? Κάτι έχω διαβάσει εδώ για βίδες που λείπουν κλπ. Ισχύει? Έχω υποβραχιόνιο με USB port και κατά την αναπαραγωγή δεν εμφανίζονται οι τίτλοι στο RCD300. Ξέρει κανείς αν απλά έτσι είναι ή αν πχ γίνεται κάποια αναβάθμιση firmware στο RCD300 και διορθώνεται? Τέλος κάτι για τα λάδια του αυτοκινήτου που είναι 5W30: αν δεν κάνω λάθος οι προδιαγραφές τους είναι μέχρι 40 βαθμούς ενώ τα 5W50 για παράδειγμα είναι μέχρι 50. Θέτω αυτόν τον προβληματισμό λαμβάνοντας υπ'όψη τις θερμοκρασίες στη χώρα μας που δεν έχουν καμία σχέση με Γερμανία! Όποιος έχει άποψη ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ, καλές και ασφαλείς βόλτες σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 τελικα φτασαμε να κανουμε συγκριση μεταξυ δυο αυτοκινητων με περιπου 10ps και 5kgm διαφορα υπερ του golf και 350kg υπερ του 106... λογικο δεν ειναι λοιπον;;;; :O Καταρχήν δε συγκρίνουμε έτσι ξερά 2 αμάξια, ούτε γίνεται η κουβέντα για να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις. Επιθυμώ ήρεμη κουβέντα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Επειδή λοιπόν μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικά αμάξια, δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε γενικευμένες συγκρίσεις του στυλ "το GOLF είναι καλύτερο" ή το άλλο. Η ερώτησή μου ήταν πολύ συγκεκριμένη και οι διαφορές σε κιλά και ροπή ήδη γνωστές.. Γιατί ειδικά στην 3η ταχύτητα, δημιουργείται τόση διαφορά ανάμεσα στα 2 αμάξια?? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimblaxabas Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Χαιρετώ όλα τα παιδιά του forum. Είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος :yahoo: ενός VW Golf GT εδώ και δύο μήνες περίπου. Μέχρι τώρα (3500Km) όλα καλά, αν και με αυτά που διαβάζω στα τελευταία posts αρχίζω και ανησυχώ λίγο.Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ο γνωστός τριγμός στον πάνω αεραγωγό και στο δεξί κάτω πλαστικό του τιμονιού (σπάνια ανάλογα με το οδόστρωμα). Έχει διορθώσει κανείς αυτόν τον τριγμό του αεραγωγού? Κάτι έχω διαβάσει εδώ για βίδες που λείπουν κλπ. Ισχύει? Έχω υποβραχιόνιο με USB port και κατά την αναπαραγωγή δεν εμφανίζονται οι τίτλοι στο RCD300. Ξέρει κανείς αν απλά έτσι είναι ή αν πχ γίνεται κάποια αναβάθμιση firmware στο RCD300 και διορθώνεται? Τέλος κάτι για τα λάδια του αυτοκινήτου που είναι 5W30: αν δεν κάνω λάθος οι προδιαγραφές τους είναι μέχρι 40 βαθμούς ενώ τα 5W50 για παράδειγμα είναι μέχρι 50. Θέτω αυτόν τον προβληματισμό λαμβάνοντας υπ'όψη τις θερμοκρασίες στη χώρα μας που δεν έχουν καμία σχέση με Γερμανία! Όποιος έχει άποψη ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ, καλές και ασφαλείς βόλτες σε όλους! ο τριγμος στον πανω αεραγωγο σταματαει αν πας στην αντιπροσωπεια και σου βαλουν λιγη σιλικονη.και στο δικο μου gt ετριζε συνεχως αλλα μετα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Απλα το ραλακι ισως να ειχε και κανα προγραμματακι, καμια σκουπα, και εξατμιση απο μπροστα μεχρι πισω αμφιβαλλω να υπαρχει ραλη χωρις τα παραπανω..... ;) Δεν υπάρχει λόγος να σου πω ψέματα φιλαράκι. Όλα τα άλλα (από αυτά που ανέφερες) υπάρχουν πάνω εκτός από πρόγραμμα.Τα ανέφερα και πιο πριν. Μην αμφιβάλλεις λοιπόν αν υπάρχουν ακόμα Rallye χωρίς πρόγραμμα. