Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

Πςςςςςςςς Βλέπω και fcr και ιστορίες το παπί :p

Πήγαινε σε ένα χρωματοπωλείο ή κάπου τελοσπάντων να πουλάει είδη περιποίησης αυτοκινήτου & μηχανής και ζήτα αλοιφή που γυαλίζει τα νίκελ. Κυκλοφορούν 3-4..

Αλοίφεις τις ζάντες με βαμβακερό πανί καλά και μετά τις σκουπίζεις με μια φανέλα, θα γίνουν όπως ηταν όταν τις πήρες, ίσως και καλύτερες :p

wenol πολυ καλη δουλεια κανει!!!!

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

wenol πολυ καλη δουλεια κανει!!!!

+1.Και τριψιμο με τρυπανι που εχει σβουρακι με πανακι μπροστα και θα γινουν τελειες.Αλλιως με σκετο πανι.

Παιδια παρατηρησα σημερα κατι περιεργο οσο και αν σας φαινεται...Ο κυλινδρος φαινεται να "ιδρωνει" δηλαδη εννοώ ότι ψιλοξεβάφει κάτι...κοιτάξτε διακρίνετε το ασπρο χρώμα που είναι το στεγνό απ'το σκούρο γκρι που έχει υγροποιηθει κάπως..

http://www.bikepics.com/pictures/1875528/

Παιδια παρατηρησα σημερα κατι περιεργο οσο και αν σας φαινεται...Ο κυλινδρος φαινεται να "ιδρωνει" δηλαδη εννοώ ότι ψιλοξεβάφει κάτι...κοιτάξτε διακρίνετε το ασπρο χρώμα που είναι το στεγνό απ'το σκούρο γκρι που έχει υγροποιηθει κάπως..

http://www.bikepics.com/pictures/1875528/

ο κύλινδρος αλουμινίου είναι;

Πςςςςςςςς Βλέπω και fcr και ιστορίες το παπί :p

Πήγαινε σε ένα χρωματοπωλείο ή κάπου τελοσπάντων να πουλάει είδη περιποίησης αυτοκινήτου & μηχανής και ζήτα αλοιφή που γυαλίζει τα νίκελ. Κυκλοφορούν 3-4..

Αλοίφεις τις ζάντες με βαμβακερό πανί καλά και μετά τις σκουπίζεις με μια φανέλα, θα γίνουν όπως ηταν όταν τις πήρες, ίσως και καλύτερες :p

Έχω δοκιμάσει Wenol αλλα μονο τρίβοντας με το χέρι. Δεν είχα και τόσο καλά αποτελέσματα :( θα δοκιμάσω με τρυπάνι και πανοβουρτσα να δω. Πάντως ευχαριστώ παιδιά :happy:

μήπως είναι βαμμένος απ' έξω; εννοώ αν τον έβαψες εσύ

Όχι,αλλά όταν τον πήρα φαινόταν ήδη σαν να μην είχε προλάβει να στεγνώσει.Σαν να το είχαν περάσει με κάποια στρώση.

Πάρε Wd40 και δοκίμασε ίσως να τις επαναφέρει(προσοχή μην πάει στα φρένα). Στο ένα φανάρι από το αμάξι του πατέρα μου που έπαιρνε νερo με αποτέλεσμα να σκουριάσει ένα σιδερό πίσω από την λάμπα και μέσα να δημιουργηθεί ένα μίγμα από σκουριά και άλατα χρησιμοποίησα Wd40 και είχε καλά αποτελέσματα τέλειο δεν έγινε αλλά το επανέφερα σε μεγάλο βαθμό, δεν μπόρεσα και να το ανοίξω κιόλας με ένα πανί και ένα ξύλο την έκανα την δουλειά. Εγώ με αυτό καθαρίζω από το παπί τα λάδια στις ζάντες από την αλυσίδα.

Έχω ξενερώσει άγρια....Η μίζα πλέον δε μπορεί να σπάσει τη συμπίεση (κολάει η μίζα) και δε μπορώ να βάλω μπρος...Το καλό είναι ότι άμα καταφέρω να κατεβάσω τη μανιβέλα (γιατί συνηθως στα μισά κοκαλώνει) παίρνει αμέσως μπρος...Τι λετε να την βγάλω τη μίζα;Κάποιος μου είπε ότι όταν πατίσουν καλά οι φλάτζες μετά το στρώσιμο και πάω να μου σφίξουν τα παξιμάδια,λόγω μείωσης της απόστασης κυλίνδρου-κεφαλής με το πατημα των φλατζών το παπί θα σπάει ακόμα πιο δύσκολα τη συμπίεση...όλα αυτά ψιλο μούφες μου ακούγονται αλλά τί λέτε;Να την βγάλω τελείως,έτσι και αλλιώς δε γυρίζει που δε γυρίζει....