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να προτείνω όποιος είναι από ΑΘΗΝΑ, έχει GOLF GT και του αρέσει να το ψάχνει το πράγμα, ας μου στείλει 1 PM να τα πούμε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyprios Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Περίπου στα 13.000 βγήκε το πρόβλημα. Απ ότι ξέρω το γρανάζι της δευτέρας είναι ελλατωματικό από το εργοστάσιο κάτι που το γνωρίζουν και στη Γερμμανία και εδώ στις αντιπροσωπείες. φιλε, αφου λες οτι το γνωριζουν στην Γερμανια ότι το γρανάζι της δευτέρας είναι ελλατωματικό, λογικα τα της τελευταιας παραγωγης αμαξια δεν θα εχουν αυτο το προβλημα. Ισχυει? :worry: Παράθεση http://car.biglobe.ne.jp/newcar/testdrive_report/200704/img/volkswagen-golf_gt_tsi_tdr004.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Χαιρετώ όλα τα παιδιά του forum. Είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος :yahoo: ενός VW Golf GT εδώ και δύο μήνες περίπου. Μέχρι τώρα (3500Km) όλα καλά, αν και με αυτά που διαβάζω στα τελευταία posts αρχίζω και ανησυχώ λίγο.Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ο γνωστός τριγμός στον πάνω αεραγωγό και στο δεξί κάτω πλαστικό του τιμονιού (σπάνια ανάλογα με το οδόστρωμα). Έχει διορθώσει κανείς αυτόν τον τριγμό του αεραγωγού? Κάτι έχω διαβάσει εδώ για βίδες που λείπουν κλπ. Ισχύει? Έχω υποβραχιόνιο με USB port και κατά την αναπαραγωγή δεν εμφανίζονται οι τίτλοι στο RCD300. Ξέρει κανείς αν απλά έτσι είναι ή αν πχ γίνεται κάποια αναβάθμιση firmware στο RCD300 και διορθώνεται? Τέλος κάτι για τα λάδια του αυτοκινήτου που είναι 5W30: αν δεν κάνω λάθος οι προδιαγραφές τους είναι μέχρι 40 βαθμούς ενώ τα 5W50 για παράδειγμα είναι μέχρι 50. Θέτω αυτόν τον προβληματισμό λαμβάνοντας υπ'όψη τις θερμοκρασίες στη χώρα μας που δεν έχουν καμία σχέση με Γερμανία! Όποιος έχει άποψη ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ, καλές και ασφαλείς βόλτες σε όλους! Σχετικά με τον τριγμό του κεντρικού αεραγωγού και το δικό μου το έκανε με το που το πήρα. Το πήγα στο service για να μου ξεκλειδώσουν το radiocd και τους το είπα. Κάτι κάνανε (ενισχύσανε την μόνωση ???) και το φτιάξανε Σχετικά με τα mp3, έχω το gt sport και από το cd εμφανίζει τους τίτλους κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwgt Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Καταρχήν δε συγκρίνουμε έτσι ξερά 2 αμάξια, ούτε γίνεται η κουβέντα για να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις. Επιθυμώ ήρεμη κουβέντα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Επειδή λοιπόν μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικά αμάξια, δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε γενικευμένες συγκρίσεις του στυλ "το GOLF είναι καλύτερο" ή το άλλο. Η ερώτησή μου ήταν πολύ συγκεκριμένη και οι διαφορές σε κιλά και ροπή ήδη γνωστές.. Γιατί ειδικά στην 3η ταχύτητα, δημιουργείται τόση διαφορά ανάμεσα στα 2 αμάξια?? δε νομιζω πως ειπα κατι που να δημιουργεί ένταση... ουτε απαντησα στο στυλ που λες... το Α ή το Β ειναι καλυτερο.... απλα το βρίσκω απόλυτα λογικο να ξεφεύγει το 106... και αφου λοιπον οι διαφορες σε βαρος, ισχυ και ροπη ειναι ηδη γνωστες δες τις σχεσεις μετάδοσης τη τελικη σχεση και τους τροχους και θα το δεις το γιατι... tsi: 2nd 1.96:1 3rd 1.28:1 final 3.65:1 106: 2nd 1.95:1 3rd 1.357:1 final 3.938:1 αν βεβαια θεωρησουμε οτι και οι δυο οδηγοι αλλαζαν το ιδιο γρηγορα ταχυτητες...