Έχω ξενερώσει άγρια....Η μίζα πλέον δε μπορεί να σπάσει τη συμπίεση (κολάει η μίζα) και δε μπορώ να βάλω μπρος...Το καλό είναι ότι άμα καταφέρω να κατεβάσω τη μανιβέλα (γιατί συνηθως στα μισά κοκαλώνει) παίρνει αμέσως μπρος...Τι λετε να την βγάλω τη μίζα;Κάποιος μου είπε ότι όταν πατίσουν καλά οι φλάτζες μετά το στρώσιμο και πάω να μου σφίξουν τα παξιμάδια,λόγω μείωσης της απόστασης κυλίνδρου-κεφαλής με το πατημα των φλατζών το παπί θα σπάει ακόμα πιο δύσκολα τη συμπίεση...όλα αυτά ψιλο μούφες μου ακούγονται αλλά τί λέτε;Να την βγάλω τελείως,έτσι και αλλιώς δε γυρίζει που δε γυρίζει....

Οι βιδες ισως χρειαστουν λιγο σφηξιμο. Αν μπορεις και ξερεις να καταλαβεις με τη δθναμη του χεριου σου τις σφιγγεις οσο χρειαζεται. Αλιως με δυναμοκλειδο ωστε ολες να ειναι το ιδιο σφηγμενες. Τη μιζα αστη πανω, και οταν βαζεις μπρος, την ιδια στιγμη που κατεβαζεις τη μανιβελα πατα και τη μιζα για να μοιραζετε το ζορισμα. Εγω ετσι κανω.

Έχεις αδύναμη μίζα ή τα έχει παίξει τελείως η μπαταρία.

http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ...

"Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής"

Έχεις αδύναμη μίζα ή τα έχει παίξει τελείως η μπαταρία.

Η μίζα δούλευε μια χαρά πριν αλλάξω κυλινδρο.Η μπαταρία καινούργια είναι 3 μήνες την έχει πάνω νομίζω

Η μίζα δούλευε μια χαρά πριν αλλάξω κυλινδρο.Η μπαταρία καινούργια είναι 3 μήνες την έχει πάνω νομίζω

Με τη μίζα του 50αριού δουλεύει το δικό μου και πέρνει κατευθείαν.Τι να πώ...

http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ...

"Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής"

Με τη μίζα του 50αριού δουλεύει το δικό μου και πέρνει κατευθείαν.Τι να πώ...

Εγώ τί να πω που είναι και 90αριού (ποιο 90αρι δηλαδη για c100 είναι...astrea δηλαδη..);...Αν ειδικά το πιστόνι είναι στη θέση της αρχης της συμπιεσης του τοτε η μίζα δεν υπάρχει πραγματικά...πατας τη μίζα και το μόνο που καταλαβαίνεις είναι ένα τίποτα...Σαν να έχει κολήσει η μίζα...Αλλά πραγματικά δε με νοιάζει καθόλου γτι το παπί αυτή τη στιγμή φυσάει και το στρώνω ακόμα..Τη μίζα, αν δω και δεν πέσει η συμπίεση θα την αποσυνδέσω απτο στρόφαλο...Ποιος ο λόγος να επιβαρύνει τον κινητηρα αφου δε μπορω να βαλω μπρος ετσι...

Εγώ τί να πω που είναι και 90αριού (ποιο 90αρι δηλαδη για c100 είναι...astrea δηλαδη..);...Αν ειδικά το πιστόνι είναι στη θέση της αρχης της συμπιεσης του τοτε η μίζα δεν υπάρχει πραγματικά...πατας τη μίζα και το μόνο που καταλαβαίνεις είναι ένα τίποτα...Σαν να έχει κολήσει η μίζα...Αλλά πραγματικά δε με νοιάζει καθόλου γτι το παπί αυτή τη στιγμή φυσάει και το στρώνω ακόμα..Τη μίζα, αν δω και δεν πέσει η συμπίεση θα την αποσυνδέσω απτο στρόφαλο...Ποιος ο λόγος να επιβαρύνει τον κινητηρα αφου δε μπορω να βαλω μπρος ετσι...