(απο 2αρα σε 3η) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 δε νομιζω πως ειπα κατι που να δημιουργεί ένταση... ουτε απαντησα στο στυλ που λες... το Α ή το Β ειναι καλυτερο.... απλα το βρίσκω απόλυτα λογικο να ξεφεύγει το 106... και αφου λοιπον οι διαφορες σε βαρος, ισχυ και ροπη ειναι ηδη γνωστες δες τις σχεσεις μετάδοσης τη τελικη σχεση και τους τροχους και θα το δεις το γιατι... tsi: 2nd 1.96:1 3rd 1.28:1 final 3.65:1 106: 2nd 1.95:1 3rd 1.357:1 final 3.938:1 αν βεβαια θεωρησουμε οτι και οι δυο οδηγοι αλλαζαν το ιδιο γρηγορα ταχυτητες...(απο 2αρα σε 3η) Πολύ όμορφα.:) Μπορούμε να προσθέσουμε και τις σχέσεις του GT ? Ποια είναι τα προγνωστικά σου για μεταξύ Rallye περίπου 130hp και GT?Για ρολαριστές βασικά με ενδιαφέρει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_giannis Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 ο τριγμος στον πανω αεραγωγο σταματαει αν πας στην αντιπροσωπεια και σου βαλουν λιγη σιλικονη.και στο δικο μου gt ετριζε συνεχως αλλα μετα τιποτα Ευχαριστώ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_giannis Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Σχετικά με τον τριγμό του κεντρικού αεραγωγού και το δικό μου το έκανε με το που το πήρα. Το πήγα στο service για να μου ξεκλειδώσουν το radiocd και τους το είπα. Κάτι κάνανε (ενισχύσανε την μόνωση ???) και το φτιάξανε Σχετικά με τα mp3, έχω το gt sport και από το cd εμφανίζει τους τίτλους κανονικά Ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον πρέπει να έχεις RCD300 με δυνατότητα αναπαραγωγής mp3 CDs έτσι δεν είναι? Το δικό μου RCD300 δεν παίζει από CD τα mp3 αλλά από το usb port του υποβραχιόνιου μόνο. Όποιος έχει το ίδιο setup ας πει τη δικιά του εμπειρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berock Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Πολύ όμορφα.:) Μπορούμε να προσθέσουμε και τις σχέσεις του GT ? Ποια είναι τα προγνωστικά σου για μεταξύ Rallye περίπου 130hp και GT?Για ρολαριστές βασικά με ενδιαφέρει. Καλησπερα. Λογικα το Rallye θα φυγει μπροστα και μετα τα 130+ θα περασει μπροστα το GT. Ειχα πετυχει ενα Rallye (πολυ φασαρια σιγουρα οχι μαμα) στην κηφισιας και ανοιξαμε τριτες και εφυγα μπροστα ενω ημουν ακριβως πισω του... και μετα σε ανοιγμα στην ευθεια του ΚΑΤ μεχρι τα 200 ημουν 4-5 αυτοκινητα μπροστα...Απλα για να περασεις Rallye ΦΠΕ θες πολυ δρομο και ισως δεν τα καταφερεις (Αν εχει στροφες ειδικα)... Αλλα συνολικα το GT μου φενεται λιγο πιο γρηγορο απο το Rallye που ειχα! (Φιλτρο-Εξατμιση-Ρυθμιστη πιεσης) Αυτα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thpap Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Η όπισθεν είναι ασυγχρόνιστη. ti ennoeis otan les oti h opisthen einai asygxronisti???