Η μιζα δεν επιβαρυνει το μοτερ απλος τρωει λιγο τον στροφαλο...εγω παντως το εχω ξιλωσει για να μην σπασω κανενα στροφαλο...

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

καλυτερα να την βγαλεις αν δεν μπορεις να το βαλεις με αυτην μπροστα;)

καλυτερα να την βγαλεις αν δεν μπορεις να το βαλεις με αυτην μπροστα;)

Δεν περίμενα τόση διαφορά στη συμπίεση με αλλαγή πιστονιού σε ημιπομπε...Νόμιζα ότι θα κατέβαινε ελαφρά πιο δύσκολα (δεν ειναι και full πομπε!).Η ρημαδιασμένη η μανιβέλα δεν κατεβαίνει με τίποτα....Και ξέρεις τι γίνεται άμα το ξεχάσω καμια μέρα έξω που κάνει κρύο και βρέξει ε;

Η μιζα δεν επιβαρυνει το μοτερ απλος τρωει λιγο τον στροφαλο...εγω παντως το εχω ξιλωσει για να μην σπασω κανενα στροφαλο...

Εχω ακούσει πολλά περί μίζας και δεν ξέρω ποιο είναι το αληθινό.Άλλος λέει ότι απλά δίνει σπινθίρα (ελεος....),άλλος ότι παραμένει συνδεδεμένη με τον στρόφαλο και γυρίζει μαζί με αποτέλεσμα να επιβαρύνει το μοτερ,άλλος ότι αποσυνδέεται όταν πάρει μπροστα...τί να πεις..

Εχω ακούσει πολλά περί μίζας και δεν ξέρω ποιο είναι το αληθινό.Άλλος λέει ότι απλά δίνει σπινθίρα (ελεος....),άλλος ότι παραμένει συνδεδεμένη με τον στρόφαλο και γυρίζει μαζί με αποτέλεσμα να επιβαρύνει το μοτερ,άλλος ότι αποσυνδέεται όταν πάρει μπροστα...τί να πεις..

η αλιθεια ειναι οτι ειναι συνδεμενη με τον στροφαλο και τον γυριζει:)

honda power;)

Aκου να δεις τι γινεται η μιζα δεν γυρναει οταν παρει μπροστα ο κινητηρας αλλα σταματαει...γυρναει μονο οταν πατας την μιζα...δεν επιβαρυνει η μιζα αλλα η μανιβελα.....

Aκου να δεις τι γινεται η μιζα δεν γυρναει οταν παρει μπροστα ο κινητηρας αλλα σταματαει...γυρναει μονο οταν πατας την μιζα...δεν επιβαρυνει η μιζα αλλα η μανιβελα.....

Δεν έχει όμως το αλυσιδάκι που είναι πάντα συνδεδεμένο με το στρόφαλο;Αυτό δεν επιβραδύνει;

Δεν έχει όμως το αλυσιδάκι που είναι πάντα συνδεδεμένο με το στρόφαλο;Αυτό δεν επιβραδύνει;

ναι η καδενα ειναι συνδεμενη αλλα το κατω γραναζι (μεγαλο ειναι)λεγετε κομπλερ..

ειναι διερουμενο σε δυο κοματια και γυρνανε και τα δυο μαζι μονο αμα γυρισει το απεξω(δηλαδη η μιζα)το απο μεσα οσο και να γυρναει το απεξω δεν γυρναει(το απο μεσα ειναι συνδεμενο με τον στροφαλο)...δεν μπορω να στο εξηγησω καλυτερα πιστευω να καταλαβες....

ναι η καδενα ειναι συνδεμενη αλλα το κατω γραναζι (μεγαλο ειναι)λεγετε κομπλερ..

ειναι διερουμενο σε δυο κοματια και γυρνανε και τα δυο μαζι μονο αμα γυρισει το απεξω(δηλαδη η μιζα)το απο μεσα οσο και να γυρναει το απεξω δεν γυρναει(το απο μεσα ειναι συνδεμενο με τον στροφαλο)...δεν μπορω να στο εξηγησω καλυτερα πιστευω να καταλαβες....

Με άλλα λόγια το από μέσα που ειναι συνδεδεμενο και γυρνάει δεν επιβαρυνει τον στρόφαλο όταν δεν πατάω τη μίζα;