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 ti ennoeis otan les oti h opisthen einai asygxronisti???? Δεν έχει συγχρονιζέ, όπως έχουν όλες οι άλλες ταχύτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 φιλε, αφου λες οτι το γνωριζουν στην Γερμανια ότι το γρανάζι της δευτέρας είναι ελλατωματικό, λογικα τα της τελευταιας παραγωγης αμαξια δεν θα εχουν αυτο το προβλημα. Ισχυει? :worry:Σε αυτό δε μπορώ να σου απαντήσω... Πάντως είδες ότι και με το φίλο dj_aris το αναγνώρισαν αμέσως το πρόβλημα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyprios Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον πρέπει να έχεις RCD300 με δυνατότητα αναπαραγωγής mp3 CDs έτσι δεν είναι? Το δικό μου RCD300 δεν παίζει από CD τα mp3 αλλά από το usb port του υποβραχιόνιου μόνο. Όποιος έχει το ίδιο setup ας πει τη δικιά του εμπειρία φιλε, g_giannis ετσι οπως τα λες ειναι, κατά την αναπαραγωγή mp3s δεν εμφανίζονται οι τίτλοι στο RCD300. Eχω το ιδιο setup με το δικο σου, δηλαδη το RCD300 εχει δυνατότητα αναπαραγωγής mp3s μονο από το usb port του υποβραχιόνιου και οχι απο το CD. Περιμενω απαντηση απο Γερμανια μεσω της αντιπροσωπειας εδω στην Κυπρο, αν μπορει να γινει κατι. Οποταν θα ηταν καλο αν μπορουσατε και απο ‘κει να πιεσετε λιγο την κατασταση. Πληροφοριακα ειμαι κατοχος του GT kαι οχι του GT Sport. Ενα προβλημα :( που μου παρουσιαζει το RCD300 καποιες φορες ειναι οτι δεν μπορει να αναγνωρισει το flash memory. Εχει τυχει σε καποιον απο εσας, υπαρχει καποια λυση? Παράθεση http://car.biglobe.ne.jp/newcar/testdrive_report/200704/img/volkswagen-golf_gt_tsi_tdr004.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Εμείς που δεν έχουμε το RCD300 με mp3 θα μπορούσαμε να κάνουμε αναβάθμιση για να παίζει και mp3? Έχει ρωτήσει κανείς σε αντιπροσωπεία? Θέλω επίσημη απάντηση. Επίσης είδα το εξής, σε ένα άλλο αυτοκίνητο το οποίο είχε ηχοσύστημα sony: Ενώ είχε audio cd μέσα του έδειχνε του τίτλους των κομματιών. Πώς γίνεται αυτό γενικά? Γϊνεται και στο RCD300 χωρίς mp3? Πάντως, όταν φτιάχνω τα audio cd έχω περάσει artist/title. Οπότε κάτι άλλο μου διαφεύγει..:confused: Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_giannis Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Σωστός Kyprios! Αυτό που λες με το flash memory μου το έχει κάνει κι εμένα αλλά έχει σταματήσει τις τελευταίες μέρες. Δεν ξέρω τι είναι, αν συνεχίσει θα πάω αντιπροσωπία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eagle1 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Επίσης είδα το εξής, σε ένα άλλο αυτοκίνητο το οποίο είχε ηχοσύστημα sony: Ενώ είχε audio cd μέσα του έδειχνε του τίτλους των κομματιών. Πώς γίνεται αυτό γενικά? Γϊνεται και στο RCD300 χωρίς mp3? Πάντως, όταν φτιάχνω τα audio cd έχω περάσει artist/title. Οπότε κάτι άλλο μου διαφεύγει..:confused: ...Πολυ καλα κανεις και περνας τιτλους στα audio-CD σου,δυστυχως ομως τα RCD300/500,ακομη και τα νεοτερα που διαβαζουν MP3-CD και αναγραφουν τις πληροφοριες τους,δεν τους αναγνωριζουν.Tα πιο πολλα after market cd players,εχουν πλεον το συστημα "CD TEXT" που τους επιτρεπει να διαβαζουν πληροφοριες album/καλλιτεχνη/κομματιου εφοσον αυτες υπαρχουν,στα γνωστα, και πιο ποιοτικα audio-CDs...Φυσικα το συστημα "CD TEXT" υπαρχει εδω και χρονια αλλα το κοστος του τουλαχιστον στην αρχη επετρεπε την αξiοποιηση του μονο σε ακριβες υλοποιησεις.Τωρα ομως εχει περασει και στα πιο απλα μοντελα και ειναι αποριας αξιο γιατι δεν το εβαλαν και στα RCDs! Παράθεση GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER! [sigpic][/sigpic] My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts